Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το οτι δεν έχει βγει ακόμα η ANNA στα Ελληνικά, είναι καθαρά θέμα εμπορικής πολιτικής . Η ΝΟΚΙΑ πολεμά τον ίδιο της τον εαυτό σε χώρες όπου δεν έχει εμπορικό αντιπρόσωπο και δίνει η ίδια συσκευές στους operators. Έτσι λοιπόν κάνει πόλεμο στην παραεισαγωγή με τρόπους όπως:

α) Η αλλαγή του product code γίνεται μόνο με RPL ( Level 4 ) έτσι ώστε μετά την αναβάθμιση η συσκευή να χάνει την γλώσσα.

β) Βγάζει μεγαλύτερες εκδόσεις στο Product Code από όπου αγοράζουν οι παραεισαγωγείς , έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αλλαγή γλώσσας ( και καλά... το μόνο που κάνει είναι να δυσκολεύει εμάς τους τεχνικούς ).

Οι operators έχουν stock,οι παραεισαγωγείς όμως δεν έχουν και αυτο σημαίνει οτι αν έβγαζαν την ΑΝΝΑ με Ελληνικά, όλες οι καινούριες συσκευές παραεισαγωγής θα είχαν το καινούριο Symbian ενώ οι operators που έχουν stock θα είχαν το παλιό Symbian.

Έτσι λοιπόν μόλις οι operators ξεstockάρουν κάπως , τότε και η ΝΟΚΙΑ θα βγάλει Ελληνικά για το ΑΝΝΑ.

Το οτι θα βγεί σήμερα/αύριο/ τον άλλο μήνα κλπ είναι απλά και μόνο υποθέσεις.

Σας θέλω έξυπνους ... μην τσιμπάτε....!!!!

φίλε μου αν είναι έτσι όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της Νοκια για όλα τα παραπάνω διότι είτε οι συσκευές που πουλάει σε κάποιες χώρες είναι παραεισαγωγής είτε όχι πάλι από αυτήν θα τις αγοράσουνε, άρα αυτό το επιχείρημα της Νοκια το βλέπω από άτοπο έως βλακώδης. Με κάτι τέτοια έφτασε εκεί που έφτασε....... εδώ εχθές παρουσίασε την belle και εδώ συζητάμε το πότε και αν θα πάρουμε οι κακόμοιροι Έλληνες την Anna. Κρίμα πραγματικά λυπάμαι για αυτή την εταιρία...!!!!

frastgr

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παντως μολις τωρα η νοκια στο φαληρο μου ειπε οτι τους ενημερωσαν οτι θα την εχουν την ελληνικη αννα σημερα το απογευμα αργα...

(αν και δεν με νοιαζει γιατι περασα την ρομ του lagoskon και το κινητο πεταει)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

αντε με αυτες τις αναβαθμισεις εχουν καταντησει αηδια

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Συγγνώμη αλλά αηδία εμείς το κάνουμε. Όταν τρέχουμε σαν τους πεινασμένους να πάρουμε το update. Λες και το τηλέφωνο δε δουλεύει όπως είναι.

Συγγνώμη αλλά αηδία εμείς το κάνουμε. Όταν τρέχουμε σαν τους πεινασμένους να πάρουμε το update. Λες και το τηλέφωνο δε δουλεύει όπως είναι.

ναι φταιμε και οι καταναλωτες (οποτε ειμαι με τον φιλο μου σε μια καφετερια πρωτα απ'ολα κοιταμε τα 2 Ν8 του να δουμε αν εχει ερθει η Αννα) αλλα και η εταιρια.

οντως μια χαρα δουλευει το κινητο και με την 1.1

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αντε με αυτες τις αναβαθμισεις εχουν καταντησει αηδια

εγω εβαλα επιτελους την μονταρισμενη anna με τα αγγλικα-ελληνικα και ας βγαλουν την επισημη ελληνικη οποτε και αν. Να ναι καλα τα παιδια που ασχολουνται. Το οτι ειναι θεμα πολιτικης οπως ειπε ο φιλος παραπανω ειναι σαφες οπως ειναι σαφες οτι δεν χρειαζονται μηνες για να προσθεσουν απλα μια νεα γλωσσα σε ενα firmware.

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

παντως μολις τωρα η νοκια στο φαληρο μου ειπε οτι τους ενημερωσαν οτι θα την εχουν την ελληνικη αννα σημερα το απογευμα αργα...

(αν και δεν με νοιαζει γιατι περασα την ρομ του lagoskon και το κινητο πεταει)

εγω εβαλα επιτελους την μονταρισμενη anna με τα αγγλικα-ελληνικα και ας βγαλουν την επισημη ελληνικη οποτε και αν. Να ναι καλα τα παιδια που ασχολουνται. Το οτι ειναι θεμα πολιτικης οπως ειπε ο φιλος παραπανω ειναι σαφες οπως ειναι σαφες οτι δεν χρειαζονται μηνες για να προσθεσουν απλα μια νεα γλωσσα σε ενα firmware.

Και εγώ την έβαλα και τα σπάει! Άντε και belle!

φίλε μου αν είναι έτσι όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της Νοκια για όλα τα παραπάνω διότι είτε οι συσκευές που πουλάει σε κάποιες χώρες είναι παραεισαγωγής είτε όχι πάλι από αυτήν θα τις αγοράσουνε

Απλά μαθηματικά: στην Ελλάδα δίνει με τιμή π.χ. 10 Euro, όμως στους DiSTRIBUTORs ( κάπου στην Ευρώπη ) που τους δίνει τις 5πλάσιες ποσότητες στον καθένα , τους δίνει το ίδιο τηλέφωνο με 7 Εuro, o Έλληνας παραεισαγωγέας παίρνει απο τον Distributor 8 Euro και πάει λέγοντας . Έτσι χάνει περίπου 20% ( τόσο έχει υπολογιστεί ) .

Πρίν είχαν άλλο μοχλό πίεσης: τις εγγυήσεις, 'οπου δεν εφάρμοζαν την νομοθεσία περί πανευρωπα'ι'κής εγγύησης, μετά όμως από δεδικασμένο ( σε άλλες χώρες της Ευρώπης) και κατ' οπιν και στην Ελλάδα πήραν τον π0ύλο . Πρόσφατα έχασε δίκη η SAMSUNG και πλέον περνάει όλες τις εγγυήσεις.

Δυστυχώς πριν απο 1 μήνα περιπου ματαιώθηκε δίκη που θα γινόταν για το ιδιο θεμα με την SonyEricsson ( εξωδικαστική αποζημίωση στον παραεισαγωγέα ) .

εγω εχω μια απορια. στο ovi suite του N8 γιατι δεν ενσωματωσαν διαχειριση της sim και των επαφων της?

υπαρχει ξεχωριστη εφαρμογη που να το κανει?

Ενημέρωση:

Διεγράφησαν ποστ.Παρακαλώ πολύ να μείνουμε στο θέμα μας.Προσωπικές αντιπαραθέσεις,χαρακτηρισμοί δεν είναι αποδεκτοί.

Επίσης:

Από τους Ο.Π.Χ.

Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης έχουν παραβεί τους όρους χρήσης, το μέλος καλείται να μην τις σχολιάσει και να μην υποκινήσει με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση δημοσίευσης άλλων μηνυμάτων, που επίσης παραβαίνουν τους όρους χρήσης.

Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης είναι αντίθετοι από τους παρόντες όρους χρήσης, το μέλος δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοσίευση συστάσεων προς τα υπόλοιπα μέλη. Αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr, οι οποίοι έχουν και το δικαίωμα να προβαίνουν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ανάλογα με την περίσταση.

Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η αναφορά,την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν έχετε να κάνετε παρατήρηση για τα γραφόμενα κάποιου μέλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια... το Ν8 μου μολις μετακινησε ολα τα παιχνιδια και ολες τις εφαρμογες στο φακελο "Εφαρμογες" και εβαλε τα παντα οπως να'ναι... και το θεμα ειναι οτι ειχα τα παντα τακτοποιημενα σε φακελους, τωρα πρεπει να τα ξαναφτιαξω ενα ενα :cry: και ειναι και πολλα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια... το Ν8 μου μολις μετακινησε ολα τα παιχνιδια και ολες τις εφαρμογες στο φακελο "Εφαρμογες" και εβαλε τα παντα οπως να'ναι... και το θεμα ειναι οτι ειχα τα παντα τακτοποιημενα σε φακελους, τωρα πρεπει να τα ξαναφτιαξω ενα ενα :cry: και ειναι και πολλα...

ναι ειχε κανει και σε μενα το ιδιο οταν απεγκατεστησα καποια κωλοεφαρμογη..

κατι που περασες ή εσβησες φταιει... συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες..:p:p

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

ναι ειχε κανει και σε μενα το ιδιο οταν απεγκατεστησα καποια κωλοεφαρμογη..

κατι που περασες ή εσβησες φταιει... συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες..:p:p

:lol::lol:

το θεμα ειναι οτι δεν εχω περασει τιποτα, ουτε εβγαλα... τελευταια ηταν το gotomenu πριν καμια βδομαδα περιπου... :(

το θεμα ειναι οτι δεν εχω περασει τιποτα, ουτε εβγαλα... τελευταια ηταν το gotomenu πριν καμια βδομαδα περιπου... :(

ε τοτε οσοι εχουμε πολλες εφαρμογες ας κανουμε τον σταυρο μας :p:p

ε τοτε οσοι εχουμε πολλες εφαρμογες ας κανουμε τον σταυρο μας :p:p

μαλλον ειναι η μονη λυση :lol: φοβαμαι μην γινει κανα τετοιο αστειο μολις περασουμε καμια αννουλα... τωρα ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο ημουν :p

μαλλον ειναι η μονη λυση :lol: φοβαμαι μην γινει κανα τετοιο αστειο μολις περασουμε καμια αννουλα... τωρα ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο ημουν :p

σκεψου θετικα... Αμα ειχες αλλο λειτουργικο δεν θα ειχες καν φακελους

σκεψου θετικα... Αμα ειχες αλλο λειτουργικο δεν θα ειχες καν φακελους

σωστος :) προσωπικα, οποτε χρησιμοποιησα αλλα λειτουργικα, χανομουν! Ολα χυμα! Φακελοι και παλι φακελοι!

σωστος :) προσωπικα, οποτε χρησιμοποιησα αλλα λειτουργικα, χανομουν! Ολα χυμα! Φακελοι και παλι φακελοι!

σωστα παιδια....και απο το belle αυτο ειναι που με χαλαει , τα βλεπω οτι τα βαλανε ολα...χυμα!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τωρα ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο ημουν

Αντί να κάνεις τέτοιες βαρβαρότητες μπορείς να μου το στείλεις.... πληρώνω τα μεταφορικά. :p

το Ν8 μου μολις μετακινησε ολα τα παιχνιδια και ολες τις εφαρμογες στο φακελο "Εφαρμογες"

Μήπως έκανες κανα restore ρυθμίσεων?

Η κάτι έσβησες που να παίζει με ρυθμίσεις.

Edited by mpapad

καλημερα. εαν εχεις χακαρισμενο το κινητο σου πηγαινε στο c/pivate/200113dd/content και παρε ενα αντιγραφο το matrixmenudata.xml . εαν ξαναεχεις το ιδιο προβλημα επαναφερεις το αρχειο και ολα ξαναπηγαινουνε στη θεση τους :)

καλημερα. εαν εχεις χακαρισμενο το κινητο σου πηγαινε στο c/pivate/200113dd/content και παρε ενα αντιγραφο το matrixmenudata.xml . εαν ξαναεχεις το ιδιο προβλημα επαναφερεις το αρχειο και ολα ξαναπηγαινουνε στη θεση τους :)

Όπα...ωραίο κολπάκι αυτό!! Δεν το ήξερα και το χρειαζόμουν γιατί αυτό με τις εφαρμογές που ξαφνικά τις έβλεπα όλες χύμα μου το έχει κάνει 3-4 φορές και ήταν ταλαιπωρία να τις ξαναφτιάξω!!!

A man's dreams are an index to his greatness...

εγώ οπότε σύνδεω το κινητό μου με τον υπολογιστή με "μνήμη μαζικής αποθήκευσης" μετά αντιμετοπιζω αυτό το πρόβλημα αλλά όταν το σύνδεω με "OVI SUITE" δεν εχω κανένα πρόβλημα. Μήπως έχεις και Εσυ το ίδιο πρόβλημα ή στο έκανε μόνο του στα καλά καθούμενα;

Οπως εχω ξαναπει , ενα απο τα φιλαρακια μου εχει δυο Ν8 (ενα ασημενιο με κινεζικο Product code το οποιο εχει ηδη παρει Anna και ενα μαυρο με ελληνικο pc το οποιο ακομα ειναι στην 1.1)

Λογικα σημερα η αυριο θα συναντηθουμε και θα αρχισουν οι διαπραγματευσεις για το μαυρο, το ελληνικο.

Αν πανε ολα καλα, θα γινω και με τη "βούλα" μελος της παρεας σας!

cheers!

Edited by thePRODIGY
typo. thanks mpapad!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν πανε ολα καλα, θα γινω και με τη "βούλα" μελος της παρεας σας!

cheers!

αντε, καλοριζικο :)

εγώ οπότε σύνδεω το κινητό μου με τον υπολογιστή με "μνήμη μαζικής αποθήκευσης" μετά αντιμετοπιζω αυτό το πρόβλημα αλλά όταν το σύνδεω με "OVI SUITE" δεν εχω κανένα πρόβλημα. Μήπως έχεις και Εσυ το ίδιο πρόβλημα ή στο έκανε μόνο του στα καλά καθούμενα;

ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με την μνημη μαζικης αποθηκευσης... το κινητο τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα ηταν μια χαρα και 2 ωρες μετα...δεν ηταν !

νεκταρια ευχαριστω πολυ :) ωραιο κολπακι ;)

Αντί να κάνεις τέτοιες βαρβαρότητες μπορείς να μου το στείλεις.... πληρώνω τα μεταφορικά. :p

Μήπως έκανες κανα restore ρυθμίσεων?

Η κάτι έσβησες που να παίζει με ρυθμίσεις.

οχι τιποτα τετοιο... παντως μαρεσει που 5 παιχνιδια τα κρατησε στο φακελο games, 2-3 τα βαλε στο φακελο εργαλεια κτλ :p