andersgr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Yes. Sorry, I forgot to paste the link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosthessalon Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια μου στειλανε τα 2 tablet Ainol Novo Hero 10 με china post μου ειπανε. αλλά πάνω στη φωτογραφία του δέματος μου, που μου στειλανε, γραφει τα εξής: RF 13...........8 SG και γράφει και με μεγάλα γράμματα SINGAPORE. μπορει να μου πει κανείς τι μπορεί να γίνει με μπαταρίες και τελωνείο? πότε να περιμένω να έρθει αν φτάσει τελικά??? ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια μου στειλανε τα 2 tablet Ainol Novo Hero 10 με china post μου ειπανε. αλλά πάνω στη φωτογραφία του δέματος μου, που μου στειλανε, γραφει τα εξής: RF 13...........8 SG και γράφει και με μεγάλα γράμματα SINGAPORE. μπορει να μου πει κανείς τι μπορεί να γίνει με μπαταρίες και τελωνείο? πότε να περιμένω να έρθει αν φτάσει τελικά??? ευχαριστώ!!!!! Αυτό είναι tracking της Singapore Post. Σου το στέλνουν με Singapore Post και όχι με China Post. Δεν στέλνουν πια tablet και τηλέφωνα με China Post, HK Post λόγο μπαταρίας. Μπαταρίες δέχονται πια μόνο αποστολές από Σιγκαπούρη, Singapore Post, Sweden Post, Swiss Post, Deutsche Post. Να το περιμένεις περίπου σε 20+ μέρες. Τελωνείο συνήθως περνάνε χωρίς να τα ανοίξουν. Αν είσαι από τους άτυχους 23% ΦΠΑ + κάτι ψιλά για δασμούς. Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 mits200 αυτό σημαίνει ότι το ταχυδρομείο παρέλαβε το τάμπλετ από τον πωλητή σου (ο οποίος είναι ο πελάτης του ταχυδρομείου).δεν χρειάζεται να ανησυχείς και απότι ακούγεται αξιόπιστο είναι ναι.. Αξιοπιστο για την αποστολη . Ρωτα μερικους απο εδω (μαζι κι εμενα) που εστειλαν πισω εδω και 1+ μηνες προβληματικα tablets ... Ενω εχουν παραδοθει αυτοι κανουν τους Κινεζους οτι δεν παρελαβαν τιποτα . Συμβουλη : ΜΑΚΡΥΑ απο dealsprime.com ή gadgetgreats.com (ειναι οι ιδιοι) για να σωσετε τα χρηματα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) any coupon offer for this http://www.geekbuying.com/item/iFive-X2-8-9-inch-Tablet-PC-Android-4-1-OS-RK3188-Quad-Core-IPS-Capacitive-1920-1200-Resolution-2GB-16GB-BT-316352.html or this http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M6Pro-3G-WCDMA-Android-4-2-RK3188-Quad-Core-Tablet-PC-9-7-inch-Retina-Screen-2048-1536-2GB-16GB-319277.html ? thanks Edited November 11, 2013 by swatsquadgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου για μια αγορα που εκανα απο το http://www.banggood.com H αγορα του ταμπλετ εγινε Παρασκευή 25/10 και πληρωμη με PayPal. Μου ηρθε αμεσως email επιβεβαίωσης και την ερχομενη μερα Σαββατο 26/10 εγινε η αποστολη για την οποια ενημερωθηκα αμεσα με email. Σημερα 28/10 μου εστειλαν με email και το tracking number απο Deutsche Post. Σε email που εστειλα για μια διευκρινιση στις 26/10 μου απαντησαν 28/10. Μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και περιμενω να ερθει η παραγγελια μου για να δω αν τελικα πηγαν ολα καλα ! Να ενημερώσω ότι ενώ από τις 1/11 το tracking για μέρες είχε κολλήσει στο : The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Nov 1, 2013. Και εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ στις 9/11 με άφιξη στο ΕΛ.Βενιζέλος. Σήμερα 11/11 ήρθε Θεσσαλονίκη και αύριο το παραλαμβάνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Yes. Sorry, I forgot to paste the link Hi, Yes, we have this in stock. And it is new. And I can provide a $5 coupon for you to buy it. $5 coupon: SFUWJJYX thanks any coupon offer for this http://www.geekbuying.com/item/iFive-X2-8-9-inch-Tablet-PC-Android-4-1-OS-RK3188-Quad-Core-IPS-Capacitive-1920-1200-Resolution-2GB-16GB-BT-316352.html or this http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M6Pro-3G-WCDMA-Android-4-2-RK3188-Quad-Core-Tablet-PC-9-7-inch-Retina-Screen-2048-1536-2GB-16GB-319277.html ? thanks Hi, for ifive x2, I can provide a $5 coupon for you, and for PiPO m6pro 3G, I can provide a $10 coupon for it right now. Please let me know which one do you want to choose? thanks Edited November 11, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σήμερα μου έβγαλε και μένα ότι έφτασε Σιγκαπούρη! dermitzos όταν θα σου έρθει γράψε ένα μήνυμα για να ξέρω να το περιμένω μια βδομάδα ακριβώς μετά!:p:p όσο για το τελωνείο δεν πιστεύω να πληρώσουμε κάτι..βασικά δεν έχω βρει κάποιον που πλήρωσε έχτρα με deutsche post Να ενημερώσω ότι ενώ από τις 1/11 το tracking για μέρες είχε κολλήσει στο : The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Nov 1, 2013. Και εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ στις 9/11 με άφιξη στο ΕΛ.Βενιζέλος. Σήμερα 11/11 ήρθε Θεσσαλονίκη και αύριο το παραλαμβάνω ! Σήμερα έφτασε στο Ηράκλειο κι εμένα, αλλά λόγω τοπικής αργίας δεν γίνεται να το πάρω. Αύριο λογικά το παραλαμβάνω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Hi, Yes, we have this in stock. And it is new. And I can provide a $5 coupon for you to buy it. $5 coupon: SFUWJJYX thanks Hi, for ifive x2, I can provide a $5 coupon for you, and for PiPO m6pro 3G, I can provide a $10 coupon for it right now. Please let me know which one do you want to choose? thanks for ifive x2 please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ωραία παιδιά με το καλό!και γω σε μια βδομάδα δηλαδή!:p περιμένουμε βίντεο/φωτογραφίες με unboxing/handons/review και κριτικές για τα μαγαζιά για να μην ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα:cool: Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costa_costa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Θα σας πω κι εγώ την εμπειρία μου με το site που το αγόρασα. Αγόρασα ταμπλετ και δε δούλεψε ποτέ σωστά, η μπαταρία του ήταν μάλλον ελλατωματική, κρατούσε μόλις 5 λεπτά κι έσβηνε. Δοκιμάσαμε reset και λοιπά τέτοια ματζούνια, δεν έγινε τίποτα. Τεσπά, το είχα αγοράσει απο dealsprime. Μου είπαν να συμπληρώσω μια φόρμα και να τους το στείλω πίσω. Αυτό έγινε στις 17/09. Και μέχρι σήμερα λένε πως δεν έχει φτάσει, ενώ απο το track and trace φαίνεται ότι το έχουν παραλάβει. Μη σας δελεάζει η τιμή τους στο dealsprime διότι παίδες την πάτησα παταγωδώς και τώρα δεν έχω ούτε καν ελλατωματικό ταμπλετ... Απο το δε paypal που λέει προστασία του αγοραστή και λοιπές τέτοιες π@π...ριες δε βγάζεις άκρη ποτέ. ¨Εκανα αυτά τα dispute και claim αλλά θέλουν λέει και απόδειξη με τυπωμένη τη διέυθυνση ότι το έστειλες πισω (και μάλιστα μου το είπαν σ\κ 25/10 το απόγευμα και μου δίνουν 72 ώρες, με σ/κ και 28η Οκτωβρίου στη μέση) Έλα που το ΕΛΤΑ μας δε σου δίνει απόδειξη με τυπωμένη δ/νση πάνω, αλλά μόνο απόδειξη πληρωμής... και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... Δεν ξέρω αν και πότε θα βγει άκρη με την υπόθεση αυτή, αλλά κατα τη γνώμη μου μη ρισκάρετε να ψωνίζετε απ έξω ρε παιδιά, δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο. Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω έτσι με ελλατωματικό κινέζικο και το στέλνω πίσω και δεν μου στέλνουν ποτέ τίποτα. Δε νομίζω ότι θα την ξαναπατήσω... Αν αυτό που αγοράζεις απο εξωτερικό σου βγει καλό τότε οκ, αλλά αν δε σου βγεί καλό (που δεν είναι και πολύ απίθανο) κλαις τα λεφτά σου, δεν υπάρχει εγγύηση και τέτοια... σε ποιόν θα πας να του το κολλήσεις στη μούρη μετά? Όπως και να χει dealsprime=απάτη ΤΕΛΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο paypal για να τους εξηγησεις? Εχω κανει απειρες συναλλαγες με paypal και ΠΟΤΕ δεν εχασα λεφτα ,οτι το paypal ζηταει αποδειξη οτι το εστειλες δεν ειναι παραξενο με καποιο τροπο πρεπει να εξασφαλιζε οτι οι πολιτικες του δεν θα παραβιαζονται ουτε απο τα μαγαζια ουτε απο τους πελατες. Παρε τηλεφωνο μην το παρατας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Έχει κανείς σας παιδιά εμπειρία για αγορές από pandawill.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Έχει κανείς σας παιδιά εμπειρία για αγορές από pandawill.com? Καλό μόνο όταν αυτό που θες το έχει σε στοκ. Πρώτα τους ρωτάς και μετά προχωράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θα σας πω κι εγώ την εμπειρία μου με το site που το αγόρασα. Αγόρασα ταμπλετ και δε δούλεψε ποτέ σωστά, η μπαταρία του ήταν μάλλον ελλατωματική, κρατούσε μόλις 5 λεπτά κι έσβηνε. Δοκιμάσαμε reset και λοιπά τέτοια ματζούνια, δεν έγινε τίποτα. Τεσπά, το είχα αγοράσει απο dealsprime. Μου είπαν να συμπληρώσω μια φόρμα και να τους το στείλω πίσω. Αυτό έγινε στις 17/09. Και μέχρι σήμερα λένε πως δεν έχει φτάσει, ενώ απο το track and trace φαίνεται ότι το έχουν παραλάβει. Μη σας δελεάζει η τιμή τους στο dealsprime διότι παίδες την πάτησα παταγωδώς και τώρα δεν έχω ούτε καν ελλατωματικό ταμπλετ... Απο το δε paypal που λέει προστασία του αγοραστή και λοιπές τέτοιες π@π...ριες δε βγάζεις άκρη ποτέ. ¨Εκανα αυτά τα dispute και claim αλλά θέλουν λέει και απόδειξη με τυπωμένη τη διέυθυνση ότι το έστειλες πισω (και μάλιστα μου το είπαν σ\κ 25/10 το απόγευμα και μου δίνουν 72 ώρες, με σ/κ και 28η Οκτωβρίου στη μέση) Έλα που το ΕΛΤΑ μας δε σου δίνει απόδειξη με τυπωμένη δ/νση πάνω, αλλά μόνο απόδειξη πληρωμής... και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... Δεν ξέρω αν και πότε θα βγει άκρη με την υπόθεση αυτή, αλλά κατα τη γνώμη μου μη ρισκάρετε να ψωνίζετε απ έξω ρε παιδιά, δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο. Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω έτσι με ελλατωματικό κινέζικο και το στέλνω πίσω και δεν μου στέλνουν ποτέ τίποτα. Δε νομίζω ότι θα την ξαναπατήσω... Αν αυτό που αγοράζεις απο εξωτερικό σου βγει καλό τότε οκ, αλλά αν δε σου βγεί καλό (που δεν είναι και πολύ απίθανο) κλαις τα λεφτά σου, δεν υπάρχει εγγύηση και τέτοια... σε ποιόν θα πας να του το κολλήσεις στη μούρη μετά? Όπως και να χει dealsprime=απάτη ΤΕΛΟΣ Φιλε μου κι εγω ετσι την πατησα απο dealsprime και μαλιστα η διευθυνση που σου δινουν για επιστροφη του ελαττωματικου ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχουν στο paypal ( σκοπιμο) με αποτελεσμα οταν κανεις claim να σε γειωνουν απο το paypal . Ελπιζω να εκανες αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα σου μηπως κα ι γινει κατι. Το ξαναλεω αλλα βλεπω οτι καποιοι συνεχιζουν να ψωνιζουν απο αυτο το μαγαζι. ΜΑΚΡΥΑ απο το dealsprime ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abtboug Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Να ενημερώσω ότι ενώ από τις 1/11 το tracking για μέρες είχε κολλήσει στο : The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Nov 1, 2013. Και εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ στις 9/11 με άφιξη στο ΕΛ.Βενιζέλος. Σήμερα 11/11 ήρθε Θεσσαλονίκη και αύριο το παραλαμβάνω ! Αν θες πες μου σε ποιο site των ΕΛΤΑ το αναζητησες γιατι εμενα εχει κολλησει στην Σιγκαπουρη απο 29-10 και στο ταχυδρομειο της γειτονιας που κοιταξα δεν εχει ερθει ακομη τιποτα. Edited November 12, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν θες πες μου σε ποιο site των ΕΛΤΑ το αναζητησες γιατι εμενα εχει κολλησει στην Σιγκαπουρη απο 29-10 και στο ταχυδρομειο της γειτονιας που κοιταξα δεν εχει ερθει ακομη τιποτα. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 for ifive x2 please Hi, here is the $5 coupon for ifive x2: EAXQUMVT thanks Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos6191 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Hi Justin, i bought : Chuwi V88 Order Number: #3100835 Order Date: 11/13/2013 Order Status: Payment Confirmed (Processing) Can you place the protective film i bought on the tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Howdy Does it come with charger ? The description doesnt mention anything. http://www.geekbuying.com/item/Ramos-W27Pro-10-1-inch-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-PC-Actions-ATM7029-1-2GHz-1024-600-1G-RAM-16G-White-314539.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Αν θες πες μου σε ποιο site των ΕΛΤΑ το αναζητησες γιατι εμενα εχει κολλησει στην Σιγκαπουρη απο 29-10 και στο ταχυδρομειο της γειτονιας που κοιταξα δεν εχει ερθει ακομη τιποτα. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Μπορείς να μας πεις με ποια ταχυδρομική σου το έστειλαν; Εγώ παρήγγειλα πιο νωρίς απο σένα (απεστάλη το δέμα στις 22/10) κι ακόμη να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ... Παρομοίως έχει κολλήσει στη παραλαβή και αποστολή από Σιγκαπούρη στις 29/10... ...με ταλαιπωρεί αυτή η αγορά ταμπλέτας από τέλη Σεπτεμβρίου... - Μία αγορά από hotinbuy που ακύρωσα και μου επεστράφησαν τα χρήματα από το ίδιο το κατάστημα - μία αγορά από aliexpress που ήταν απατεωνιά, πουλούσαν άλλη ταμπλέτα από εκείνη της περιγραφής - άλλη μία αγορά από hotinbbuy που επιλύθηκε μέσω Paypal - μία άλλη αγορά από aliexpress που επίσης ήταν απατεωνιά, πήγαν να μου αυξήσουν τη τιμή μετά την αγορά. - κι αυτή από banggood Οτι θα περνούσε κι άλλος ένας μήνας επιπλέον αυτής της ταλαιπωρίας δεν το περίμενα... Κι έχω και μια παραγγελία κινητού που έχει κλείσει 3 βδομάδες από την αποστολή και δεν λειτουργεί ο αριθμός παρακολούθησης, ο πωλητής (focalprice) αρνείται να μου δώσει αποδεικτικό αποστολής ή έστω κατηγορηματική επιβεβαίωση και άνοιξα τώρα νέα διένεξη στο Paypal... ...δεν με βλέπω να ξαναγοράζω οτιδήποτε άλλο αξίας από Κίνα...δεν με πάει... Μόνο ο χρόνος που έχω δαπανήσει να ψάχνω μαγαζιά, να διαβάζω κριτικές κι εμπειρίες άλλων χρηστών, να παλεύω με διενέξεις σε Paypal και Aliexpress, μου έχει κοστίσει παραπάνω απ'ότι άξιζε ό,τι κέρδισα μέσω εισαγωγής από Κίνα. ...Μόνο μπιχλιμπίδια και χαμηλής αξίας απο δω και μπρος... Edited November 15, 2013 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Hi Justin, i bought : Chuwi V88 Order Number: #3100835 Order Date: 11/13/2013 Order Status: Payment Confirmed (Processing) Can you place the protective film i bought on the tablet Hi, There is already a original screen protector on the screen, which can protect the screen from being scratched. Thanks Howdy Does it come with charger ? The description doesnt mention anything. http://www.geekbuying.com/item/Ramos-W27Pro-10-1-inch-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-PC-Actions-ATM7029-1-2GHz-1024-600-1G-RAM-16G-White-314539.html Hi, there will be a charger in the package. thanks Edited November 14, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γιατί ζητάει verification ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Άμα δεν προσέχεις, αυτά παθαίνεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Άμα δεν προσέχεις, αυτά παθαίνεις. Σε έτσουξε προφανώς η άλλη συνδιαλλαγή μας, έτσι, Κυρ σταύρο και κυρ σταύρο...δεν πειράζει, δείξε χαρακτήρα... - για το hotinbuy να το δεχτώ...αλλά όπου φτωχός κι η μοίρα του...αν δεν σου περισσεύουν η προοπτική να γλιτώσεις 20-30€ (τα έξοδα των παρελκομένων) μπορεί να γίνει ακαταμάχητη - για το aliexpress "δεν πρόσεχα" που πίστευα τους "αστεράτους" πωλητές με τις αξιολογήσεις στο Aliexpress με τη "φοβερή" εγγύηση των 60ημερών. - για την καθυστερημένη αποστολή από banggood, ας "πρόσεχα" κι εδώ... - για το focalprice που δεν έχει ακουστεί κακή κουβέντα εδώ, "ας πρόσεχα" πάλι... Εκεί που λείπουν τα ουσιώδη, περισσεύει η κακεντρέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts