Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα με τα προβληματα μπαταριας θα στανιαρουμε οταν ερθει η 2.3.4 ..οι εκδοσεις πριν απο 2.3.4 δεν ειναι φτιαγμενο το συστημα για να αξιοποιει τους πολυπυρηνα συστηματα και για αυτο το λογο οταν τρεχουμε κατι βαρυ λιωνει η μπαταρια και ανεβαινει και θερμοκρασια.και ο υπερχρονισμος που του εχει γινει απο μαμα επισης...

Ποσο μαλλον οταν τρεχουμε προγραμματα πλοηγησης που χρησιμοποιουν και πολυ cpu + gpu και εμεις εχουμε 2πυρινο cpu και 4πυρινο gpu..επισης ο browser που θελει και τα 2, cpu gia javascript , gpu για rendering, καταναλωνει πιο πολυ απο οτι θα πρεπε..το honeycomb π.χ που απο αρχης ειναι σχεδιασμενο να λειτουργει με 2πυρινα συστηματα εχει απιστευτη διαρκεια ζωης και τρεχουν και τρελες αναλυσεις.

Μολις θα ερθει το 2.3.4 θα εκπλαγουμε πραγματικα..επισης σε αυτη την εκδοση φτιαχνεται και το android os bug...απο xda τα ξερω..

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μολις θα ερθει το 2.3.4 θα εκπλαγουμε πραγματικα..

Γιατί... η 2.3.4 υποστηρίζει τους διπύρηνους επεξεργαστές;

Modpic.gif

Γιατί... η 2.3.4 υποστηρίζει τους διπύρηνους επεξεργαστές;

Yep..Θα τους υποστηριζει καλυτερα, για την ακριβεια και θα λυσει τα προβληματα που εχουμε με μπαταρια.

http://www.phonearena.com/news/Almost-all-dual-core-Android-phones-suffering-from-power-consumption-issue_id19060

• Administrators
To link που δίνεις αναφέρει αποκλειστικά βελτίωση της μπαταρίας στους διπύρηνους και όχι πλήρη υποστήριξη. Ακόμα και για το πρώτο όμως... επέτρεψε μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Modpic.gif

Ρίξτε και ενα freeze στην εφαρμογή software update 2.0.0

Ειναι ασφαλεσ το freeze? Απο settings>applications>smasung>wifi only δεν ειναι αρκετο?

όταν πήρα το s2 με έκδοση e2 και άστρωτη μπαταρία τρόμαξα, απογοητευτικά!!!

μετά έβαλα e7 ήταν πολύ καλύτερα

μετά έβαλα f1 και με μερικές φορτίσεις μπαταρίας ακόμα ποιο καλά

και τώρα με f3 και 15+ φορτίσεις μπαταρίας έχω δει το φως στο τούνελ!!!!!

είμαι πολύ καλά τώρα, το αφήνω 100% πέφτω για ύπνο, ξυπνάω και βλέπω 100%, από το πρωί μέχρι το βράδυ του βγάζω το λάδι και έχω πολύ μπαταρία χωρίς φόβο να μείνω!!!

να δούμε και με 2.3.4 πόσο καλύτερα θα πάμε!!!

Το έχω δυο εβδομάδες πλέον και μπορώ να πω ότι ενω idle δεν τρώει τίποτα (ευτυχώς) και μου έχει βγάλει 2 μέρες άνετα, όταν το χρησιμοποιώ την ρουφάει πολύ γρήγορα.

Δηλαδή αυτές τις μέρες που το χρησιμοποιώ πάρα πολύ (όχι παιχνίδια) δυστυχώς δεν βγάζει ούτε μία μέρα. Έχω την υποψία όμως ότι με το brightness στο auto, κάτω από τον ήλιο το βάζει αρκετά ψηλά για να φαίνεται κάτι, επίσης είχα σχετικά κακό σήμα και πολύ χρήση 3G.

Από θερμοκρασία πάντως μόνο με GPS ή με video σε YouTube/ταινίες ανεβάζει πλέον, ακόμα και κάτω από τον ήλιο με 3G ανοιχτό είναι ok.

Τα μηνύματα που αφορούσαν αλλαγές firmware μεταφέρθηκαν για προφανείς λόγους.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Administrators
Το έχω δυο εβδομάδες πλέον και μπορώ να πω ότι ενω idle δεν τρώει τίποτα (ευτυχώς) και μου έχει βγάλει 2 μέρες άνετα, όταν το χρησιμοποιώ την ρουφάει πολύ γρήγορα.

Δηλαδή αυτές τις μέρες που το χρησιμοποιώ πάρα πολύ (όχι παιχνίδια) δυστυχώς δεν βγάζει ούτε μία μέρα.

Φυσιολογικό είναι. Μην περιμένεις με συνεχή χρήση να σου βγάζει παραπάνω από μία ημέρα.

Modpic.gif

εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα οταν το αφηνα το βραδυ και μεχρι το πρωι ειχα χασει το 13 -15% της μπαταριας μου !!!!

τελικα ανακαληψα οτι μια εφαρμογη "χαρτες" ρουφαγε την μπαταρια (το ξηλωσα αφου δεν με ενδιεφερε) , επισης με βοηθησε πολυ το juice defender , σημερα με αυτες τις 2 αλλαγες δεν εχασα περισοτερο απο 3 %:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα οταν το αφηνα το βραδυ και μεχρι το πρωι ειχα χασει το 13 -15% της μπαταριας μου !!!!

τελικα ανακαληψα οτι μια εφαρμογη "χαρτες" ρουφαγε την μπαταρια (το ξηλωσα αφου δεν με ενδιεφερε) , επισης με βοηθησε πολυ το juice defender , σημερα με αυτες τις 2 αλλαγες δεν εχασα περισοτερο απο 3 %:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οι "χαρτες" που λες δεν ειναι το google maps....?

Εγώ το maps το έχω και γενικά δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα ακόμα, και το βράδυ συνήθως τρώει 3-4%.

Φυσιολογικό είναι. Μην περιμένεις με συνεχή χρήση να σου βγάζει παραπάνω από μία ημέρα.

Όντως δεν περίμενα θαύματα απλά παρατηρώ ότι ακόμα και με ελαφριά αλλά συνεχόμενη χρήση η οθόνη και μόνο φτάνει.

Δηλαδή στην κατανάλωση μου όλη μέρα η οθόνη είναι πάντα το πιο μεγάλο νούμερο. Είχα το brightness στο αυτόματο όμως, θα δοκιμάσω και manual λίγες μέρες να δω μήπως αλλάξει κάτι.

Εχω το κινητο 25 μερες και ειμαι παααρα πολυ απογοητευμενος απ την μπαταρια του. Μου χει βγαλει maximum 14 ωρες. Συνεχεια μου τρωει ενα 10% οι χαρτες ή το social hub(παντα ενα απ τα 2 και ας μην χρησιμοποιω κανενα). Ενω διακοπτω την εφαρμογη αυτη ξαναξεκινα μονη της μετα απο λιγο.δοκομασα τον advancrd task killer pro αλλα δεν ειδα διαφορα και μετα απο σχολια οτι καταναλωνει ακομα περισσοτερο την μπαταρια,τον απεγκατεστησα. Ανεβασω ενδεικτικα screenshots την σημερινης καταναλωσης της μπατριας.μετα απο 9 ωρες χρησης της μπαταριας με λιγοτερο απο 2 ωρες συνδεδεμενο με το ιντερνετ (απλα συνδεδεμενο και μολις 10 λεπτα πλοηγησης) και κανα 5 λεπτο ομιλια και κανα 15 λεπτο 3g και εχει φαει πανω απ το 70%.φοραει απ την μανα του την ΚΕ2.το βραδυ μεσα σε 10 ωρες που ειναι σε αδρανεια τρωει ενα 12-18% μπαταρια. Διαβαζω ενα προηγουμενο σχολιο οτι βγαζει 3 μερες με 3 ωρες ταινια και δεν το πιστευω.

Σας παραθετω μια μια ολες τις εφαρμογες που εχω περασμενες:

Myphone explorer, barcode scanner,gps test, skype, nba game time, euroleague,superleague, uefa.com, apergia.gr, greece news, news247, in.gr, zougla, eurobank, imdb, ebay, paypal, wikipedia, homeaway, airtickets.gr, expedia, booking.com, tripadvisor, amgry birds, uno, fruitninja, grmed, pharmacies, dolphin browser hd, firefox, oprra mini, elixir, marine traffic, deja office, astro file manager, k9 mail, office suite, autocad ws, tTorrent, zedge, mp3 rigntone, google translate, mixology, apndroid, whatsapp,app 2 sd pro, dw dialer, tapatalk pro, document scanner, athinotsarka, greektvguide, extreme call blocker, copilot live, androzip, transportation in athens, athens airport, flightrack, call recorder, yooninja, flashlight, easy uninstaller, openseas, insomnia.gr, mobilism market, swype, 3g watchdog, currency xe, turbofly 3d, amazon.com, converter, no led, phonelocator pro, wireless *****er, hany calc and converter.

ΑΥΤΗ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ;ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΕΝΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!

Εχω το κινητο 25 μερες και ειμαι παααρα πολυ απογοητευμενος απ την μπαταρια του. Μου χει βγαλει maximum 14 ωρες. Συνεχεια μου τρωει ενα 10% οι χαρτες ή το social hub(παντα ενα απ τα 2 και ας μην χρησιμοποιω κανενα). Ενω διακοπτω την εφαρμογη αυτη ξαναξεκινα μονη της μετα απο λιγο.δοκομασα τον advancrd task killer pro αλλα δεν ειδα διαφορα και μετα απο σχολια οτι καταναλωνει ακομα περισσοτερο την μπαταρια,τον απεγκατεστησα. Ανεβασω ενδεικτικα screenshots την σημερινης καταναλωσης της μπατριας.μετα απο 9 ωρες χρησης της μπαταριας με λιγοτερο απο 2 ωρες συνδεδεμενο με το ιντερνετ (απλα συνδεδεμενο και μολις 10 λεπτα πλοηγησης) και κανα 5 λεπτο ομιλια και κανα 15 λεπτο 3g και εχει φαει πανω απ το 70%.φοραει απ την μανα του την ΚΕ2.το βραδυ μεσα σε 10 ωρες που ειναι σε αδρανεια τρωει ενα 12-18% μπαταρια. Διαβαζω ενα προηγουμενο σχολιο οτι βγαζει 3 μερες με 3 ωρες ταινια και δεν το πιστευω.

Myphone explorer, barcode scanner,gps test, skype, nba game time, euroleague,superleague, uefa.com, apergia.gr, greece news, news247, in.gr, zougla, eurobank, imdb, ebay, paypal, wikipedia, homeaway, airtickets.gr, expedia, booking.com, tripadvisor, amgry birds, uno, fruitninja, grmed, pharmacies, dolphin browser hd, firefox, oprra mini, elixir, marine traffic, deja office, astro file manager, k9 mail, office suite, autocad ws, tTorrent, zedge, mp3 rigntone, google translate, mixology, apndroid, whatsapp,app 2 sd pro, dw dialer, tapatalk pro, document scanner, athinotsarka, greektvguide, extreme call blocker, copilot live, androzip, transportation in athens, athens airport, flightrack, call recorder, yooninja, flashlight, easy uninstaller, openseas, insomnia.gr, mobilism market, swype, 3g watchdog, currency xe, turbofly 3d, amazon.com, converter, no led, phonelocator pro, wireless *****er, hany calc and converter.

βαλε την Cognition S2 v1.07 να ηρεμησεις....:lol:

ουτε Maps ουτε social hub....και γενικα στοκ σαβουρα μενει εξω.....:)

(αν θες τα ξαναβαζεις.....)

θα δεις μεγαλη διαφορα στην μπαταρια....

Αν σκοτωνεις διαρκως τις εφαρμογες με το task killer ειναι λογικο να σου τελειωνει η μπαταρια ετσι. Νομιζω δηλαδη. Δοκιμασε να το αφησεις διχως να κλεινεις εφαρμογες μηπως δεις διαφορα.

Επισης αν εισαι ρουτ, παγωσε το Social hub με το Titanium.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τον εχω απεγκαταστησει τον task killer. Οι φωτο παραπανω ειναι χωρις task killer. Ειναι δυνατον να παρατηρουνται τοσο μεγαλες αποκλισεις στην αποδοση της μπαταριας απο συσκευη σε συσκευη (σε συσκευες με την ιδια ρομ);εγω παντως ειμαι απ τους ζημιωμενους...πολυ αποτομη η κατηφορα στο διαγραμμα καταναλωσης της μπαταριας μου :-C

Τον εχω απεγκαταστησει τον task killer. Οι φωτο παραπανω ειναι χωρις task killer. Ειναι δυνατον να παρατηρουνται τοσο μεγαλες αποκλισεις στην αποδοση της μπαταριας απο συσκευη σε συσκευη (σε συσκευες με την ιδια ρομ);εγω παντως ειμαι απ τους ζημιωμενους...πολυ αποτομη η κατηφορα στο διαγραμμα καταναλωσης της μπαταριας μου :-C

Εγώ γιατί βλέπω νορμάλ την διάρκεια μπαταρίας σου; Αν έχεις συνέχεια ανοιχτή την οθόνη η μπαταρία καταπίνεται, ειδικά αν έχεις Hdspa.

Γενικά από συσκευή σε συσκευή αυτό που αλλάζει είναι ο χρόνος αναμονής, αλλά όχι η διάρκεια συνεχούς λειτουργίας του κινητού.

Δεν ξέρω ρε φίλε. 2-3 email γράφω κανα 20 λεπτο και η μπαταρία μειώνεται κατά 15-20%.Δεν την εχω πολύ ώρα αναμμένη την οθόνη και το 3g πολύ λίγα λεπτά.και πριν λίγα ποστ ένας φίλος έλεγε πως έβλεπε 3 ώρες ταινία και ένας άλλος ότι έχει το 3G συνέχεια ανοιχτό και περνάει 2 μέρες χωρίς φόρτιση.για μένα αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός.

Δεν ξέρω ρε φίλε. 2-3 email γράφω κανα 20 λεπτο και η μπαταρία μειώνεται κατά 15-20%.Δεν την εχω πολύ ώρα αναμμένη την οθόνη και το 3g πολύ λίγα λεπτά.και πριν λίγα ποστ ένας φίλος έλεγε πως έβλεπε 3 ώρες ταινία και ένας άλλος ότι έχει το 3G συνέχεια ανοιχτό και περνάει 2 μέρες χωρίς φόρτιση.για μένα αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός.

Επειδή για να είμαι ειλικρινής δεν τους ξέρω τους όρους όλους, με gsm μόνο ενεργοποιημένο, υπολογίζω ότι πρέπει να έχω 3 μέρες μπαταρία. Χωρίς να το πειράζω όμως. Στα υπόλοιπα πραγματικά παίζουνε πάρα πολλά ρόλο, τι εφαρμογές χρησιμοποιείς κτλπ

Η μία λύση είναι να το φορτίζεις όποτε μπορείς, η δεύτερη να κάνεις 2-3 ολικές αποφορτίσεις-φορτίσεις και θα δεις βελτίωση.

.

με την αφύπνιση δεν παει κάτι καλά αυτό σου τρώει μπαταρία κλείνεις το κινητό (οθόνη) και συνεχίζει να τρώει!!!

τώρα τι δεν ξέρω, αυτό με το maps στην αρχή (στο πρώτο άναμμα συσκευής που κάνεις ρυθμίσεις) σε ρωτά αν θέλεις να συλλέγει πληροφορίες και να της στέλνει στην google εγω το έβαλα να μην συλλέγει, και έχω απενεργοποιημένο το samsung apps όπως επίσης απομακρυσμένες λειτουργίες, άλλα αν στο κλέψουν και τις έχεις απενεργοποιημένες!!!......:(

εγώ σήμερα τράβηξα πολλές φωτογραφίες βίντεο και έπαιξα με navigon και οκ δεν είμαι και χαλιά 61% είναι, δεν του έκανα και αμάν χρήση αλλά αυτά πεινάνε πολύ! :O

Δεν εισαι απο τους ζημιωμενους, εισαι απο τους unrootαρισμενους. Κανε root και freeze καποια applications και θα χεις παρα.πολυ καλη μπαταρια.

Σημερα εγω με Ke2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Δεν εισαι απο τους ζημιωμενους, εισαι απο τους unrootαρισμενους. Κανε root και freeze καποια applications και θα χεις παρα.πολυ καλη μπαταρια.

Σημερα εγω με Ke2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες εκανες freeze?

• Administrators
μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες εκανες freeze?

Ρίξε μια ματιά εδώ. Θα βρεις τις safe-to-remove apps.

Modpic.gif

το ξερω αυτο απλα ρωταω ποιες εφαρμογες εχουν κανει freeze αυτοι που η μπαταρια τους κραταει ανετα δυομισι-τρεις μερες