Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με tweet του Eldar, η κυκλοφορία του Ν9 θα καθυστερήσει 1 μήνα (απο 15 Αυγούστου σε 15 Σεμπτεμβρίου) στην Ρωσία λόγω αυξημένης ζήτησης..Άντε να δω στο Ελλάντα

Καλησπέρα και από μένα! Ελληνικά θα έχει? δηλαδή Ελληνικό μενού και Ελληνικά Sms?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3724335#post3724335

4 σελίδες πίσω είναι, μια αναζήτηση πρώτα δεν κάνει κακό.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

παιδες λογο δουλειας εχω χασει updates και τη μπαλα γενικοτερα. πετυχα ενα βιντεο για ν950

θα βγει και αυτο μετα απο το ν9 η μονο ν9 ?

παιδες λογο δουλειας εχω χασει updates και τη μπαλα γενικοτερα. πετυχα ενα βιντεο για ν950

θα βγει και αυτο μετα απο το ν9 η μονο ν9 ?

Αυτό θα δοθεί μόνο σε developers, και έχει κάποιες διαφορές στο hardware.

Αυτό θα δοθεί μόνο σε developers, και έχει κάποιες διαφορές στο hardware.

μμ βιαστηκα , διαβασα μολις το "roumors " τοπικ. και γω προγραμματιστης ειμαι . που κανω αιτηση για ενα τετοιο ?

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

619€ το 16GB.....

Μάλιστα... :whistle:

Η τιμή είναι για προπαραγγελία και από το amazon.....Άρα λογικά ελπίζουμε σε κάτι λίγο καλύτερο και κάτω από 600..:whistle:

προσθέστε και το τρελό φπα που πληρώνουμε στην Ελλάδα για το λεφτα υπάρχουν του Γεωργάκη και την συσκευή μάλλον θα την δούμε γύρω στο 700άρι στα μέρη μας.

Μάλλον δεν θα το πάρω αμέσως θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του και μετά, εξάλλου είμαι ευχαριστημένος από το Ν900 και δεν καίγομαι να το αλλάξω.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Countdown to Nokia N9 at Nokia Swedens Swipe page

http://mynokiablog.com/2011/08/04/countdown-to-nokia-n9-at-nokia-swedens-swipe-

http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/08/SWIPE-N9-SWEDEN-600x313.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Με συγχωρειτε αλλα εχω την υποψια πως οποιος το αγορασει τους 2 πρωτους μηνες μαλλον κοροιδο θα πιαστει.Θυμαμαι το Nokia E7 που ξεκινησε το Φεβρουαριο-Μαρτιο να πωλειται για 600ευρω,και τον Μαιο η τιμη του ειχε πεσει κατω απο 400ευρω.Προσθεστε και το γεγονος,οτι η Νοkia στο τεταρτο τριμηνο θα εστιασει στο Windows Phone,που μαλλον θα ανακοινωθει 17 Αυγουστου,και ειναι σιγουρο πως η τιμη του n9,θα πεσει αρκετα.Μαλλον η καλυτερη περιοδος για να το αγορασει κανεις θα ειναι Δεκεμβριος '11-Γεναρη '12

Με συγχωρειτε αλλα εχω την υποψια πως οποιος το αγορασει τους 2 πρωτους μηνες μαλλον κοροιδο θα πιαστει.Θυμαμαι το Nokia E7 που ξεκινησε το Φεβρουαριο-Μαρτιο να πωλειται για 600ευρω,και τον Μαιο η τιμη του ειχε πεσει κατω απο 400ευρω.Προσθεστε και το γεγονος,οτι η Νοkia στο τεταρτο τριμηνο θα εστιασει στο Windows Phone,που μαλλον θα ανακοινωθει 17 Αυγουστου,και ειναι σιγουρο πως η τιμη του n9,θα πεσει αρκετα.Μαλλον η καλυτερη περιοδος για να το αγορασει κανεις θα ειναι Δεκεμβριος '11-Γεναρη '12

τότε που βγαίνει η επιδότησή μου! Κουτί μου ήρθε!

Η ΝΟΚΙΑ έκανε πολύ καλή δουλειά με το Ν9 αλλά ο Elop δε φαίνεται να θέλει να φανεί ιδιαίτερα πολύ το τηλέφωνο και διατηρώ επιφυλάξεις για την τιμή του. Μπορεί να φτάσει την τιμή στο θεό o CEO για να μην πουλήσει.

Προσωπικά,WP7 δεν αγοράζω ακόμα και σε έκδοση Γκρειπφρουτ να βγούνε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του CEO!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το Nokia n9 ειχε κυκλοφορησει το Μαρτιο,τοτε θα ειχε καταφερει να κοψει ειδικα στην Ευρωπη τις πωλησεις του iphone,αλλα και να εχει η nokia μια ναυαρχιδα μεχρι την αφιξη των πρωτων windows phone 7.Κατα τη γνωμη μου,αν κυκλοφορησει σε αυτη τη τιμη,μετα την ανακοινωση της πρωτης windows phone 7 συσκευης,και κατα πασα πιθανοτητα μετα την ανακοινωση του iphone 5,δειχνει πως η ιδια η νοκια δεν θελει να πουλησει καλα το νοκια N9,ωστε να μπορεσει να σκοτωσει το meego.

Η πτώση τιμής γίνεται σε ΟΛΑ τα κιν ακόμη και στα μηλόφωνα..Και το Ν8 ξεκίνησε με 550 και τώρα έχει 320...Δεν είναι ότι καλύτερο να παίρνεις κιν μόλις βγει πρώτον γιατί το χρυσοπληρώνεις και δεύτερον γιατί μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στις πρώτες παρτίδες.

Κρατάω μία μικρή πισινή για το συγκεκριμένο μόνο γιατί σύμφωνα με Elop μπορεί να βγει σε περιορισμένο αριθμό και δεύτερον γιατί ένα ¨νεκρό¨ λειτουργικό θα το αγοράσουν αυτοί που δεν θα υπολογίζουν και τόσο την τιμή του..Είδωμεν...

To N900 κατάφερε να κρατήσει την τιμή του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν εξαιρέσω κάποιους "κράχτες" σε μερικά καταστήματα (& μάλιστα σε πολύ λίγα κομμάτια) είναι από τα λίγα κινητά που δεν έπαθαν μεγάλη απαξίωση.

Πχ ένα καλομεταχειρισμένο Ν900, χωρίς γρατσουνιές μπορεί να πωληθεί κάπου στα 250€.

Το Ν9 δυστυχώς δεν είναι στη λίστα των "στοιχημάτων" του Elop.

Δυστυχώς.....

Και όσοι περιμένουν να πέσει η τιμή σε λογικά επίπεδα αφενός δε θα το βρουν σε καλές τιμές, αφετέρου μπορεί να μη το βρουν και καθόλου.

Κάτι οι προδιαγραφές hardware κάτι η τιμή και ο συνδυασμός αυτών με το meego στην....εντατική δείχνουν πως είναι μια απολύτως εξειδικευμένη συσκευή, που δουλεύει άριστα, αλλά θα προσπεραστεί πολύ γρήγορα και θα πουλήσει ελάχιστα.

Κρίμα....

Μας βλέπω πάλι να ξεχωρίζουμε σα την μύγα μέσα στο γάλα.

Και να καταπίνουμε τα σχόλια για το μεγάλο κόστος και την έλλειψη υποστήριξης εφαρμογών!

Η πλάκα είναι πως μπορεί να αναλάβει το meego η intel, θα φτιάξει μια κινητάρα με όνομα πχ intel Go (εκ του intel meeGO), οθόνη 4.1" οθονάρα 1280 * 720, multitouch, 1.6GHz επεξεργαστή, δυνατή gpu, 2GB ram, 64GB hdd, 1600mA μπαταρία και κόστος στα 650€ τα Χριστούγεννα.

Και βεβαίως, θα κλαίμε ομαδικώς!

Edited by ksino1100
Γιάννης! :)

Η πλάκα είναι πως μπορεί να αναλάβει το meego η intel, θα φτιάξει μια κινητάρα με όνομα πχ intel Go (εκ του intel meeGO), οθόνη 4.1" οθονάρα 1280 * 720, multitouch, 1.6GHz επεξεργαστή, δυνατή gpu, 2GB ram, 64GB hdd, 1600mA μπαταρία και κόστος στα 650€ τα Χριστούγεννα.

Και βεβαίως, θα κλαίμε ομαδικώς!

Κατσε τωρα γιατι βαζεις φωτιες και πριν λιγο ξυπνησα! τι ειναι αυτο? υπαρχουν πηγες - φημες?

N9 confirmed for September Launch in Australia Exclusive to Vodafone

http://mynokiablog.com/2011/08/06/n9-confirmed-for-september-launch-in-australia-exclusive-to-vodafone/

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κρίμα....

Μας βλέπω πάλι να ξεχωρίζουμε σα την μύγα μέσα στο γάλα.

Και να καταπίνουμε τα σχόλια για το μεγάλο κόστος και την έλλειψη υποστήριξης εφαρμογών!

Το καταλαβαίνω ρε Γιάννη πως όλες είναι απόψεις και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος άποψη .. Αλλά το να διαλέγεις ένα κινητό βάσει το αν θα στην πούνε, είναι μέγα fail ... ΄Οτι και να πάρεις, ότι και να πάρεις, ακόμα και το κινητό του 2015 που περιγράφεις στο τέλος, ακόμα και εκείνο θα έχει αρνητικά και ακόμα για εκείνο θα στην πούνε ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Το καταλαβαίνω ρε Γιάννη πως όλες είναι απόψεις και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος άποψη .. Αλλά το να διαλέγεις ένα κινητό βάσει το αν θα στην πούνε, είναι μέγα fail ... ΄Οτι και να πάρεις, ότι και να πάρεις, ακόμα και το κινητό του 2015 που περιγράφεις στο τέλος, ακόμα και εκείνο θα έχει αρνητικά και ακόμα για εκείνο θα στην πούνε ...

Βρε παλικάρι μου....

Αν ψώνιζα με βάση τα σχόλια ή την αποφυή τους, δεν θα αγόραζα και το Ν900 πριν από 1.5+ χρόνο!

Αλλά καλώς ή κακώς, αν υπάρχουν μειονεκτήματα, θα τα κρύβουμε?

Και όπως έχουμε ξαναπεί πιο πάνω, υπάρχουν σαφή μειονεκτήματα για τα χρήματα που ζητάει η Νokia.

Και το βασικότερο είναι η μη υποστήριξη στο λογισμικό (εφαρμογές) που είναι απίστευτα μεγάλο πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν έχει πληρώσει την 700άρα και περιμένεις αν θα φιλοτιμηθούν να ασχοληθούν με το σούπερ ντούπερ κινητό......

Γιάννης! :)

Εγώ σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να κάνω λογαριασμό στο Ovi εν αναμονη του N9 και να περάσω τις επαφές μου εκεί και σταδιακά να το χρησιμοποιώ σαν κύριο e-mail με σκοπό να ξεφύγω από τον μεγάλο αδερφό της Google.

Αλλά αν αγοράσει η Microsoft την Yahoo! (που υποστηρίζει το ovi mail) θα έχω κάνει μια τρύπα στο νερό....

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να κάνω λογαριασμό στο Ovi εν αναμονη του N9 και να περάσω τις επαφές μου εκεί και σταδιακά να το χρησιμοποιώ σαν κύριο e-mail με σκοπό να ξεφύγω από τον μεγάλο αδερφό της Google.

Αλλά αν αγοράσει η Microsoft την Yahoo! (που υποστηρίζει το ovi mail) θα έχω κάνει μια τρύπα στο νερό....

Επιστρέφω σε αυτό επειδή βλέπω ότι για παράδειγμα το ovi calendar πάει για κλείσιμο (http://support.ovi.com/osc/en_GB/service/calendar/faq). Υπάρχει κανείς που το χρησιμοποιούσε στο Symbian του;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]