Jump to content

neratzoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neratzoulis

  1. Χρειάζομαι για ενα car project που κάνω τις εφαρμογές απο την MLS Mls Artificial Intelligence Center (MAIC) αν έχει κανείς πρόσβαση σε κάποια συσκευή τους και να μου τις παρέχει μαζί με τα data files η κανοντας backup απο την εφαρμογή titanium θα με βοηθούσε πολυ.
  2. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω μια παρόμοια χρήση του teamviewer με οποιαδήποτε εφαρμογή από κινητό σε τάμπλετ χωρίς όμως τη χρήση του ίντερνετ αλλά ασυρματα?
  3. Εισαι φοβερος ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα...θα δοκιμασω στο note 2 αν δουλεβει και μετα σε tablet!!! Ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου!!!:D
  4. Ωραιος ο immortal :) Συμαντικο ειναι να εχει ραδιο και bluetooth kai gps τωρα για τους χορους αποθηκευσης κατι θα σκεφτω :P Οσο για τη τοποθετηση ελεγα να κανω κατι συρταροτο και οχι τελειως μονιμο μιας και το wrangler θα μενει και χωρις οροφη οποτε για να μην το σουφροσουν θα πρεπει αν μπαινοβγαινει ευκολα για να το βαζω σε κανενα συρταρι....Εχω κατι ιδεες τωρα μενει η υλοποιηση :shifty:
  5. Μολις πειρα το αυτοκινητο μου (Jeep Wrangler) και αντι να βαλω ραδιοσιντι ελεγα να βαλω στη θεση του ενα tablet που θα φτιαξω ειδικη κατασκευη ενσωματομενη στο ταμπλο του αυτοκινητου μονος... Τωρα χρειαζομαι τη βοηθεια σας Θελω ενα Tablet μεχρι 100-150Ε δεν με ενδιαφερει να εχει καμερα απλα θελω να εχει ραδιο, gps και να δεχετε καρτα μνημης... :D Οσο για το μεγεθος αναλογα τις πρωτασεις και βλεπουμε... Οταν τελειωσω θα ποσταρω οδηγιες και πληροφοριες σχετικα;)
  6. Εκανα update τη ρομ μου απο OMEGA v 22 σε ν 23 και τωρα εχω αυτο το προβλημα οταν παω να παρω τηλεφωνο μου ωγαζει αυτο ανδ και δειχνει στη μπαρα με το σημα οτι εχω σημα και στο notificatio bar μου δειχνει οτι ειναι μονο για emergency calls...Δεν το εβαλα στο forum της omega γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι ειχαν και αλλοι το προβλημα ανεξερετου roms.....Ξερει κανεις τη λυση? Εχω ξανα κανει install τη ρομ και δε εγινε τπτ....
  7. :!:Παιδια ξερει κανεις να μου πει απο που μπορω να παρω OTG καλώδιο απο το Ηρακλειο κρητης γτ δεν μου μενει χρονος για να παραγγειλω ενα??
  8. Μπορει καποιος να μου πει πως να περασω τα install των app μου στην memory???
  9. :!: Ξερει κανεις να μου πει πως να σταματισω το αυτοματο ανοιγμα του wifi οταν ειμαι σπιτι μου και το κλεινω.....γτ παταω να κλεισει και μολης μου ερθει notification ανοιγει μονο του....!!!ξερει κανεις τη φταει και πως να το σταματησω?
  10. Ρε παιδια εχω την v8 και προσπαθώ να αλλάξω οτιδήποτε στο notification bar ..... Τι έχω κάνει οτιδήποτε εχω βρει στο xda με ολες τις οδηγιες τη απο το ROM toolbox Pro αλλα τιποτα..... Εχει κανεις καμια ιδεα????Για το τι κανω λαθος....?
  11. Μπορει κανεις να με βοηθήσει.....Ειμαι με την v8 και προσπαθώ να κανω το statusbar transparent απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928876 αλλα δεν τα καταφέρνω με τπτ.....!!!!συνεχεια κανω fail!!!!:cry:
  12. εννοω οτι το κυκλακι που βγαζει οταν εχεις κοντα το S-PEN σταματει να φαινετε και στοχη απο εκει ποθ σιμαδευω εγω με μια αποκλειση 1mm ενω αν το παω πιο δεξια πηγαινει μεχρι το τερμα της οθονης ενω σε εκεινη τη γωνια σταματαει να ακοθει τι του λεω καπου στα 5 mm
×
×
  • Create New...