Jump to content

tleon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    278
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tleon

  • Ημ. Γέννησης 02/01/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote

tleon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημερα σε όλους. Ψάχνομαι έντονα τον τελευταίο καιρό να αλλάξω πάροχο. Ξέρουμε ποιος είναι πίσω από την We Energy; Τους βλέπω σοβαρούς και "πράσινους". Η Elin μου φαίνεται επίσης σοβαρή. Για τον Ηρων έχω κάποιες αμφιβολίες με αυτά που έχω διαβάσει. Κάνω συγκρίσεις στα δύο γνωστά site και βλέπω την εμπορική τάση της αγοράς αλλά στο tsig βλέπω άλλες τιμές και προτάσεις. Μπορεί κάποιος να ρίξει λίγο φως να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα;
  2. tleon

    Motorola ATRIX

    Καλησπερα σε όλους. Θελω να περασω μια αλλη ρομ στο atrix μου. Εχω καιρο να ασχοληθω με τα κινητα και εχω μεινει λιγο πισω. Φοραει την 2,3,6 και η system version ειναι 4,5,145,ΜΒ860ΑΤΤ.en.us. ειναι ξεκλειδωτο. Τι θα μπορουσα να του βαλω πανω? Με τι προγραμματα τις βαζουμε? Εχει να προτεινει κανεις κατι?
  3. Παιδια καλησπερα. Αγορασα απο το ebay το duos για τη γυναικα μου. Το προβλημα ειναι οτι οταν εβαλα τις καρτες για να δουλεψει δεν τις διαβασε καθολου και τις δυο μαζι και την καθε μια ξεχωριστα και κανει συνεχως reboot. Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστώ
  4. tleon

    Motorola ATRIX

    Παιδια καλησπερα, Να κανω μια ερωτηση. Αγορασα το Atrix απο ebay, δεν εχω παραπωνο ολα καλα, αλλα εχω θεμα με την μπαταρια, αδειαζει γρηγορα. Εβαλα και εφαρμογη για να την βοηθαει ,αλλα βλεπω μικρη διαφορα. Αυτο που με παραξενευει ειναι η αποτομη πτωση της, απο 50% μπορει να παει στα 20%. Δεν ξερω αν φταιει και το γεγονος οτι λογω δουλειας κινουμε συνεχεια , αλλα με πουλαει στο τελος η μπαταρια. Δεν χρησιμοποιω data και wifi μονο περιστασιακα μια ή δυο φορες τη μερα. Ξερει καποιος να δωσει καμια ιδεα?
  5. Μου το εφερε απο Γερμανια ενας φιλος και ειναι καταπλικτικο.Η τιη του απο εκει...99,90 ευρω.Συμπαθητικοτατο και πολυ ευχρηστο.Εχει και Ελληνικο μενου...αν και δεν το χρησιμοποιω.Wifi μπαινεις κανονικοτατα και θελω να φορτωσω και χαρτε για το gps...εκτος του google που τους εχει πανω...
  6. Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά μας ενδιαφέρει όλους , δείτε παρακαλώ την ακόλουθη δημοσίευση.

    http://energoskatanalotis.blogspot.com/

  7. Το φορεσαμε και ειναι πολυ καλο!!
  8. Κανε reset την συσκευη...μονο αυτο δεν σου δουλευει? Το MSN? Οι αλλες εφαρμογες δουλευουν?Αν ειναι καντο unistall και ξαναπερασε το.
  9. Voafone S&E 250 εχω στο προγαμμα...και φορεσα την 5.0.0.328 και browser εχω και δουλευει πολυ καλα και πιο γρηγορα...
  10. Δοκιμαστε μια απο την 5.0 ειναι ανωτερες...η μνημη ξεκιναει απο τα29-30ΜΒ , η μπαταρια μπορω να πω οτι ειναι σε ΄΄ικανοποιητικα΄΄ επιπεδα...θελει και λιγο στρωσιμο...αλλα η λειτουργια της συσκευης ειναι διαφορετικη.Οι επαφες,τα μυνηματα εχουν αλλο στυλ...πολυ καλο!!
  11. Η 5.0.0.328 ειναι απλα φοβερη...ολα διαφορετικα και πολυ ανανεωμενα...πολυ καλη.
  12. Hellsangel81 βλεπω οτι εχεις την 5.0.0.238 ...εισαι ικανοποιημενος ,την φοραμε με την ιδια γνωστη διαδικασια? Με την 181 βλεπω μια ασταθεια στην μπαταρια...μπορει και να στρωσει ομως ,δεν ξερω.
  13. Ολα οκ...δικο μου λαθος. Μου εκανε εντυπωση παντως που δεν ειχε τον ΒΒ messenger και τον κατεβασα απο το App World.Και οσο για την μνημη ξεκινησε με 35ΜΒ αλλα τωρα παιζει στα 26,5...να δουμε και την μπαταρια!!
  14. Ναι...εχω περασει και αλλες φορες εκδοσεις τετοιες...δεν ξερω θα ξαναδοκιμασω.
  15. Προσπαθησα να περασω την .181 αλλα δεν την περναει...λεει οτι no software update is required for your device.Εχω πανω την .173.Το κανει στον DM αλλα και στον loader.exe, στον δευτερο μου εμφανιζει απλα τα προγραμματα που εχω και δεν κανει τιποτα αλλο.Καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...