Jump to content

antkoutr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antkoutr

  • Ημ. Γέννησης 20/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

antkoutr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όπως είπα, το έχω δοκιμάσει με πολλά κινητά. Προσωπικά έχω το galaxy s2, γιατί να μην το υποστηρίζει?
  2. Κατ' αρχήν ξέχασα να πω ότι με το λάπτοπ μπαίνω κανονικά με wireless, το πρόβλημα είναι τα κινητά και μόνο (το έχω δοκιμάσει με πολλά). Έχω πάει εκεί που είπες αλλά το μόνο που έχει είναι ενεργοποίηση ή όχι του wireless, αλλάγή κωδικού και access list. Δεν έχει να αλλάξω την ασφάλεια π.χ. (που μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα). Επίσης, όταν ανοίγω το wifi στο κινητό, βρίσκει μεν το μόντεμ αλλά γράφει "παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης", πριν κάνω καν προσπάθεια να βάλω κωδικό.
  3. Παιδιά χαίρετε. Πραγματικά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω το πρόβλημά μου, αν υπάρχει πιο κατάλληλο topic μεταφέρτε το αν γίνεται... Άλλαξα πάροχο από ote σε forthnet αλλά επειδή δεν θέλω το δικό τους μόντεμ έβαλα το δικό μου το netgear dgn 2200 (το είχα και παλιότερα). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ από το κινητό μου. Έχει από πίσω 3 κωδικούς αλλά κανένας δεν γράφει wpa ή wps και όταν τους βάζω δεν συνδέεται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω (όσο γίνεται πιο αναλυτική αν είναι δυνατόν) ή κάποια λύση τέλος πάντων? Ευχαριστώ.
  4. Ωραία αυτό ήθελα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Μα έχω εκκαθαριστικό (μπροστά μου το έχω), απλά γράφει 0 στο ποσό. Εξάλου όλοι έχουν εκκαθαριστικό πλέον αφού κάνουν όλοι δήλωση υποχρεωτικά. Τέλος πάντων, ας μη το σκαλίζουμε και πολύ, θα τους πάω ότι περισσότερο μπορώ (ταυτότητα, πάσο, εκκαθαριστικό, δέκο, τηλέφωνο) και ας χρησιμοποιήσουν ότι θέλουν. Αυτό που κυρίως με νοιάζει είναι αν είναι καλή επιλογή η πειραιώς (να μην έχει χρεώσεις κλπ). Ευχαριστώ.
  6. Τι εννοείς φίλε μου? Φοιτητής είμαι, δεν παίρνω μισθό από κάπου...
  7. Παιδιά καλησπέρα. Σίγουρα το ερώτημα που θα θέσω έχει αναλυθεί ενδελεχώς στο τόπικ αυτό αλλά να ψάξω 690 σελίδες είναι λίγο βάρβαρο, οπότε θα ρωτήσω καλύτερα. Θέλωνα βγάλω μια χρεωστική για αγορές μέσω ίντερνετ. Γενικά είμαι άσχετος με το θέμα. Μου είπαν ότι καλή επιλογή είναι η τράπεζα Kύπρου, και όταν πάω εκεί να ζητησω κάρτα debit (και όχι αυτή που θα μου "προτείνει" ο υπάλληλος). Συμφωνείται με αυτό? Αν όχι, οποιεσδήποτε συμβουλές δεκτές... Επίσης, για να κάνω την αίτηση χρειάζομαι ταυτότητα, εκκαθαριστικό και λογαριασμό ΔΕΗ, σωστά? Ευχαριστώ.
  8. Ναι το είδα ότι είναι διαφορετικά τα νούμερα από τα ευρωπαικά, απλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι είναι τα uk έτσι? Όχι τα αμερικάνικα (έχουνε μια απόκλιση 0.5 από ότι είδα)... Γιατί το λες αυτό? Τα θέλω αφ’ ενός για το γυμναστήριο (βάρη και 5-10 λεπτά τρέξιμο, ελάχιστο δηλαδή), αφ’ ετέρου για χορευτικό παραδοσιακών χορών που πηγαίνω (που εκεί έχει αρκετό χοροπηδητό όμως).
  9. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Με τα νούμερα όμως τι γίνεται? Αν κάποιο προιόν δεν έχει τελικά σωστή εφαρμογή μπορώ να το επιστρέψω και να μου στείλουν διαφορετικό (κατ’ υπόδειξη δική μου) νούμερο? Εν τω μεταξύ χάζεψα λίγο το σάιτ και "χάζεψα". Έχει φοβερές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Edit: Επίσης, τα νούμερά τους είναι uk φαντάζομαι ε?
  10. Καλησπέρα. Αποφάσισα να αγοράσω παπούτσια αθλητικά (ίσως και 2 ζευγάρια). Βρήκα αυτά τα 2 μέχρι στιγμής: http://www.myshoe.gr/andrika/athlhtika/running/nike-air-max-go-strong-418115474-4_p-1039200.aspx?Org=1039195 http://www.myshoe.gr/andrika/athlhtika/running/nike-air-vortex-472694001-4_p-1031188.aspx?Org=1031186 Επειδή τα βρήκα λίγο ακριβά για το budget μου είπα να δοκιμάσω μήπως τα βρω και αλλού. Το μόνο που κατάφερα είναι να βρω το πρώτο από τα 2 εδώ: http://www.sportsdirect.com/nike-air-max-go-strong-mens-trainers-121229 (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι το ίδιο). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το sportsdirect είναι αξιόπιστο κατάστημα. Αξίζει να τα πάρω από εκεί? Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει online. Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει κάπου αλλού που να μπορώ να βρω τα παπούτσια πιο φθηνά? Στο google μόνο ελληνικά καταστήματα μου έβγαζε με όλα την ίδια τιμή.
  11. Νομίζω τελείωσα. Θέλω να ευχαριστήσω πάλι όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους και για τους οδηγούς και ειδικά τον makis206, ήταν απλά φοβερός.
  12. Τα έκανα όλα. Με τη βοήθεια του μάκη έκανα μηδενισμό των counts, ξαναπέρασα το 4.1.2, factory serest, wipe cache και reboot. Με την αναβάθμιση σε jelly bean μου έφυγε το πρόβλημα με την επανεκκίνηση εν τω μεταξύ. Στο download mode μου γράφει: Odin mode Product name: GT-I9100 Custom binary download: No Current Binary: Samsung official Η μόνη παραφωνία που βλέπω είναι ότι το setup του triangle away παραμένει στο κινητό. Εγώ θα το σβήσω αλλά είναι φυσιολογικό αυτό?
  13. Κυρίως θέλω να τη βγάλω γιατί ένα από τα προβλήματα που έχει το κινητό για τα οποία θέλω να το πάω για service είναι ότι όταν έχω την sim μέσα, το κινητό δεν κλείνει. Το κλείνω και μετά μόνο του ανοίγει πάλι (τρέχα γύρευε) οπότε δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Σ’ ευχαριστώ πάντως μάκη, ελπίζω να μην σε κρατήσω πολύ. Edit: Η 4.1.2 περάστηκε, το κινητό λειτουργεί κανονικά. Συνεχίζω για το root. Edit2: Πέρασα και το root. Όταν όμως μπαίνω στο superuser μου λέει "Δεν υπάρχουν πολιτικές εφαρμογών superuser" και "Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής" και δεν μου κάνει τίποτα άλλο. Είναι φυσιολογικό αυτό?
  14. Ωραία παιδιά, ευχαριστώ, ξεκινάω μόλις κατέβει. Κάτι τελευταίο, δεν χρειάζεται να έχω sim στο κινητό για να τα κάνω όλα αυτά έτσι?
  15. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα φαίνεται σε κάποιον που είναι έμπειρος και ξέρει αλλά άμα είσαι άσχετος όπως εγώ, όσο να ναι μπερδεύεσαι (και φοβάσαι κυρίως). Κατεβάζω λοιπόν την 4.1.2 αυτή τη στιγμή. Οπότε, μόλις κατέβει: 1) περνάω την 4.1.2 2) κάνω root για jelly bean όπως περιγράφεται στο πρώτο ποστ, 3) περνάω το triangle away και σβήνω τον μετρητή, 4) κάνω επαναφορά εργοστασιακών 5) ξαναπερνάω την 4.1.2 6) ξανακάνω επαναφορά εργοστασιακών (?) Έτσι είναι? Δέν χρειάζεται να κάνω unroot καμία στιγμή σωστά? Edit: Ευχαριστώ για το αρχείο.
×
×
  • Create New...