Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε στο XDA έκδοση του Skype η οποια ενεργοποιει την υποστηρίξη βιντεοκλήσης στο Galaxy S2

Here is the link :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15232247

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυκλοφόρησε στο XDA έκδοση του Skype η οποια ενεργοποιει την υποστηρίξη βιντεοκλήσης στο Galaxy S2

Here is the link :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15232247

Και είναι δημιούργημα του δικού μας kostis132 :)

- Alex

Καλησπερα παιδια. Μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω (και ποσταρα τη σχετικη ερωτηση το αλλο νημα), υπαρχει ηδη καποια ROM με multi dpi, για να μπορεσουμε επιτελους να εχουμε περισσοτερη πληροφορια στην οθονη και πιο ομορφο τελικο αποτελεσμα?

Δεν είναι multidpi αλλά έχει αυξημένη ανάλυση σε σχέση με τη stock.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το ζήτημα ανάλυσης μπορεί να δοκιμάσει την παρακάτω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149713

Εχω τη stock rom ke2 και της εκανα root!Για να περασω την cognition 1.07 πρεπει να κανω πρωτα ενα full wipe η οχι?Επισης κανενα μπλε θεμα για την cognition υπαρχει?κατεβασα ενα για την 1.05 αλλα δεν ξερω αν κανει στην τελευταια!thanks προκαταβολικα για τισ απαντησεις σας!

Οδηγίες για χρήση χαμηλού DPI

Για να ελατώσετε το dpi, το πρώτο πράγμα που θα αποχωριστεί κάποιος είναι το TouchWiz. Καλός launcher αλλά τίποτα σπουδαίο. Είναι τέλειος μόνο αν έχεις Live Wallpapers. Ο μόνος που δεν κολλάει και δεν χάνει πολλά fps σε αυτό το θέμα, όταν όλοι οι άλλοι είναι απλά unusable με live wallpaper.

Rom: Cognition S2 1.07

Theme: Jumba's NEONGT 1.3

Contacts.apk

Phone.apk *γιατί έχει bug το Phone.apk του 1.3 Theme.

καλησπερα, εχω ενα λογαριασμο exchange email και οταν ανοιγω το 3g συνεχεια στελνει data και μαλιστα αρκετα χωρις λογο, ξερετε τι μπορει να φταιει? πως μπορω να το φτιαξω γιατι αμα το παει στην αντιπροσωπεια δεν θα καταλαβουν τιποτα? εχω βαλει την litening rom

παιδια καλησπερα,θελω να σας κανς μια ερωτηση: μολισ μ παρελαβα το γαλαξια απο γνωστο e-shop και διαβαζωντας την εκδοση kernel ψιλοκουφαθηκα..γραφει εκδοση kernel : 2.635.7-Ι9100ΧWKE7-CL215725 root@DELLI103 #2 συγχωρεστε με αν ρωταω χαζομαρα αλλα αυτο το ''root'' τι σημαινει??? οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο????

παιδια καλησπερα,θελω να σας κανς μια ερωτηση: μολισ μ παρελαβα το γαλαξια απο γνωστο e-shop και διαβαζωντας την εκδοση kernel ψιλοκουφαθηκα..γραφει εκδοση kernel : 2.635.7-Ι9100ΧWKE7-CL215725 root@DELLI103 #2 συγχωρεστε με αν ρωταω χαζομαρα αλλα αυτο το ''root'' τι σημαινει??? οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο????

οχι καμια σχεση...δεν ξερω τι ακριβος σημαινει το ροοτ που γραφει παντος δεν εχει σχεση με το root που ξερουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ηρθε με ke7.το αγορασες απο ελληνικο e-shop?

φιλε μου ειχα κανει εξ αρχης συνεννοηση να μου φερουν το αγγλικο μοντελο (XEU) με KE7,απο expansys τ πηρα :)

οχι καμια σχεση...δεν ξερω τι ακριβος σημαινει το ροοτ που γραφει παντος δεν εχει σχεση με το root που ξερουμε...

δεν ξερω φιλε μου κι εμενα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στο γνωστο ρουτ οταν τ ειδα..ευχαριστω για την βοηθεια :)

H cognition χρησιμοποιεί self-moded kernel με original cwm που δεν έχει πρόγραμμα ( apk ) αλλά εμφανίζεται μόνο στο recovery mode. Το apk cwm είναι φτιαγμένο από τον chainfire και υπάρχει μόνο αν έχεις chainfire kernel CF-root

καταρχάς ευχαριστώ για την απαντήσει!!δηλαδη οταν θελω να φλασαρο την πιο καινουργια π.χ.(Cognition S2 v1.08 οταν βγει!!)θα το κανω απο το recovery mode εκει που εμφανιζεται το cwm????

Παιδιά έχει καταφέρει κάνεις με την Cognition να ξαναβάλει την στοκ εφαρμογή του facebook ; έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η εφαρμογή δεν λέει να δουλέψει με τίποτα ..error error ...είναι η μόνη εφαρμογή από το social hub που θέλω πίσω στο κινητό μου...

Παιδιά έχει καταφέρει κάνεις με την Cognition να ξαναβάλει την στοκ εφαρμογή του facebook ; έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η εφαρμογή δεν λέει να δουλέψει με τίποτα ..error error ...είναι η μόνη εφαρμογή από το social hub που θέλω πίσω στο κινητό μου...

Δεν μπαίνει μόνη της. Βάλε και το social hub.apk και τα sns*.apk

Αυτό έκανα και δούλεψε

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μπει στο menu (που βγαίνει πατώντας το power ) το restart ? Στο Desire HD που είχα το είχε από την μάνα του :(
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μπει στο menu (που βγαίνει πατώντας το power ) το restart ? Στο Desire HD που είχα το είχε από την μάνα του :(

μονο αν εισαι root..

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχάς ευχαριστώ για την απαντήσει!!δηλαδη οταν θελω να φλασαρο την πιο καινουργια π.χ.(Cognition S2 v1.08 οταν βγει!!)θα το κανω απο το recovery mode εκει που εμφανιζεται το cwm????

Θεωρητικά πρέπει να ακολουθείς πάντα τις οδηγίες που έχει ο δημιουργός της ρομ.

Πρακτικά ..... Ναι :)

Sent from my handheld monster SGS2

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

• Administrators

http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/5160-Advanced-Power-Menu-by-bmarko82

Modpic.gif

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Δεν μπαίνει μόνη της. Βάλε και το social hub.apk και τα sns*.apk

Αυτό έκανα και δούλεψε

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

δεν μπορω να το λειτουργήσω με τιποτα ρε φιλε...

οτι και να κανω βγαινει error....:(

δοκιμασα τα παντα.....αλλα τζίφος...δεν λειτουργεί ουτε το στοκ messenger....

στην 1.6 δουλευαν κανονικα.....

το ηθελα το στοκ facebook για το συγχρονισμό με το ημερολογιο...

δεν μου λες με root explorer το εκανες....?

μπορεις να μου πεις αν θελεις τι ακριβως εκανες...?:)(ολα τα βηματα ενα ενα αν σου ειναι ευκολο...)

δεν μπορω να το λειτουργήσω με τιποτα ρε φιλε...

οτι και να κανω βγαινει error....:(

δοκιμασα τα παντα.....αλλα τζίφος...δεν λειτουργεί ουτε το στοκ messenger....

στην 1.6 δουλευαν κανονικα.....

το ηθελα το στοκ facebook για το συγχρονισμό με το ημερολογιο...

δεν μου λες με root explorer το εκανες....?

μπορεις να μου πεις αν θελεις τι ακριβως εκανες...?:)(ολα τα βηματα ενα ενα αν σου ειναι ευκολο...)

περνας τα αρχεια με root explorer στο φακελο sytem/app

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

περνας τα αρχεια με root explorer στο φακελο sytem/app

οκ! αυτο κανω και δεν ανοιγουν με τιποτα....

error και παλι error...

ενω η εφαρμογη πχ για τον καιρο μπηκε κανονικα....

τελος παντων μικρο το κακό......

οκ! αυτο κανω και δεν ανοιγουν με τιποτα....

error και παλι error...

ενω η εφαρμογη πχ για τον καιρο μπηκε κανονικα....

τελος παντων μικρο το κακό......

τα εβαλες ολα τα sns.apk?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

τα εβαλες ολα τα sns.apk?

Πρέπει να τα βάλω όλα ; δεν το ήξερα αυτό ..οκ το δοκιμάζω και επανέρχομαι...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...