Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 μέρες 8 ώρες 5 λεπτά και έχω 31% μπαταρία . Να επισημάνω ότι χρησιμοποίησα την συσκευή περίπου 2ώρες και 40 λεπτά όπου 30 λεπτά ήταν χρήση παιχνιδιού 3λεπτα gps . 11 λεπτά κλήσεις. Το βραδυ το τηλέφωνο το έκλειnα. Η μπαταρία του είναι πολύ καλή αρκεί να

προσέχουμε τι τρέχει από πίσω.Εγώ έβαλα το gps status και το vtok τα οποια το πρώτο και με kill δεν σταματούσε να τρώει μπαταρία το δεύτερο με kill σταμάτη και είμαι ok.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης το βραδάκυ καλό ειναι να το βάζουμε airplane mode γιατι κερδίζεις

+ μπαταρία

+ να μην ψήσεις τον εγκέφαλό σου :p

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

αυτο μαλλον εννοεις https://market.android.com/details?id=com.anttek.am

μπορω να το τρεξω και χωρις root ? ρωταω γιατι το εχω κατεβασει και περιμενω να το εγκαταστησω thanks

Δεν χρειάζεται να ρωτάμε την ίδια ερώτηση δύο φορές. Όταν και αν βρεθεί κάποιος να ξέρει θα σου απαντήσει.

Τέλοσπάντων, η εφαρμογή από τι γράφει στην περιγραφή της - αν είχες κάνει τον κόπο να τσεκάρεις - λέει οτι είναι και για root και για χωρίς.

Προφανώς χωρίς root έχει λιγότερες επιλογές.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

συμφωνο μαζι σου λοιπον οταν το πηρα το 1 προγραμα που μου εβαλε ενας φιλος ηταν καπιος τασκ κιλερ..... μου κρατουσε το κινητο μετα βιας 10 με 11 ωρες εχθες τον απενεργοποιησα το κινητο ειναι τωρα 13 ωρες με την μπαταρια και η μπαταρια ειναι στο 75 της 100!!! :D λοιπον προσοχη στο τι τρεχει στο κινητο σας!!! μια που ειμαι κ εγω απο αυτους που εκαναν παραπονα για την αυτονομια του!!!

Μπορεις να στειλεις κανα Link να το σεταρω και γω?(εφαρμογες που μπορω να σταματησω να τρεχουν κτλπ)

Βλεπω κατι wifi sharing,voice command και λοιπες εφαρμογες που ειναι σε status running ενω δεν τις χρησιμοποιω

Γιατι οπου να'ναι θ'αρχισω να γκρινιαζω και γω για την αυτονομια του

Τα μηνύματα για τη μπαταρία μεταφέρθηκαν εδώ.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Thumps Down !!!

Είμαι παλιός σε Android (ξέρω τι κάνω) , το κινητό το έχω 2 εβδομάδες , κάνω τουλάχιστον 2 φορτίσεις την Ημέρα.

Η αλλαγή από iPhone4 σε SGSII με έχει χαλάσει άσχημα , μόνο και μονό για την μπαταρία.

Edited by Billeridis
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Mηπως εχετε πεσει σε προβληματικες μπαταριες? Εγω αν ειχα θεμα για να διαπιστωσω αν φταει η μπαταρια, θα απεγκαθιστουσα ολα τα προγραμματα και θα το ετρεχα χωρις αυτα, με λιωσιματικη χρηση, για να δω ποσο διαρκει before and after. My 2 cents.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τα live wallpapers τρώνε πολύ μπαταρία ? Εχω αυτό με τους ανεμόμυλους γιατί μου αρέσει πολύ.. Με καλή χρήση το κινητό την βγάζει 1 ημέρα. Αν βάλω στατικό wallpaper θα έχει αρκετή διαφορά στη διάρκεια ?

Τα live wallpapers τρώνε πολύ μπαταρία ? Εχω αυτό με τους ανεμόμυλους γιατί μου αρέσει πολύ.. Με καλή χρήση το κινητό την βγάζει 1 ημέρα. Αν βάλω στατικό wallpaper θα έχει αρκετή διαφορά στη διάρκεια ?

Καταναλώνουν όντως αρκετή μπαταρία και σίγουρα θα δείς διαφορά. Ιδιαίτερα αν βάλεις κάτι στατικό σε μαύρο χρώμα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καταναλώνουν όντως αρκετή μπαταρία και σίγουρα θα δείς διαφορά. Ιδιαίτερα αν βάλεις κάτι στατικό σε μαύρο χρώμα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Οπως πολυ μπαταρια καταναλωνουν και τα πολλα widget στην επιφανεια εργασιας καθως και ακομη περισσοτερη αυτα που ενημερωνονται συνεχως μεσω διαδικτιου η κατα διαστηματα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

2 φορτίσεις την ημέρα ...με ανοιχτό το 3G και μονίμως στο MSN και διάφορα site.

Στην δουλειά δεν βγαίνει το 8αωρο...

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Γεια σας,

παλαιά το κινητό μου ΔΕΝ έβγαζε 8ωρό! Με τίποτα. έκανα κάποιες αλλάγες. Αφαίρεσα κάποιες apps, και άρχιζα να το φορτωνώ όταν ήταν άδειο 100%!

εκεί που το κινητό ΔΕΝ έβγαζε 6ώρο τώρα βγάζει 12ωρό χωρίς δυσκοία!

Εγω απο εχθές το μεσημέρι στης 1 μέχρι τωρα εχω ακόμα 50% με 4 οθόνες widgets και συντομεύσεις, live wallpaper(μικρόβια) περίπου 14-15ωρες ανοιχτο wifi μια 1ωρα net και 1ωρα games τι να πω δεν ξερω γιατι εσείς εχετε πρόβλημα.

Αν το σκίσω βγαζει 15 ωρες αλλα ειμαι ολη την ωρα με το κινητο στο χερι!

Μήπως οταν λετε τελειώνει σε 8 ωρες παίζεται 8 ωρες games ασταμάτητα?

Φοράω ΚΕ2

Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την μπαταρία , και έχουν τον χρόνο , προτείνω τα εξής

1) επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , να έρθει το κινητό στην κατάσταση που ήταν όταν το ανοίξατε. (με πλήρως φορτισμένη μπαταρία)

2) Σύνδεση android με google άφοβα ( gmail , market )

3) Τώρα αν έχετε ενεργή σύνδεση 3g όλη την ώρα , θα πρέπει η συσκευή σας να κρατάει σε αναμονή με λογικά τηλ.μην. 24ώρες τουλάχιστον.

Αν δεν έχετε ενεργή σύνδεση 3g , θα πρέπει να κρατάει 48 ώρες τουλάχιστον.

4) αφού το επιβεβαιώσετε αυτό , προσθέτετε εφαρμογές με σειρά αναγκαιότητας , μία εφαρμογή την ημέρα. Φυσικά κάθε ημέρα επαληθεύετε πως η μπαταρία σας παραμένει στην επιθυμητή διάρκεια.

5) Σίγουρα θα βρείτε πως κάποιες εφαρμογές λιώνουν την μπαταρία σας. Ειδικά αν προέρχεστε από άλλο λειτουργικό και δοκιμάζετε αδιακρίτως εφαρμογές θα βρείτε πολλές. ( Symbian -> Android = Πρέπει πλέον να καταλάβουμε πως εγκατεστημένη εφαρμογή σημαίνει εν μέρη ανοιχτή εφαρμογή / IOS -> Android = Πάαααρα πολύ πιο ελεύθερο market , εφαρμογές για 1000 διαφορετικές συσκευές , όχι για 4 )

6) Γενικά το android έχει πολύ ελευθερία , μπορείς να επέμβεις σε πάρα πολλά πράγματα , αλλά θέλει προσοχή ακόμα και στην απλή εγκατάσταση εφαρμογών. Δεν είναι foolproof.

Για να δώσω ένα παράδειγμα αποτελέσματος προσεκτικής επέμβασης , αναφέρω την χθεσινή κατανάλωση μου.

Έχω πάντα ανοιχτά BT , wifi , gps , αυτόματη περιστροφή , έχω πάντα ανοιχτό ebuddy kai call recorder ,έχω live wallpaper ( το νερό με τα παγάκια , άρα ενεργός σένσορας όλη την ώρα ( http://www.youtube.com/watch?v=c-474oe--Wk ) φωτεινότητα στο auto. Είμαι root και έχω γύρω στις 40 εφαρμογές εγκατεστημένες, δεν έχω αφαιρέσει/παγώσει τίποτα από της εργοστασιακές εφαρμογές. Έχω συνέχεια 3g ενεργό και gmail ( προώθηση από το εταιρικό , δέχομαι περίπου 30ρια την ημέρα και απαντάω στα 5 περίπου ) 10 ώρες την μέρα είμαι με wifi στην δουλειά , και όλες τις άλλες είμαι με 3g.

Πρωί 8:00 με 100% μπαταρία , 35 λεπτά ποδήλατο με cardiotrainer να καταγράφει , simple dashboard για να έχω κοντέρ :) , tunein για να ακούω ράδιο από το ηχείο τις συσκευής στο φουλ. Άλλο τόσο στην επιστροφή αλλά 45 λεπτά λόγω ανηφόρας , σύνολο 1ώρα και 20 λεπτά.

20 λεπτά κλήσεις , 7 sms , 22 mail απάντησα στα 3.

30 λεπτά με torque συνδεδεμένο με OBD ΙΙ BT στο αυτοκίνητο + ΒΤ σύνδεση στο στέρεο του αυτοκινήτου ( άσχετο : 2 ενεργές συνδέσεις , λαμβάνει δεδομένα από το OBD , και στέλνει μουσική-κλήσεις στο ΒΤ του αυτοκινήτου , εντυπωσιάστηκα ! )

Περίπου 20 λεπτά tapatalk (myphone-xda) , λίγο γενικό πασπάτεμα το βράδυ λόγω κόντρας με ένα jailbreak iphone 4 φίλου , 2-3 photo με flash.

Τελικά στις 2:30 το βράδυ είχα 18% μπαταρία...

Να σημειώσω πως το torque "καίει" πάαααααρα πολύ μπαταρία, στα 30 λεπτά που δούλεψε έκαψε 12%

Και όλα αυτά με ΚΕ7 "μαμά"

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Παιδια κ εγω ειχα τραγικο προβλημα οπως και το ειχα αναφερει κ εδω κ η μπαταρια τελειωνε μεσα σε 12 ωρες max!Μ λυθηκε ομως με το να κανω update απο KE2 σε KE7 οπως μου ειπαν αρκετοι απο εδω να κανω...το εκανα ομως βιαστηκα χωρις factory data reset και ετσι και με την KE7 ειχα το ιδιο προβλημα με το που του εκανα ομως factory data reset ολα εστρωσαν δια μαγειας τωρα εχω το κινητο 2 μερες με συχνη χρηση κ περισσοτερο ομιλια μνμτα και wifi και μ ειναι ακομα στο 45%...το θεωρω αψογο!Επισης κατι ακομα που ειδα δεν ξερω αν ισχυει κ σε αλλους αλλα οταν φορτιζω το κινητο και το εχω κλειστο μετα που θα φορτισει και το ανοιξω η μπαταρια μου εχει σημαντικα καλυτερη αποδοση απο οταν το φορτιζω ανοιχτο...δοκιμαστε το κ εσεις να δειτε αν ισχυει κ σε εσας...

Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6

Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB

Διαβάζω τα μηνύματα και δεν ξέρω αν εγώ κάνω λίγη χρήση ή κάποιοι το λιώνουν. Εγω πρώτη φόρτιση , κράτησε 2 μέρες με wifi ανοικτο για κανα 4ωρο γιατι πέρναγα προγράμματα+που όλο γύριζα σε μενου για να τα μαθαίνω.Δεύτερη φόρτιση και έφτασε στο 35% μετα απο μια μέρα με ακόμα πιο πολύ χρήση wifi+ομιλια+φωτεινοτητα 90%+ψαχουλεμα. Αυτες τις 2 φορτισεις έχω κάνει. Οκ δεν κρατάει και 5 μέρες, αλλά αυτα για 6ωρα και 8ωρα μονο αν τα λιωνετε παααρα πολυ με δεκάδες εφαρμογές ταυτόχρονα κτλ. Μα με τοόσες ώρες θα ζεσταινεται τόσο που δεν θα πιάνεται !χεχε

Με την lite'ning 1.4 ρομ που έβαλα πριν 2 μέρες είχα πρόβλημα τρελό με την μπαταρία.

(την έβαλα 3 φορές οπότε δεν τίθεται θέμα εγκατάστασης)

Το έβαζα να φορτίσει πχ και αυτό άδειαζε, ακούμπαγες το κινητό και το χέρι σου έκαιγε..

χωρίς να του κάνω τίποτα η μπαταρία τελείωνε σε 2 ώρες χωρίς να το ακουμπήσω.

Ε του έβαλα την 1.3 lite'ning και τώρα μου κρατάει 2.5 - 3 μέρες με αρκετή χρήση και ούτε καίει το κινητό ούτε τίποτα. 5 ώρες το αφησα χώρις να κάνω τίποτα και η μπαταρία έμεινε στο 100% :)

Οπότε προσέχτε τι rom βάζετε :P προσωπικά θα μείνω μ αυτη την ρομ αρκετό καιρό !

Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να την δοκιμάσει !

Σήμερα η μπαταρία είχε σταθερά 50 βαθμούς κατά την πλοήγηση με gps και δεν έπαθε τίποτα το τηλέφωνο. Επίσης με ένα usb που σύνδεσα στον αναπτήρα δεν φόρτιζε αλλα epfte η μπαταρία.Πρέπει να πάρουμε κάτι συγκεκριμένο για να φορτίζει η μπαταρία με τον αναπτήρα?

Σήμερα η μπαταρία είχε σταθερά 50 βαθμούς κατά την πλοήγηση με gps και δεν έπαθε τίποτα το τηλέφωνο. Επίσης με ένα usb που σύνδεσα στον αναπτήρα δεν φόρτιζε αλλα epfte η μπαταρία.Πρέπει να πάρουμε κάτι συγκεκριμένο για να φορτίζει η μπαταρία με τον αναπτήρα?

Πόσα mA δίνει ο φορτιστής σου;

φαντάζομαι πως είχες το GPS ανοιχτό όταν το φόρτιζες και για αυτό έπεφτε η μπαταρία σου.

Στο Galaxy S με ένα φορτιστή 1400mA μπορώ και έχω το GPS ανοιχτό χωρίς να πέφτει η μπαταρία και φορτίζει και κάτι ψιλά.

Βέβαια από ότι έχω ακούσει αυτοί οι φορτιστές δεν είναι και το ότι καλύτερο για τη μπαταρία γιατί δίνουν περισσότερα mA στη μπαταρία και τι φορτίζουν πιο γρήγορα, να φανταστείς οτι ο κλασικός φορτιστής της SAMSUNG που έχουμε στο σπίτι δίνει 700 mA μόνο.

Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσα mA δίνει ο φορτιστής σου;

φαντάζομαι πως είχες το GPS ανοιχτό όταν το φόρτιζες και για αυτό έπεφτε η μπαταρία σου.

Στο Galaxy S με ένα φορτιστή 1400mA μπορώ και έχω το GPS ανοιχτό χωρίς να πέφτει η μπαταρία και φορτίζει και κάτι ψιλά.

Βέβαια από ότι έχω ακούσει αυτοί οι φορτιστές δεν είναι και το ότι καλύτερο για τη μπαταρία γιατί δίνουν περισσότερα mA στη μπαταρία και τι φορτίζουν πιο γρήγορα, να φανταστείς οτι ο κλασικός φορτιστής της SAMSUNG που έχουμε στο σπίτι δίνει 700 mA μόνο.

Φιλε μου δεν ισχύει αυτο που λες, διοτι το κινητό απλα τραβάει με οσα mA ειναι ρυθμισμένο απο τον kernel, δηλαδη και 5000mA φορτιστή να του βάλεις το κινητό θα τραβάει παλι 700mA. Καποιος στο xda εχει γραψει ενα αρθο πως να πειράξουμε τον kernel ωστε να φορτίζει ποιο γρήγορα αλλα δεν ειδα κινηση να το δοκίμασε κανεις, να γραψουν εντυπώσεις...;)

1000μα λέει ότι είναι.Έκανα δοκιμη στο σπίτι και είδα ότι με τον φορτιστεί και με ανοιχτό το gps και το navi φόρτιζε άνετα και γρήγορα. Aρα πιθανόν να είναι θέμα φορτιστεί.

• Administrators
Φιλε μου δεν ισχύει αυτο που λες, διοτι το κινητό απλα τραβάει με οσα mA ειναι ρυθμισμένο απο τον kernel,

Και πόσα mΑ είναι ρυθμισμένο να "τραβάει" by default η συσκευή, γνωρίζεις;

Και που ξέρεις ότι η συσκευή δεν είναι ρυθμισμένη να τραβάει περισσότερο από όσα μπορεί να δώσει ο συγκεκριμένος φορτιστής αυτοκινήτου;

Modpic.gif

Και που ξέρεις ότι η συσκευή δεν είναι ρυθμισμένη να τραβάει περισσότερο από όσα μπορεί να δώσει ο συγκεκριμένος φορτιστής αυτοκινήτου;

Για πείτε έναν καλο φορτιστί να πάρουμε για το αυτοκίνητο.Αυτός τις samsung θα κάνει δουλειά?Σήμερα δοκίμασα και άλλο φορτιστεί/αντάπτορα usb αλλα δεν φόρτιζε και αυτός την συσκευή απλά την συντηρούσε και με καλή χρήση έπεφτε η μπαταρία.

το πόσο είναι ρυθμισμένο να τραβάει υπαρχει μεσα στον kernel, μπορεί να το δει οποιος θέλει. Νομίζω είναι μεχρι 700mah, απο οτι ειχα κοιταξει στο xda που το συζητούσαν