Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καισαριανη Ζωγραφου φοβερα προβληματα με το internet.3g και hspda και δεν ανοιγει ξαν σελιδα,το προβλημα παραμενει για αρκετες ωρες εως να αποκατασταθει,οσες φορες επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων δεν εβγαλα ακρη,αμηχανια και ελλειψη γνωσεων,μαλλον προσλαμβανουν και δεν επιμορφωνουν οπως παλαιοτερα το προσωπικο και το πληρωνουν μαλλον με 3 κ 60,δεν εξηγειται αλλιως πολλες φορες να γνωριζω περισσοτερα απι εκπροσωπο του customer care,φυσικα 7 στις 10 δεν επικοινωνησαν μαζι μου οπως μου ειπαν στην πρωτη επικοινωνια,εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο χρονο οι υπηρεσιες στην vodafone ιδιαιτερα το mobile internet εχουν υποβαθμιστει κατακορυφα!

β

μια χαρά είναι το ίντερνετ τις vodafone το ότι μπορεί να έτυχε κάποιο πρόβλημα με τον σταθμό βάσης της περιοχής σου δεν είναι πρόβλημα !

Guest margarita12
μια χαρά είναι το ίντερνετ τις vodafone το ότι μπορεί να έτυχε κάποιο πρόβλημα με τον σταθμό βάσης της περιοχής σου δεν είναι πρόβλημα !

Το οτι δεν εχω internet στην περιοχη μου για εμενα ως συνδρομητρια αποτελει προβλημα! Δηλαδη για εσενα αποτελει προβλημα αν δεν εχει internet σε ολο το λεκανοπεδιο; πως μπορεις να αξιολογεις τις αναγκες μου και να κρινεις αν ειναι προβλημα η' οχι; αν ο σταθμος βασης εχει προβλημα,τοτε αυτο απο μονο του αρκει να χαρακτηριστει ως προβλημα! Τωρα με την κοινη χρηση κεραιων vodafone wind μεσω της κοινης εταιριας "Victus" οι προσδοκιες για αριστη καλυψη και οι απαιτησεις αυξηθηκαν! Δεν υπαρχει ουτε χωρος για δικαιολογιες και ανοχη μετα απο τοση ρεκλαμα που διεκρινε την ολη κινηση! Μετα απο τοση διαφημιση οφειλουν να παρεχουν μαζι με την wind το καλυτερο σημα ever... Υ.Γ. Το topic εχει τιτλο αναφορες προβληματων στην καλυψη της vodafone,αυτο ακριβως εκανα,ανεφερα προβλημα στην ευρυτερη περιοχη που μενω,δεν καταλαβαινω γιατι αισθανονται καποιοι την αναγκη να δικαιολογουν και να υπερασπιζονται τεχνικα προβληματα που συμβαινουν

Edited by margarita12

Παιδιά γνωρίζεται αν θέλω να διακόψω το πρόγραμμα μου RED λόγω αλλαγής χρεώσεων μονομερώς από Vodafone θα προσπαθήσουνε να με βάλουν να πληρώσω τπτ λαμογιάτικα;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Guest margarita12
Παιδιά γνωρίζεται αν θέλω να διακόψω το πρόγραμμα μου RED λόγω αλλαγής χρεώσεων μονομερώς από Vodafone θα προσπαθήσουνε να με βάλουν να πληρώσω τπτ λαμογιάτικα;

Καλησπερα,διχως να ειμαι κατηγορηματικη,απ'οτι θυμαμαι,σε μονομερη αλλαγη χρεωσεων εχεις δικαιωμα βαση της συμβασης που εχεις υπογραψει να κανεις καταγγελια αυτης και ατελως να διακοψεις ττη συμβαση,δεν θυμαμαι ομως το χρονικο δοαστημα που μπορεις ατελως να διαγραφεις απο τη στιγμη που ενημερωθηκες για την τροποποιηση,σιγουρα θα υπαρχει καποιο topic στο forum

Καλησπερα,διχως να ειμαι κατηγορηματικη,απ'οτι θυμαμαι,σε μονομερη αλλαγη χρεωσεων εχεις δικαιωμα βαση της συμβασης που εχεις υπογραψει να κανεις καταγγελια αυτης και ατελως να διακοψεις ττη συμβαση,δεν θυμαμαι ομως το χρονικο δοαστημα που μπορεις ατελως να διαγραφεις απο τη στιγμη που ενημερωθηκες για την τροποποιηση,σιγουρα θα υπαρχει καποιο topic στο forum

Με ποιον τροπο υποτιθεται οτι ενημερωσαι για την αλλαγη?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχετε παρατηρησει προβληματα στη Λαρισα; Στο κεντρο ιδιως μεγαλη πιθανοτητα για drop calls και το 3G σερνεται...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Administrators

Γράφεις σε λάθος μέρος, αλλά πριν γράψεις στο σωστό μέρος γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο ή να πας σε ένα κατάστημα να ρωτήσεις;

Modpic.gif

Έχω να πω ότι στην διαδρομή Πειραιάς-Χανιά η Voda είχε σχεδόν πάντα 3G (HSPA 14.4 Mbps), ενώ η Wind ούτε καν 2G... λέτε να βοηθάει το 3G στα 900 MHz λόγω εμβέλειας; Φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα είναι το 4G/LTE στα 800 MHz...

Μπράβο τους, γιατί λεφτά για βαπορίσιο δορυφορικό internet είναι κοροϊδία.

Στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής το σήμα την Vodafone είναι για τα μπάζα.:mad:

Ευτυχώς που εχω δίκαρτο και η Cosmote έχει σήμα καμπάνα.;)

Έχω να πω ότι στην διαδρομή Πειραιάς-Χανιά η Voda είχε σχεδόν πάντα 3G (HSPA 14.4 Mbps), ενώ η Wind ούτε καν 2G... λέτε να βοηθάει το 3G στα 900 MHz λόγω εμβέλειας; Φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα είναι το 4G/LTE στα 800 MHz...

Μπράβο τους, γιατί λεφτά για βαπορίσιο δορυφορικό internet είναι κοροϊδία.

Σε ενα δρομολογιο παντως που ειχα κανει Πειραιας Χανιά το 11 ειχα και γω φουλ σημα αλλα και το ιντερνετ που εχουν στο πλοιο και τους υπολογιστες νομιζω τους χρεωνει περιπου 2 ευρω την ωρα... απλα δεν βρισκεις σειρα να κατσεις γιατι ειχα δει μονο 2 αν θυμαμαι καλα.Στα Χανια μεσα παντως θα δεις καλο σημα 4G (voda) αν γυρισεις κρητη να μας πεις τι παιζει με WIND απο σημα ...

Φίλε μου δεν έχω Wind σε 3G συσκευή. Με το internet της ΑΝΕΚ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, ούτε με το WiFi, ούτε με το netcafe (στο 1998 ζούμε; άδειο ήταν πάντως, μιας και είχαν όλοι laptops/tablets/smartphones). Πανάκριβο και πάναργο δορυφορικό internet (κανονικά θα έπρεπε να έχουν 3G/4G backhauling). Το μόνο θετικό είναι ότι έχουν και 5 GHz WiFi APs. Υπάρχει κόλπο πάντως για να μπεις τσαμπέ (google DNS tunnelling, αν και είναι αγγαρεία).

Απλά πρέπει να κάθεσαι κοντά σε παράθυρο για να πιάσει 3G, αλλιώς γυρίζει σε EDGE. Το GPS επίσης δεν κλείδωνε μέσα στο καράβι, ενώ στο κατάστρωμα όλα ΟΚ.

Χανιά δεν θυμάμαι να είδα 4G με Voda, αλλά 3G είχε σχεδόν παντού, εκτός από κάποια χωριουδάκια με EDGE/GPRS. Στο λιμάνι της Σούδας έχει και free wifi από τον δήμο. Αργό μεν, αλλά free.

Protip: Πάρτε και μπαλαντέζα/πολύπριζο μαζί στο καράβι, γιατί οι γελοίοι έχουν τις πρίζες ψηλά στο ταβάνι, αντί χαμηλά στο πάτωμα.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί στα τρένα του ΟΣΕ στη διαδρομή Αθήνα-Λειανοκλάδι τουλάχιστον μόνο σε λίγα σημεία έχει σήμα η Vodafoe; Μάλιστα το έχω παρατηρήσει με δύο διαφορετικά κινητά στα ίδια σημεία. Το κουφό είναι ότι όταν το τρένο ξεκινήσει από τον σταθμό Λαρίσης μόλις περάσει τον σταθμό, περάσει δίπλα στη Λιοσίων και φτάσεις στις Τρεις Γέφυρες δεν έχει σήμα!!!! Μέσα στην Αθήνα που δίπλα στις γραμμές αν έχεις τηλέφωνο 4G βγάζει 4G! Να μην αναφερθώ στο υπόλοιπο της διαδρομής που δεν έχει σχεδόν ΠΟΥΘΕΝΑ κάλυψη. Και φυσικά στο κομμάτι μετά την Αμφίκλεια και μέχρι σχεδόν το Λειανοκλάδι δεν το συζητάω. εκεί περνάει από τους γκρεμούς. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν που μέσα στο τρένο δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας ακόμα κι αν περνάει το τρένο από περιοχή με καλή κάλυψη;

