Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο... Στον Χάρτη δείχνει οτι έχει κάλυψη κανονικά: http://maps.mobileworldlive.com/network_info.php?nid=792&org_id=156&cid=17

Δεν μιλάει για GSM.

Ναι, παράλειψή μου! Στην Λάρισα! Εκτός αν θυμάμαι την Κοσμοτέ που έχει 1 γραμμή με το ζόρι σε αυτά τα σημεία

Στην ελευσινα έχει κάποιος Vodafone? Εγώ σε μερικά μέρη έχω 3G (το Xiaomi μου δεν υποστηρίζει 4g). Αλλά έχω dropped calls ,internet 3G καλό σε λίγα σημεία,τις περισσότερες φορές 2g. :X

Εμπειρίες;

Καλημέρα, πονεμένη ιστορία η Ελευσίνα. Με Vodafone μόνο 3g. Προς παραλία μεριά δράμα. Περιέργως μπροστά από Δωδώνη μόνο μια φορά έπιασα 4g! Γενικά 3g στην πόλη αλλά μέτριο σήμα γενικά.

Edited by Mark_K

Καλημέρα, πονεμένη ιστορία η Ελευσίνα. Με Vodafone μόνο 3g. Προς παραλία μεριά δράμα. Περιέργως μπροστά από Δωδώνη μόνο μια φορά έπιασα 4g! Γενικά 3g στην πόλη αλλά μέτριο σήμα γενικά.

Πάντα είχα vodafone,αλλά μου φαίνεται επιδεινώθηκε. Τώρα και dropped calls ,και σε επικοινωνία μαζί τους λένε όλα καλά.:X

Μια χρόνια άλλαξα σε Cosmote και ήταν χειρότερα.

Οι κάτοχοι wind σε ελευσινα τι λέτε; είστε ευχαριστημένοι;

Πολύ ήσυχια εχει πέσει παρόλο που οι αναβαθμίσεις σε 4G πέφτουν με ταχύτερο ρυθμό απο οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

Πολύ ήσυχια εχει πέσει παρόλο που οι αναβαθμίσεις σε 4G πέφτουν με ταχύτερο ρυθμό απο οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

δεν χαίρεσαι σημαίνει ότι κάνουν καλή δουλειά και δεν υπάρχουν παράπονα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Και δε χαίρεσαι; Έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα μιλάνε μόνο όταν είναι να κατηγορήσουν και όχι για να επιβραβεύουν; και LTE στην Άνω ραχούλα να μπει θα πεταχτεί ο τάδε να πει ότι πιάνει μονο 30mbps. Και η εταιρεία θα πρέπει να επενδύσει 10000Ε επειδή έτυχε να περάσει αυτός απο εκεί μια φορά για 10 λεπτά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και δε χαίρεσαι; Έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα μιλάνε μόνο όταν είναι να κατηγορήσουν και όχι για να επιβραβεύουν; και LTE στην Άνω ραχούλα να μπει θα πεταχτεί ο τάδε να πει ότι πιάνει μονο 30mbps. Και η εταιρεία θα πρέπει να επενδύσει 10000Ε επειδή έτυχε να περάσει αυτός απο εκεί μια φορά για 10 λεπτά...

Πολύ σωστός στο ότι περνάει κάποιος για δέκα λεπτά από κάπου και έχει βγάλει γνώμη για όλο το δίκτυο.

Από την άλλη όμως υπάρχει και ο αντίλογος ότι αν δεν επισήμανεις τα προβλήματα δεν πρόκειται να φτιαχτούν ποτέ οπότε πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αναφορές προβλημάτων λέει το θέμα όμως. Ίσως πολλοί αποτρέπονται από το να γράψουν κάτι θετικό. :p

μετά από 3 χρόνια (που ήμουν Cosmote) ήρθα ξανά Vodafone.

Δυστυχώς...το 4g σε σχέση με Cosmote...είναι τραγικό.

Ίδια συσκευή (LG G5), ίδιες διαδρομές....μέρα με την νύχτα.

Κρίμα και περίμενα περισσότερα.

Vodafone 4G από 2600 MHz και 2 σκάλες σήμα, κοντά στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στο κέντρο της Αθήνας. Χάλια μαύρα και το έχω αναφέρει από τις αρχές του Καλοκαιριού μέσω της εφαρμογής, τίποτα δεν άλλαξε... Είναι η μόνη 4G συχνότητα που έπιασα και αντί για 100 Mbps, δεν πιάνει ούτε 10! :blink:

Επίσης, υπήρχαν πολλές εναλλαγές από 4G σε EDGE και "τρόμαζε" να με πάει σε 3G, σε σημείο που το σερφάρισμα γινόταν εκνευριστικό. Τελικά σέρφαρα άνετα με άλλο πάροχο που έχω... :down:

https://s10.postimg.org/wvug7r6nd/Screenshot_2016_10_21_18_56_52.png' alt='Screenshot_2016_10_21_18_56_52.png'>uploading images[/img]

Edited by MitsosDaBest13

Ανίχνευσα ασθενές LTE σε Κάτω Γατζέα,στο Πήλιο, παραλιακά και σε εξωτερικό χώρο. Δεν ξέρω από πού και επίσης, γίνεται μετάβαση σε UMTS συνήθως, αλλά υπάρχει ενώ πριν 1 εβδομάδα δεν υπήρχε

Είδα ένα συνεργείο κρεμασμένο :p στο σταθμό επί της Βόλου, στη Λάρισα. Αναβάθμιση, επισκευή, who knows. Ο σταθμός πάντως λειτουργούσε κανονικά

• 2 weeks later...

Στα Πευκα Θεσσαλονικης που ειναι ολοκληρος δημος δεν εχουμε ουτε καν g εκει δηλαδη τι πρεπει να γινει; Να γκρινιαξουμε ή να τον κλεισουμε το κινητο; Κατω απο τον μεγαλο κεντρικο πιανει και 4g αλλα επανω που ειναι πυκνοκατοικημενα δεν υπαρχει δικτυο. Φταιμε εμεις οι κατοικοι ή vodafone που οταν πρωτοηρθαμε επιανε και εδω 4g και τωρα εχουμε g και δεν ακουμε τον συνομιλητη μας? Μιλαμε για σπιτια μεζονετες και οχι υπογεια και ανελκυστηρες. Σημα ζηταμε στω να μιλησουμε γιατι το φουλ σημα καλο ειναι αλλα μονο για το σπιτι. Εξω απο την πορτα τλειεωνει το σημα

Edited by tilaverboy

Δεν θέλουν κεραίες εκεί,έχουν "ραδιενέργεια"

Μια που δεν κανουμε καθημερινα μπανιο με την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια δεν θελουμε κεραιες εδω:lol:

Μην τα λες σε μένα, στους υπόλοιπους Ζουλού πες τα:p το Ρετζίκι είναι από τις πονεμένες ιστορίες:p και είναι και εύκολο να καλυφθεί λόγω θέσης..

Στα Πευκα Θεσσαλονικης που ειναι ολοκληρος δημος δεν εχουμε ουτε καν g εκει δηλαδη τι πρεπει να γινει; Να γκρινιαξουμε ή να τον κλεισουμε το κινητο; Κατω απο τον μεγαλο κεντρικο πιανει και 4g αλλα επανω που ειναι πυκνοκατοικημενα δεν υπαρχει δικτυο. Φταιμε εμεις οι κατοικοι ή vodafone που οταν πρωτοηρθαμε επιανε και εδω 4g και τωρα εχουμε g και δεν ακουμε τον συνομιλητη μας? Μιλαμε για σπιτια μεζονετες και οχι υπογεια και ανελκυστηρες. Σημα ζηταμε στω να μιλησουμε γιατι το φουλ σημα καλο ειναι αλλα μονο για το σπιτι. Εξω απο την πορτα τλειεωνει το σημα

Εφόσον έχει "φύγει" σταθμός από την περιοχή, ο δήμος είναι υπεύθυνος. Να τους κάνεις μια ερώτηση γιατί δε δίνουν άδειες.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφόσον έχει "φύγει" σταθμός από την περιοχή, ο δήμος είναι υπεύθυνος. Να τους κάνεις μια ερώτηση γιατί δε δίνουν άδειες.

Χαχαχα λες και θα απαντησουν...στο ελλαδισταν ζουμε δυστυχως.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν ξέρω αν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μου να ρωτήσω το δήμο. Νομίζω οτι από τη στιγμή που είμαστε πάνω από 4 χρόνια στη vodafone είναι επόμενο να τους τα πω ένα χεράκι με την vodafone με την οποία και συνεργάζομαι εκείνη μου δίνει κάποιες υπηρεσίες και εγώ ως πελάτης της, τις πληρώνω στην ώρα τους. Με τον δήμο δεν έχω καμία συνεργασία ούτε έχω και μόνο που τους βλέπω μου γυρνάνε και τα έντερα. Δεν ζητάω για 4g μου είναι αδιάφορο αφού θα κατέβω στο κέντρο και θα έχω 4g σπίτι όμως ζητάω το απλούστερο που είναι να μιλήσω και αφού τα σκάω στη vodafone αυτή θα τα ακούσει και όχι κάποιος άλλος. Εάν έβγαλαν τις κεραίες ας έκανε μήνυση η ίδια η vodafone στο δήμο, εάν φταίει ο καιρός που έκαψε τις κεραίες που λέγανε παλιά ας έκανε μήνυση στο Θεό εγώ είμαι πελάτης οφείλω να πληρώνω έχω ένα κάρο υποχρεώσεις απέναντι στη vodafone ως προς το να είμαι συνεπής απέναντι της αλλά τόσο πρέπει και η εταιρία να είναι συνεπής απέναντι μου. Υπάρχει μάλιστα ένα δρόμος μεγάλος μετά το σπίτι μου επάνω προς τα σχολεία που το σήμα γράφει καμία υπηρεσία.

Από την άλλη το φουλ σήμα είναι σα να έχει πάρει φωτιά το δάσος και προσπαθείς με έναν κουβά να σβήσεις τη φωτιά. Προχθές έκανα format στο dellaki μου. Κατέβαζα τα drivers και δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί δεν άκουγα τίποτα. (εξαιτίας του κατεβάσματος έχεις πάλι σήμα 0)

Όλα αυτά εν έτη 2016 και το τραγελαφικό της υπόθεσης? Το 2011 μέσα στο σπίτι υπήρχε 4g. Άρα ναι για μένα υπεύθυνη είναι μόνο η vodafone για αυτό το χάλι αδιαφορώντας για τους πελάτες της.

Edited by tilaverboy

Δεν ξέρω αν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μου να ρωτήσω το δήμο. Νομίζω οτι από τη στιγμή που είμαστε πάνω από 4 χρόνια στη vodafone είναι επόμενο να τους τα πω ένα χεράκι με την vodafone με την οποία και συνεργάζομαι εκείνη μου δίνει κάποιες υπηρεσίες και εγώ ως πελάτης της, τις πληρώνω στην ώρα τους. Με τον δήμο δεν έχω καμία συνεργασία ούτε έχω και μόνο που τους βλέπω μου γυρνάνε και τα έντερα. Δεν ζητάω για 4g μου είναι αδιάφορο αφού θα κατέβω στο κέντρο και θα έχω 4g σπίτι όμως ζητάω το απλούστερο που είναι να μιλήσω και αφού τα σκάω στη vodafone αυτή θα τα ακούσει και όχι κάποιος άλλος. Εάν έβγαλαν τις κεραίες ας έκανε μήνυση η ίδια η vodafone στο δήμο, εάν φταίει ο καιρός που έκαψε τις κεραίες που λέγανε παλιά ας έκανε μήνυση στο Θεό εγώ είμαι πελάτης οφείλω να πληρώνω έχω ένα κάρο υποχρεώσεις απέναντι στη vodafone ως προς το να είμαι συνεπής απέναντι της αλλά τόσο πρέπει και η εταιρία να είναι συνεπής απέναντι μου. Υπάρχει μάλιστα ένα δρόμος μεγάλος μετά το σπίτι μου επάνω προς τα σχολεία που το σήμα γράφει καμία υπηρεσία.

Από την άλλη το φουλ σήμα είναι σα να έχει πάρει φωτιά το δάσος και προσπαθείς με έναν κουβά να σβήσεις τη φωτιά. Προχθές έκανα format στο dellaki μου. Κατέβαζα τα drivers και δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί δεν άκουγα τίποτα. (εξαιτίας του κατεβάσματος έχεις πάλι σήμα 0)

Όλα αυτά εν έτη 2016 και το τραγελαφικό της υπόθεσης? Το 2011 μέσα στο σπίτι υπήρχε 4g. Άρα ναι για μένα υπεύθυνη είναι μόνο η vodafone για αυτό το χάλι αδιαφορώντας για τους πελάτες της.

Δε θυμάμαι αν το έχεις πει, αλλά έχεις συμβόλαιο Vodafone; Αν όχι, γιατί δεν αλλάζεις πάροχο τόσα χρόνια, αν από το 2011 δεν έχεις σήμα στο σπίτι σου; :wacko:

Δε θυμάμαι αν το έχεις πει, αλλά έχεις συμβόλαιο Vodafone; Αν όχι, γιατί δεν αλλάζεις πάροχο τόσα χρόνια, αν από το 2011 δεν έχεις σήμα στο σπίτι σου; :wacko:

Συμβόλαιο διετές σε red λήγει Νοέμβρη. Γιατί το 2010-2011-2012 έπιανε 4g. 2014 και έπειτα μόνο g και στο 30% βγαίνουν οι κλήσεις.

Δεν μπορούσα να το φανταστώ οτι κάθε χρόνο θα γινόταν χειρότερο το πράγμα. Απλώς βασίστηκα πως ενώ είχαμε 3g το 2013 είχαμε 3g λέω δεν μπορεί πόσο χειρότερο να γίνει το δίκτυο, ε τον τελευταίο 1 χρόνο έχουμε g και σε πολλά μέρη ούτε καν σήμα.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις