George6633 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Την τη θες αυτήν την 4.0.4 ; Όσο την είχα περασμένη όλο προβλήματα έκανε !!! Έβαλα την performance king GB v1 και βρήκα την υγειά μου !!! Δυστυχώς επειδή δεν γνωρίζω και πολλά αλλά και λόγω περιέργειας την πέρασα.Είναι εύκολο να ξαναγυρίσω στην αρχική;; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Δυστυχώς επειδή δεν γνωρίζω και πολλά αλλά και λόγω περιέργειας την πέρασα.Είναι εύκολο να ξαναγυρίσω στην αρχική;; :/ Ναι: http://talk.sonymobile.com/thread/35239 Διάβασε την ενότητα Downgrading to/ installing/ flashing Gingerbread Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Σ ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtounakis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχω την εκδοση 4.0.4 Επισης εχω κατεβασμενο το Nova launcher αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Καθε φορα που αφηνω το κινητο για περισσοτερο απο 10 λεπτα οταν παω να το ανοιξω η οθονη αρχικα απλα φωτιζεται (παραμενει μαυρη) και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το κλειδωσω και να το ξαναξεκλειδωσω... Γνωριζει κανεις τι φταιει;; Ευχαριστω. Παράθεση :respect: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχω την εκδοση 4.0.4 Επισης εχω κατεβασμενο το Nova launcher αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Καθε φορα που αφηνω το κινητο για περισσοτερο απο 10 λεπτα οταν παω να το ανοιξω η οθονη αρχικα απλα φωτιζεται (παραμενει μαυρη) και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το κλειδωσω και να το ξαναξεκλειδωσω... Γνωριζει κανεις τι φταιει;; Ευχαριστω. Φίλε μου πως το κλειδώνεις και το ξεκλειδώνεις ενώ δεν βλέπεις τα γραφικά της οθόνης ; Όπως λες δεν ανοίγει αλλά απλά φωτίζεται !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtounakis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Φίλε μου πως το κλειδώνεις και το ξεκλειδώνεις ενώ δεν βλέπεις τα γραφικά της οθόνης ; Όπως λες δεν ανοίγει αλλά απλά φωτίζεται !!! οταν λεω κλειδωνω-ξεκλειδωνω εννοω παταω το κουμπι πανω απο το κινητο... σορυ, λαθος διατυπωση Παράθεση :respect: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Δηλαδή όταν πατάς το κουμπί επάνω τότε ανάβει το κινητό κανονικά με τα γραφικά του ; Εμένα φωτίζονταν η οθόνη χωρίς τα γραφικά και όταν με έπαιρνε κάποιος τηλ δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί δεν έβλεπα τίποτα !! Του είχα περάσει άλλη ROM με το flastool αλλά πάλι τα ίδια έκανε !!! Τελικά σε επικοινωνία με την εταιρία που το αγόρασα το έστειλα στην arvato για να του αλλάξουν οθόνη ,αλλά επειδή αργούσε μου δώσανε άλλο κινητό με άλλο imei καινούριο αλλά όχι του κουτιού !!! Βέβαια δεν τους άφησα σε ησυχία . Επικοινώνησα με την Sony Hellas με email και αυτοί ενδιαφέρθηκαν και βρήκαν λύση !!! Γιατί ακόμη στην arvato θα ήταν !!! Πέρασε ένας μήνας αλλά χαλάλι !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εχω την εκδοση 4.0.4 Επισης εχω κατεβασμενο το Nova launcher αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Καθε φορα που αφηνω το κινητο για περισσοτερο απο 10 λεπτα οταν παω να το ανοιξω η οθονη αρχικα απλα φωτιζεται (παραμενει μαυρη) και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το κλειδωσω και να το ξαναξεκλειδωσω... Γνωριζει κανεις τι φταιει;; Ευχαριστω. Αν το κινητό το έχεις μπουκωμένο με εφαρμογές δοκίμασε να σβήσεις καμία. Πάτα και μια εκκαθάριση προεπιλογων στον λανσερ σου μέσα από τις ρυθμίσεις_εφαρμογές. Κατέβασε το advanced mobile care και κάνε ένα σκαναρισμα να δεις τι τρέχει στο παρασκήνιο,τι θέλει καθάρισμα στο κινητό... Κανε και μια επανεκκίνηση στη συσκευή και αν δεις ότι πάλι....επαναφορά εργοστασιακών τότε. Κάπου κάπου θέλουν και ένα φορματ και τα κινητά μας. Μη ξεχαστείς να κάνεις back up.:) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer123 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γεια σας εχω στην κατοχη μου ενα xperia ray με σπασμενη οθονη που παρολο που ειναι σπασμενη δουλευε αψογα αγορασα μια αλλη απο το ebay οταν την περασα φωτιζε κανονικα αλλα εμφανιζε μονο το λογοτυπο του κινητου και εμενε εκει χωρις να διχνει κατι αλλο με προσπαθειες αρχισε να διχνει χωρις ομως να δουλευει η αφη και τωρα δεν διχνει τιποτα δεν φωτιζει καθολου μαυρα σκοταδια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εχω την εκδοση 4.0.4 Επισης εχω κατεβασμενο το Nova launcher αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Καθε φορα που αφηνω το κινητο για περισσοτερο απο 10 λεπτα οταν παω να το ανοιξω η οθονη αρχικα απλα φωτιζεται (παραμενει μαυρη) και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το κλειδωσω και να το ξαναξεκλειδωσω... Γνωριζει κανεις τι φταιει;; Ευχαριστω. Eχεις ics περνας και nova launcher,μια χαρα..... Ξεκινα αφαιρωντας τον nova.Kαλο θα ητανε να ξεραμε και τι αλλες εφαρμογες εχεις περασμενες και πως τις εχεις ρυθμισει..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ίσως δεν έχεις συνδέσει κάτι σωστά. Βρες κάποιο video στο youtube και κάντο πάλι ακολουθώντας τις οδηγίες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κάνω back up όλων των δεδομένων του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κάνω back up όλων των δεδομένων του κινητού; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phonecopy.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waG9uZWNvcHkuYW5kcm9pZCJd Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Προσωπικά πάντως μετά από μακρόχρονη συμβίωση με την Illuminative ROM, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ούτε βαραίνει με τον καιρό ούτε εχει τα lags των ROM με ICS. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και μια φιλικη συμβουλή σε όσους αντιμετωπίζουν lags: Αφαιρέστε την εφαρμογή του Facebook , κυριολεκτικά γονατίζει το κινητό. Καλύτερα να μπαίνετε απευθείας από τον Browser ή να αναζητήσετε εναλλακτικές εφαρμογές που κατά κανόνα είναι πιο ελαφριές. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtounakis Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Eχεις ics περνας και nova launcher,μια χαρα..... Ξεκινα αφαιρωντας τον nova.Kαλο θα ητανε να ξεραμε και τι αλλες εφαρμογες εχεις περασμενες και πως τις εχεις ρυθμισει..... Βασικα νομιζω δεν ειναι θεμα εφαρμογων... δεν το εχω πολυ φορτωμενο.. τον nova τον αφαιρεσα..και το προβλημα παραμενει... :wacko: Παράθεση :respect: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Βασικα νομιζω δεν ειναι θεμα εφαρμογων... δεν το εχω πολυ φορτωμενο.. τον nova τον αφαιρεσα..και το προβλημα παραμενει... :wacko: Πάρε μπακ απ και κάνε επαναφορά εργ. Η γυναίκα μου το έχει σίγουρα πιο φορτωμένο από σένα σίγουρα αλλά τέτοια καμώματα δε κάνει. Ανέτρεξε στο παρελθόν... Μήπως έχεις κάνει κάτι και δε το θυμάσαι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλημερα σας.Εχω ενα προβλημα και νομιζω οτι εχει φτασει στο τελος του το κινητο....Μετα απο μια πτωση το κινητο εκλεισε και απο εκεινη τη στιγμη μολις το ανοιξα δεν φορτιζε.Δηλαδη ολη μερα να το αφησω δεν φτανει πανω απο 50-60% και οταν κλεινω την οθονη δεν ανοιγει καθολου και πρεπει να βγαλω λιγο την μπαταρια και να την ξαναβαλω ωστε να ανοιξει...Οσο ειναι ανοιχτο λειτουργει κανονικα αλλα ακομα και στην αναμονη να βαλω την οθονη,κλεινει....εφτασε στο τελος του λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoispag Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ειπες κοσμοτε και καταλαβα.αυτο φταιει.βαλτο σε 2G Γεια σας .Επειδή αντιμετωπίζω πολύ συχνα το παραπάνω πρόβλημα μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει πως αλλάζω το σήμα σε 2G γιατί ειμαι λίγο άσχετος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ρυθμίσεις->Χρήσεις δεδομένων->Περισσότερα->Δίκτυα κινητής->Λειτουργία δικτύου->Μόνο GSM Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoispag Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το handcent sms πολυ καλο το εχω στο neo V Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Διαβασε το καλα. Η ευθυνη αποκλειστικα δικη σου.(εγω το εκανα και περναω ρομ κατα βουληση) http://talk.sonymobile.com/thread/35239?tstart=0 Πας εκει που λεει Downgrading to/ installing/ flashing Gingerbread κατεβαζεις αυτο : https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html μετα την GB rom .42 http://www.4shared.com/get/jxhDwWuS/ST18i_402A042.html Mετα διαβασε προσεκτικα την διαδικασια Στο ray με rom 2.3.4 μπορω να κανω root και να περασω την cwm? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπερα. Πήρα ένα μεταχ. Xperia ray με custom rom και θελω να του βαλω την τελευταία ελληνική stock. Υπάρχει καπου link να κατεβάσω τη rom και κάποιος οδηγός να το κανω αυτό? Ευχαριστω. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπερα. Πήρα ένα μεταχ. Xperia ray με custom rom και θελω να του βαλω την τελευταία ελληνική stock. Υπάρχει καπου link να κατεβάσω τη rom και κάποιος οδηγός να το κανω αυτό? Ευχαριστω. Μπορεις να φλασαρεις την τελευταια επισημη ρομ μεσω seus. Google it και θα το βρεις.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Μπορεις να φλασαρεις την τελευταια επισημη ρομ μεσω seus. Google it και θα το βρεις.;) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα δε δουλεύει. Μου λεει πως εχω τροποποιημένο λειτουργικό και σταματά... Δοκίμασα με το flash tool αλλα αφου βαλω το κινητό σε flash mode και πατήσω flash, μου ξαναλέει να το βαλω σε flash mode (ενω πριν ειχε μπει κανονικά) και μετα...disconnected... Edited July 23, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts