Jump to content

parisal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    597
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About parisal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

parisal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με εξωτερικό σκληρό, πάντως, θέλει να έχει δική του τροφοδοσία. Διαφορετικά δεν τον βλέπει, σίγουρα.
  2. Αυτό είναι θέμα κάρτας μνήμης. Μου το έκανε κι εμένα με μια no name που είχα πάρει από e-bay, μέχρι που πήρα μια κανονική και ησύχασα. Η δικιά σου τι μάρκα είναι;
  3. Έρχεται και Ελλάδα; Από τιμές;Ακούστηκε τίποτα;
  4. Άρα έχω πρόβλημα στον αισθητήρα. Το θέμα είναι, το στέλνω για service ή θα μου βγάλουν άλλο κουσούρι; Τα υπόλοιπα λειτουργούν μια χαρά.
  5. Τελικά δοκίμασε κανείς αν λειτουργεί η πυξίδα; Μπορείτε να δκιμάσετε κάποια free εφαρμογή αυτή ή αυτή, για παράδειγμα. Για να δω αν είμαι για service.
  6. Παιδιά, ξέρει κανείς σε ποιό φάκελο του Android αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις των συσκευών που συνδέονται στο Bluetooth; Έχω συνδέσει ποντίκι και πληκτρολόγιο μαζί (bluetooth) στο Pipo M6Pro, αλλά κάποια στιγμή το ποντίκι "κόλλησε" και, ενώ το βλέπει, δε συνδέεται (σε άλλες συσκευές συνδέεται κανονικά, για να είναι πρόβημα του ποντικιού). Πως γίνονται reset οι ρυθμίσεις bluetooth ή σε ποιο φάκελο αποθηκεύει τα αρχεία ρυθμίσεων, ώστε να τα σβήσω; ΥΓ. Το βρήκα. /data/misc/bluedroid σβήνουμε τα δύο αρχεία που περιέχει και κάνουμε reboot, οπότε στην επανέναρξη έχουν σβηστεί τα στοιχεία των συσκευών που μπορεί να έχουν μπλοκαριστεί και τις κάνουμε pair από την αρχή.
  7. Παιδιά το κινητό μας έχει πυξίδα; Στα χαρακτηριστικά του στο e-shop την αναφέρει, αλλά κάποιες εφαρμογές που δοκιμάζω δεν δουλεύουν.
  8. Τι θα πει το έμαθε; Δηλαδή αν τους πας το τηλέφωνο και δεν είναι πλέον ρουτ τι θα σου πούν; Και τι σχέση έχει το ρουτ(software) με τις χαλασμένες επαφές (hardware);
  9. Αν έχεις χαλάσει τις επαφές και χρειάζεται service, μπορείς να ξαναπεράσεις τη ρομ με το odin, οπότε φεύγει το ρουτ.
  10. Τι ακριβώς εννοείς ότι χάλασες τις επαφές; Αν είχες μεγάλη sim και την έκοψες για να γίνει μικρή και δεν το πέτυχες ακριβώς, πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα να πάρεις καινούρια sim. Τώρα όσον αφορά τη σύνδεση με το PC, κανονικά πρέπει να βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο.
  11. Ναι, στο Pipo M6Pro, που μου ήρθε, δουλεύει το GPS, αν κλειδώσει πρώτα τους δορυφόρους σε εξωτερικό χώρο.Δεν πιάνει τόσο δυνατό σήμα όσο το S4, αλλά δουλεύει (αν είσαι κοντά σε παράθυρα, ακόμη και μέσα στο σπίτι).Ίσως τα προβλήματα είναι κυρίως στο Μ9. Τώρα, για να ενεργοποιήσεις την αποτύπωση ημερομηνίας ή και ώρας σε φωτογραφίες (σε βίντεο δε νομίζω), πας από την αρχική οθόνη της κάμερας στο βέλος, εκεί που δείχνει το φλας, πατάς το γρανάζι και πάλι το γρανάζι και πας στην επιλογή "αποτύπωση ημερομηνίας ώρας". Αν θες απλά να ξέρεις πότε τράβηξες κάποια φωτογραφία ή βίντεο, μπορείς να το δεις από τις λεπτομέρεις (ιδιότητες) του κάθε αρχείου.
  12. Κι ένα GPS αυτοκινήτου που έχω δεν πιάνει σήμα μέσα στο σπίτι.Στο αυτοκίνητο πιάνει κανονικά, εκτός από όταν μπαίνω σε σήραγγες και όταν βρίσκομαι σε στενούς δρόμους με πολύ ψηλά κτήρια. Το GPS, έτσι κι αλλιώς, είναι για να βρίσκεις το στίγμα σου σε εξωτερικό χώρο.Στο σπίτι ξέρεις που βρίσκεσαι!!!
  13. Εγώ, όχι ακόμα (αύριο μεθαύριο, περιμένω και το pipo) αλλά δεν έχει λόγο να μη δουλεύει. Απλά, την πρώτη φορά για να κλειδώσει, να είσαι σε ανοικτό χώρο και μετά πιάνει και σε πιο δύσκολες συνθήκες.
  14. Βάλε το GPS Fix και δοκίμασε να δεις αν κλειδώνει τους δορυφόρους (σε ανοικτό περιβάλλον πάντα, όχι μέσα στο σπίτι).
  15. Τι εννοείς αν δουλεύει καλά; Βρίσκει τη θέση κανονικά.
×
×
  • Create New...