Το τρένο λειτουργεί σαν κλωβός Faraday. Αυτος ειναι ο λόγος που το κινητό μεσα στο τρένο δεν εχει καλο σήμα, καθώς οι παρεμβολές ειναι τεράστιες. Σε κάποια τρένα έχουν αναμεταδοτες μεσα στα βαγόνια, ώστε να μπορει να γίνεται χρήση κινητού. Άλλος ένας τρόπος να δεις τον κλωβό faraday, ειναι να βάλεις το κινητό σου μεσα σε ενα φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς να τον άναψεις φυσικά!). Αν ο φούρνος ειναι καλός, τότε το κινητό θα πρεπει να χάσει εντελώς το σήμα του σε σημείο που να το καλείς και να λεει οτι ειναι κλειστό! Αν πάλι εχει σήμα, τότε απλα πετάς τον φούρνο διότι ο,τι παθαίνει το κοτόπουλο που εχει μεσα, το παθαινεις κι εσυ που εισαι απέξω! :)
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ειναι μούφα αυτο με το φούρνο μικροκυματων...πάντα εχει σήμα...διαφορετικά μήκη κύματος... Edited by dgeorge4

Το τρένο λειτουργεί σαν κλωβός Faraday. Αυτος ειναι ο λόγος που το κινητό μεσα στο τρένο δεν εχει καλο σήμα, καθώς οι παρεμβολές ειναι τεράστιες. Σε κάποια τρένα έχουν αναμεταδοτες μεσα στα βαγόνια, ώστε να μπορει να γίνεται χρήση κινητού. Άλλος ένας τρόπος να δεις τον κλωβό faraday, ειναι να βάλεις το κινητό σου μεσα σε ενα φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς να τον άναψεις φυσικά!). Αν ο φούρνος ειναι καλός, τότε το κινητό θα πρεπει να χάσει εντελώς το σήμα του σε σημείο που να το καλείς και να λεει οτι ειναι κλειστό! Αν πάλι εχει σήμα, τότε απλα πετάς τον φούρνο διότι ο,τι παθαίνει το κοτόπουλο που εχει μεσα, το παθαινεις κι εσυ που εισαι απέξω! :)

Επιτέλους μια επιστημονική απάντηση σε αυτό το forum.

Το είχα υποψιαστεί ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στο τρένο αλλά δεν θυμόμουν τον όρο. Εχω δει μερικούς που πάνε στο ενδιάμεσο από τα βαγόνια και μιλάνε. Εκεί δεν ισχύει ο κλωβός Faraday;

Είχανε ανακοινώσει από τον ΟΣΕ πριν κανά δυο χρόνια ίσως ότι κάποια τρένα Intercity θα έχουν αναμεταδότες εσωτερικά για τηλέφωνο και για Internet. Κάτι τέτοιο δεν βλέπω να έχει γίνει ακόμη. Ομως το έχω παρατηρήσει στο μετρό της Αθήνας ότι το κινητό έχει σήμα μέσα στο τρένο σε αρκετά σημεία πια. Οχι παντού αλλά πιάνει. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν εγκατασταθεί αναμεταδότες μέσα στα βαγόνια και στους σταθμούς; Και αν ναι τι αναμεταδότες είναι αυτοί; Δεν έχουν ακτινοβολία;

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by leas

Φίλε μου δεν έχω Wind σε 3G συσκευή. Με το internet της ΑΝΕΚ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, ούτε με το WiFi, ούτε με το netcafe (στο 1998 ζούμε; άδειο ήταν πάντως, μιας και είχαν όλοι laptops/tablets/smartphones). Πανάκριβο και πάναργο δορυφορικό internet (κανονικά θα έπρεπε να έχουν 3G/4G backhauling). Το μόνο θετικό είναι ότι έχουν και 5 GHz WiFi APs. Υπάρχει κόλπο πάντως για να μπεις τσαμπέ (google DNS tunnelling, αν και είναι αγγαρεία).

Απλά πρέπει να κάθεσαι κοντά σε παράθυρο για να πιάσει 3G, αλλιώς γυρίζει σε EDGE. Το GPS επίσης δεν κλείδωνε μέσα στο καράβι, ενώ στο κατάστρωμα όλα ΟΚ.

Χανιά δεν θυμάμαι να είδα 4G με Voda, αλλά 3G είχε σχεδόν παντού, εκτός από κάποια χωριουδάκια με EDGE/GPRS. Στο λιμάνι της Σούδας έχει και free wifi από τον δήμο. Αργό μεν, αλλά free.

Protip: Πάρτε και μπαλαντέζα/πολύπριζο μαζί στο καράβι, γιατί οι γελοίοι έχουν τις πρίζες ψηλά στο ταβάνι, αντί χαμηλά στο πάτωμα.

Επιβεβαιωμενα στην πολη μεσα εχει αρκετα καλο 4G εκτος την περιοχη της χαλεπας ψηλα και την περιοχη Νεα χωρα που εκει χανεται σε σημεια... και με αρκετα καλες ταχυτητες εχω δωσει ταχυτητες screenshot παρακατω ...

Στην σουδα θα βρεις παντου wifi μιας και στο λιμανι αλλα και στο κεντρο της σουδας μερικα μετρα παραπανω τα μαγιαζια ολα εχουν δωρεαν ιντερνετ .... η αποσταση ειναι καμια κατοστη μετρα απο την προβλητα.

@leas

Αν κάθεσαι κοντά στο παράθυρο, με την πλάτη του κινητού γυρισμένη προς το παράθυρο, δεν ισχύει και τόσο το φαινόμενο faraday και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις την δουλειά σου.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι μούφα αυτο με το φούρνο μικροκυματων...πάντα εχει σήμα...διαφορετικά μήκη κύματος...

Σωστός. Άλλο 2.4 GHz και άλλο 900 MHz, 1.8 GHz, 2.1 GHz κλπ.

@leas

Αν κάθεσαι κοντά στο παράθυρο, με την πλάτη του κινητού γυρισμένη προς το παράθυρο, δεν ισχύει και τόσο το φαινόμενο faraday και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις την δουλειά σου.

Θα το δω σύντομα που θα πάρω τρένο για Λειανοκλάδι. Πάντα παράθυρο πιάνω. Θα το επαληθεύσω και θα ξαναμιλήσουμε. Ευχαριστώ

• 2 weeks later...
Καλημέρα παίδες! Είναι δυνατον να μην εχει συνέχεια full σημα 3g μεσα στη Θεσσαλονίκη;;; Στην αρχη νομιζα έφταιγε το κινητό αλλα και αλλοι εχουν το ίδιο!

Καλημέρα παίδες! Είναι δυνατον να μην εχει συνέχεια full σημα 3g μεσα στη Θεσσαλονίκη;;; Στην αρχη νομιζα έφταιγε το κινητό αλλα και αλλοι εχουν το ίδιο!

13840 υπηρεσια βλαβων της vodafone (δωρεαν) βεβαια εγω οταν παιρνω συνηθως δεν μπορω να πιασω κανεναν... πεφτει η γραμμη παρε να σου πουνε μηπως εχει προβλημα γενικοτερο στην πολη

Σαν καρδιογραφημα ειναι το σημα. Μια h μια g. Οτι να ναι! Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση αλλιώς ξανά πισω....

Σαν καρδιογραφημα ειναι το σημα. Μια h μια g. Οτι να ναι! Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση αλλιώς ξανά πισω....

Γιατί δεν το έχεις κλειδωμένο σε 3G; έχει & Μάλιστα πολύ πολύ καλό... τόσα χρόνια πρόβλημα έχω αντιμετωπισει μόνο σε συγκεκριμένο ύψος της Προξένου Κορομηλά, σε συγκεκριμένα μέρη στην Καλαμαρια & σε κάποιους χαμηλούς ορόφους προς Παπαφη & σε κάποια λίγα σημεία στον Περιφερειακό(μεταξύ Επταπυργιου-Τούμπας). Άντε & σε χαμηλούς ορόφους ψηλά στις 40 εκκλησιες (όπου σχεδόν σε όλα αυτά τα σημεία έχουν πρόβλημα & οι ανταγωνιστριες σε γενικές γραμμές). Αλλά κυκλοφοροντας με κλειδωμένη συσκευή σε 3G θα είσαι οκ.

Παίζει να υπάρχει θεμα λόγω φοιτιτικης γραμμης; Τεσπα απλα το παρατήρησα και σε άλλους που εχουν επίσης φοιτιτικη γραμμη

Παίζει να υπάρχει θεμα λόγω φοιτιτικης γραμμης; Τεσπα απλα το παρατήρησα και σε άλλους που εχουν επίσης φοιτιτικη γραμμη

Και στην Αθήνα έτσι είναι η Vodafone, μια h, μια g. Καλύτερα να κλειδώσεις σε 3g αλλά να δεις αν μπορείς να δεχεσαι/κάνεις κλήσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε καμια περιπτωση δεν γινεται διαχωρισμος των συνδρομητων αν ειναι καρτοκινητοι συμβολαια η φοιτητικα στην καλυψη του σηματος.... θα ηταν τραγικο.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις