tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπερα φιλε μου!Για το πρωτο οχι δε γινεται να σε δει το kies πλεον αλλα ετσι κι αλλιως περνας οτι θες οπως χθες.Αν βγει καποια αναβαθμιση να εισαι σιγουρος πως θα ανακοινωθει κι εδω!Για το δευτερο χρειαζεσαι το titanium backup απ'το μαρκετ(την πληρη εκδοση).Δεν χρειαζεται παντως να τις απεγκαταστασεις αρκει να τις παγωσεις και παντα με τεραστια προσοχη στο τι πειραζεις:!: Για να μη γεμιζουμε και το θεμα με offtopic ομως γραψε μας τις επομενες αποριες σου στο καταλληλο topic και απο'κει θα σου απαντησουμε!:) Edit:Να σε δει το kies γινεται,να σου περασει αναβαθμιση δε γινεται εννοω! γεια σου φίλε tzin, αν δηλαδή ξαναγίνω unroot, δηλαδή όποτε χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση πάντα θα χάνω τα δεδομένα των εφαρμογών(φωτός-μουσική δε χάθηκαν-εφαρμογές και ρυθμίσεις τους χάθηκαν)μέσω του wipe data για να περάσω την εκάστοτε επίσημη rom; δηλαδή, αν εγώ ξαναπεράσω την επίσημη αγγλική rom 4.0.4, μετά θα είμαι unroot, σωστα; για να μου περνάει μετά τις αναβαθιμίσεις το Kies ή να με ειδοποιήσει το κινητό με την ενημέρωση λογισμικού ωστέ να μη χρειάζεται να κάνω wipe data και χάνω τα apps με κάθε αναβάθμιση, τί χρειάζεται να κάνω;:( χρειάζεται να κάνω αυτό με το sales code που έλεγε ο οδηγός για το πέρασμα επίσημης Rom;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 γεια σου φίλε tzin, αν δηλαδή ξαναγίνω unroot, δηλαδή όποτε χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση πάντα θα χάνω τα δεδομένα των εφαρμογών(φωτός-μουσική δε χάθηκαν-εφαρμογές και ρυθμίσεις τους χάθηκαν)μέσω του wipe data για να περάσω την εκάστοτε επίσημη rom; δηλαδή, αν εγώ ξαναπεράσω την επίσημη αγγλική rom 4.0.4, μετά θα είμαι unroot, σωστα; για να μου περνάει μετά τις αναβαθιμίσεις το Kies ή να με ειδοποιήσει το κινητό με την ενημέρωση λογισμικού ωστέ να μη χρειάζεται να κάνω wipe data και χάνω τα apps με κάθε αναβάθμιση, τί χρειάζεται να κάνω;:( χρειάζεται να κάνω αυτό με το sales code που έλεγε ο οδηγός για το πέρασμα επίσημης Rom;:confused: Οχι δε χρειαζεται να χανεις τιποτα αρκει να κανεις ενα backup με το titanium backup(θα το βρεις στο market,backup κανει και η δωρεαν εφαρμογη,για να παγωσεις/διαγραψεις καποιες εφαρμογες ομως πχ το music hub πρεπει να το αγορασεις).Ναι,αν ξανα φλασαρεις επισημη ρομ χανεται το ρουτ.Για να σου δωσει αναβαθμισεις το kies πρεπει αναγκαστικα να φλασαρεις τη ρομ που ειχες πριν,δηλαδη της κοσμοτε.Αφου υπαρχει το backup εφαρμογες συν δεδομενα δε θα σου χανονται μην ανυσηχεις!Ασε που η επομενη αναβαθμιση που περιμενουμε ειναι η jelly bean οποτε ετσι κι αλλιως και μεσω kies να την εκανες παλι ενδεικνυται το format για την ομαλη λειτουργεια του τηλεφωνου!Μετα τη jelly bean λογικα φανταζομαι(που και αυτη σε κανα 2 μηνες και αν,οχι αμεσα)δε νομιζω να παρουμε κι αλλο update οποτε να κανεις τη διαδικασια μια,αντε δυο φορες ακομα κι αυτο σε βαθος χρονου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Οχι δε χρειαζεται να χανεις τιποτα αρκει να κανεις ενα backup με το titanium backup(θα το βρεις στο market,backup κανει και η δωρεαν εφαρμογη,για να παγωσεις/διαγραψεις καποιες εφαρμογες ομως πχ το music hub πρεπει να το αγορασεις).Ναι,αν ξανα φλασαρεις επισημη ρομ χανεται το ρουτ.Για να σου δωσει αναβαθμισεις το kies πρεπει αναγκαστικα να φλασαρεις τη ρομ που ειχες πριν,δηλαδη της κοσμοτε.Αφου υπαρχει το backup εφαρμογες συν δεδομενα δε θα σου χανονται μην ανυσηχεις! το titanium backup το κατέβασα φίλε(το free). ναι δημιούργησα back up. δε το έχω ξαναδουλέψει ποτέ το back up. 1. δηλαδή αν κάνω wipe data, και σβηστεί η εφαρμογή Titanium που θα ξαναβρώ το back up; 2. η εφαρμογή αυτή και τα back up που αποθηκεύει, μπορώ να το χρησιμοποιώ και αν είμαι unroot, έτσι ώστε και αν περάσω επίσημη rom και κάνω wipe data να ξαναβρώ ένα αποθηκευμένο back up ή μόνο αν είσαι rooted λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 το titanium backup το κατέβασα φίλε(το free). ναι δημιούργησα back up. δε το έχω ξαναδουλέψει ποτέ το back up. 1. δηλαδή αν κάνω wipe data, και σβηστεί η εφαρμογή Titanium που θα ξαναβρώ το back up; 2. η εφαρμογή αυτή και τα back up που αποθηκεύει, μπορώ να το χρησιμοποιώ και αν είμαι unroot, έτσι ώστε και αν περάσω επίσημη rom και κάνω wipe data να ξαναβρώ ένα αποθηκευμένο back up ή μόνο αν είσαι rooted λειτουργεί; 1.Το titanium φτιαχνει ενα ομονυμο φακελο στην sd card μετα το backup,πριν κανεις format καλο ειναι να κανεις παντα ενα αντιγραφο του φακελου στον υπολογιστη σου.Μετα ξανακατεβαζεις την εφαρμογη,κανεις restore και εισαι αρχοντας!Αν τυχει ποτε και παραμορφοθει ο φακελος η οτιδηποτε απλα περνας απ'το pc σου στο τηλεφωνο το φακελο που εκανες αντιγραφη,μετα restore και τελος!Μη σου φαινονται περιπλοκα,μερικα κλικ ειναι μοναχα! 2.Οχι πρεπει να εισαι ρουτ για να λειτουργησει σωστα η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 1.Το titanium φτιαχνει ενα ομονυμο φακελο στην sd card μετα το backup,πριν κανεις format καλο ειναι να κανεις παντα ενα αντιγραφο του φακελου στον υπολογιστη σου.Μετα ξανακατεβαζεις την εφαρμογη,κανεις restore και εισαι αρχοντας!Αν τυχει ποτε και παραμορφοθει ο φακελος η οτιδηποτε απλα περνας απ'το pc σου στο τηλεφωνο το φακελο που εκανες αντιγραφη,μετα restore και τελος!Μη σου φαινονται περιπλοκα,μερικα κλικ ειναι μοναχα! 2.Οχι πρεπει να εισαι ρουτ για να λειτουργησει σωστα η εφαρμογη. άρα φίλε, δηλαδή αν κάνω unroot και διατηρήσω την αγγλική 4.0.4, τότε όταν θα θέλω να βάλω αναβαθμισμένη έκδοση αναγκαστικά πρέπει να διαγράψω όλα τα δεδομένα μου γιατί απότι κατάβα, δεν υπάρχει τρόπος να διατήρησεις backup τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους όταν είσαι stock. σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 άρα φίλε, δηλαδή αν κάνω unroot και διατηρήσω την αγγλική 4.0.4, τότε όταν θα θέλω να βάλω αναβαθμισμένη έκδοση αναγκαστικά πρέπει να διαγράψω όλα τα δεδομένα μου γιατί απότι κατάβα, δεν υπάρχει τρόπος να διατήρησεις backup τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους όταν είσαι stock. σωστά; Οχι δυστηχως οταν εισαι unroot περιοριζεσαι σε επαφες,μαιλ,μηνυματα,εικονες κτλ, αλλα οχι δεδομενα εφαρμογων(οι εφαρμογες ξανακατεβαινουν απ'το google play αυτοματα)..Αλλα για ποιο λογο να βγαλεις το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) θα μου πεις βέβαια εσύ, ''τώρα γιατί έχεις κολλήσεις με το unroot;'' δε ξέρω:O σκέφτομαι να το κάνω unroot όπως πριν, απλά με προβληματίζει πως θα γίνει να μη χάσω τα δεδομένα-εφαρμογές όταν θα κάνω αναβάθμιση. στον οδηγό που μου έστειλες χθες για να βάλω επίσημη ΡΟΜ έλεγε το βήμα 9: 9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# . δηλαδή αν κάνω αυτό το βήμα τότε το Kies θα μου στέλνει κανονικά την ενημέρωση και θα την κάνω διατηρώντας όλα τα δεδομένα μου; ή κατάλαβα ότι να'ναι;:wacko: 1.Το titanium φτιαχνει ενα ομονυμο φακελο στην sd card μετα το backup,πριν κανεις format καλο ειναι να κανεις παντα ενα αντιγραφο του φακελου στον υπολογιστη σου.Μετα ξανακατεβαζεις την εφαρμογη,κανεις restore και εισαι αρχοντας!Αν τυχει ποτε και παραμορφοθει ο φακελος η οτιδηποτε απλα περνας απ'το pc σου στο τηλεφωνο το φακελο που εκανες αντιγραφη,μετα restore και τελος!Μη σου φαινονται περιπλοκα,μερικα κλικ ειναι μοναχα! restore εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σωστά; και αν κατεβάσεις την εφαρμογή ξανά και μετά κάνεις restore δε θα σβηστεί ξανά η εφαρμοή οπότε δε θα μπορείς να εφαρμόσεις το backup; σε έχω ζαλίσει το ξέρω. :confused: Edited September 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 θα μου πεις βέβαια εσύ, ''τώρα γιατί έχεις κολλήσεις με το unroot;'' δε ξέρω:O σκέφτομαι να το κάνω unroot όπως πριν, απλά με προβληματίζει πως θα γίνει να μη χάσω τα δεδομένα-εφαρμογές όταν θα κάνω αναβάθμιση. στον οδηγό που μου έστειλες χθες για να βάλω επίσημη ΡΟΜ έλεγε το βήμα 9: 9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# . δηλαδή αν κάνω αυτό το βήμα τότε το Kies θα μου στέλνει κανονικά την ενημέρωση και θα την κάνω διατηρώντας όλα τα δεδομένα μου; ή κατάλαβα ότι να'ναι;:wacko: Οχι βασικα και να αλλαξεις το sales code παλι δε θα γινει κατι,μονο με τη ρομ της κοσμοτε θα μπορεσεις να ξαναπαρεις update και αν παρεις παλι θα ειναι της κοσμοτε.Το kies μαλλον πρεπει να διαβαζει το συνδιασμο imei-sale code και ετσι να σου δινει το update,δεν ξερω ακριβως να σου πω συγκεκριμενα γιατι δεν ασχολουμε με τη σαπιλα που λεγεται kies εδω και καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 θα προσπαθήσω να κάνω ένα back up τώρα, να το αντιγράψω στο pc. να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δω αν μπορώ να τα καταφέρω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 θα προσπαθήσω να κάνω ένα back up τώρα, να το αντιγράψω στο pc. να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δω αν μπορώ να τα καταφέρω.:) Ωραια δες εδω στο νουμερο 3 λεει αναλητικα πως κανουμε και nandroid backup και με το titanium! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 όταν λες να κάνω restore εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σωστα; edit: οκ τωρα ειδα το λινκ θα το μελετησω να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 όταν λες να κάνω restore εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σωστα; edit: οκ τωρα ειδα το λινκ θα το μελετησω να εισαι καλα! Restore των εφαρμογων ελεγα,ανακτηση δηλαδη.Αν δεις τον οδηγο θα καταλαβεις τα λεει βημα βημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Λοιπόν.. Το πήρα απόφαση, έκανα κι εγώ root με τον πρώτο τρόπο, υποθέτω πως όλα έγιναν καλά. Βασικά αφού εμφανίστηκε η εφαρμογή superuser και εγκαταστάθηκε το AdFree όλα πήγαν καλά, έτσι; Τώρα πώς μπορώ να σβήσω κάτι system apps που τσάμπα πιάνουν χώρο στο S2 μου τύπου social hub, readers hub κλπ; Νόμιζα πως απλά θα πηγαίνω όπως πριν στις ιδιότητες της εφαρμογής και θα υπάρχει τώρα πια η επιλογή "Κατάργ.εγκατ", αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο.. Πρέπει να πάω manually μέσα από κάποιον file explorer (προσωπικά έχω ήδη εγκατεστημένο το ES File Explorer) και να σβήσω το .apk αρχείο; Έτσι όμως σβήνονται άραγε και ό,τι πιθανά υπόλοιπα έχει στο κινητό, στυλ δεδομένα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Λοιπόν.. Το πήρα απόφαση, έκανα κι εγώ root με τον πρώτο τρόπο, υποθέτω πως όλα έγιναν καλά. Βασικά αφού εμφανίστηκε η εφαρμογή superuser και εγκαταστάθηκε το AdFree όλα πήγαν καλά, έτσι; Τώρα πώς μπορώ να σβήσω κάτι system apps που τσάμπα πιάνουν χώρο στο S2 μου τύπου social hub, readers hub κλπ; Νόμιζα πως απλά θα πηγαίνω όπως πριν στις ιδιότητες της εφαρμογής και θα υπάρχει τώρα πια η επιλογή "Κατάργ.εγκατ", αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο.. Πρέπει να πάω manually μέσα από κάποιον file explorer (προσωπικά έχω ήδη εγκατεστημένο το ES File Explorer) και να σβήσω το .apk αρχείο; Έτσι όμως σβήνονται άραγε και ό,τι πιθανά υπόλοιπα έχει στο κινητό, στυλ δεδομένα κλπ; Το καλύτερο πρόγραμμα (τουλάχιστον για έμενα ) για αυτό που θέλεις να κάνεις ( και οχι μονο ) ειναι το Titanium Backup PRO . Με μια μικρή αναζήτηση στον google θα δεις πως δουλεύει Ενα μικρός οδηγός http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-use-titanium-backup-for-android-complete-guide/ υπάρχουν αρκετοί όπως και πολλά βίντεο που θα σε βοηθήσουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια σαν newbas στο ολο θεμα root καθοτι ακομα δεν εχω android κινητο αλλα σκεφτομαι να αγορασω το s2. Να κανω καποιες ΒΑΣΙΚΕΣ για εμενα ερωτησεις 01. Οταν κανεις ροοτ ενα κινητο(Οποιοδηποτε μοντελο) χανεις οτι εχει μεσα το κινητο(Εφαρμογες, επαφες, ρυθμησεις κ.τ.λ.)? 02. Οταν εχεις ενα rooted κινητο μπορεις μετα να του κανεις την ΕΠΙΣΗΜΗ αναβαθμηση android οταν βγει με τον κλασικο ΕΠΙΣΙΜΟ τροπο ή οχι? 03. Για να μην εχεις το κιτρινο τριγωνικο εικονιδιο καθε φορα που ξεκιναει ενα rooted κινητο τι κανεις? 04. Ενα rooted κινητο δεν εχει πλεον εγγυηση σωστα? Δηλαδη αν πας στο service ενα rooted κινητο δεν ασχολουνται καν σωστα? 05. Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να κανει ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΠΛΗΡΕΣ BACKUP(Επαφες, εφαρμογες, ρυθμησεις, kernel, rom κ.τ.λ.) του κινητου ωστε αν γινει κατι να μπορεις να το επαναφερεις στην κατασταση που ηταν πριν το backup? Και αν ναι αυτα τα προγραμματα ποια ειναι και για να δουλεψουν πρεπει το κινητο να ειναι υποχρεωτικα rooted? Σε ΜΗ rooted κινητα δεν δουλευουν? 06. Απο τη στιγμη που ενα κινητο γινει rooted μπορει να αναιρεθει και να γυρισει στην ΜΗ ROOTED κατασταση του και αν ναι γινεται ευκολα κατι τετοιο? 07. Αν κανεις επισιμη αναβαθμηση λογισμικου android ενα rooted κινητο μετα χανεις το rooted και πρεπει να το ξανακανεις? 08. Εσεις θα προτεινατε σε εναν newba περι rooted και γενικως android κινητων να προσπαθησει να το κανει ή οχι? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια σαν newbas στο ολο θεμα root καθοτι ακομα δεν εχω android κινητο αλλα σκεφτομαι να αγορασω το s2. Να κανω καποιες ΒΑΣΙΚΕΣ για εμενα ερωτησεις 01. Οταν κανεις ροοτ ενα κινητο(Οποιοδηποτε μοντελο) χανεις οτι εχει μεσα το κινητο(Εφαρμογες, επαφες, ρυθμησεις κ.τ.λ.)? 02. Οταν εχεις ενα rooted κινητο μπορεις μετα να του κανεις την ΕΠΙΣΗΜΗ αναβαθμηση android οταν βγει με τον κλασικο ΕΠΙΣΙΜΟ τροπο ή οχι? 03. Για να μην εχεις το κιτρινο τριγωνικο εικονιδιο καθε φορα που ξεκιναει ενα rooted κινητο τι κανεις? 04. Ενα rooted κινητο δεν εχει πλεον εγγυηση σωστα? Δηλαδη αν πας στο service ενα rooted κινητο δεν ασχολουνται καν σωστα? 05. Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να κανει ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΠΛΗΡΕΣ BACKUP(Επαφες, εφαρμογες, ρυθμησεις, kernel, rom κ.τ.λ.) του κινητου ωστε αν γινει κατι να μπορεις να το επαναφερεις στην κατασταση που ηταν πριν το backup? Και αν ναι αυτα τα προγραμματα ποια ειναι και για να δουλεψουν πρεπει το κινητο να ειναι υποχρεωτικα rooted? Σε ΜΗ rooted κινητα δεν δουλευουν? 06. Απο τη στιγμη που ενα κινητο γινει rooted μπορει να αναιρεθει και να γυρισει στην ΜΗ ROOTED κατασταση του και αν ναι γινεται ευκολα κατι τετοιο? 07. Αν κανεις επισιμη αναβαθμηση λογισμικου android ενα rooted κινητο μετα χανεις το rooted και πρεπει να το ξανακανεις? 08. Εσεις θα προτεινατε σε εναν newba περι rooted και γενικως android κινητων να προσπαθησει να το κανει ή οχι? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. 1: Οχι 2: ναι μπορεις 3: ροοταρεις με τον τροπο του Rachmat3 4: οχι δεν κρατιεται η εγγυηση. αλλα μπορεις να το ξερουταρεις και να εισαι GG 5:Νομιζω δεν υπαρχει κανενα προγραμμα για back up που λειτουργει χωρις root. αλλιως υπαρχουν προγραμματα οπως το Titanium , My back up pro και μπορεις και απο το cwm 6:γινεται και ειναι πολυ ευκολο . 7:νομιζω πως δεν το χανεις.αλλα ακομα και να το χασεις υποθεσει 2 κλικ ειναι :) 8:ναι. ειναι πολυ ευκολο και χρησιμοποιεις πληρως την συσκευη σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Επειδη αν θα κανω θα κανω τον τροπο που θα εχει μεσα και το clockwork mod μπορειτε να μου πειτε εναν τροπο να το κανω ΧΩΡΙΣ το κιτρινο εικονιδιακι(Λογικα με καποιο secure kernel και ΟΧΙ καποιο unsecure που βγαζει το κιτρινο εικονιδιακι) γιατι απ' οτι διαβασα αυτος ο τροπος γινετε μονο με το κιτρινο εικονιδιακι οταν ξεκιναει το κινητο. Και οσο αφορα το αν μια rooted συσκευη οταν την κανεις αναβαθμηση ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ τοτε χανει το rooted της τουλαχιστον ετσι λεει στον οδηγο σε αυτο το τοπικ. Ρε παιδια επειδη μπερδευτικα λιγο με τα 3 γραμματα και το ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω αναλογα με το κινητο μου μπορειτε να μου πειτε τα αρχεια για κατεβασμα σε ποιο ποστ ακριβως ειναι στο λινκ που δινει το παιδι αυτου του topic. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Edited September 29, 2012 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Λοιπόν, ειμαι αρκετα καινούριος στο galaxy s2 και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι must το root(εκτος του οτι θα απεγκαταστησω μαμίσιες αχρηστες εφαρμογες πχ social hub). ερώτηση 1η: το root βοηθάει καθόλου στην διάρκεια της παταρίας; ερώτηση 2η: έχω εκδοση 4.0.3, έκδοση φάσματος Ι9100ΒULP7 και αριθμό κατασκευής IML74K.BUPD. Το zip που θα κατεβάσω είναι αυτό: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5 ??? (τα 3 τελευταία στοιχεία ποιά είναι? το LP7 ή UPD?) ΥΓ ξέρω ότι [ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.] αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Χωρίς να είμαι ειδικός, το root δεν νομίζω πως κάνει τίποτα από μόνο του. Απλά με το root μπορείς να σταματήσεις/βγάλεις εφαρμογές που ίσως τρέχουν από πίσω χωρίς να το ξέρεις/θέλεις, και είναι αυτές που επηρεάζουν την μπαταρία. Γενικώς αποκτάς μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην συσκευή σου, μπορείς να κόψεις τις διαφημίσεις κλπ.. Και κάτι άλλο, μιας και έκανα κι εγώ root χτες, με τον πρώτο τρόπο, χωρίς τριγωνακια κλπ. Πέρασα το adfree, όλα καλά, αλλά αν έχω καταλάβει καλά έχει κόψει και κάποια sites που πχ έμπαινες μέσα από κάποιο παιχνίδι και σου έλεγε πως αν περάσεις και τρέξεις την τάδε εφαρμογή θα πάρεις κάποιο δώρο στο παιχνίδι που παίζεις τώρα. Αυτό μπορούμε κάπως να το διορθώσουμε; μιλάω για την σελίδα που σου ανοίγει πριν σε πάει στο market. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Το root σε μια συσκευη, δινει τα δικαιωματα στον χρηστη και οχι στην κατασκευαστρια εταιρια, οποτε και εισαι εκτος εγγυησης.. Το να εισαι ομως rooted, σου δινει παρα πολλα πλεονεκτηματα, οπως π.χ. να αλλαξεις rom, kernel να κανεις overclock και χιλια δυο αλλα.. Ειναι σαν να εισαι ο διαχειριστης στο PC σου. Δεν καταναλωνει μπαταρια, αφου δεν εχει καμια σχεση με τα μηχανικα μερη της συσκευης.. Γινεσαι root ωστε να μπορεις να δεις μερη και φακελους του κινητου που ειναι κρυφα πριν και να το διαμορφωσεις με παρα πολλους τροπους.. Καλο θα ειναι να ριχνετε μια ματια στους αντιστοιχους οδηγους στο forum, πρωτου κανετε post με αποριες, καθως θα σας λυσουν πολλες αποριες.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Λοιπόν, ειμαι αρκετα καινούριος στο galaxy s2 και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι must το root(εκτος του οτι θα απεγκαταστησω μαμίσιες αχρηστες εφαρμογες πχ social hub). ερώτηση 1η: το root βοηθάει καθόλου στην διάρκεια της παταρίας; ερώτηση 2η: έχω εκδοση 4.0.3, έκδοση φάσματος Ι9100ΒULP7 και αριθμό κατασκευής IML74K.BUPD. Το zip που θα κατεβάσω είναι αυτό: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5 ??? (τα 3 τελευταία στοιχεία ποιά είναι? το LP7 ή UPD?) ΥΓ ξέρω ότι [ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.] αλλά... Αν γίνεται καποιος να με βοηθήσει στην επιλογή του αρχείου zip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν γίνεται καποιος να με βοηθήσει στην επιλογή του αρχείου zip... LPD είναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδια επειδη βρηκα ενα s2 μεταχηρισμενο που θελω να αγορασω υπαρχει καποιο application που θα μπορουσα να του εγκαταστησω για να δω αν ειναι σε καλη κατασταση ή οχι? Εν ολιγης ενα app που να τεσταρει το κινητο και να σου λεει σε τι κατασταση ειναι κατι σαν τα προγραμματα που υπαρχουν για να τεσταρουν υπολογιστες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Επισης ακομα δεν μου εχει απαντησει καποιος στις τελευτεες μου ερωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Επειδη αν θα κανω θα κανω τον τροπο που θα εχει μεσα και το clockwork mod μπορειτε να μου πειτε εναν τροπο να το κανω ΧΩΡΙΣ το κιτρινο εικονιδιακι(Λογικα με καποιο secure kernel και ΟΧΙ καποιο unsecure που βγαζει το κιτρινο εικονιδιακι) γιατι απ' οτι διαβασα αυτος ο τροπος γινετε μονο με το κιτρινο εικονιδιακι οταν ξεκιναει το κινητο. Και οσο αφορα το αν μια rooted συσκευη οταν την κανεις αναβαθμηση ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ τοτε χανει το rooted της τουλαχιστον ετσι λεει στον οδηγο σε αυτο το τοπικ. Ρε παιδια επειδη μπερδευτικα λιγο με τα 3 γραμματα και το ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω αναλογα με το κινητο μου μπορειτε να μου πειτε τα αρχεια για κατεβασμα σε ποιο ποστ ακριβως ειναι στο λινκ που δινει το παιδι αυτου του topic. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Την διαδικασία για να βγει το τρίγωνο την γράφει στο πρωτο ποστ .Μπορίς επίσης να κατεβάσεις το Triangle Away απο το play ή απο xda . Οταν περάσεις επισημο firmware χανεις το root και το κάνεις ξανα αν ..θέλεις . Στο link που υπάρχει στην πρώτη σελίδα για τον cfroot θα αρχίζεις να ψάχνεις απο το τρίτο ποστ και κάτω για για τον cfroot που θέλεις . Παιδια επειδη βρηκα ενα s2 μεταχηρισμενο που θελω να αγορασω υπαρχει καποιο application που θα μπορουσα να του εγκαταστησω για να δω αν ειναι σε καλη κατασταση ή οχι? Εν ολιγης ενα app που να τεσταρει το κινητο και να σου λεει σε τι κατασταση ειναι κατι σαν τα προγραμματα που υπαρχουν για να τεσταρουν υπολογιστες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Επισης ακομα δεν μου εχει απαντησει καποιος στις τελευτεες μου ερωτησεις. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλα εμπιστεύεσαι αυτόν που στο πουλάει και αν μπορείς το ελέγχεις πριν το αγοράσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτο το triangle away προγραμμα απλα το εγκαθιστας στο rooted κινητο και το τρεχεις και ολα καλα βγαζει το τριγωνο χωρις να χρειαστει να του περασεις αλλη rom? Επισης απο τη στιγμη που θα το τρεξεις και βγαλει το τριγωνο πρεπει να ειναι μονιμα εγκατεστημενο στο κινητο ή μπορεις να το απεγκαταστησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts