Jump to content

spiros2012

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spiros2012

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spiros2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε με το Dr fone. Υπάρχει και σαν app στο play store. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή στον υπολογιστή. Σε αυτή την Περίπτωση θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την Επιλογή "εντοπισμός σφαλμάτων usb" στο menu επιλογές για προγραμματιστές.
  2. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την smartec στην Αθήνα να ρωτήσεις πόσο στοιχίζει η αλλαγή; Και από εκεί και πέρα κανονίζεις τι θέλεις να κάνεις.
  3. Καλησπέρα. Έκανα σήμερα μια ενημέρωση που μου ήρθε (γύρω στα 70 mb) και από εκείνη την ώρα όταν είμαι στην αρχική οθόνη δεν μου εμφανίζει την μπάρα πάνω με την ώρα, μπαταρία κ.λ.π. Αν ανοίξω κάτι οτιδήποτε. Φάκελο, εφαρμογή κλπ την εμφανίζει κανονικά.
  4. Ρυθμίσεις/ ειδοποιήσεις/ σήματα εικονιδίων εφαρμογών / εμφάνιση με αριθμό.
  5. Κατέβασε το tubemate (Δες το στο Google). Κατεβάζεις ότι βίντεο θες από YouTube σε ότι μορφή θέλεις (ηχο-βιντεο κλπ).
  6. spiros2012

    Sony Xperia Z1

    Που την άλλαξες; Σίγουρα στην αλλάξανε; Να το πας και να τους πεις ότι κάνει πάλι το ίδιο. 99% είναι πρόβλημα μπαταρίας.
  7. Πρέπει να είναι αυτό. http://www.mobilefun.co.uk/whitestone-dome-glass-galaxy-s7-edge-full-cover-screen-protector-64151
  8. Ο τρόπος εστίασης υπάρχει μόνο στην προηγμένη λειτουργία και να έχεις την επιλεκτική εστίαση στο auto (όχι την επιλεκτική από τον τρόπο λήψης π.χ φαγητό,κολάζ, πανοραμική κλπ. Αλλά την επιλεκτική μέσα στην προηγμένη λειτουργία). Για την παραμόρφωση δοκίμασε μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας το Διόρθωση σχήματος.
  9. Απλά κρατάς πατημένο το κουμπί λήψης http://downloadcenter.samsung.com/content/MC/201701/20170120161406107/EL/Gre/toc1.html Δες και εδώ. Θα τα βρεις όλα.
  10. spiros2012

    Sony Xperia Z1

    Αυτό που περιγράφεις ακριβώς είναι πρόβλημα της μπαταρίας και μόνο. Αλλαγή μπαταρίας και είσαι Ο.Κ.
  11. Ρυθμίσεις/εύκολη λειτουργία και άλλαξε το σε τυπική.
  12. Έχω την εφαρμογή και θέλω να την βγάλω. Αλλά δεν με αφήνει. Δεν θυμάμαι που πρέπει να πάω να αφαιρέσω το δικαίωμα για να καταφέρω να την βγάλω.
  13. spiros2012

    Sony Xperia Z1

    Ναι. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το πήγα arvato και μου άλλαξαν μπαταρία.. Απλά εγώ δεν είχα εγγύηση και πλήρωσα την αλλαγή. Εσύ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού είναι ακόμα στην εγγύηση.
  14. Από Πολωνία είναι όπως και το δικό μου. Μην σε ανησυχεί το LTE. Είναι το ίδιο με το 4G απλά το γράφει έτσι. Η μόνη διαφορά με ένα Ελληνικό είναι στα update που τα πέρνει πιό αργά. Περίπου δύο εβδομάδες μετά από τους υπόλοιπους.
×
×
  • Create New...