Jump to content

Devolution

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Devolution

  1. Χμ και πως θα γνωρίζω αν έχω την εργοστασιακή μέσα ή οχι; Γιατι παλιά πρέπει να είχα περάσει άλλη ρομ.. Υπάρχει τρόπος να το ψαξω;
  2. Ωραία ξεκλείδωσα τον bootloader.. Ποιά ΡΟΜ προτείνεις;
  3. Λοιπόν καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Xperia ARC από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Βέβαια τώρα τρώει μεγάλα κολλήματα και πρέπει να κάνω κάτι. Επειδή δεν τα ψάχνω πολύ αυτά μήπως θα είχε κάποιος την καλοσύνη να μου παραθέσει μια λίστα με τον τρόπο να κάνω root το κινητό μου και μια λίστα με τις δυνατές ΡΟΜ που μπορώ να περάσω,καθώς και τις εντυπώσεις του για καθεμία; Θα ήμουν ευγνώμων!
  4. Μπορεις να μου στειλεις ενα dl link για το arc και instructions για το Install?Θα σου ημουν ευγνωμων!
  5. Καλησπερα παιδια,εχω το αρκ απο τοτε που βγηκε και τους τελευταιους 2 μηνες εχει αρχισει να κολλαει ΠΟΛΥ σε σπαστικο σημειο..Εχετε να μου προτεινετε κατι να κανω για να μην κολλαει;(Τεσταρισμενη ρομ ή κατι αλλο) :)
  6. Ρε παιδια εχω το Xperia Arc με Ics και οταν εχω κλειστο το κινητο και το ανοιξω δεν μου εμφανιζει αν καποιος μου εχει κανει κληση..Ξερει κανεις τι φταιει;
  7. Devolution

    iPhone 5

    Αν το αγορασω απο εξωτερικο,δεν μπορω να κανω τιποτα για να δουλεψει στα εδω δικτυα;
  8. Και σε εμενα το ιδιο γινεται :Ρ
  9. Ευχαριστώ πολύ μεγάλε..
  10. Παιδια,υπαρχει εφαρμογη,που οταν σου στελνει μνμα ενας αριθμος ο οποιος ειναι ανεπιθυμητος να μν σου δειχνει καν οτι το μνμα ηρθε στο κινητο;Να μην υπαρχει ειδοποιηση και να μν μπορεις να το βρεις καπου για να το διαβασεις..Υπαρχει; Να κριβει κατα καποιο τροπο ανεπιθυμητα μνματα..
  11. Flashara το κινητο στην 2.3 και εκανα και την αναβάθμιση σε παγωτο..Και Arc και Παγωτακι :)
  12. Εχω περασει μια ROM για την Ics του Xperia ARc S..Το κινητο μου αναγνωριζεται ως Xperia Arc S..Μπορει κανεις να μου πει πως θα παω πισω στο honeycomb ή στο gingerbread και το κινητο θα αναγνωριζεται κανονικα οπως πριν;Θελω να το επαναφερω δηλαδη..
  13. Εισαι σιγουρος για αυτο; Μπορει κανεις να μου στειλει Link για να κανω downgrade σε GB το Arc μου ωστε να περασω την κανονικη αναβαθμιση και οχι του xperia arc s?
  14. 1237-5348 θα ερθει ποτε η αναβαθμιση;
  15. λοιπον μετα απο αυτο εχω ερωτησεις Εχω βαλει rom Arc S.. Για να περασω το κανονικο παγωτο πρεπει να το κανω downgrade και μετα να περασω το κανονικο ή μπορω να το βαλω στο Pc companion Και να μου κανει κανονικα την αναβαθμιση; Αν πρεπει να το κανω downgrade μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες για το πως θα γινει;
  16. Απο τοτε που εβαλα το παγωτο(Rom απο Arc S)δεν εχω πια τετοιο προβλημα ;)
×
×
  • Create New...