Jump to content

fotisf78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fotisf78

  1. Φίλε , γειά σου , ψάχνω ένα αρχείο που ειχες κανει post εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308667&page=6 στο rapidshare δεν υπάρχει πλεον. Μηπως μπορεις να μου το στειλεις σε παρακαλω αν το εχεις? Θ'ελω να περασω ελληνικο firmware σε gt-i5500. ευχαριστω. το email μου fotisf78@yahoo.com
  2. Παιδιά μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να μου στειλει το firmware με τα ελληνικά σαν αυτο που δωσανε εδω ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308667&page=6 το λινκ του rapidshare δεν δουλευει , παρακαλω οποιος το εχει αν μπορει ας μου το στειλει στο mail ή ας το κανει post εδω. ευχαριστω.
  3. Παιδιά καλημέρα σε όλους , απο τις 28-09-10 είμαι και γω κάτοχος ενος wildfire, ως τώρα όλα καλά μέχρι σήμερα το πρωί που το άνοιξα και μου έχει βγάλει στην οθόνη αρκετα καμμένα pixels σε κύκλο. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: 1) εγγύηση υπαρχει 2) το αγόρασα απο το internet απο Αθήνα απο ένα κατάστημα που βρήκα στο skroutz, έχω την απόδειξη αλλά δεν αναγράφεται κανένα τηλέφωνο. Πίσω απο την απόδειξη έχει υπογεγραμμένη σφραγίδα με την επωνυμία της εταιρίας και έχει γραμμένο και το IMEI της συσκευής. Επίσης δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του μαγαζιού. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος απο εσάς να με βοηθήσει. Τα στοιχεια που αναγραφονται στην απόδειξη είναι τα εξής: RONDO K. DOLORA ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΤΗΛΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ .. ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 69-71 ΑΘΗΝΑ .. Α.ΦΜ. .......... Δ.Ο.Υ ΙΕ' ΑΘΗΝΩΝ τ.κ 164 40 . Όποιος γνωρίζει ας μου πει ένα τηλέφωνο 'η ότι αλλο γνωρίζει σχετικά για να το στείλω πίσω μιας και έχει εγγύηση για να μου στείλουν άλλο. Ευχαριστώ. Το βρήκα , Unistore.
×
×
  • Create New...