al3x1k0 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ψαξε στο μαρκετ για tether και θα βγαλεις ακρη πιστευω... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλημερα παιδια Θέλω να ρωτησω κάτι. Εχω βάλει κάποιον ήχο ειδικό κλήσεως όταν με παίρνει τηλεφωνο κάποιος συγκεκριμένος (πχ η γυναίκα μου), που διαφέρει από τον γενικό ήχο κλήσεως (όταν με καλεί ο οποιοσδήποτε). Οταν λοιπον με παίρνει τηλέφωνο η γυναικα μου, σε μεγαλο ποσοστό, (όχι πάντα, αλλά στο 40-50%), αντί να ακούγεται ο ειδικός ήχος, ακούγεται ο γενικός ήχος (σαν να με καλεί ο οποιοσδήποτε άλλος). Τις ρυθμίσεις τις έχω κάνει σωστά, εξ άλλου στο 50-60% των περιπτώσειων ακούγεται ο ειδικός ήχος που έχω ορίσει. Υποψιάζομαι ότι ευθύνεται η σχεδόν ανύπαρκτη RAM του κινητού. Αυτή τη στιγμή έχω κάπου 90MB ελεύθερα. Ισως να φταίει και ο (αδύναμος) 600άρης επεξεργαστής. Αφού όταν θέλω να προβάλλω τις επαφές μου, το κινητό lagάρει 4-5 δευτερόλεπτα. Τελος πάντων. Ηθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει αυτό με τον ήχο κλήσως κανείς άλλος ή μόνο σε μένα συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) παίδες είχα αγοράσει το κινητάκι από Αγγλία και τώρα θέλω να του βάλω μία κάρτα Sim Cosmote με CyanogemMod 7.2 Τα στοιχεία ήταν τα εξής: Android version 2,2 Baseband version I5500NEJP2 Build.number FROYO.XWJQ3 Επειδή η cyanogenmod δεν παίζει για cosmote, ξέρετε εάν μπορώ να περάσω άλλη rom με άλλη baseband? Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Edit: άλλο έφταιγε. Μια χαρά παίζει η Cosmote. Η SIM που είναι μόνο για data δεν μπαίνει σε κινητά και η Cosmote την απορρίπτει. Edited August 8, 2012 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 καλησπερα εχει ενα φιλαρακι μου κανενα εξαμηνο το κινητο το πηρε απο germano και δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ μεσω παροχεα με τιποτα εχει vodafone εχουμε βαλει της ρυθμισεις απειρες φορες πηραμε και τηλ και μας της στειλανε και παλι τπτ,το εκανα και μια αναβαθμισει σημερα αλλα παλι τα ιδια ,υπαρχει καποια λυση?μπορω να περασω αλλο firmware και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 καλησπερα εχει ενα φιλαρακι μου κανενα εξαμηνο το κινητο το πηρε απο germano και δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ μεσω παροχεα με τιποτα εχει vodafone εχουμε βαλει της ρυθμισεις απειρες φορες πηραμε και τηλ και μας της στειλανε και παλι τπτ,το εκανα και μια αναβαθμισει σημερα αλλα παλι τα ιδια ,υπαρχει καποια λυση?μπορω να περασω αλλο firmware και πως? root, mad manager, clockworkmod, cm7 και καθαρισες Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 root, mad manager, clockworkmod, cm7 και καθαρισες τι ειναι ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδια sos θελω ενα επισημο firmwares που να εχει τα ελληνικα συντομα αν γινετε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios5500 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 να κάνω μια ερώτηση? εχω το samsung i5500 και εβαλα εναν κωδικο οθονης (οχι μοτιβο) και δεν μπορω να τον θυμιθώ υπαρχει καπιος τροπος να το ξεκλιδοσω ? (χωρις να το στιλω στην εταιρια δυσκολοι καιροι ;) ) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Νομίζω πως αν βάλεις πολλές φορές λάθος κωδικό θα σου ζητήσει να εισάγεις τα στοιχεία του Gmail σου για να ξεκλειδώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathreen Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλημέρα σε όλους! Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να διαγράψουμε κάποιο μήνυμα sms μεμονωμενο χωρίς να διαγραφεί ολόκληρο το νήμα??? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλημέρα σε όλους! Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να διαγράψουμε κάποιο μήνυμα sms μεμονωμενο χωρίς να διαγραφεί ολόκληρο το νήμα??? Ευχαριστω!! Ναι: Long press πανω στο μεμονωμενο μηνυμα, οποτε εμφανιζεται dialog box και επιλεγετε "Διαγραφη Μηνυματος". Το Galaxy 5 ειναι το προηγουμενο μου κινητο. Πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπερα, εχουμε δυνατοτητα να περασουμε ελληνικα στο κινητο ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπερα, εχουμε δυνατοτητα να περασουμε ελληνικα στο κινητο ? Ευχαριστω. Από που πήρες το κινητό και δεν έχει ελληνικά; Θες ελληνικά στο μενού ή ελληνικό πληκτρολόγιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Από που πήρες το κινητό και δεν έχει ελληνικά; Θες ελληνικά στο μενού ή ελληνικό πληκτρολόγιο; Μου το φορτωσαν , εξυπηρέτηση κανω.Μενου θελω και αν εχουμε οδηγους για κανα ROOT ακομα καλύτερα.Thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Μου το φορτωσαν , εξυπηρέτηση κανω.Μενου θελω και αν εχουμε οδηγους για κανα ROOT ακομα καλύτερα.Thnks απο οτι εχω διαβασει (δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος) μπορεις να βαλεις ελληνικα... root με το super one click εκδοση 1.9.5. συνδεεις το κιν στο pc με usb ενεργοποιεις την ενεργοποιηση καταγραφης σφαλματων (καπως ετσι) και δεν ειμαι σιγουρος αν θελει και το αγνωστες πηγες... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα παιδια.ψαχνω εναν αξιοπιστο οδηγο να κανω root τη συσκευη.δε βρισκω τιποτα.θελω να το ρουταρω κ να αλλαξω ρομ.που να ψαξω?ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπερα παιδια.ψαχνω εναν αξιοπιστο οδηγο να κανω root τη συσκευη.δε βρισκω τιποτα.θελω να το ρουταρω κ να αλλαξω ρομ.που να ψαξω?ευχαριστω. θα το κανεις με το super one click με την εκδοση 1.9.5 (εχει σημασια η εκδοση). συνδεεις το κινητο, εγκαθιστας drivers (αν εχεις το kies εχεις και τους drivers -προσεξε να το εχεις κλειστο και απο το tray) και απο τις ρυθμισεις του κινητου εντοπισμο σφαλματων και ισως τις αγνωστες πηγες (δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamoulas306 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 καλησπερα σε ολο το φορουμ η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο gt-i5500 μολις τις εκανα το τελευταιο ypdate συμφωνα με το Kies παντα εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης μηπως γνωριζει καποιος επειδη δεν εχω βρει κατι σε ολο το διαδυκτιο και ρωτω το εξης : ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ BOOT LOGO ή BOOT ANIMATION ή να το κανω το άτιμο να ξεκινα ποιο γρηγορα ( πριν το update σερνωταν) ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 καλησπερα σε ολο το φορουμ η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο gt-i5500 μολις τις εκανα το τελευταιο ypdate συμφωνα με το Kies παντα εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης μηπως γνωριζει καποιος επειδη δεν εχω βρει κατι σε ολο το διαδυκτιο και ρωτω το εξης : ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ BOOT LOGO ή BOOT ANIMATION ή να το κανω το άτιμο να ξεκινα ποιο γρηγορα ( πριν το update σερνωταν) ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια λογικα αν βγαλεις μερικες εφαρμογες απο το boot... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela26 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά να κανω μια ερώτηση;Έχω το galaxy 550 κ δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα.Πώς μπορώ να το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά να κανω μια ερώτηση;Έχω το galaxy 550 κ δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα.Πώς μπορώ να το φτιάξω;Δοκίμασε να βάλεις ένα κενό και μετά να το στείλεις. Και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :) Edited October 28, 2012 by eLeKtriK EyE Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπέρα , αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει πριν το παω στον Γερμανο ή οπουδηποτε θα του ημουν υποχρεος.:p το προβλημα που αντιμετωπιζω με τη συσκευη μου ειναι οτι ΞΑΦΝΙΚΑ επαψε να συνδεεται στο 3g δυκτιο και γενικα εξαφανηστικε το συμβολο των δεδομενων διπλα απο τις μπαρες του σηματος.. ακομα και στις ρυθμισεις το χω οπως πρεπει να ειναι , και οτι και να κανω το τηλεφωνο ειναι μονο σε gsm δυκτια. δεν μπορω επομενως να συνδεθω ουτε σε facebook ουτε σε google maps ουτε τιποτα . το κουλο ειναι πως δεν εχω βαλει τικ στη ρυθμιση 2g και παλι συνεχιζει να μην ανταποκρινεται. μεχρι και επαναφορα εργοσταστιακων ρυθμισεων εκανα, και παλι τιποτα. σημειωση οτι με το wifi το κινητο συνδεεται κανονικα. αν εχει τυχει σε κανεναν ,ή αν θα μπορουσε καποιος να με κατευθύνει καπως σε πιθανή επιλυση του θεματος μου! thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisf78 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδιά μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να μου στειλει το firmware με τα ελληνικά σαν αυτο που δωσανε εδω ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308667&page=6 το λινκ του rapidshare δεν δουλευει , παρακαλω οποιος το εχει αν μπορει ας μου το στειλει στο mail ή ας το κανει post εδω. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpe21 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά καλημέρα. 'Εχω αυτό το κινητό εδώ και κάποιες βδομάδες. Το πρόβλημα ειναι ότι παρατηρώ οτι πολλές φορές μου κολάει η οθόνη και κάνει αρκετή ώρα να ανταποκριθεί. Μήπως θα μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό? Μου κολάει κυρίως στις εφαρμογές.΄Για παράδειγμα εχθές είχα ανοιχτό gps και κόλησε τελείως η οθόνη για αρκετά λεπτά και όταν ξεκόλησε μου εδειχνέ να μην έχω και καθόλου δίκτυο. Θα μπορούσα να κάνω κατι γι αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfeik Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 πειτε μου καποιος αναλυτικα πως θα κανω ubgrade στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts