Roccat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Τωρα τι να σου πουμε;σε αλλους εχει κατσει καλα.σε αλλους οχι. Αν επιχειρησεις παρολα αυτα να το κανεις,κανε clean install! (θα τα χασεις ολα) Μην περασεις την ICS απο πανω! Απο κει και περα κανεις και ενα ρουτ,διαγραφεις ολη τη βρωμα και λογικα δεν θα χεις προβλημα.Αλλα η αποφαση ειναι δικη σου.τι εννοεις clean install ? με το pc companion ή με το seus να το κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 τι εννοεις clean install ? με το pc companion ή με το seus να το κανω ? Επειδη δεν συμπαθω το κομπανιον, θα σιυ λεγα SEUS.clean εννοω μην περασεις την νεα εκδοση απο πανω αλλα να επιλεξεις να διαγραψει ο,τι ειχες πριν στο τηλεφωνο.κανε και μια διαμορφωση την καρτα σου γιατι θα χει φακελους απο την 2.3.4 και δεν ειναι ο,τι καλυτερο. να θυμασαι οτι η 4.0.4 εχει καποια bugs αν και απο,τι διαβασα ετοιμαζει νεα αναβαθμιση αλλα δεν ξερω αν θα τα λυνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ok thanks..... θα το επιχειρησω σημερα, και θα σας πω τα αποτελεσματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ok thanks..... θα το επιχειρησω σημερα, και θα σας πω τα αποτελεσματα..... *disclaimer* μην με κυνηγας μετα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδια,υπαρχει εφαρμογη,που οταν σου στελνει μνμα ενας αριθμος ο οποιος ειναι ανεπιθυμητος να μν σου δειχνει καν οτι το μνμα ηρθε στο κινητο;Να μην υπαρχει ειδοποιηση και να μν μπορεις να το βρεις καπου για να το διαβασεις..Υπαρχει; Να κριβει κατα καποιο τροπο ανεπιθυμητα μνματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδια,υπαρχει εφαρμογη,που οταν σου στελνει μνμα ενας αριθμος ο οποιος ειναι ανεπιθυμητος να μν σου δειχνει καν οτι το μνμα ηρθε στο κινητο;Να μην υπαρχει ειδοποιηση και να μν μπορεις να το βρεις καπου για να το διαβασεις..Υπαρχει; Να κριβει κατα καποιο τροπο ανεπιθυμητα μνματα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwib3JnLmJhb2xlLmFwcC5ibGFja2xpc3QiXQ.. μπλοκάρει τελείως τα μηνύματα από τον ανεπιθύμητο αριθμό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greythinker.punchback&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmdyZXl0aGlua2VyLnB1bmNoYmFjayJd Edited August 13, 2012 by spiros2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwib3JnLmJhb2xlLmFwcC5ibGFja2xpc3QiXQ.. μπλοκάρει τελείως τα μηνύματα από τον ανεπιθύμητο αριθμό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greythinker.punchback&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmdyZXl0aGlua2VyLnB1bmNoYmFjayJd Ευχαριστώ πολύ μεγάλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Απ' ότι είδα στο XDA ετοιμάζεται νέα ICS Rom για το Arc, .587, λογικά θα είναι για διόρθωση των bugs και του lag που έφερε η 4.0.4 σε αρκετό κόσμο. Οπότε αν δεν έχετε αναβαθμίσει ήδη, προσωπικά θα πρότεινα να περιμένε λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσει το νεότερο Update. Υπάρχουν βέβαια πολλές super smooth/fast Roms βασισμένες στην official 4.0.4.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια καλησπερα. Μολις ειδα διαθεσιμη την .587 με PCC!!! Βεβαια δεν την κανει ακομη(ξερετε,ξεκινας την αναβαθμηση,και αρχιζει, δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο κ.τ.λ)αλλα τωρα μαθαμε πια....σε λιγο! Και μην ξεχασω,si 1246-9533. Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια καλησπερα. Μολις ειδα διαθεσιμη την .587 με PCC!!! Βεβαια δεν την κανει ακομη(ξερετε,ξεκινας την αναβαθμηση,και αρχιζει, δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο κ.τ.λ)αλλα τωρα μαθαμε πια....σε λιγο! Και μην ξεχασω,si 1246-9533. Και σε εμενα το ιδιο γινεται :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Και σε εμενα το ιδιο γινεται :Ρ Εγω μολις την εκανα!! Τα λεμε οταν την δουλεψω λιγο;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andmar Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Έχω εγκαταστήσει την 4.0.4 εδώ και 2 εβδομάδες. Το arc μου είναι εντελώς απείραχτο και η αναβάθμιση έγινε χωρίς να σβήσω κάτι πριν. Την πέρασα απλώς από πάνω. Τα μόνα παράπονα που έχω είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση για να ανοίξει ο τηλεφωνικός κατάλογος και γενικα η εφαρμογή του τηλεφώνου, όπως και πως κάποιες στιγμές τα μενού δεν είναι όσο smooth ήταν πριν. Όμως η αυτονομία είναι κατά 20% τουλάχιστον μεγαλύτερη, ο browser είναι ταχύτερος, η νέα gallery καλύτερη και πιο γρήγορη, το power toggles μπορεί να μπει στη notification bar. Γενικά το τηλέφωνο είναι καλύτερο και ειναι κάτι που θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 και μενα μου εβγαλε το PCC αναβαθμιση στην .587 και την περναω τωρα :) ελπιζω να μη χαθει το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 και μενα μου εβγαλε το PCC αναβαθμιση στην .587 και την περναω τωρα :) ελπιζω να μη χαθει το root Παει το root..... Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Παει το root..... οντως... :( παω να δω στο xda αν υπαρχει τιποτα για να το ξαναρουταρω... [edit]: μολις το εκανα ξανα root με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως και την προηγουμενη εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683957 :) Edited August 18, 2012 by kakofonixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Έβαλα την 587 και επιτέλους λύθηκε η καθυστέρηση ανοίγματος του τηλεφωνικού καταλόγου. αΤην πρώτη φορά κάνει 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει σε dt. Κατ'άλλα υπάρχει μια μικρή γενική βελτιστοποίηση στην όλη εμπειρία χρήσης. Μπράβο ρε Sony! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 power toggles μπορεί να μπει στη notification bar. πώς γίνεται αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Για τo power toggles αν ανοίξεις την εφαρμογή από το μενού στην επιλογή notification πατάς το κουμπί μέσα στο τετράγωνο που είναι σαν τικ και στο βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 λίγη βοήθεια για το power toggles??? Τι είναι και δεν κατάλαβα από που ενεργοποιείται Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το power toggles είναι εφαρμογή την οποία κατεβάζεις από το google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο xperia arc. Πολλές φορές όταν είμαι σε κάποιο παιχνίδι ή σε κάποια "βαριά" εφαρμογή δεν λαμβάνω μηνύματα που μου στέλνουν. Όχι μόνο δεν ακούγεται η ειδοποίηση ή η δόνηση, αλλά και όταν βγω από την εκάστοτε εφαρμογή το μήνυμα δεν υπάρχει πουθενά.. Εν τω μεταξύ στους άλλους η αναφορά πηγαίνει κανονικά και αυτό είναι το χειρότερο από όλα καθώς εγώ τα μηνύματα αυτά δεν τα παίρνω ποτέ. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Το δίκτυο που χρησιμοποιώ είναι wind, όμως το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και όσο είχα cosmote.. Χρησιμοποιώ το gosms pro εδώ και πολύ καιρό και κατά τα άλλα με έχει καταβολέψει. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό, όμως ακόμα και όταν ανοίγω την εφαρμογή του κινητού για sms τα μηνύματα αυτά δεν υπάρχουν ούτε εκεί. Το δοκίμασα και εγώ η ίδια στέλνοντας sms από άλλη συσκευή μου και πράγματι αν ήμουν πχ σε κάποιο παιχνίδι τα μισά από τα μηνύματα δεν τα έπαιρνα. Να σημειώσω ότι έχω στο κινητό την 2.3.4 έκδοση και root. Είχα κάνει την αναβάθμιση σε ICS όμως απογοητεύτηκα πλήρως και γύρισα σε αυτήν.. Όποιος έχει κάποια ιδέα ή πιθανή λύση θα του ήμουν ευγνώμων, γιατί πραγματικά έχω κουραστεί. Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το arc, λειτουργεί άψογα, όμως το να μη λαμβάνω τα sms είναι πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα!Aγορασα πριν λιγες μερες το arc s παραεισαγωγης,εκανα την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη σε android 4.0.4 με αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587.Tο προβλημα που εχω ειναι πως ενω στην λειτουργια δικτυου επιλεγω GSM οταν κανω επανεκκινηση του τηλεφωνου η λειτουργια δικτυου παει παντα μονη της σε WCDMA(προτιμ.)/GSM.Δεν εχω παρατηρησει ακομα να χανει καποιες αλλες ρυθμισεις κι αυτο με το GSM το κανει ΠΑΝΤΑ μονο σε περιπτωση κλεισιματος και ανοιγματος του τηλεφωνου!Σε επικοινωνια με service sony ericsson μου ειπαν πως αυτο δεν ειναι φυσιολογικο!Γιατι το κανει αυτο?Να το στειλω για ελεγχο η απλα να το αλλαζω χειροκινητα καθε φορα που φευγει η ρυθμιση απο GSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα!Aγορασα πριν λιγες μερες το arc s παραεισαγωγης,εκανα την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη σε android 4.0.4 με αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587.Tο προβλημα που εχω ειναι πως ενω στην λειτουργια δικτυου επιλεγω GSM οταν κανω επανεκκινηση του τηλεφωνου η λειτουργια δικτυου παει παντα μονη της σε WCDMA(προτιμ.)/GSM.Δεν εχω παρατηρησει ακομα να χανει καποιες αλλες ρυθμισεις κι αυτο με το GSM το κανει ΠΑΝΤΑ μονο σε περιπτωση κλεισιματος και ανοιγματος του τηλεφωνου!Σε επικοινωνια με service sony ericsson μου ειπαν πως αυτο δεν ειναι φυσιολογικο!Γιατι το κανει αυτο?Να το στειλω για ελεγχο η απλα να το αλλαζω χειροκινητα καθε φορα που φευγει η ρυθμιση απο GSM? Για να μην μπλεξεις με το σερβις θα σου ελεγα να δοκιμασεις μια επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και να δεις αν το κανει παλι. Προσοχη γιατι αν κανεις επαναφορα θα χασεις τα παντα απο το τηλεφωνο φωτογραφιες, βιντεο, μουσικη οποτε παρε ενα αντιγραφο(backup) στο pc σου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για να μην μπλεξεις με το σερβις θα σου ελεγα να δοκιμασεις μια επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και να δεις αν το κανει παλι. Προσοχη γιατι αν κανεις επαναφορα θα χασεις τα παντα απο το τηλεφωνο φωτογραφιες, βιντεο, μουσικη οποτε παρε ενα αντιγραφο(backup) στο pc σου. Θα το κανει παντα...ειναι γνωστο bug. Φιλε χειροκινητα ειναι ο μονος τροπος;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα τιποτα!Παλι τα ιδια!Ετσι μιλησα με το καταστημα που το πηρα και αφου ρωτησαν το service τους μου ειπαν πως πρεπει να το στειλω να το δουν...Δεν το αφηνω ετσι,να ψαξουν να βρουν λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts