pauligle Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει δημιουργηθεί ενα τεράστιο πρόβλημα στην Ανω Γλυφάδα με το σήμα της Vodafone. H κατάσταση είναι τραγική!!! Δεν μιλάμε απλά ότι δεν υπάρχει ισχυρ σήμα. Μιλάμε ότι για μία περιοχή ακτινας 10 χλμ μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Γλυφάδας (Τερψιθέα) όλα τα κινητά Vodafone είναι νεκρά!! Ημαρτον πια!! Δεν είμαστε σε καμιά βραχονησίδα!! Έχω πάρει στην Vodafone πάνω από 5 φορές και ενώ την προηγούμενη βδομάδα μου απαντούσαν ότι το προβλημα θα λυνόταν μεχρι την Παρασκευή που μας πέρασε, δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα!!! Σε νέο τηλ που τους έκανα η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν νέα ενημέρωση και κάνουν ότι είναι δυνατόν να διορθωθεί η βλάβη η οποία οφείλεται όπως μου είπαν σε "εξωγενείς" παράγοντες!! Επειδή για μένα (όπως και φαντάζομαι για τους περισσότερους!) το κινητό πλέον είναι ζωτικής σημασίας και τυγχάνει να είναι και η εργασία μου στην εν λόγω περιοχή έχει τύχει να χάσω σε αυτές τις 2 (και βάλε!!) βδομάδες σημαντικές κλήσεις! Το ξέρω ότι μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω, αφού πλέον είμαστε δέσμιοί τους!! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάποια καταγελία κάπου για το συγκεκριμένο γεγονός και να έχει και κάποια επίδραση. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι θα έχει γίνει γιατί όπως σας είπα το πρόβλημα είναι τεράστιο και καλύπτει μεγάλη περιοχή και πολύ κόσμο!! Ίσως το πιο σωστό θα ήταν με το που τελειώνει το συμβόλαιο μου να αλλάξω εταιρεία!!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 To πρόβλημα είναι γνωστό. Οφείλεται σε απενεργοποίηση σταθμού λόγω αντιδράσεων των κατοίκων. Γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΑΤΟΣ υπάρχει και στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Εδώ και 5 χρόνια με παραμυθιάζουν ότι θα λυθεί το συντομότερο δυνατόν και περιμένω ακόμη........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε damierom! Το απίστευτο είναι ότι δεν μιλάμε για περιοχές απόμακρες αλλά για κεντρικότατες. Σκεφτομαι ότι αν περάσει και η τρίτη βδομάδα έτσι στην Γλυφάδα θα κάνω καταγγελία στον ΙΝΚΑ σίγουρα και από εκεί και έπειτα βλέπουμε.... Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 To πρόβλημα είναι γνωστό. Οφείλεται σε απενεργοποίηση σταθμού λόγω αντιδράσεων των κατοίκων. Γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. auto einai klasiko fainomeno : oloi 8eloun na exoun shma kampana, alla na mhn exoun kai kamia keraia konta tous !!??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Είναι δεδομένο ότι για να έχεις καλό σήμα κάπου η κεραία θα είναι κοντά όπως και να το κάνουμε. Αυτό το δεχόμαστε. Αυτό που είναι απίστευτο είναι το όλο σκηνικό με τις κεραίες στην Ελλάδα το οποίο θα ήθελα να ήξερα πως αντιμετωπίζεται στο εξωτερικό. Δηλαδή με το έτσι θέλω η Vodafone στήνει μια κεραία όπου γουστάρει (πάνω στο εγκαταλελλημένο γιαπί που είναι απέναντί μας, πάνω στην ταράτσα ενός κακομοίρη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και του σκάει 3 χιλιαρικάκια κ.ο.κ.) και από την άλλη ένας που δεν γουστάρει από απέναντι ή που (το πιο πιθανό) κατάλαβε ότι αυτό απέναντι δεν είναι θερμοσίφωνας!) βρίσκει και μερικούς από τη γειτονιά και την ξηλώνουν μια νύχτα!! Δηλαδή ήθελα να ξερα αυτοί οι γείτονες μου (στην Γλυφαδα αναφέρομαι) έχουν την εντύπωση ότι σε ένα πιο πάνω στενό από το δικό τους δεν υπάρχει κεραία άλλης εταιρείας?? Πως είναι δυνατον η Cosmote και η ΤΙΜ να έχουν καμπάνα σήμα στην εν λόγω περιοχή??? Δεν γνωρίζω ποιο είναι το καθεστώς για τις κεραίες και ποιος από όλους είναι ο παράνομος. Μάλλον η Vodafone στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά εν τέλει πως γίνεται οι άλλες εταιρείες να έχουν σήμα? Πού νομίζουμε ότι είναι οι κεραίες τους?Στα σύννεφα?????? Το πιο πιθανόν είναι να έχουν κάνει καλύτερο καμουφλάζ... Α ρε Ελλαδάρα..... Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Για εμένα που ξέρω και 2 πράγματα, καλύτερα να υπάρχουν πολλές κεραίες και να απαιτείται μικρότερη ισχύς για να επικοινωνεί το κινητό με αυτές, αλλά από την άλλη, αν πρόκειται να έχω στο κεφάλι μου η σε κάποιου συνανθρώπου μια βάση με την οποία επικοινωνούν 500 κινητά, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πιάνει και παντού, αφού ζούσαμε και χωρίς αυτά. Όλα αυτά με τις παράνομες εγκαταστάσεις και τα καμουφλάζ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Για εμένα που ξέρω και 2 πράγματα, καλύτερα να υπάρχουν πολλές κεραίες και να απαιτείται μικρότερη ισχύς για να επικοινωνεί το κινητό με αυτές, αλλά από την άλλη, αν πρόκειται να έχω στο κεφάλι μου η σε κάποιου συνανθρώπου μια βάση με την οποία επικοινωνούν 500 κινητά, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πιάνει και παντού, αφού ζούσαμε και χωρίς αυτά. Όλα αυτά με τις παράνομες εγκαταστάσεις και τα καμουφλάζ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!! Τοτε θα πρεπει να μεινει ολη η Αττικη χωρις σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Για εμένα που ξέρω και 2 πράγματα, καλύτερα να υπάρχουν πολλές κεραίες και να απαιτείται μικρότερη ισχύς για να επικοινωνεί το κινητό με αυτές, αλλά από την άλλη, αν πρόκειται να έχω στο κεφάλι μου η σε κάποιου συνανθρώπου μια βάση με την οποία επικοινωνούν 500 κινητά, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πιάνει και παντού, αφού ζούσαμε και χωρίς αυτά. Όλα αυτά με τις παράνομες εγκαταστάσεις και τα καμουφλάζ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!! Aφού λοιπόν επικρατούν τέτοιες απόψεις όταν ακόμα και η τελευταία έρευνα της ΕΕΤ αναφέρει οτι το πυκνό δίκτυο επιφέρη μικρότερη ακτινοβολία τότε μην παραπονιέστε αν δεν υπάρχει σήμα. Κινητή τηλεφωνία χωρίς κεραίες δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Καλά όλα αυτά αλλά μήπως γνωρίζει κανείς το νομικό πλαίσιο τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και που μπορεί κανείς να το βρεί? Φανταζομαι σε κάποιο ΦΕΚ αλλά και μήπως υπάρχει κάτι και στο internet? Παρεμπιπτόντως,....το πρόβλημα στην Άνω Γλυφάδα παραμένει (και δεν το βλέπω να λύνεται σύντομα....) χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση από την Vodafone.... Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Βροχερος καιρος σε Ξανθη, Λεσβο, Θεσσαλια, Θεσσαλονικη, Αττικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Βροχερος καιρος σε Ξανθη, Λεσβο, Θεσσαλια, Θεσσαλονικη, Αττικη Στην θεσσαλία που έβρεξε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Στην θεσσαλία που έβρεξε? Προς Τεμπη μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Aφού λοιπόν επικρατούν τέτοιες απόψεις όταν ακόμα και η τελευταία έρευνα της ΕΕΤ αναφέρει οτι το πυκνό δίκτυο επιφέρη μικρότερη ακτινοβολία τότε μην παραπονιέστε αν δεν υπάρχει σήμα. Κινητή τηλεφωνία χωρίς κεραίες δεν γίνεται. Αν διάβασες το πόστ μου καλά, θα δείς οτι κι εγώ συμφωνώ να υπάρχουν περισσότερες κεραίες και να πέσει η ισχύς. Αλλά όχι να ρισκάρουμε να έχουμε σε καίρια σημεία πάνω από κεφάλια ανυποψίαστων πολιτών καμουφλαρισμένους φούρνους μικροκυμάτων. Και ναι, δεν με νοιάζει αν δεν πιάνει παντού το κινητό άμα είναι να το αποφύγουμε αυτό που λέω. Ας πιάνει μόνο στους κεντρικούς δρόμους και στην Εθνική οδό αν δεν γίνεται αλλιώς με ασφάλεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Αν διάβασες το πόστ μου καλά, θα δείς ότι κι εγώ συμφωνώ να υπάρχουν περισσότερες κεραίες και να πέσει η ισχύς. Αλλά, όχι να ρισκάρουμε να έχουμε σε καίρια σημεία πάνω από κεφάλια ανυποψίαστων πολιτών, καμουφλαρισμένους φούρνους μικροκυμάτων. :!: Και ναι, δεν με νοιάζει αν δεν πιάνει παντού το κινητό, άμα είναι να το αποφύγουμε αυτό που λέω. Ας πιάνει μόνο στους Κεντρικούς Δρόμους και στην Εθνική Οδό, αν δεν γίνεται αλλιώς με ασφάλεια ... :!: :!: :blink: :worry: :blink: ......... Μόνο στους Κεντρικούς Δρόμους και στην Εθνική Οδό ?? ......... :blink: :worry: :blink: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Συνεχιζονται οι βροχες στην Αττική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 το πρόβλημα στη Γλυφάδα παραμένει....Κι εγώ θα πρέπει να πρέπει να πληρώσω το λογαριαμό μου κανονικά για υπηρεσίες που ποτέ δεν είχα....Στη Vodafone δεν μπορούν να κάνουν τίποτα....Εξωγενείς παράγοντες λένε....Μακράν η χειρότερη εταιρεία στην κάλυψη....Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου και η αλλάγη εταιρείας με φορητότητα αριθμού μου είναι επιβεβλημένη!!!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 το πρόβλημα στη Γλυφάδα παραμένει....Κι εγώ θα πρέπει να πρέπει να πληρώσω το λογαριαμό μου κανονικά για υπηρεσίες που ποτέ δεν είχα....Στη Vodafone δεν μπορούν να κάνουν τίποτα....Εξωγενείς παράγοντες λένε....Μακράν η χειρότερη εταιρεία στην κάλυψη....Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου και η αλλάγη εταιρείας με φορητότητα αριθμού μου είναι επιβεβλημένη!!!! Ειναι ξεκαθαρα αβασιμο αυτο που γραφεις διοτι ειναι προφανες οτι ο σταθμος στην περιοχη σου εκλεισε απο διαμαρτυριες κατοικων! Αυτο ειναι συνωνυμο της "κακης καλυψης" της Vodafone? Κανε φορητοτητα που ειναι το καλυτερο για σενα αυτη τη στιγμη και οταν καλυφθει και παλι η περιοχη αποφασιζεις και παλι που θα εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Pauliglie η τελευταία που φταίει είναι η Vodafone για την έλλειψη σήματος στην περιοχή σου, πρώτων φταίει το Κράτος που δεν έχει φτιάξει ένα σωστό νομικό πλαίσιο για την κινητή τηλεφωνία και δεύτερων όλοι αυτή που όπου πάρει το μάτι τους κεραία κινητής τηλεφωνίας τρέχουν να την κατεβάσουν μάλιστα πολλές φορές με την βοήθεια του κάθε δήμαρχου. Λες ότι θα φύγεις από την Vodafone και άντε ότι φεύγεις και πας π.