Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia kalimera xthes anefera to provlima mou sthn vodafone,gia na doume tha yparxei kamia veltiwsi?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Δεν έχει κάλυψη η vf στο Σμόκοβο;:worry: Καθόλου; Γιατί είχα δει 3 σταθμούς και υπέθεσα ότι ο ένας ήταν κόκκινος...αλλά μάλλον κάτι άλλο ήταν.

η ΤΙΜ πιάνει σχετικά καλά στην περιοχη με αρκετά καλύτερη κάλυψη από την Cosmote σε ένα χωριό που βρισκόταν σχετικά "ψηλά",από την νότια πλευρά της λίμνης Σμοκόβου.Απλά η Κοσμοτε στη διαδρομή Λεοντάρι-Σμόκοβο έχει συνεχή κάλυψη ενώ η ΤΙΜ έχει πολλές μικρές τρυπούλες(θα χρειαστεί κάποιος σταθμός για το Λεοντάρι,τουλάχιστον να πιάνει και τη διαδρομή στο Σμόκοβο:p )

30 κεραίες δεν είναι πολλές για τόσο μεγάλη γεωγραφική έκταση φίλε Dj_Teo...:O

Δωσε μας ενα γενικο πλανο απο Google Earth ολο το σημειο. Υπαρχουν μορφολογικες ανωμαλιες?

Δωσε μας ενα γενικο πλανο απο Google Earth ολο το σημειο. Υπαρχουν μορφολογικες ανωμαλιες?

Το google Earth έχει γίνει πολύ της μόδας για θέματα κάλυψης τελευταία:lol: (δε καταλαβαίνετε τώρα τι ακριβώς λέω,όποιος σχετικός με το θέμα το διαβάσει θα "το πιάσει":lol: )

Η περιοχή είναι η κλασσική ορεινή περιοχή Καρδίτσας.

Μια φωτογραφία όπως δείχνει και το google earth Smokovos

αναδεικνύει την έντονη μορφολογία του εδάφους της περιοχής.Τις διαδρομές μόνο η Cosmote τις κάλυψε 100%:!:

Αν η vodafone σχεδιάζει εσωτερικό roaming στο Ν.Καρδίτσας με ΤΙΜ πάντως έχει να κερδίσει πάρα πολλούς συνδρομητές στον ορεινό όγκο όπου κάνει κάποιες σχετικά φιλότιμες προσπάθειες η ΤΙΜ ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ΤΕΙ Χαλκίδας αντιμετωπίζεται τρομερό πρόβλημα ασταθούς κάλυψης... Έχω αγανακτήσει όταν για να κάνω μια κλήση πρέπει να κάνω την προσευχή μου για να έχω επαρκές σήμα!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται σε εκίνη την περιοχή (Θέση ΣΚΛΗΡΟ, Περιοχή Ψαχνών).

Αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει.

Στο ΤΕΙ Χαλκίδας αντιμετωπίζεται τρομερό πρόβλημα ασταθούς κάλυψης... Έχω αγανακτήσει όταν για να κάνω μια κλήση πρέπει να κάνω την προσευχή μου για να έχω επαρκές σήμα!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται σε εκίνη την περιοχή (Θέση ΣΚΛΗΡΟ, Περιοχή Ψαχνών).

Αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει.

Εχει προγραμματιστει κεραια στα Ψαχνα.

Ελαβα στο κινητο μου SMS που αναφερει οτι θα λαβω ρυθμισεις για τη Sim σχετικα με την αξιοποιηση της εθνικης περιαγωγης με ΤΙΜ. Δε βρισκομαι και δε βρεθηκα ποτε ομως στις περιοχες που εφαρμοζεται το πιλοτικο σταδιο. Εχει ξεκινησει η περιαγωγη?

Ελαβα στο κινητο μου SMS που αναφερει οτι θα λαβω ρυθμισεις για τη Sim σχετικα με την αξιοποιηση της εθνικης περιαγωγης με ΤΙΜ. Δε βρισκομαι και δε βρεθηκα ποτε ομως στις περιοχες που εφαρμοζεται το πιλοτικο σταδιο. Εχει ξεκινησει η περιαγωγη?

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι ή όχι στις περιοχές που αυτή τη στιγμή λειτουργεί πιλοτικά η περιαγωγή για να λάβεις το μήνυμα αυτό και να γίνει η OTA αναβάθμιση της κάρτας. Γίνεται σταδιακά προς το παρόν για συγκεκριμένο κομμάτι της συνδρομητικής βάσης (και μιλάμε πάντα για συνδρομητές συμβολαίου) και σύντομα για όλους τους συνδρομητές, ανεξάρτητα με το αν στη περιοχή σου λειτουργεί ή όχι το roaming!

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι ή όχι στις περιοχές που αυτή τη στιγμή λειτουργεί πιλοτικά η περιαγωγή για να λάβεις το μήνυμα αυτό και να γίνει η OTA αναβάθμιση της κάρτας. Γίνεται σταδιακά προς το παρόν για συγκεκριμένο κομμάτι της συνδρομητικής βάσης (και μιλάμε πάντα για συνδρομητές συμβολαίου) και σύντομα για όλους τους συνδρομητές, ανεξάρτητα με το αν στη περιοχή σου λειτουργεί ή όχι το roaming!

Αν δεν εχω αποδεχτει τις ρυθμισεις δε θα μπορω να εχω προσβαση στο αλλο δικτυο (ΤΙΜ) :confused:

Αν δεν εχω αποδεχτει τις ρυθμισεις δε θα μπορω να εχω προσβαση στο αλλο δικτυο (ΤΙΜ) :confused:

Δεν θα βγει η ΤΙΜ από τη λίστα απαγορευμένων με αποτέλεσμα στις περισσότερες συσκευές να μπορείς να συνδεθείς μόνο με χειροκίνητη επιλογή. Αν το κινητό είναι στην αυτόματα αναζήτηση και η ΤΙΜ παραμένει απαγορευμένη για τη sim τότε και ΄καθόλου να μην έχει σήμα η Vodafone το κινητό δεν θα επιλέξει μόνο του τη ΤΙΜ, μόνο αν κάνεις χειροκίνητα τη διαδικασία.

παιδια καλησπερα ειδοποιησα την vodafone αλλα λυση στο θεμα δεν βλεπω!!!Καμια διαφορα και σημερα το πρωι μαλιστα με τα χιλια ζορια μιλησα και σε καποια φαση εκλεισε.Η περιοχη που ειμαι ειναι εξω απο την Καλλονη στον Πετσοφα.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια καλησπερα ειδοποιησα την vodafone αλλα λυση στο θεμα δεν βλεπω!!!Καμια διαφορα και σημερα το πρωι μαλιστα με τα χιλια ζορια μιλησα και σε καποια φαση εκλεισε.Η περιοχη που ειμαι ειναι εξω απο την Καλλονη στον Πετσοφα.

Kαλά, περιμένες να δεις βελτίωση τόσο γρήγορα?

το Ν73 που βλεπω οτι εχεις δε φημιζεται για τη δυνατη εκπομπη και ληψη του! Μεχρι να δεις φως στο τουνελ μιλα με καποιο αλλο κινητο, κατα προτιμηση Sony Ericsson μηπως εχεις καποια βελτιωση! Εχεις δηλωσει το προβλημα στο 13830 επισημα?;)

Να αναφερω προβλημα επιστροφης ηχου σε κλησεις προς Κρητη. Ακουω τον δικο μου ηχο δευτερη φορα !!:wacko:

Εδώ και 6 μήνες που έχω πάει πρωτοετής στο ΤΕΙ Χαλκίδας (θέση Σκληρό στα Ψαχνά) αντιμετωπίζω πρόβλημα σήματος με την Vodafone! Ειδικά μέσα στο ΤΕΙ το σήμα είναι μηδενικό και μόλις βγαίνω έξω το κινητό κάνει τουλάχιστον 20 λεπτά να βρεί σήμα!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται σε εκέινη την περιοχή με το σήμα της Vodafone!

Αν έχει κάποιος ανάλογες εμπειρίες από την αναφερθείσα περιοχή ας τις postάρει! Ευχαριστώ...:)

Αν θα το βελτιωσουν το βλεπω για τη μεθεπομενη σειρα, δηλαδη μαλλον θα εχεις γινει πολιτης μεχρι τοτε :D

To xw dilwsei episima me onomatepwnymo alla afou me grafoun kanonika tha valw cosmote na isixasw.

To xw dilwsei episima me onomatepwnymo alla afou me grafoun kanonika tha valw cosmote na isixasw.

Εσύ αποφασίζεις το καλύτερο για εσένα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mou irthe xthes mynima oti to provlima pou anefera diereunate kai tha me eidopoiisoun.gia na doume ti tha ginei?

Mou irthe xthes mynima oti to provlima pou anefera diereunate kai tha me eidopoiisoun.gia na doume ti tha ginei?

Θα σε καλεσουν καποια στιγμη και θα μαθεις για την εξελιξη του θεματος! Ειναι δυσκολο ομως με δικο σου αιτημα να γινει αμεση εγκατασταση σταθμου! Χρειαζονται καποιες διαδικασιες που αργουν λογω της Ελληνικης γραφειοκρατιας.

• 2 weeks later...
Το google Earth έχει γίνει πολύ της μόδας για θέματα κάλυψης τελευταία:lol: (δε καταλαβαίνετε τώρα τι ακριβώς λέω,όποιος σχετικός με το θέμα το διαβάσει θα "το πιάσει":lol: )

Η περιοχή είναι η κλασσική ορεινή περιοχή Καρδίτσας.

Μια φωτογραφία όπως δείχνει και το google earth Smokovos

αναδεικνύει την έντονη μορφολογία του εδάφους της περιοχής.Τις διαδρομές μόνο η Cosmote τις κάλυψε 100%:!:

Αν η vodafone σχεδιάζει εσωτερικό roaming στο Ν.Καρδίτσας με ΤΙΜ πάντως έχει να κερδίσει πάρα πολλούς συνδρομητές στον ορεινό όγκο όπου κάνει κάποιες σχετικά φιλότιμες προσπάθειες η ΤΙΜ ;)

Συγνώμη για την καθυστερημένη ερώτηση(τώρα διάβασα το ποστ) αλλά που είναι αυτή η λίμνη γιατί εγω δεν βλέπω καμία.

Υ.Γ.To google earth μας ξελάσπωσε για άλλη μια φορά:D !

Εδώ και 45' λεπτά περίπου δεν υπάρχει καθόλου σήμα στην περιοχή των Σφαγείων στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υποτίθεται ότι έκανε συμφωνία με την ΤΙΜ ώστε αν δεν έχει σήμα να περνάνε οι πελάτες στο δίκτυο της ΤΙΜ;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Και στο Βαρδάρη ενώ δίνει full σήμα βγάζει No access to network.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι τεχνικό πρόβλημα.

PS. Σε εμένα με alacarte δεν παίζει. Σε συνάδελφο με συμβόλαιο παίζει κανονικά.

Δεν ειναι προβλημα στην Θεσ/νικη μονο. Και εγω δεν μπορω να μπω απο εναν αριθμο, ενω απο αλλον μπαινω κανονικα. Μου μυριζει προβλημα σε μια απο τις HLR.

Καλημερα,αυτο το ξεκινησε πιλοτικα για παραμεθοριες και νησιωτικες περιοχες , οχι για ολη την επικρατεια...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις