Jump to content

konsniper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    317
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konsniper

  1. Μόνο την αίτηση από Samsung έκανα έτσι?Δηλ δεν έπρεπε η Samsung να απαντήσει κ μετα να μιλησω με Panda?
  2. Έχω στείλει απτο members από 22/2 για το κουπόνι των 100 ευρώ, ήρθε το email οτι επεξεργαζονται τα στοιχεία κτλ, αλλά τίποτα ακόμα.Ειναι νορμαλ?
  3. Την έβαλα, δε βλέπω αλλαγή σε μενου οθόνης κτλ
  4. Ναι..Τελικά μετά από ώρες μου άνοιξε μόλις!Ίσως κατι είχε κολλήσει. Το αποδεικτικό προπαραγγελιας είναι print screen το email?
  5. Σας ανοίγει από τα προνόμια Samsung members, το λινκ της συμμετοχής?Πατάω κ απλά βγαίνει το api. mysamsung κτλ αλλα δεν ανοιγει
  6. Ειλικρινά ας δουμε λιγο τις πρώτες ενημερώσεις. Περσι με το 15 pro max πριν τις ενημερώσεις ελεγαν τα μύρια..Ηρεμια πιστεύω θελει. Ενταξει αυτο με τα χρώματα ειναι τραγικο οκ..Απτο S21 έρχομαι κ μου φανηκε καπως..Αλλα ας δουμε
  7. Λένε οτι ειναι απο την επεξεργασια για τις αντανακλάσεις.
  8. Αυτο με τα 100 Pandas ,μπορεις να στειλεις κ παλια που δε δουλεύει?Ή εστω παλια που δουλεύει αλλα προφανως μηδενικης αξιας?
  9. Σε ευχαριστω πολυ !!!.τα κατάφερα επιτελους. Στο χρωμα δεν ημουν σιγουρος μονος..μεταξυ ανοιχτο κ σκουρο γκρι..χαχα Εβαλα το ανοιχτο
  10. Ειχα βάλει το κουπονι.. εγκριθηκε..κ μεχρι να γινει η βλακεια η διαδικασία τιμολογιου τοχασα..δηλαδη ελεος!!!! Ατυχια μου.. Αν βρεθει κανα αλλο 10%.. Μαλλον δεν ειναι να παρω το S24..Μπορει ναναι μοιραιο να παω σε iPhone 15max 😀
  11. Αν εχει μεινει σε κανέναν 10%...
  12. Η απάντηση τους στο chat σημερα ειναι: Καλημέρα σας, δεν θα τεθεί σε λειτουργία η προωθητική ενέργεια με εκπτωτικούς κωδικούς, μας συγχωρείτε για την απογοήτευση.
  13. Τοκανα και όντως εφτιαξε. Ειχα προλαβει κ ειχα περασει φωτο..χαχα.Θα τα ξαναπερασω.Τι φλασιά ήταν αυτη.
  14. Καλημέρα Νέος κάτοχος. Με το πρωτο άνοιγμα δεν περναγε το αποτύπωμα. Ελεγε στο 71% οτι δεν βαζετε ολο το δάχτυλο πανω οσες φορες κ αν δοκιμασα.Προφανως το εβαζα.Τεσπα το αφησα για μετα. Αλλα μετα σαν να εχει κρασαρει.Οποτε παω να περασω αποτύπωμα μου βγαίνει το μηνυμα οτι μπορει ο αισθητήρας ναναι βρώμικος κτλ κ ακυρώνεται η διαδικασία. Τι να κανω..??πρωτο ανοιγμα κ επεσα σε προβλημα.... Edit: Με κατι τυχαίες πιέσεις πριν βγαλει το μήνυμα καταφερα να μαφησει να αρχισω τη διαδικασία αλλα μετα κολλαει κ βγαζει το μηνυμα οτο δεν καλυπτει το δαχτυλο τον αισθητηρα κ σταματα παλι η φαση..Εχω πεσει σε προβλημα??
  15. Μπροστινή κάμερα του P20 να ξέρεις τραγική.Εχω P10 Plus κ έχω το ίδιο πρόβλημα .Πήγα προχθές σε ένα Γερμανό κ τα χαζεύα.Το P20 pro άσπρο φόντο πίσω μου ήταν στη σελίδα, με ότι φως έμπαινε στο κατάστημα απέξω.Με το P30 τράβηξα και κανονικά έβλεπες που είσαι πίσω.Κ εγώ το σκεφτόμουν το p20pro..αλλά λίγο οι οθόνες ,λίγο η κάμερα...
  16. Mια απλη συννεφια χρειαζεται..Με αλλα κινητα που δοκιμασα δε γινεται..Υπαρχει ενα θεμα που το γραφουν και στα ξενα φορουμ.
  17. Στο p20 φοβαμαι οτι θαχω το μοναδικο ελλατωμα που εχει το p10 plus που εχω τωρα: η σελφι αν ειναι μερα πισω σου τα αγζει ολα ασπρα και αορατα.
  18. Κατάφερα να βάλω ένα 7αρι ξανά μέσω υπολογιστή..Τώρα πάω στην ανανέωση και μου βγάζει διαθέσιμο το Android 8. Το κατεβάζει κανονικά αλλά μετά βγάζει ένα λάθος .νομίζω το λέει λάθος αθροίσματος αρχείων..κάτι τέτοιο ..κ δεν κάνει ποτέ τελικά την αναβάθμιση που έχει κατεβάσει. Edit: Έβγαλα κάρτες ,sim, τα κατάφερα εν τέλη.Βεβαια 9 δε μου δίνει ως αναβάθμιση. EDIT2: Τελευταία έκδοση που υπάρχει να βάλω VKY-L29 8.0.0386 (C432)
  19. Kαλησπερα. Εχω P10 plus και λεω να κανω μια αλλαγη, αν κ δεν εχω κάποιο παράπονο. Κοιταζω τα 2 πρωτα αλλά μήπως τελικα και S9+ τοσο που εχει πεσει αξιζει? Με τραβαει το P30 αλλα δεν είναι αδιαβροχο και εχει χειρότερη αναλυση και απο αυτό που εχω.. Πειτε καμια γνωμη! :)
  20. Εμένα αγορασμενο απο Πλαίσιο ακόμα λέει Android 7 κ δε βγάζει διαθέσιμες ενημερώσεις..
  21. Καλησπέρα Όλες αυτές οι αγγελίες ου λένε σας στέλνουμε την κάρτα σπίτι με 1500 προς όλους και 1500mb ,τι φάση είναι?
×
×
  • Create New...