zerokill Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Η περιοχή βλέπω ότι έχει βουνό απέναντι με κεραίες και δεν έχεις καλό σήμα; Τραγικό... Ναι μερικα χιλιομετρα απεναντι πανω στην μαλάξα.Το σπιτι των παππουδων μας βλεπει κολπο Σουδας μαλαξα.. τα πάντα ολα ανοιχτα.Τωρα γιατι δεν εχουμε videocall της προκοπης δεν ξερω.Τα ανηψια μας ειναι αμερικη και προσπαθουμε μεσω των δικων μας κινητων να τα βλεπουν οποτε ειναι δυνατον.Και εγω και η γυναικα μου εχουμε ιδιες συσκευες και βονταφον.Οταν δοκιμασαμε με ανθρωπους με Cosmote ειτε 4G ειτε 3G η ποιοτητα στην βιντεοκληση ειναι τεραστια.Χωρις κοληματα η εικονα ουτε αλοιωση εικονας ηχος καθαρος. Ακομα και εγω με την γυναικα μου να κανουμε βιντεοκληση μεταξυ μας με 4G χαλι. Αν ανεβεις λιγο πιο πανω δηλαδη προς κορακιες ... απο το σπιτι του επιτημου και μετα μονο Edge. Σημα οταν φτανουμε στο Πεδιο βολης μετα της προκοπης. Edited June 14, 2017 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) στο upload της b3 ενεργοποιειται modulation μόνο έως 16QAM. Στο download έως 64QAM. http://i.imgur.com/Gbcv4Oj.jpg Ένα screenshot σε aggregation b3+b7. http://i.imgur.com/cPH38tl.jpg Edited June 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Απο Πηλιο update: band 20 σε Ανω Λεχωνια, Κατω Λεχωνια και Αγρια (ελαχιστη καλυψη). Μεχρι προτεινος υπηρχε band 3. Γενικα υπαρχει καλυτερη καλυψη, αλλα θελει ακομη σε καποια μερη. Επισης, κατω Γατζεα Πηλιου, λογω band 20 (υποψιαζομαι απο Αργαλαστη) εχει σε εξωτερικους χωρους καλυτερο σημα απο Cosmote. Και σε εσωτερικους χωρους ειναι καλυτερο το UMTS και το EDGE της. Περιεργο, μιας και η Cosmote εχει στην εν λογω περιοχη πιο πολλους σταθμους. Για ο,τι νεοτερο τις υπολοιπες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Μετρό Σύνταγμα, εντός συρμού ( γραμμής 3) http://i.imgur.com/5sTNbjj.jpghttp://i.imgur.com/TahFUDr.jpg Χιλτον: http://i.imgur.com/qGJHcKz.jpg Edited June 17, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εδώ και 1 ώρα που ρίχνει κεραυνούς, έχω κλείσει το ρούτερ και έκανα Hotspot τη Vodafone από 2ο κινητό, να φάω και τα 3GB δώρο για σήμερα. Απλά τραγωδία... Δεν ξέρω αν έχει κίνηση το δίκτυο λόγω του δώρου, αλλά οι εναλλαγές σε EDGE γίνονταν κάθε 30 δευτερόλεπτα!! Μία 4G, μία 2G! Χρειάστηκε να κλείσω όλες τις μπάντες από το 2G και το 3G, για να καταφέρω να μπω στο ίντερνετ, γιατί σερνόταν... Αυτό το test είναι από 2600! :wacko: http://www.speedtest.net/android/2960883850.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εδώ και 1 ώρα που ρίχνει κεραυνούς, έχω κλείσει το ρούτερ και έκανα Hotspot τη Vodafone από 2ο κινητό, να φάω και τα 3GB δώρο για σήμερα. Απλά τραγωδία... Δεν ξέρω αν έχει κίνηση το δίκτυο λόγω του δώρου, αλλά οι εναλλαγές σε EDGE γίνονταν κάθε 30 δευτερόλεπτα!! Μία 4G, μία 2G! Χρειάστηκε να κλείσω όλες τις μπάντες από το 2G και το 3G, για να καταφέρω να μπω στο ίντερνετ, γιατί σερνόταν... Αυτό το test είναι από 2600! :wacko: http://www.speedtest.net/android/2960883850.png Ειχε Color Day σημερα γι αυτο ολος ο χαμος.Εμενα ξαφνικες αλλαγες δεν κανει σε Edge,δηλαδη να μη κραταει σημα.Σε Θεσσαλονικη,Ημαθια και Πιερια σιγουρα.Στη Θεσσαλονικη το βλεπω στο μακεδονια παλας οταν εχω 2G/3G στο iPhone,αν ανοιξω 4G δουλευει ενταξει αλλα κανει αλλαγη σε Edge κατευθειαν(εχω τη B20 με το 5s).Ο λογος ομως ειναι οτι το 4G στη B20 πιανει στο ιδιο επιπεδο με το GSM 900. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μερικα Speedtest Στο σπιτι,Θεσσαλονικη http://www.speedtest.net/my-result/i/2135531767 Στο μπαλκονι 4G απο B3/1800.Εχω και 800 σε καποια δωματια(στο δικο μου).Χειροτερη ταχυτητα απο τις αλλες 2,οι οποιες εχουν τουλαχιστον 20Mbps Download.Ειδικα η μια που εχω και τη κεραια μπροστα μου δινει τα τριπλα σε ταχυτητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 mediterranean cosmos χθες Θεσσαλονίκη με 4G+ http://www.speedtest.net/my-result/a/2960396188 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εδώ και 1 ώρα που ρίχνει κεραυνούς, έχω κλείσει το ρούτερ και έκανα Hotspot τη Vodafone από 2ο κινητό, να φάω και τα 3GB δώρο για σήμερα. Απλά τραγωδία... Δεν ξέρω αν έχει κίνηση το δίκτυο λόγω του δώρου, αλλά οι εναλλαγές σε EDGE γίνονταν κάθε 30 δευτερόλεπτα!! Μία 4G, μία 2G! Χρειάστηκε να κλείσω όλες τις μπάντες από το 2G και το 3G, για να καταφέρω να μπω στο ίντερνετ, γιατί σερνόταν... Αυτό το test είναι από 2600! :wacko: http://www.speedtest.net/android/2960883850.png Όντως, λόγω της προσφοράς ξεσκίστηκε σήμερα!!!'Οπου κι αν πήγα είχα ακόμα περισσότερες εναλλαγές και κάποια στιγμή το απόγευμα αφού μου έσκισε την μπαταρία και αναγκάστηκα να φορτίσω το κινητό(!!!) το γύρισα το ίντερνετ στην άλλη sim (Cosmote) και το θέμα έστρωσε πρακτικά!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μαγνησια τέλος Πιερία Τρίκαλα Καρδίτσα Και νησιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μαγνησια τέλος Πιερία Τρίκαλα Καρδίτσα Και νησιά Επιτελους,θελω να δω τι θα κανουν. Θα κατεβω λιγες μερες προς Πιερια,απο Κατερινη και κατω.Αν και η Vodafone περυσι ηταν καλα,το δικτυο δεν αντεξε τη κινηση(με τα απεριοριστα πακετα δεδομενων). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Μαγνησια τέλος Πιερία Τρίκαλα Καρδίτσα Και νησιά Ε, δεν έκαναν και κάτι ιδιαίτερο στην Μαγνησία. Πολύ μικρές αλλαγές. Σε γενικές γραμμές, όπου είχε πρόβλημα, εξακολουθεί να έχει:p Μονόδρομος η COSMOTE για άλλη μια φορά Edited June 19, 2017 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Εμένα πάντως προχθές με τα 3gb του colour με (ξανα)τάραξε στην Αθήνα στις εναλλαγές από 4g σε H και Ε. Αναγκάστηκα πάλι να (ξανα)βάλω τη συσκευή σε 4g only. Edited June 19, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Πάντως χθες σε συναυλία στο κατάμεστο θέατρο γης το δίκτυο δεν άντεχε με τίποτα να χωρέσει τόσο κόσμο. Σήμα από 2G μέχρι 4G, αλλά «εικονικό» αφού σε τυχαίες στιγμές λάμβανες μηνύματα με χαμένες κλήσεις, χωρίς η συσκευή προφανώς να τις έχει λάβει ποτέ, ενώ το ίντερνετ είχε μεγάλες διακυμάνσεις, αφού είτε είχες μηδέν απόκριση είτε έκανες κάπως τη δουλειά σου. (δεν κοίταξα και προφανώς δεν περίμενα να υπάρχουν ταχύτητες σε τέτοιες καταστάσεις) Αναρωτιέμαι σε πιο μεγάλες συναυλίες τι μπορεί να συμβαίνει. Θα ψάχνεις καρτοτηλέφωνο για να κάνεις μια κλήση κάπου; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Πάντως χθες σε συναυλία στο κατάμεστο θέατρο γης το δίκτυο δεν άντεχε με τίποτα να χωρέσει τόσο κόσμο. Σήμα από 2G μέχρι 4G, αλλά «εικονικό» αφού σε τυχαίες στιγμές λάμβανες μηνύματα με χαμένες κλήσεις, χωρίς η συσκευή προφανώς να τις έχει λάβει ποτέ, ενώ το ίντερνετ είχε μεγάλες διακυμάνσεις, αφού είτε είχες μηδέν απόκριση είτε έκανες κάπως τη δουλειά σου. (δεν κοίταξα και προφανώς δεν περίμενα να υπάρχουν ταχύτητες σε τέτοιες καταστάσεις) Αναρωτιέμαι σε πιο μεγάλες συναυλίες τι μπορεί να συμβαίνει. Θα ψάχνεις καρτοτηλέφωνο για να κάνεις μια κλήση κάπου; VoLTE cannot come soon enough. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εμένα πάντως προχθές με τα 3gb του colour με (ξανα)τάραξε στην Αθήνα στις εναλλαγές από 4g σε H και Ε. Αναγκάστηκα πάλι να (ξανα)βάλω τη συσκευή σε 4g only. Χθες κατεβηκα εκτακτως κατω και πηγα στο mall.3G και Edge συνεχως εναλλαγες ειχα,οταν εκλεινα τα δεδομενα.Με 4G ανοιχτο δεν εκανε κιχ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Band 20 LTE σε αρκετά μεγάλο μέρος του Παγασητικού, προς Ν. Αγχίαλο, Χρυσή Ακτή κλπ. ΑΛΛΑ: Δουλειά έτσι δεν γίνεται. Η κάλυψη είναι ασυνεχής, οι εντάσεις είναι πολύ χαμηλές και ακόμη τα προβληματικά μέρη παραμένουν προβληματικά (π.χ. από Κάτω Γατζέα μέχρι και Δέλτα Νεοχωρίου - μια απόσταση κάπου στα 15 χλμ.) ακόμη και παραλιακά, full εικονικό σήμα και το κινητό είναι πρακτικά άχρηστο. Ακόμη και σε ομιλία έχει θέματα. Κοινώς, και που ήρθαν τα συνεργεία για 4η φορά, μια τρύπα στο νερό. Προς ενημέρωση όσων τυχόν έρθουν προς εδώ διακοπές. Ας έχουν μαζί τους και έναν άλλον πάροχο, αλλιώς θα το μετανιώσουν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Band 20 LTE σε αρκετά μεγάλο μέρος του Παγασητικού, προς Ν. Αγχίαλο, Χρυσή Ακτή κλπ. ΑΛΛΑ: Δουλειά έτσι δεν γίνεται. Η κάλυψη είναι ασυνεχής, οι εντάσεις είναι πολύ χαμηλές και ακόμη τα προβληματικά μέρη παραμένουν προβληματικά (π.χ. από Κάτω Γατζέα μέχρι και Δέλτα Νεοχωρίου - μια απόσταση κάπου στα 15 χλμ.) ακόμη και παραλιακά, full εικονικό σήμα και το κινητό είναι πρακτικά άχρηστο. Ακόμη και σε ομιλία έχει θέματα. Κοινώς, και που ήρθαν τα συνεργεία για 4η φορά, μια τρύπα στο νερό. Προς ενημέρωση όσων τυχόν έρθουν προς εδώ διακοπές. Ας έχουν μαζί τους και έναν άλλον πάροχο, αλλιώς θα το μετανιώσουν:p Δεν κάνουν σωστή δουλειά ρε παιδί μου. Πρόχειρες καταστάσεις (αναφέρομαι και στο συνεταιράκι της victus). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Band 20 LTE σε αρκετά μεγάλο μέρος του Παγασητικού, προς Ν. Αγχίαλο, Χρυσή Ακτή κλπ. ΑΛΛΑ: Δουλειά έτσι δεν γίνεται. Η κάλυψη είναι ασυνεχής, οι εντάσεις είναι πολύ χαμηλές και ακόμη τα προβληματικά μέρη παραμένουν προβληματικά (π.χ. από Κάτω Γατζέα μέχρι και Δέλτα Νεοχωρίου - μια απόσταση κάπου στα 15 χλμ.) ακόμη και παραλιακά, full εικονικό σήμα και το κινητό είναι πρακτικά άχρηστο. Ακόμη και σε ομιλία έχει θέματα. Κοινώς, και που ήρθαν τα συνεργεία για 4η φορά, μια τρύπα στο νερό. Προς ενημέρωση όσων τυχόν έρθουν προς εδώ διακοπές. Ας έχουν μαζί τους και έναν άλλον πάροχο, αλλιώς θα το μετανιώσουν:p Με στεναχωρισες τωρα. Ερχομαι Αγιο Λαυρεντιο κ βεβαια θα κινουμαι στην ευρυτερη περιοχη. Ερχομαι με περιαγωγη απο Voda UK και θα εχω την δυνατοτητα να συνδεθω κ αλλον παροχο. Θα δουμε πως θα παει. Ελπιζω να εινα καλυτερα απ'οτι τα περιγραφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Κατά τις 2 και 15 το βράδυ προσπάθησα να συνδεθώ με vodafone 3G στην Κερατέα, οικισμός Άνω Δασκαλειό και γράφει Ε αλλά ΔΕΝ κουνιέται τίποτα..Ούτε σελίδα..είναι έτσι κάτι μήνες..Τι γίνεται πια...Ξέρει κανείς;Πέρσυ το καλοκαίρι περάσαμε καλά με το πακέτο απεριόριστου ίντερνετ(έως 1,5 GB ανά ημέρα)...τώρα... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Με στεναχωρισες τωρα. Ερχομαι Αγιο Λαυρεντιο κ βεβαια θα κινουμαι στην ευρυτερη περιοχη. Ερχομαι με περιαγωγη απο Voda UK και θα εχω την δυνατοτητα να συνδεθω κ αλλον παροχο. Θα δουμε πως θα παει. Ελπιζω να εινα καλυτερα απ'οτι τα περιγραφεις. Καλύτερα δεν είναι:p Είναι γνωστό άλλωστε χρόνια ότι το EDGE στην Vodafone ζει και βασιλεύει σε αυτά τα σημεία που περιέγραψα :lol: ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλοι πάροχοι να συνδεθείς, αν και είναι ευκαιρία να κάνεις και λίγη αποτοξίνωση από το κινητό σου, συνδεδεμένος με Vodafone:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κατά τις 2 και 15 το βράδυ προσπάθησα να συνδεθώ με vodafone 3G στην Κερατέα, οικισμός Άνω Δασκαλειό και γράφει Ε αλλά ΔΕΝ κουνιέται τίποτα..Ούτε σελίδα..είναι έτσι κάτι μήνες..Τι γίνεται πια...Ξέρει κανείς;Πέρσυ το καλοκαίρι περάσαμε καλά με το πακέτο απεριόριστου ίντερνετ(έως 1,5 GB ανά ημέρα)...τώρα... 4g ; δεν πιανεις; , εγω δεν ειχα θεμα..με το κινητο, παντως πριν απο λιγες ημερες ειχε θεμα η vodafone με το σημα και υπηρχε καποια βλαβη ειχα ενημερωσει εδω αλλα ειχε επιλυθει. , λες να ειναι προβλημα με την ζεστη; που αυτες τις ημερες βραζει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 4g ; δεν πιανεις; , εγω δεν ειχα θεμα..με το κινητο, παντως πριν απο λιγες ημερες ειχε θεμα η vodafone με το σημα και υπηρχε καποια βλαβη ειχα ενημερωσει εδω αλλα ειχε επιλυθει. , λες να ειναι προβλημα με την ζεστη; που αυτες τις ημερες βραζει; . Μεγαλη κινηση μαλλον ή θεμα στην κεραια.Στο Mall Athens που ημουν ανοιγα τα δεδομενα και εβλεπα 3G,μετα οταν τα εκλεινα ειχα Edge. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Καλύτερα δεν είναι:p Είναι γνωστό άλλωστε χρόνια ότι το EDGE στην Vodafone ζει και βασιλεύει σε αυτά τα σημεία που περιέγραψα :lol: ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλοι πάροχοι να συνδεθείς, αν και είναι ευκαιρία να κάνεις και λίγη αποτοξίνωση από το κινητό σου, συνδεδεμένος με Vodafone:p Εγώ πάντως θα τα κλείσω τα ρημάδια για 1 ημέρα. Το Πήλιο προσφέρεται για ύπνο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 4g ; δεν πιανεις; , εγω δεν ειχα θεμα..με το κινητο, παντως πριν απο λιγες ημερες ειχε θεμα η vodafone με το σημα και υπηρχε καποια βλαβη ειχα ενημερωσει εδω αλλα ειχε επιλυθει. , λες να ειναι προβλημα με την ζεστη; που αυτες τις ημερες βραζει; . Δεν έχω διαθέσιμη 4G συσκευή...το 3G τώρα αυτή τη στιγμή, 14:31 πιάνει χαμηλές ταχύτητες περίπου 4mbps.Εσένα έχει 4G?Τι ταχύτητες έχει; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εγώ πάντως θα τα κλείσω τα ρημάδια για 1 ημέρα. Το Πήλιο προσφέρεται για ύπνο... Μπα, αν έχεις Wind παίζει να είσαι καλύτερα από Vodafone. Βλέπεις Μιχάλη, το... "ραδιόφωνο" της Wind πιάνει λειτουργικό LTE ενώ η Vodafone που θέλει να το κάνει "σωστά" προτιμάει το EDGE:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts