Jump to content

abtboug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abtboug

  1. καλησπερα το παρελαβα κι εγω χτες. Σε πρωτη φαση δνε το πειραξα καθολου λειτουργει μια χαρα μπαινει στο ιντερνετ μιλαει σαν τηλεφωνο βγαζει φωτο πολυ καλες. Το θεμα ειναι οτι το μενου δεν εχει τοσο καλη μεταφραση στα Ελληνικα και πολλες φορες πεταει κανενα μυνημα ειδοπιησης για εφαρμογες στα κινεζικα αλαλ μικρο το κακο. Υπαρχει καποια ρομ που αν ειναι 100% Ελληνικη και αν διορθωνει αυτα τα θεματακια? Που ειναι κυριως θεματα εμφανησης οχι λειτουργικοτητας.
  2. Εχω παραγγειλει κι εγω το κινητακι για φιλο απο to2c με εγκατεστημενα play store απ οτι καταλαβα αυτο ηταν λαθος επιλογη ε? Υπαρχει καποια ρομ να του περασω ωστε να λειτουργει το κινητακι και να εχει ελληνικη γραφη και να μπορει ο ανθρωπος να το χρησιμοποιει και να μην με βριζει?
  3. παρελαβα κι εγω χτες το δικο μου απο to2c ηρθε σε 20 μερες με την μεγαλυτερη καθυστερηση να συμβαινει απο τοτε που εμαφανηστηκε Ελλαδα εκανε 8 μερες απο Κινα και 10 απο τοτε που εμφανηστηκε στην Ελλαδα. Τεσπα στα του κινητου τωρα το πηρα με play store εγκατεστημενο και Ελληνικα. Το κινητακι ειναι μαι χαρα για τα λεφτα του καλη καμερα μπαταρια σουπερ wifi πολυ καλο πολυ καλη οθονη. Γρηγορο στην πλοηγηση και ο ηχος του ηχειο για τις κλησεις πολυ καλος και καθαρος. Antutu 21000 και κατι ψηλα. Δεν του αλλαξα ρομ καθως λειτουργει μαι χαρα ετσι και δεν εχω δει μεχρι στιγμης κατι που να με χαλαει. Στο ελληνικο φορουμ υπαχρουν ηδη ετοιμες ρομ τις οποιες ομως ακομη δνε εχω δοκιμασει.
  4. Εγω γενικα εχω παρατηρησει μεγαλες καθυστερησεις θεμα που εφυγε 10/2 με Sing ποστ ακομη δνε εχει φανει στην Ελλαδα μαλλον δεν ιεναι γραφτο να παραλαβω ταμπλετακι.
  5. Ποια η γνωμη σας για το Onda V975M στα τεχνικα του χαρακτηριστηκα φαινεται πολυ δυνατο και σε δελεαστικη τιμη παντως.
  6. Ανοιξε αν θελεις ενα νημα να μιλαμε γι αυτο με ενδιαφερει και μενα απο wifi πως ειναι?
  7. Πολυ καλη κινηση. Το ταμπλετακι φαινεται σουπερ! Καλη επιτυχια σε ολους μας.
  8. Εχωντας μεχρι τωαρ εμεπειρια με 4 διαφορετικα ταμπλετ απο Κινα θα θελα ν σου πω την γνωμη μου. Το να βγει κατι ελαττωματικο ειναι κατι που μπορει να συμβει τις περισσοτερες φορες υπαρχει υπευθυνη αντιμετωπιση απο τα κατασταηματα και τα θεματα λυνονται απλα χρειαζεται χρονο αν το στειλεις να το παραλαβουν και μετα να στο επιστρεψουν. Το geekbying θεωρειται αρκετα αξιοπιστο μαγαζι αλλα εχε υποψιν σου οτι να το παργγειλεις τωρα θα παραλαβεις σιγουρα με το νεο ετος λογω φορτου παραγγελιων. Πλεον ομως υπαρχουν κι εδω αρκετα φθηνα ταμπλετ με αρκετα καλα χαρακτηριστηκα αμεσα διαθεσιμα. Οσο αναφορα τα ταμπλετ που ανεβασες λιγο ψαξιμο στο google τηα σου λυσει ολες τις αποριες για τυχον προβληματα η θεματα που εχουν.
  9. Σαν μαμα που λες το ainol ειχε καποια προβληματα συμβατοτητας με διαφορες εφαρμογες κατα τ αλλα δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο ιδιαιτερο θεμα. Το cyanogenmod δεν ειναι καμαι επιστημη απλα αλαλζεις την εκδοση του android με καποια που εχουν εξεληξει καποιοι χρηστες στην αλλη ακρη της γης. Με το wifi στο σπιτι δνε νομιζω να εχεις καποιο θεμα.
  10. Ta intel ειναι μεν δυνατα αλαλ φορτιζουν απο την usb κα αυτο με χαλαει και δεν με βολευει. Απο την αλλη τα μοντελα 8-8.9 ειναι μεν πιο βολικα αλλα εχουν σχεδον την ιδια τιμη με τα μεγαλυτερα. Τι να πω θα περιμενω και βλεπουμε αν και το FNF και να ερθει τελικα δεν θα το κρατησω. Δεμ εχει εμφανηστει ακομη τιποτα στα ΕΛΤΑ απλα κουβεντα να γινεται!
  11. To ainol ειναι πολυ καλο μηχανημα τα κολληματα που λες υπηρχαν με την stock rom απο τοτε που εκανα cyanogenmod δεν υπαρχει κανενα κολλημα και κανενα θεμα. Το wifi του ειναι απλα ικανοπιητικο αν και ιδιαιτερο θεμα δεν εχω παρολ που το δουλεω μεσα σε πλοιο με πολλα εμποδια αναμεσα με αυτο και το ρουτερ. Η οθονη του απλα τελεια.
  12. Επειδη βλεπω κι αλλες παραγγελιες που χουν αργησει απο τοτε οπως και οι δικες μας αν σε περιπτωση τωρα ερθει εγω τι κανω? Εκτος αυτου δνε μπορω αν καταληξξω τι επιτελους να αγορασω εχω καταλιξει μονο στις ιντσες οτι το θελω 8-9.
  13. Παιδια εγω με τις ημερομηνιες εχω ηδη παραλαβει τα χρηματα πισω μετα απο claim στο paypal οποτε μην το καθυστερειται πολυ.
  14. Λοιπον μιας και η περιπετεια με το banggood τελειωσε και πηρα και το χρημα πισω θα θελα γνωμες απο που να παραγγειλω το ramos i9?
  15. Οταν εληγε ναι η προθεσμια απαντησης!!!
  16. Πας στις συναλλαγες σου και βλεπεις τις κινησεις.
  17. Μιας και η περιπετεια μου με το Bαnggood τελειωσε σημερα θα ηθελα να προτεινω στους φιλους που τα πακετα τους εχουν αργησει πανω απο 30 μερες να κανουν dispute πριν απο τις 40 μερες γιατι μονο ετσι θα βρουν το δικιο τους. Εμενα χτες μου ελεγαν να περιμενω αλλη 2 εβδομαδες απο το Banggood προφανως η υπαλληλος δνε ηξερε για το claim και οτι ειναι σε μεταφορα και καθυστερει λογω Χριστουγεννων και τετοια και σημερα το πρωι το paypal ειδα οτι εχει επιστρεψει τα χρηματα στο λογαριασμο μου. Αν παραγγειλω τωρα κατι απο Κινα λετε να το εχω πριν τις το τελος του χρονου???
  18. Επικοινωνησα μαζι τους αυτο που πρεπει αν κανω τωρα ειναι αν περιμενω μου ειπαν καθως αυτοι θα ελεγξουν την εγκυροτητα του tracking και το αν το εχω παραλαβει η οχι και μετα απο αυτο θα ενηρωσουν την υποθεση. Κοινως εγω δεν κανω τιποτα σε αυτο το σημειο. Σε νεα επικοινωνια με το Banggood ειπαν οτι θα κανουν επιστροφη χρηματων στο ακεραιο εντος 48 ωρων απο σημερα κατι που φυσικα δεν πιστευω αλλα βλεπουμε.
  19. Εστειλαν το ιδιο ναι που δειχνει οτι εγω πληρωσα στις 9 Οκτωβριου και αυτοι το εστειλαν στις 24 και εχει κολλησει Σιγκαπουρη απο 29. Γραφουν οτι δεν το εχουν επειβεβαιωσει ακομη αλλα δεν εχει καποιο σημειο που αν μπορω αν επιλεξω εγω κατι ηα να απαντησω. Οποτε μαλλον περιμενω το paypal να επιβεβαιωσει τονα ριθμο που εδωσαν. Τηλεφωνο που να παρω υπαρχει καποιςο αριθμος?
  20. Μετα την υποβολη claim στο paypal για το ταμπλετ που δεν εχω ακομη παραλαβει ο πωλητης απαντησε δινοντας tracking number. Ποιος μπορει να μου εξηγησει λιγο τι γινεται μετα και ποτε θα παρω τα χρηματα μου πισω?
  21. Ισως υπηρχαν παλιοτερα προβληματα και εχει βγει καποια νεα ROM καθως αυτο που εχω στα χερια μου Antutu πιανει 17800 ενω αυτο στο thread μολις 14000.
  22. Πολυ καλο με αυτα τα χαρακτηριστηκα ειναι και το Aoson M33 το εχω ηδη στα χερια μου καθως το παραγγειλαμε μαζι με φιλο ταυτοχρονα με το δικο μου που ακομα αγνοειται η τυχη του. Πολυ ποιοτικη κατασκευη και κανενα θεμα μεχρι στιγμης.
  23. Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot να δουμε πως εμφανιζεται στην σελιδα των Ελτα? Στην σελιδα της Deutche post υπηρξε καποια αλλη ενημερωση μετα την Σιγκαπουρη?
×
×
  • Create New...