Jump to content

fourtounakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fourtounakis

  1. Βασικα νομιζω δεν ειναι θεμα εφαρμογων... δεν το εχω πολυ φορτωμενο.. τον nova τον αφαιρεσα..και το προβλημα παραμενει... :wacko:
  2. οταν λεω κλειδωνω-ξεκλειδωνω εννοω παταω το κουμπι πανω απο το κινητο... σορυ, λαθος διατυπωση
  3. Εχω την εκδοση 4.0.4 Επισης εχω κατεβασμενο το Nova launcher αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.. Καθε φορα που αφηνω το κινητο για περισσοτερο απο 10 λεπτα οταν παω να το ανοιξω η οθονη αρχικα απλα φωτιζεται (παραμενει μαυρη) και για να ανοιξει κανονικα πρεπει να το κλειδωσω και να το ξαναξεκλειδωσω... Γνωριζει κανεις τι φταιει;; Ευχαριστω.
  4. εκκαθάριση και restart είχα κάνει... τεσπα. σήμερα ξαφνικά μπήκα και το κατέβασα κανονικά... :-S δεν κατάλαβα τι έφταιξε και δεν μπορούσα μέχρι τώρα... ! ευχαριστω πάντως παιδιά!!!
  5. με το instagram γιατί έχει πρόβλημα;;;
  6. Επειδη δεν τα καταφερα με το screenshot, θα τα δωσω με τον παραδοσιακο τροπο!! Εκδ. android 2.3.4 Εκδ. βασικου φασματος 8x55A-AAABQOAZM-203028D-66 Eκδ. Kernel 2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost#1 Αριθμος εκδοσης 4.0.2.Α.0.69
  7. αν δεν κάνω λάθος ελληνικά... αν και νομίζω ότι με το που άνοιξα το κινητό μου έβγαλε να ρυθμίσω γλώσσα και τα σχετικά...
  8. Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση. αυτό μου βγάζει όταν πάω στο μάρκετ.
  9. μπορεί κανείς να μου πει γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το instagram???
×
×
  • Create New...