χ. στην TIM ποιος σου λέει ότι σε 2-3, 6 μήνες δεν θα κατεβάσουν την κεραία της TIM αυτή τη φορά και μείνεις πάλι χωρίς σήμα; Τη θα κάνεις θα φύγεις πάλι από την TIM και θα πας αλλού; Φαύλος κύκλος δηλαδή. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Pauliglie η τελευταία που φταίει είναι η Vodafone για την έλλειψη σήματος στην περιοχή σου, πρώτων φταίει το Κράτος που δεν έχει φτιάξει ένα σωστό νομικό πλαίσιο για την κινητή τηλεφωνία και δεύτερων όλοι αυτή που όπου πάρει το μάτι τους κεραία κινητής τηλεφωνίας τρέχουν να την κατεβάσουν μάλιστα πολλές φορές με την βοήθεια του κάθε δήμαρχου. Λες ότι θα φύγεις από την Vodafone και άντε ότι φεύγεις και πας π.χ. στην TIM ποιος σου λέει ότι σε 2-3, 6 μήνες δεν θα κατεβάσουν την κεραία της TIM αυτή τη φορά και μείνεις πάλι χωρίς σήμα; Τη θα κάνεις θα φύγεις πάλι από την TIM και θα πας αλλού; Φαύλος κύκλος δηλαδή. Και βέβαια δε φταίει η Vodafone...Καμία σχέση. Η μόνη λύση είναι το εσωτερικό roaming ΤΙΜ-Vodafone. Άντε να αρχίσει σε όλη την Ελλάδα μπας και δούμε άσπρη μέρα:cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Διαφωνώ κάθετα και θα εξηγήσω το γιατί. Απο τη στιγμή που πληρώνω για συγκεκριμένες υπηρεσίες μια εταιρεία και αυτές δεν τις έχω, ως καταναλωτής κατηγορώ την εταιρεία. Δεν με απασχολεί καθόλου γιατί δεν έχω τις υπηρεσίες αυτές και δεν είναι δικό μου πρόβλημα στην τελική!! Αν κάποιοι ξηλώσανε την κεραία από κάπου (ακόμα και με εντολή του δημάρχου) από πού κι ως πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι δεν φταίει η Vodafone????? Kαι βέβαια είναι η μόνη που φταίει γιατί το πού θα βάλεις τις κεραίες σου είναι μία συνάρτηση πολλών παραγόντων για τον καθορισμό της οποίας πρέπει να γίνει ακριβής και λεπτομερειακή μελέτη κατά τη γνώμη μου λαμβάνοντας υπόψιν σου τα πάντα: συνεννόηση με δημοτικές αρχές, με τοπική κοινωνία, εύρεση σωστού και ασφαλούς σημείου τοποθέτησης της κεραίας καθώς και διάφορους άλλους τεχνικούς λόγους που δεν γνωρίζω. Και αν η Vodafone δεν έχει κάνει την σωστή της μελέτη για την τοποθέτηση και την συνεργασία (ακόμη και εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για το αν είναι ασφαλέις ή όχι) τότε ναι κύριοι φταίει η Vodafone γιατί δεν έκανε καλά και σωστά τη δουλειά της!!! Αλλά επειδή έχω φίλο ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία τοποθετήσης κεραιών κινητης τηλεφωνίας μου έχει περιγράψει απίστευτα τραγελαφικά σκηνικά με το εν λόγω ζήτημα και με τον ίδιο τρόπο που εν μία νυκτί μπορεί να ξηλωθεί μία κεραία από κάποιους κατοίκους με τον ίδιο ακριβώς καταχρηστικό τρόπο μπορεί και να φυτρώσει!! Συμφωνώ απόλυτα ότι το νομικό πλαίσιο (αν και δεν το γνωρίζω ακριβώς) σίγουρα θα είναι ασαφές για να γίνονται όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και άκρως ελληνικά σκηνικά. Όπως επίσης συμφωνώ , ότι με το να πάω σε μία άλλη εταιρεία δεν μου εξασφαλίζει κανείς και με τίποτα την κάλυψη αλλά τουλάχιστον μπορεί με αργό και σταθερό τρόπο να ωθήσει κάποιους να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Και εν τέλει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ούτε θα με ενοχλούσε τόσο. Αλλά από μία εταιρεία για την οποία θα ακούσεις το λιγότερο μία φορά την ημέρα κάτι για αυτήν μέσω διαφήμισης σε κάποιο μέσο και όταν βλέπω φυλλάδια και διαφημίσεις της για 99% κάλυψη και άλλα τέτοια γραφικά, νομίζω ότι η παρατεταμένη αδιαφορία τους για το εν λόγω πρόβλημα, είναι το λιγότερο εκνευριστική! Kαι στην τελική το ξαναγράφω: Δεν έχω υπηρεσίες τις οποίες πληρώνω και δεν απασχολεί το γιατί!!!Το γιατί είναι πρόβλημα της εταιρείας και όχι δικό μου!! Από την στιγμή που μία εταιρεία δεν ικανοποιεί τον πελάτη της την θεωρώ αποτυχημένη Για αυτούς τους λόγους κύριοι φταίει η Vodafone και θα συνεχίσει να φταίει όσο δεν ικανοποιεί με τις υπηρεσίες της τους πελάτες της που την εμπιστεύονται. ΠΑΥΛΟΣ ΙΓΓΛΕΣΗΣ Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Kαι στην τελική το ξαναγράφω: Δεν έχω υπηρεσίες τις οποίες πληρώνω και δεν απασχολεί το γιατί!!!Το γιατί είναι πρόβλημα της εταιρείας και όχι δικό μου!! Από την στιγμή που μία εταιρεία δεν ικανοποιεί τον πελάτη της την θεωρώ αποτυχημένη Για αυτούς τους λόγους κύριοι φταίει η Vodafone και θα συνεχίσει να φταίει όσο δεν ικανοποιεί με τις υπηρεσίες της τους πελάτες της που την εμπιστεύονται. ΠΑΥΛΟΣ ΙΓΓΛΕΣΗΣ Παρά την αποτυχία της βέβαια, έχει 5.000.000 "συνδρομητές" και πλησιάζει επικίνδυνα την cosmote (άποψή μου είναι ότι μέχρι το τέλος του 2007 θα την έχει περάσει και θα ανέβει στην πρώτη θέση). Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επιμένεις να είσαι συνδρομητής της όμως. Αφού είναι αποτυχημένη, είσαι ελεύθερος να απευθυνθείς σε άλλη εταιρία και να μεταφέρεις εκεί το νούμερό σου ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και αυτό θα κάνω. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι πριν από 2 μήνες περίπου (λίγες μέρες πριν την εμφάνιση του προβλήματος) ανανέωσα και άλλαξα το συμβόλαιο μου για έναν επιπλέον χρόνο και είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω για έναν χρόνο τώρα.Επιπλέον, άμα το διακόψω πρέπει και να πληρώσω και κάποιο ποσοστο από την συσκευή που πήρα με την επιδότηση. Δεν γνωρίζω καθόλου αν μπορώ να διακόψω την σύνδεση μου χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω μέχρι να λήξει. Θα το ψάξω και αν δω ότι γίνεται θα κάνω την φορητότητα του αριθμού μου και άμεση διακοπή. Αν δεν βελτιώσουν πάντως το θέμα της κάλυψης (γιατί κατά τ'αλλα είμαι απόλυτα ικανοποινμένος από την Vodafone) -γνώμη μου είναι- θα έχουν αρκετές απώλειες πελατών. Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μπορείς να ζητήσεις αύριο κιόλας φορητότητα, απλώς θα επιστρέψεις την επιδότηση που πήρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 afou exei 3ekinhsei h sunergasia tim vodafone, se 8emata kaluyhs, giati den kanei mia purosbestikh sumfwnia h voda -gia kapoio diasthma- sthn sugkekrimenh perioxh ths glufadas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts