Jump to content

alfo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alfo

  1. απο σημερα και γω απεκτησα το grand σε τιμη πιστευω πολυ καλη... 210€ !!! πιστευω οτι πρεπει για κινητο με 2 σιμ και οθοναρα. το κιν μου φαινεται οτι πεταει, παρολο που το πλακωσα σε εφαρμογες, και επισης η εκδοση λογισμικου ειναι η 4.2.2 !
  2. γεια χαρα , ελαχιστη διαφορα. πανω κατω 10€ ,αναλογα το κατάστημα.. νομιζω στα mediamarkt 5€ διαφορα πως εχουν πλεον μεταξυ τους.. το γιατι δεν το ξερω αλλα και μενα μου χε κανει εντυπωση ;)
  3. το θεμα του αντιλαλλου απ'οτι καταλαβα ειναι λιγο πολυ θεμα ολων των κατοχων του dual :wacko: δυστυχως δηλαδη. ο μονος τροπος που χω βρει για να το παλεψω ειναι να χαμηλωσω την ενταση του κουστικου.. οταν το χω τερμα δυνατο, ειναι απιστευτα ενοχλητικος για τον συνομιλητη!! απλα το λεω για οσους θελουν μια "λυση" αφου και με το service δεν γινεται κατι.. :/
  4. Μεταφερονται κανονικα οι εφαρμογες στην καρτα SD με το Xperia tipo dual.. μου φαινεται παραξενο αμα δεν συμβαινει αυτο στο Samsung.. το χει ψαξει καλα?
  5. καλα ειναι τελειως εικονικα αυτα με τις ωρες ομιλιας.. δηλαδη δεν παιζουν με τιποτα! οντως το xperia tipo dual νομιζω οτι εχει πολυ καλη μπαταρια, εμενα που μου βγαζει 1,5 μερα με λιωσιμο ειμαι υπερ-ευχαριστημενος, σε αντιθεση με το προηγουμενο samsung που ειχα κανει τον φορτιστη αυτοκολλητο μου οπου και να παω :p
  6. τιποτα ! δεν ξερω για πιο samsung λες , αλλα το προηγουμενο μου κιν (samsung galaxy mini s5570) ειχε πολυ χειροτερη μπαταρια.. κααθε μερα ηθελε φορτιση .. βεβαια με πολυ χρηση και εκεινο. :cool:
  7. το δικο μου με πολυ χρηση καθημερινα , εφαρμογες - fb - wifi και γενικα λιωσιμο σε sms κραταει μια μερα ολοκληρη και λιγο παραπανω. χωρις ολα αυτα ενα 2ημερο max πιστευω. ;)
  8. καλα η ασχετιλα παει συννεφο! :p 160€ ουτε να το σκεφτεσαι , ισως να ειναι το ακριβοτερο της αγορας, εγω το πηρα 135€ απο ιντερνετικο μεσω skroutz, ελληνικο και οχι παραεισαγωγης, καινουργιο και με δωρο θηκη σιλικονης ( το παρελαβα απο το καταστημα ) . ;) επισης το χει ριξει απ οτι ειδα και το πλαισιο στα 139€ αν θες ντε και καλα απο επωνυμο μαγαζι. :wacko: πφφφ .. καταλαβα. αρα η συσκευη εχει το θεμα αυτο.. οταν σου απαντησουν ενημερωσε με please ή αμα στο φτιαξουν και δεις αποτελεσμα πες μου , μηπως το παω και γω. :blink:
  9. βρηκα μια προσωρινη προχειρη λυση για το "μικροφωνισμα" την επιστροφη ηχου, εβαλα την καρτα που χρησιμοποιω περισσοτερο στις κλησεις ( την wind ) απο τη θεση της 1ης sim ,στη 2η .( εκει που ειχα την cosmote). μου καναν κλησεις και μου ειπαν πως δεν εχουν κανενα θεμα , δηλαδη δεν εχει επιστροφη ηχου.. τωρα το μονο που μενει ειναι να δω αν αντιμετωπιζεται το ιδιο θεμα παλι με την τωρινη sim 1 , που λογικα θα υπαρχει.δεν νομιζω να εφταιγε το δυκτιο. :X
  10. ναι ledάκι ειδοποιησης εχει ενα μπλε πανω δεξια.. ;) νομιζω οτι θεμα εντασης ηχου δεν θα εχεις κανενα. εγω το χω μονιμως στην ενταση 3-4 ουτε καν στο τερμα δυνατο και το ακουω σχεδον παντα.. οχι δεν εχει καμια διαφορα στην εκδοση λογισμικου με το αλλο. η μονη διαφορα που εχουν περα των sim ειναι των χρωματων που διατιθονται.
  11. και ναι , μαλλον απ οτι φαινεται η 1η sim ειναι για 3G δικτυα και η 2η μονο για 2G! ενταξει το πολυ πολυ εναλλασσω στη θεση της πρωτης sim την αλλη ωστε να χαλαω internet απ αυτη που χω το δωρεαν..λυνεται το θεμα δηλαδη..απλα δεν λυνεται με το πατημα ενος κουμπιου ;) αν εννοεις οθονη Led δεν νομιζω οτι ειναι led..ξερω απλα οτι ειναι Scratch-Resistant αλλα τι ειδους προσωπικα δεν ξερω.ωστοσο ειναι παρα πολυ καλη παρ'ολο τις σχετικα μικρες διαστασεις της .το ηχειο ναι ειναι στη πισω πλευρα αλλα ειναι πολυ δυνατο μιας και εχει ενισχυση εντασης X LOUD, δυσκολο να μην το ακουσεις νομιζω. και η εκδοση android που ειχε το δικο μου τουλαχιστον εξ αρχης ειναι η 4.0.4 και μιλαω για το DUAL και οχι το απλο. :cool:
  12. οντως αυτο με την επιστορφη ηχου για τους αλλους θα ναι πολυ σπαστικο απ οτι μου το εξηγουν.. δεν ξερω αμα συμβαινει παντα γιατι δεν μου το σχολιαζουν παντα :p . αυτο που λες με τις επαφες δεν ξερω τι μπορει να ναι.. μηπως αφαιρεσες καμια καρτα μνημης χωρις να το απενεργοποιησεις και σκαλωσε? τι να πω και γω.. ακομα δεν μου χει τυχει αυτο.. :X δεν ξερω αν ειναι μια αποτυχια της sony και ελπιζω να μην ειναι, εμενα το βασικο που με ενδιεφερε ειναι να μη κουβαλαω δυο κινητα, το θεμα ειναι να μην εμφανισει και αλλα θεματακια..προς το παρον τα παραβλεπω κουτσα στραβα αυτα..
  13. σημερα το δικο μου εφαγε τη πρωτη του φλασια, για αρκετα λεπτα στα καλα καθουμενα εδειχνε πως δεν επιανε καθολου η 2η sim.. μετα εφτιαξε.. κουλο. και το αλλο κουλο που μου ειπαν , αν και απ οτι βλεπω το αντιμετωπιζουν σχεδον ολοι οι κατοχοι του κινητου , ειναι πως ορισμενες φορες ακουγεται η φωνη του συνομιλητη σαν αντιλαλος, δηλαδη ο αλλος που μας μιλαει εχει επιστροφη ηχου.. εμενα δεν με επηρεαζει αυτο , αλλα ειναι σπαστικο για τους αλλους οπως καταλαβα ετσι που μου το εξηγησε ενας φιλος.. τι να πω δεν ξερω. και κατι ακομα. οταν βαζω κινηση δεδομενων απο την Sim 2, δηλαδη να μπαινω ιντερνετ μεσω του δικτυου της 2ης sim, το κινητο ειναι μονο στο "e" και το "G"... δηλαδη δε μπαινει ουτε για πλακα σε "3G"-"Η" δικτυα.. λογικα ετσι ειναι σε ολους σωστα?? δεν νομιζω να ειναι προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης , ουτε του δικτυου της 2ης sim. " "
  14. μαλλον προκειται για ελλατοματικη συσκευη σε εσας που σας κανει τετοια "τσαλιμακια" :wacko: .. Το δικο μου dual για καλη μου τυχη ακομα δεν εχει παρουσιασει θεμα ουτε με τις δυο γραμμες, που εχω Wind+Cosmote, αλλα ουτε με αντιλαλο και επιστροφη ηχου.. να το πατε στα καταστηματα που το αγορασατε, εγγυηση εχει. τι να πει και η sony..
  15. το απεκτησα χτες το κινητο καινουργιο και απο ελληνικη αντιπροσωπεια, απο καταστημα αλλο ( οχι πλαισιο ) και μαλιστα 20€ φθηνοτερο απ το πλαισιο. το συστηνω εννοειται τρελλα.! το sony ειναι πολυ καλυτερο απο το lg και σε στιβαροτητα αλλα και σε χαρακτηριστικα. μην κολλας. οσο αν θες να τσεκαρεις την "παραεισαγωγη" δες στο πλαι του κουτιου κατω απο το IMEI αναγραφεται " EL/EN " . ;)
  16. πολυ πιθανο να εσβησε τις ρυθμισεις apn κατα λαθος. μπορει να τις γραψει παλι χειρογραφα , ή να παρει στην εξυπηρετιση πελατων της εταιριας που ανηκει να του τις δωσουν. ειχε τυχει να κανω και γω την ιδια γκαφα και το διορθωσα.δεν φταιει τιποτα αλλο.:cool:
  17. νομιζω οτι επεσε αρκετα η τιμη του ωστε να το "χτυπησω" με ανεση.. :p το ηθελα σαν 2ο αλλα οπως φαινεται αφου θα παρω το dual , δεν θα ειναι η κυρια συσκευη μου. ελπιζω τα διαδικτυακα καταστηματα που δειχνει ως αποτελεσματα πχ στο skroutz , να μην εχουνε τις παρτιδες του κοκκινου λαμπακιου που ειδα οτι γραφετε καποιοι εδω μεσα :wacko:
  18. καλησπέρα , αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει πριν το παω στον Γερμανο ή οπουδηποτε θα του ημουν υποχρεος.:p το προβλημα που αντιμετωπιζω με τη συσκευη μου ειναι οτι ΞΑΦΝΙΚΑ επαψε να συνδεεται στο 3g δυκτιο και γενικα εξαφανηστικε το συμβολο των δεδομενων διπλα απο τις μπαρες του σηματος.. ακομα και στις ρυθμισεις το χω οπως πρεπει να ειναι , και οτι και να κανω το τηλεφωνο ειναι μονο σε gsm δυκτια. δεν μπορω επομενως να συνδεθω ουτε σε facebook ουτε σε google maps ουτε τιποτα . το κουλο ειναι πως δεν εχω βαλει τικ στη ρυθμιση 2g και παλι συνεχιζει να μην ανταποκρινεται. μεχρι και επαναφορα εργοσταστιακων ρυθμισεων εκανα, και παλι τιποτα. σημειωση οτι με το wifi το κινητο συνδεεται κανονικα. αν εχει τυχει σε κανεναν ,ή αν θα μπορουσε καποιος να με κατευθύνει καπως σε πιθανή επιλυση του θεματος μου! thanks!
  19. αυτο θα κανω..;) thank you!αυριο που θα παω απο εκει, θα σας ενημερωσω και για τυχον διαφορα που λογικά θα χει, γιατι αλλιως δεν υπαρχει λογος το ενα να λεγεται Pro :p αν και τωρα που ειδα σε διαθεσημοτητα το zte skate μου μπηκαν και αλλες σκεψεις :confused:
  20. μαλλον αυριο θα παω να παρω την συσκευη αυτη, μιας και εχω ανενεωση του συμβολαιου μου,απλα χαζευοντας και ψαχνοντας στο site της wind περαν του huawei ideos x5 εχει και αλλο ενα ideos x5 u 8800 PRO,στην ιδια τιμη και με ιδια εμφανιση ( και ιδιο λογισμικο αν ειδα καλα ) γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτα τα δυο?εννοω διαφορες που μπορει να υπαρχουν μεταξυ τους, ωστε να ξερω και γω ποιο να ζητησω!thanks!
  21. alfo

    Alcatel OT-813 D

    και εγω για δεύτερη συσκευή το σκέφτομαι μιας και ειναι και φτηνό και με 2 sim/wifi.. τουλάχιστον μου φαίνεται πιο όμορφο απ'το OT-806D που σκεφτόμουν αρχικά να αγοράσω σαν 2ο..Ας το πάρει κάποιος να μας γράψει :p
  22. alfo

    Alcatel OT-813 D

    http://reviewspricespec.com/wp-content/uploads/2011/07/alcatel-ot-813d.jpg Μοντέλο : Alcatel OT-813D Network technology: GSM 900, 1800 * Data: EDGE Multiple SIM Cards: Yes (2 slots) Form Factor: Candybar Dimensions: 115mm x 61.1mm x 12.9 mm Weight: 101 g Keyboard: + Full keyboard (QWERTY) Soft Keys: Yes (2) Navigation/Control keys: + D-Pad Display: Technology TFT Resolution: 320 x 240 pixels Physical Size: + 2.40 inches Colors: 262 144 Touch Screen: Yes (Resistive) Battery * Capacity: 1000 mAh * Talk time: 10.00 hours * Stand-by time: 720 hours Processor: Single core, MTK6235, 208 MHz Camera: Yes Resolution: 2 megapixels Video capture: Yes Resolution: 220x176 (QCIF) (15 fps) Music Player: Yes Supports: + MP3, AAC, AAC+ Video Playback: Yes Supports: + MPEG4, H.263 Radio: Yes Type: FM Internet browsing Yes Browser name: Opera Mini Supports: + XHTML, WAP 2.0 Built-in online services support: Facebook, Twitter Phonebook * Support: Yes Capacity: Limited (1000 entries) Features: Caller groups, Multiple numbers per contact, Picture ID, Ring ID SMS: Yes E-mail: Yes (IMAP, POP3, SMTP, Push e-mail) Memory Expansion: Slot Type: Slot Type microSD, microSDHC Maximum card size: 16 GB Built-in: 50 MB Bluetooth: Yes Version: 2.1 Wi-Fi: Yes (802.11b, 802.11g) USB: Yes Type: + microUSB Version: + USB 2.0 Features: USB charging Headphones connector: 3.5mm
  23. Ενδιαφέρον φαίνεται..Μιας και συνδιάζει 2 Sim και Android , δεν το συζητώ ;)!! Είδα στο Πλαίσιο οτι θα είναι διαθέσιμο απο 01/07 ..
  24. Καλά η wind το χει ακόμα στο προσπέκτους της με 540 € :X:blink: αν είναι δυνατόν!!
  25. Μην ανυσηχείς..! και το δικό μου κάνει κατι ψιλοκουδουνίσματα το πλήκτρο που κλειδώνει κ ξεκλειδώνει , αλλά οχι και σε κανά υπερβολικό βαθμό :cool:.....πάντως πολύ καλύτερο αυτό σε σχέση με το samsung μου που πρέπει να μου σπάσει το νύχι για να κλειδώσω να ξεκλειδώσω και να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση :p !!
×
×
  • Create New...