ViEL Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 μηπως να τους πουμε απλα να μην βαζουν τονους στα κεφαλαια και να αντικαταστησουν το ς με το Σ? Κοιταξε να δεις στην ουσια αυτο ειναι το θεμα αλλα αυτο θα γινει πιστευω φτιαχνοντας το φορματ που κανει capitalize τα γραμματα! λογικα εχουν ωαλει μια εντολη το πανω textblock να εμφανιζει το ονομα σε Accent, αλλα το φορματ τα κανει αλα νατλλον! τωρα πες εσυ πως ωγαζει αυτο το προβλημα και αυτος σιγουρα θα καταλαβει τι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 οσοι δεν εχουν twitter επαφες στην λιστα επαφων πρεπει να κανουν hard reset στο τηλεφωνο ετσι εκανα και εγω.. το email το στελνω τιποτα καινουριο δεν ποσταρε κανεις.. σαν προβλημα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Kαλησπερα και απο μενα βλεπω δεν κρατιεστε:lol: Εγω λεω να περιμενω την επισημη εκδοση :happy: Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εγω θα ηθελα ενα x οταν παταμε παρατεταμενα το back πληκτρο ωστε μαζι με της εφαρμογες που ειναι ανοιχτες να εχει το χ για να κλεινεις οποια δεν θες και οχι να πατας συνεχεια πισω. Οπως και ελληνικα στις φωνητικες εντολες,λειτουργιες κτλ.πληρως ελληνικα δηλαδη. Κολοσσε,σε διαβαζουνε φαινεται,παραπονεθηκες για το twitter και πριν την τελικη εκδοση βγαλανε μια ακομα beta με twitter χα χα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εγω θα ηθελα ενα x οταν παταμε παρατεταμενα το back πληκτρο ωστε μαζι με της εφαρμογες που ειναι ανοιχτες να εχει το χ για να κλεινεις οποια δεν θες και οχι να πατας συνεχεια πισω. Οπως και ελληνικα στις φωνητικες εντολες,λειτουργιες κτλ.πληρως ελληνικα δηλαδη. Κολοσσε,σε διαβαζουνε φαινεται,παραπονεθηκες για το twitter και πριν την τελικη εκδοση βγαλανε μια ακομα beta με twitter χα χα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Ειναι πολυ πιο γρηγορο.. δεν ειναι μονο το twitter και ειναι γρηγορο σε πολλα θεματα και παραπανω animation αλλα υπαρχουν και αλλοι λογοι που βγαινουν για οποιον θελει να το βαλει η αναμονη να φαινεται μικροτερη και ολοι εμεις oi beta tester στην ουσια μπορουμε να δωσουμε περισοτεροι πληροφορια στην εταιρια.. + οτι το κινητο δεν ειναι πια τοσο ζεστο οσο με την χρηση της beta 2 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Από την εμπειρία σας με το mango, πόσα MB δεδομένων τον μήνα χρειάζεστε; Σε σχέση με iphone ή άλλες συσκευές, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε bandwidth; Προς το παρόν συνδέομαι με 1€ την ημέρα, ποσό που μου φαίνεται υπερβολικό (30€ τον μήνα!!!), και μετά τα 20ΜΒ (τα οποία λόγω marketplace έρχονται γρήγορα) μου κόβει την ταχύτητα. Θέλω να πάω σε κάποιο πακέτο αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω. Οι επιλογές μου είναι 100ΜΒ/Μήνα με 5€, 300ΜΒ/μήνα με 10€ ή 750ΜΒ/μήνα με 15€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ξέρει κανείς το καινούργιο UPDATE=7712 του MANGO τη διαφορετικό έχει από την προηγούμενη έκδοση.....?? Καθώς και αν υπάρχει κάποια λύσει για το bug του transparency στο background???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 διαπιστωσε κανεις οτι μολις ανοιγει η οθωνη στο lockscreen τα γραμματα ερχοντε μετα απο λιγο κατι που δεν συμβαινε στο beta 2? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Από την εμπειρία σας με το mango, πόσα MB δεδομένων τον μήνα χρειάζεστε; Σε σχέση με iphone ή άλλες συσκευές, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε bandwidth; Προς το παρόν συνδέομαι με 1€ την ημέρα, ποσό που μου φαίνεται υπερβολικό (30€ τον μήνα!!!), και μετά τα 20ΜΒ (τα οποία λόγω marketplace έρχονται γρήγορα) μου κόβει την ταχύτητα. Θέλω να πάω σε κάποιο πακέτο αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω. Οι επιλογές μου είναι 100ΜΒ/Μήνα με 5€, 300ΜΒ/μήνα με 10€ ή 750ΜΒ/μήνα με 15€. Εγω μετα απο περιπου 4 μηνες που εχω wp7 τηλεφωνο ειμαι καπου μεταξυ 100 και 300 με ταση προς το 100...ΒΕβαια εχω wi-fi σπιτι και στη δουλεια... διαπιστωσε κανεις οτι μολις ανοιγει η οθωνη στο lockscreen τα γραμματα ερχοντε μετα απο λιγο κατι που δεν συμβαινε στο beta 2? Οχι δεν εχω δει κατι τετοιο στο trophy moy ...και το δοκιμασα και τωρα αρκετες φορες...αν εχεις βαλει καποιο png με η χωρις transparency σαν wallpaper ισως αυτο να ειναι το προβλημα... Ειναι λογικο να ξεχναμε οτι ειναι beta αφου ολα λειτουργουν σχεδον αψογα...και λεω σχεδον γιατι ακομη και σε κανονικες εκδοσεις υπαρχουν προβληματακια Edited July 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Οχι δεν εχω δει κατι τετοιο στο trophy moy ...και το δοκιμασα και τωρα αρκετες φορες...αν εχεις βαλει καποιο png με η χωρις transparency σαν wallpaper ισως αυτο να ειναι το προβλημα... Ειναι λογικο να ξεχναμε οτι ειναι beta αφου ολα λειτουργουν σχεδον αψογα...και λεω σχεδον γιατι ακομη και σε κανονικες εκδοσεις υπαρχουν προβληματακια εχω κατεβασει φωτος απο το insider απο το bing δηλαδη αλλα τωρα που δωκιμασα και με τις προεγκατεστημενες τα ιδια.. anyway μπορει να μην εκατσε κατι καλα και να θελει ενα ρεσταρτ :p αλλα οτι ειχα κανει για να φτιαξει το twitter Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 εχω κατεβασει φωτος απο το insider απο το bing δηλαδη αλλα τωρα που δωκιμασα και με τις προεγκατεστημενες τα ιδια.. anyway μπορει να μην εκατσε κατι καλα και να θελει ενα ρεσταρτ :p αλλα οτι ειχα κανει για να φτιαξει το twitter Μονο τα tweet η εβλεπες και τις επαφες του Twitter ?? Εμενα δεν μου δειχνει με τιποτα τις επαφες... Απο μια ερευνα που εκανα συμβαινει σε πολλους ενω σε αλλους δουλευει ...Καποιοι λενε οτι εφτιαξε μετα απο hard reset Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μονο τα tweet η εβλεπες και τις επαφες του Twitter ?? Εμενα δεν μου δειχνει με τιποτα τις επαφες... Απο μια ερευνα που εκανα συμβαινει σε πολλους ενω σε αλλους δουλευει ...Καποιοι λενε οτι εφτιαξε μετα απο hard reset ακριβως αυτο λεω εκανα hard reset για να φτιαξει.. και εγω ειχα προβλημα πριν.. δουλευει μονο αν ερθεις κατευθειαν απο nodo στο 7712 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 σε αυτη τη version μπορεις να δεις τα mb που εχεις κανει χρηση ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 σε αυτη τη version μπορεις να δεις τα mb που εχεις κανει χρηση ? Δεν υπαρχουν ακομη εφαρμογες για αυτα ... Αν εισαι cosmote kai vodafone υπαρχουν προγραμαμτα που στελνουν αυτοματα τα sms που πρεπει για να βλεπεις υπολοιπα Ψαξε στην υπογραφη μου στο λινκ των εφαρμογων εχει για cosmote..Ο ιδιος εχει βγαλει και για vodafone Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 μπορείτε να μου απαντήσετε αν οταν πατάτε το power button για να ανοίξει η οθόνη αν τα γράμματα έρχονται μετά από μισό δευτερόλεπτο από ότι το background (στο lock screen) καο τι κινητό έχετε Φυσικά για όσους έχουν 7712 μιλάω Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 μπορείτε να μου απαντήσετε αν οταν πατάτε το power button για να ανοίξει η οθόνη αν τα γράμματα έρχονται μετά από μισό δευτερόλεπτο από ότι το background (στο lock screen) καο τι κινητό έχετε Φυσικά για όσους έχουν 7712 μιλάω και εμενα μου το κανει αυτο! το ιδιο μου εκανε και στην 7661 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 αυτη τη στιγμη κανω το Update σε 7712. ειχα προβλημα με το twitter ελεγε coming soon.. επισης θελει συνδεση στο windows live?... γιατι δε το βρισκω σαν επιλογη... δεν εχω φιλους στο twitter απο τις επαφες μου παρα μονο κατι site Που τα ακολουθω θα τα εμφανιζει στο news αυτα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 γενικα δεν εχω εμπειρια απο Iphone και android αλλα απο οτι εχω δει σε φιλους που εχουν iphone και android ,το wp7 ειναι αλλη φαση τα Live tiles ειναι τελεια απο την πρωτη στιγμη που το ειδα ειπα αυτο ειναι για μενα και ολη αυτη η ενοποιηση των υπηρεσιων επικοινωνιας και οχι μονο ειναι αλλο πραμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) το συνδεσα στο zube **test*** και εκανα απευθειας το Update δεν πιστευω να ηθελε παλι back up και τετοια. ρωταω για να μπορω να γυρισω στη Nodo οταν βγει το official... το twitter πλεον συνδεεται αλλα δεν εμφανιζει νεα...παρα μονο αμα κανω ποστ εγω κατι... τα site Που ακολουθω δεν εμφανιζονται... πρεπει να κανω hard reset? Edited July 30, 2011 by giorgiofar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) μπορείτε να μου απαντήσετε αν οταν πατάτε το power button για να ανοίξει η οθόνη αν τα γράμματα έρχονται μετά από μισό δευτερόλεπτο από ότι το background (στο lock screen) καο τι κινητό έχετε Φυσικά για όσους έχουν 7712 μιλάω - Εχθές αποφάσισα να βάλω κι εγώ το mango beta από καθαρό nodo 7392. Η συσκευή μου είναι το LG optimus 7. - Χρησιμοποίησα το αρχείο provision ... απλά και γρήγορα . -- Η Διαδικασία που ακολούθησα με την σειρα που περιγραφω -- α. Είχα εγκατεστημένο το zune 4.7 version (απαιτείται) β. Ειχα την τελευταία αναβάθμηση nodo(7392) εγκατεστημένη στην συσκευή (απαιτείται) γ. Εγκατέστησα τα wp support tools (απαιτείται) 32bit 64bit κατεβάστε το ανάλογο με το λειτουργικό σας. ( εγω εχω 32bit windows 7) δ. Και τέλος, έτρεξα ως διαχειριστής το αρχείο provision και απλά παρακολουθούσα την όλη διαδικασία. - Σημαντικό!!! ... πρίν τρέξουμε το provision ,να έχουμε κλείσει το zune. ( γι' αυτό ανοίγουμε την διαχείριση εργασιών και ελέγχουμε αν υπάρχει κάποια διεργασία του zune στο background και την κλείνουμε). -Σ' αυτή την φάση ,το πρώτο που κάνει το provision είναι ένα πλήρη backup της εικόνας της υπάρχουσας ΡΟΜ (nodo 7392) της συσκευής μας, την οποία (μόλις ολοκληρωθεί το backup) την βρισκουμε στο " c/users/admin/appdata/local/microsoft/windows phone update/ ..... " και αντιγραφουμε όλο τον φάκελο που βρίσκουμε εκεί καπου αλλού ,ώστε να τον χρησιμοποιήσουμε οταν θα θελήσουμε να επιστρέψουμε ξανά στο official nodo.... - Αφού κάνουμε το παραπάνω , λέει το πινακάκι της εφαρμογής κάτω κάτω να κλείσεις το provision, διότι η συσκευή έχει προετοιμασθεί και να ανοίξεις το zune. Με το που θα συνδεθεί με την συσκευή θα εμφανίσει το πρώτο update (74xx) ,το οποίο μολις ολοκληρωθεί θα εμφανίσει και το τελικό (7712) ,είτε αυτόματα ,είτε πατώντας update στο zune. ε. Όταν τέλειωσε η εγκατάσταση του mango 7712 (σε μένα προηγήθηκε η 7403) ,αποσύνδεσα την συσκευή, απεγκατεστησα το zune 4.7 και εγκατέστησα το beta zune 4.8, ώστε να μπορεί να συγχρονίζει η συσκευή ... αυτό ήταν!!! :X -- Η διαδικασια του backup ,διαρκεί αναλογα με το ποσο φορτωμένη είναι η συσκευή. Η δική μου ηταν 2gb και έκανε περίπου 10 λεπτά για να την αποθηκεύσει. - Μετά απ' αυτό ,οι δύο αναβαθμίσεις θα πάρουν γύρω στην μία ώρα και κάτι. - Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι η συσκευή μου παρέμεινε ως είχε στην 7392 με ολες τις εφαρμογές και τα δεδομένα .... ,το μόνο που δεν λειτουργούσε ήταν το ελληνικό πληκτρολόγιο που είχα βάλει "πλαγίως", το οποίο πλέον είναι άχρηστο μιάς και υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο by default. - Δεν ξερω αν πρέπει να κάνω hard reset ..... ,ή δεν είναι απαρραίτητο; - Όλα όσα περιγράφω παραπάνω είναι συγκέντρωση πληροφοριών ,που σε οδηγούν εύκολα στο να εγκαταστήσεις το mango beta στην συσκευή σου ... ,σε μένα δούλεψαν άψογα και ήταν πολύ απλά ,παρ' αυτα αν επιχειρήσετε να ακολουθήσετε την διαδικασία ... το κάνετε με δική σας ευθύνη !!! ... Δεν είμαι προγραμματιστής και δεν μπορω να βοηθήσω σε κακοτοπιές . :( ---------------------///////////////------------------ - Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα (φιλικά) τον φίλο colossus ,να διορθώσει απο πλευράς σαφήνειας τον οδηγό της εγκατάστασης του mango beta, διότι κατά την άποψη μου δεν βοηθά, αντιθέτως σε μπερδεύει, αφού δεν εξηγεί επακριβώς ποιά εργαλεία χρειάζεσαι και με ποιά σειρά και αν υπάρχουν περισσότεροι του ενός τρόποι!!!! - Χρειάστηκε να διαβάσω καμιά δεκαριά οδηγούς στα αγγλικά για να είμαι σίγουρος και τελικά όλοι συγκλίνουν στην απλή λύση του provision. ----------------///////////////------------------ - Το θέμα που αναφέρεις, δεν το παρουσιάζει σε μένα ,ομως έχω άλλο θέμα ... δεν συγχρονίζει το hotmail .... μου βγαζει σφάλμα "86000206" και απ' ότι είδα ,εχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα το οποίο δεν λυνεται με hard reset ... - Ένα άλλο που παρατήρησα ειναι ,όταν βάλω μουσική και μετά την κλείσω ,βγω δηλαδή από την εφαρμογή και σβήσω την οθόνη, οταν την ανοίγω στο lockscreen πάνω πάνω ειναι τα χειριστήρια της μουσικής!!! - Ο browser δείχνει πλέον το φόρουμ σωστά ,αλλά φορτώνει λίγο πιό αργά ,ή δείχνει να κολλάει !!! - Αυτά για την ώρα .... EDIT: - Επίσης όταν μπαίνω στο marketplace και πατώ να ανοίξω τις εφαρμογές της LG ,μου βγάζει error code: 805a0194 !!!! - Μήπως είναι ώρα για hard reset?? .... ή συμβαίνει και σε άλλους με LG optimus 7? .... Edited July 30, 2011 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 επισης εχει εξαφανιστει η επιλογη οταν πας δεξια στα προγραμματα να επιλεξεις αλφαβητικα εχει μονο το φακο αναζητησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλησπερα αυτη η διαδικασια μπορει να γινει και σε htc hd7?? μπορεις να κάνεις κάποιο οδηγό?? οπως που βρίσκω το αρχειο provision, wp tools ktlp. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Βλέπω τα πάντα στο marketplace αλλά δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα όλα βγάζουν error... εχω hotmail αγγλικο και τα εχω βαλει ολα στο uk αλλα τιποτα... Edited July 30, 2011 by giorgiofar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Λοιπον, έχω το LG Optimus 7 με το τελευταίο Mango build, και πήγα να σετάρω το Facebook account μου. Το βασικό live id που δήλωσα στο σετάρισμα του τηλεφώνου είναι και το facebook mail μου. Έκανα από τις ρυθμίσεις του Windows Live link το facebook με το live id. Όταν πάω στο Messaging---Settings---Facebook Chat---On, μου λέει ότι το facebook account είναι σεταρισμένο, και θέλουν να πάω στη σελίδα του facebook για να κάνω κάτι ακόμη. Μου ανοίγει έτσι το facebook μέσω Cosmote myView χωρίς όμως να με προτρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Edit: Εφτιαξε τελικά. Έπρεπε να πάω να κάνω ένα manual sync από το Settings-Accounts. Edited July 30, 2011 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 @tsabasid - Σου ανοίγουν οι εφαρμογές της LG στο marketplace? Μπορείς να ρίξεις μια ματιά; - Όταν αναβάθμισες ,έκανες hard reset ή έμεινες όπως ήσουν (εφαρμογές ,δεδομένα) από την προηγούμενη έκδοση; - Εγώ ήρθα στην 7712 ,από nodo 7392 και δεν έχασα τίποτα .... βλέπω όμως κάτι κουλά ,όπως γράφω παραπάνω .. δεν συγχρονίζει το hotmail , μου βγάζει error ,δεν ανοίγει το LG appstore και εδώ βγάζει error!!!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts