gerstavros2 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ουυυυυυ μια χαρά θα το κάνουν.Πας εκεί , βρίσκεις το διευθυντή ή τον υπέυθυνο της αποθήκης του λες οτι το πακέτο είτε δεν το παραλάβατε εσείς είτε κάποιος υπάλληλός σας το σούφρωσε οπότε ή διαγράφετε την καταχώρηση οτι το παρέλαβα είτε μετά έχετε να κάνετε με το νόμο.Καταγγελία και τα σχετικά... Βάλε και στην τσέπη ένα κινητό να κάνει εγγραφή ήχου να του δέσεις τα 2 @@ φιόγκο μονο που ο δικηγόρος θα μου παρει τα λεφτά που κανει όλο το δεμα μονο για την καταγγελία:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 μονο που ο δικηγόρος θα μου παρει τα λεφτά που κανει όλο το δεμα μονο για την καταγγελία:lol: Στο ΙΝΚΑ θα κάνεις καταγγελία και στην προστασία καταναλωτή.Δεν θα δώσεις λεφτά σε δικηγόρο. Άσε που δεν θα προφτάσεις να κάνεις καταγγελία γιατί ξέρουν οτι θα εκτεθούν οπότε δεν θα σε αφήσουν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Σταύρο με singapore ήταν το χαμένο πακέτο ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Σταύρο με singapore ήταν το χαμένο πακέτο ή κάτι άλλο; φυσικά.... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μπας και το δώσανε σε κανένα άλλο το tablet ? Γιατι είχε τύχει σε έναν φίλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μπας και το δώσανε σε κανένα άλλο το tablet ? Γιατι είχε τύχει σε έναν φίλο μου και πώς το μαθαίνουμε αυτό? κι ο άλλος δεν θα ζήτησε το δικό του δέμα?:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 και πώς το μαθαίνουμε αυτό? κι ο άλλος δεν θα ζήτησε το δικό του δέμα?:pΜπορεί να πήγε μετά και να το πήρε με το tracking number και να είπε ότι δε βρήκε το χαρτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Μπορεί να πήγε μετά και να το πήρε με το tracking number και να είπε ότι δε βρήκε το χαρτί.υπέροχα...και το χειρότερο, στη θυρίδα των συστημένων έχουν έναν νέο, ο οποίος έχει κάνει κι άλλα λάθη, όπως τους κωδικούς στα ειδοποιητήρια. παίζει αυτός να κανε καμια λαλακία με το δέμα και να χάθηκε... Edited December 16, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 υπέροχα...και το χειρότερο, στη θυρίδα των συστημένων έχουν έναν νέο, ο οποίος έχει κάνει κι άλλα λάθη, όπως τους κωδικούς στα ειδοποιητήρια. παίζει αυτός να κανε καμια λαλακία με το δέμα και να χάθηκε...Τίποτε δεν αποκλείεται, αλλά πως να το αποδείξεις. Εσύ στηρίξου στο ότι δεν υπέγραψες και δεν έχουν απόδειξη ότι παρέλαβες. Α! και κάτι άλλο, εγώ όταν παραλαμβάνω γράφουν και τον αριθμό ταυτότητας, εσένα τον έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Τίποτε δεν αποκλείεται, αλλά πως να το αποδείξεις. Εσύ στηρίξου στο ότι δεν υπέγραψες και δεν έχουν απόδειξη ότι παρέλαβες. Α! και κάτι άλλο, εγώ όταν παραλαμβάνω γράφουν και τον αριθμό ταυτότητας, εσένα τον έχουν;αφού δεν έχουν το ειδοποιητήριο καν, ουτε υπογραφή, πώς να χουν αριθμό ταυτότητας..:Ρ θα το χουν απ άλλες αποστολές βέβαια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 υπέροχα...και το χειρότερο, στη θυρίδα των συστημένων έχουν έναν νέο, ο οποίος έχει κάνει κι άλλα λάθη, όπως τους κωδικούς στα ειδοποιητήρια. παίζει αυτός να κανε καμια λαλακία με το δέμα και να χάθηκε... Είναι λάθη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Είναι λάθη; τι είναι?:worry: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 τι είναι?:worry: Κακόβουλες πράξεις...:shifty: Πέρα απο τις εικασίες πάντως, απο την στιγμή που δεν έχεις υπογράψει κάτι, τότε θα πρέπει να απαιτήσεις να διαγραφεί η καταχώρηση στο σύστημα ότι παρέλαβες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Κακόβουλες πράξεις...:shifty:τώρα το πιασα:Ρ καλά τα λάθη που κανει ο νεος υπάλληλος, όπως που αντί να γραφει τον κωδικό αποστολής στο ειδοποιητήριο έγραφε άλλο κωδικό που βλεπε στο πακετο κλπ, είναι απο άγνοια/ασχετομαρα/βιασύνη/μπήκα-με-μεσο-απ-το-πατερα-μου-στα-ελτα-και-κωλοβαραω-χωρις-να-ξέρω-τι-κανω τώρα αν βουύτηξε και το ταμπλετ δεν ξερω..κι ήταν και απ τα retina:p Πέρα απο τις εικασίες πάντως, απο την στιγμή που δεν έχεις υπογράψει κάτι, τότε θα πρέπει να απαιτήσεις να διαγραφεί η καταχώρηση στο σύστημα ότι παρέλαβες.καλα εννοείται αυτό! αν αύριο δεν μου το δώσουν, είναι το πρώτο πράγμα που θα απαιτήσω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά έχει μιλήσει κανείς πρόσφατα στο live chat του iPad alternative? Αποφάσισα να μην τους την χαρίσω για τον λάθος φορτιστή που έστειλαν πριν 2 μήνες με το Ν101 , αλλά δεν βλέπω ποτέ να είναι ενεργό το chat τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά έχει μιλήσει κανείς πρόσφατα στο live chat του iPad alternative? Αποφάσισα να μην τους την χαρίσω για τον λάθος φορτιστή που έστειλαν πριν 2 μήνες με το Ν101 , αλλά δεν βλέπω ποτέ να είναι ενεργό το chat τους. Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους από το forum τους (tabletsdroid.com), μίλα με το χρήστη shadowrun. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Update από την ιστορία μου με το ahappydeal Σήμερα μου ήρθε email από την FEDex πως οι αποστολείς δεν έστειλαν το τιμολόγιο(όπως τους ζητήθηκε) για να υπολογιστεί το ακριβές κόστος του εκτελωνισμού και ότι θα στείλουν τα προϊόντα πίσω. Με διαφορά λίγων λεπτών μου είχε έρθει απάντηση από το ahappydeal ότι έχουν στείλει ήδη το τιμολόγιο και πως μου ζητάνε συγνώμη που το λάθος τους οδήγησε σε υψηλό tax cost. Οοοοτι να'ναι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τελικά στη γυρίσανε πίσω την ταμπλέτα; Δεν κατάλαβα... Πάντως με τα πόδια να πήγαινες Κίνα θα την είχες φέρει μόνος σου μέχρι τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Ναι έτσι μου είπε η FEDex μέσω email πριν 5 ώρες. Μου είχανε ζητήσει από την Παρασκευή εξουσιοδότηση ώστε να κάνουν τον εκτελωνισμό με έξοδα του αποστολέα, τους την είχα δώσει την ίδια μέρα και μου είπαν πως απλά περιμένουν να τους στείλει ο αποστολέας το τιμολόγιο για να υπολογίσουν το ακριβές ποσό εκτελωνισμού και να τους το χρεώσουν. Οι άλλοι δεν έστειλαν το τιμολόγιο και προφανώς η FEDex αποφάσισε να τους το στείλει πίσω. Το μόνο κουλό είναι ότι το ίδιο το ahappydeal μου έστειλε από μόνο του email σήμερα να με ενημερώσει ότι τους στείλανε το τιμολόγιο και πως ζητάνε συγνώμη κτλ κτλ κτλ. Αν το στείλανε, ένας θεός ξέρει που το στείλανε το τιμολόγιο :p Πλέον έχω μπει στη φάση που το διασκεδάζω το θέμα για να μην τα πάρω στο κρανίο. Edited December 18, 2012 by Budah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Refund πότε θα σου κάνουν; Η τους είπες να σου ξαναστείλουν; Εγώ στη θέση σου θα ζήταγα μόνο refund όλο το ποσό και θα ψώνιζα από αλλού.Τα νεύρα σου θα πρέπει να έχουν γίνει κρόσσια φαντάζομαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μόλις δω στο tracking code ότι το δέμα είναι προς επιστροφή, θα κάνω escalate το dispute να το αναλάβει το paypal και να πάρω το refund. Θεωρητικά σύμφωνα με το ahappydeal, αυτοί το στείλανε το τιμολόγιο. Πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Ανάθεμα την ώρα που μπήκα στη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 καπου εδω να πω... Πακετο απο Σιγκαπουρη Δεκεμβρη μηνα σε 6 μερες στο τοπικο ταχυδρομειο Αθηνα.. http://www.geekbuying.com/ Πακετο απο Κινα απο Νοεμβρη δεν εχει φτασει ακομη.. Ισως πρεπει να κανουμε ενα τοπικ με σελιδες που στελνουν απο Σιγκαπουρη καθως εχει μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εμένα πακέτο που έφυγε 6/12 με singapore post έφτασε Ελλάδα 16/12 και λογικά αύριο θα είναι στα χέρια μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Λίγο άκυρο. Πήρα ένα τάμπλετ σήμερα κι ο φορτιστής που χε μέσα ήταν ελλατωματικος, δεν δούλευε. Πήρα εναν απο μαγαζί ηλεκτρονικών στον Πειραιά (Ξηρουχάκης) κι όταν τον συνδέω στο ταμπλετ, ο μετασχηματιστής κάνει πολύ θόρυβο, και η αφή στο τάμπλετ τρελαίνεται. Τι μπορώ να κανω? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δες πόσα Α βγάζει ο κανονικός φορτιστής της ταμπλέτας και στα πόσα Volt και πάρε ένα φορτιστή με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts