Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Πριν ρωτήσω να ενημερώσω.. είμαι νέος στο λογισμικό android, χρόνια χρήστης Symbian οπότε καταλαβαίνετε το σοκ... Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ κ εκεί ήθελα να ρωτήσω.. Ποια είναι η πιο καινούργια επίσημη ελληνική έκδοση για το εν λόγω κινητό αυτή τη στιγμή που να αξίζει να περάσω κ που θα μπορούσα να τη βρώ?? Κάποια που να δουλεύει σωστά φυσικά.. χωρίς θέματα μπαταρίας, wifi κτλ :p Γιατί το δικό μου είναι PDA: I9100BUKG2 κ CSC: I9100"VGR"KE2 κ έχω κάποιες εφαρμογές της vodafone που θέλω να ξεφορτωθώ συν όλα τα άλλα.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Πριν ρωτήσω να ενημερώσω.. είμαι νέος στο λογισμικό android, χρόνια χρήστης Symbian οπότε καταλαβαίνετε το σοκ... Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ κ εκεί ήθελα να ρωτήσω.. Ποια είναι η πιο καινούργια επίσημη ελληνική έκδοση για το εν λόγω κινητό αυτή τη στιγμή που να αξίζει να περάσω κ που θα μπορούσα να τη βρώ?? Κάποια που να δουλεύει σωστά φυσικά.. χωρίς θέματα μπαταρίας, wifi κτλ :p Γιατί το δικό μου είναι PDA: I9100BUKG2 κ CSC: I9100"VGR"KE2 κ έχω κάποιες εφαρμογές της vodafone που θέλω να ξεφορτωθώ συν όλα τα άλλα.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) το πηρες απο ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ναι, μου το έστειλε η Vodafone από την αποθήκη της στην Αθήνα κ το παρέλαβα θεσ/νίκη. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ποια είναι η πιο καινούργια επίσημη ελληνική έκδοση για το εν λόγω κινητό αυτή τη στιγμή που να αξίζει να περάσω κ που θα μπορούσα να τη βρώ?? Κάποια που να δουλεύει σωστά φυσικά.. χωρίς θέματα μπαταρίας, wifi κτλ :p Επίσημη unbranded ελληνική αυτή που θα βρεις εδώ. Διάβασε λίγες σελίδες πίσω όμως όπου θα βρεις πολλές εναλλακτικές προτάσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 .....Για τα sms που μετατρέπονται σε mms δεν το έχω βρει ακόμα. Δεν γίνεται να γράφω sms και μετά απο ένα όριο να γίνεται αυτόματα mms. Μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα? Ακόμα για να προσθέσω κάποια ακόμα στο dock που έχει για wifi bluetooth να αλλάξω και να βάλω κάποια που χρειάζομαι πρέπει να γίνει root? To ίδιο και αν θέλω η μπαταρία που είναι πάνω δεξιά να εμφανίζει και ποσοστό. Κανείς δεν γνωρίζει να μου απαντήσει? Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Κανείς δεν γνωρίζει να μου απαντήσει? Σου έχω απαντήσει ήδη στην προηγούμενη σελίδα. Διάβασε και μην επαναλαμβάνεσαι, όποιος έχει απάντηση θα σου τη δώσει έστω και καθυστερημένα. Υπομονή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Όσον αφορά τα sms δεν γνωρίζω μιας κ έχω φτιάξει το UI του GOSmS πλέον να είναι ίδιο με το original κ έχει περισσότερες κ σημαντικές επιλογές.. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.. Τώρα σχετικά με το dock υπάρχει επίσης πρόγραμμα του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αλλιώς κ το dock κ σχετικά με τη μπαταρία κτλ δυστυχώς χρειάζεται root.. P.S. Nvm, με πρόλαβαν ~ Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Επίσημη unbranded ελληνική αυτή που θα βρεις εδώ. Διάβασε λίγες σελίδες πίσω όμως όπου θα βρεις πολλές εναλλακτικές προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, αυτό το άρθρο είχα δει στην αρχή απλά επειδή είδα τελευταία τροποποίηση το Σεπτ αναρωτήθηκα μήπως η KE7 υπήρχε κάπου κ επίσημα.. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Σου έχω απαντήσει ήδη στην προηγούμενη σελίδα. Διάβασε και μην επαναλαμβάνεσαι, όποιος έχει απάντηση θα σου τη δώσει έστω και καθυστερημένα. Υπομονή. Θεωρώ μιας και έχουμε όλοι την ίδια συσκευή οτι δεν θα είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, δεν το βρίσκω τόσο περίεργο που έθεσα το ερώτημα ξανα και φυσικά όχι το ίδιο με νέα απορία! Sofos_5 : Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, απλά γράφω συνέχεια sms και το στέλνω με 2-3 κουβέντες γιατι το μετατρέπει σε mms και είναι σπαστικό να σταματάς να στέλνεις να ξανα γράφεις, ευχαριστώ πάντως θα το ψάξω. Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Welcome back Leo! Kitchen Plus Demo version will be available soon! :cool: There will be released just a Demo version for betatesting, i have been working for 10 days (14 hours per day) in order to get this wonderful application! I am still dealing with a minor bug, i'll post the apk ASAP Thanks for your patience! :cool: Leo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Κάτι τελευταίο κ τα υπόλοιπα θα τα ψάξω μόνος μου χωρίς να γράφω συνέχεια... Έχω : PDA : I9100BUKG2 PHONE : I9100BUKG1 CSC : I9100VGRKE2 Build Info : Mon Jul 4 KST 2011 Αξίζει να αφήσω αυτήν την έκδοση (είναι πιο καινούργια ?) κ να προσπαθήσω να βρω κάποιο αντίστοιχο insecure kernel για να rootarw χωρίς πολλά πολλά ή να βάλω πρώτα την τελευταία επίσημη έκδοση που βρήκα εδώ στο forum κ μετά να κάνω root -> PDA : I9100XWKF3 PHONE : I9100XXKE7 CSC : I9100ΟXXKF1 Build Info : 9 Jun 2011. Ευχαριστωω ~! Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ναι, μου το έστειλε η Vodafone από την αποθήκη της στην Αθήνα κ το παρέλαβα θεσ/νίκη. αρα σημαινει οτι ερχεται η επισημη αναβαθμιση συντομα αν αρχισαν να πωλουνται με 2.3.4 by default.σου προτεινω να κρατησεις αυτη που εχεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Εσύ και όσοι είναι με stock rom. Αν θέλεις να μην το έχεις θα χρειαστεί να βάλεις μια custom rom που να το έχει αλλάξει αυτό. Ωραία αυτό θα μου "ξεκλειδώσει το κινητό και θα μπορώ να αλλάξω πράγματα? Δεν γνωρίζω απο android ήμουν 3 χρόνια σε ios, αν ναι μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο σχετικό θέμα να το κάνω? Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 pan24: Το θέμα είναι ότι έχω 2.3.3 κ όχι 2.3.4 ενώ λέει KG2 γι' αυτό κ ρωτάω αν αξίζει να αλλάξω σε κάποια άλλη επίσημη έκδοση (μη branded) ή εάν αυτή που έχω αν κ 2.3.3 είναι πιο μπροστά κ πιο καλή από την KF3... Αν ξέρει κάποιος ας μου πει... έχω ζαλιστεί σήμερα, ψάχνω κ insecure kernel για τη KG2 κ επίσης δεν μπορώ να βρω κ γενικώς τα νεύρα μου !!! stakas86: θα σου ξεκλειδώσει το κινητό κ 8α έχεις άδεια να πειράξεις πράγματα που δεν μπορούσες πριν. Custom/Cooked Rom όπως θες πες το είναι λογισμικό παραπλήσιο στο γνήσιο με αλλαγμένες ρυθμίσεις ανάλογα με τα γούστα του καθενός... αν πας κάποιες σελίδες πίσω θα δεις συζητάνε για διάφορες roms κ αν πας στη σελίδα από κάθε rom θα δεις τι αλλαγές έχει η κάθε μία. Για να περάσεις τη κάθε rom αφού κατεβάσεις τα ανάλογα αρχεία πρέπει να κάνεις root το κινητό σου -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 <- ... γενικώς αν έχεις όρεξη κ μεράκι κ θες να πάρεις το ρίσκο αξίζει... κόλλημα είναι. Εγώ ένα βρωμοkernel θέλω για KG2 κ δεν μπορώ να το βρώ!!! Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 pan24: Το θέμα είναι ότι έχω 2.3.3 κ όχι 2.3.4 ενώ λέει KG2 γι' αυτό κ ρωτάω αν αξίζει να αλλάξω σε κάποια άλλη επίσημη έκδοση (μη branded) ή εάν αυτή που έχω αν κ 2.3.3 είναι πιο μπροστά κ πιο καλή από την KF3... Αν ξέρει κάποιος ας μου πει... έχω ζαλιστεί σήμερα, ψάχνω κ insecure kernel για τη KG2 κ επίσης δεν μπορώ να βρω κ γενικώς τα νεύρα μου !!! stakas86: θα σου ξεκλειδώσει το κινητό κ 8α έχεις άδεια να πειράξεις πράγματα που δεν μπορούσες πριν. Custom/Cooked Rom όπως θες πες το είναι λογισμικό παραπλήσιο στο γνήσιο με αλλαγμένες ρυθμίσεις ανάλογα με τα γούστα του καθενός... αν πας κάποιες σελίδες πίσω θα δεις συζητάνε για διάφορες roms κ αν πας στη σελίδα από κάθε rom θα δεις τι αλλαγές έχει η κάθε μία. Για να περάσεις τη κάθε rom αφού κατεβάσεις τα ανάλογα αρχεία πρέπει να κάνεις root το κινητό σου -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 <- ... γενικώς αν έχεις όρεξη κ μεράκι κ θες να πάρεις το ρίσκο αξίζει... κόλλημα είναι. Εγώ ένα βρωμοkernel θέλω για KG2 κ δεν μπορώ να το βρώ!!! ψαχνεις insecure για να κανεις root? αν ναι ασε τον insecure kernel και ψαξε στο xda για cfroot για την kg2 και φλασαρετο με odin... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) ψαχνεις insecure για να κανεις root? αν ναι ασε τον insecure kernel και ψαξε στο xda για cfroot για την kg2 και φλασαρετο με odin... απλά βρήκα μόνο ένα αρχείο που δεν είναι tested κ έλεγα μήπως ξέρει κανένας τίποτα.. τσπ, δεν μπορώ να ψάξω άλλο, πάω να το κάνω.. Αν γνωρίζει κανένας αυτό που ρώτησα παραπάνω περί KG2 2.3.3 k KF3 2.3.3 ποια έκδοση είναι καλύτερη για να τη περάσω θα του ήμουν ευγνώμων.. P.S. cfroot για KG2 έχει μόνο για 2.3.4 κ όχι για 2.3.3... καλά εντάξει απλά θα σκάσω σήμερα :p Edited September 9, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 έβγαλε ο λεο την κουζινα πλας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Τα modem packages στο kitchen τι ακριβώς κάνουν; Έχουν να κάνουν με την κεραία/wifi; Αν ναι, πρέπει να αλλάξω εγώ που έχω την LeoMar 2.6; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 απλά βρήκα μόνο ένα αρχείο που δεν είναι tested κ έλεγα μήπως ξέρει κανένας τίποτα.. τσπ, δεν μπορώ να ψάξω άλλο, πάω να το κάνω.. Αν γνωρίζει κανένας αυτό που ρώτησα παραπάνω περί KG2 2.3.3 k KF3 2.3.3 ποια έκδοση είναι καλύτερη για να τη περάσω θα του ήμουν ευγνώμων.. P.S. cfroot για KG2 έχει μόνο για 2.3.4 κ όχι για 2.3.3... καλά εντάξει απλά θα σκάσω σήμερα :p κατέβασε την τελευταία επίσημη ΚΗ3 και κανε cfroot... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 έβγαλε ο λεο την κουζινα πλας. Σιγουρα? Το market δε μου εβγαλε αναβάθμηση. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Σιγουρα? Το market δε μου εβγαλε αναβάθμηση. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μπορεις να την κατεβασεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=714719&d=1315584083 :D:D Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 παιδιά μετά από καιρό είπα να βάλω την ΚΗ3 από την αρχή με odin για να καθαροπεράσω την leo ,καθώς φοράω criskelo.Tην κατεβάζω από sami αλλά στην αποσυμπίεση μου βγάζει πολλά αρχεία και ζαλίστηκα ,καθώς είχα καιρό να φλασάρω με odin.Ποιό μπαίνει που? :wacko: 7 αρχεία είναι και όχι 3..Μήπως δεν κάνω αποσυμπίεση και το βάζω το rar αρχείο στο PDΑ?Κόλλησα.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Ξαναφλάσαρα σήμερα Leomar 2.6 και κατέβασα από την κουζίνα το JKay theme settings. Δεν δουλεύει όμως. Οτι ρύθμιση και να κάνω είναι σαν να μην υπάρχει. Το έσβησα και πέρασα από cwm την 9.2 αλλά και πάλι τα ίδια. Any ideas? edit: φοράω ninmphetamine 2.05, υποστηρίζει boot animation? Edited September 9, 2011 by verve77 What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 @dchris79 PDA - CODE PHONE - MODEM CSS - CSC ( όχι το HOME CSC ) Απ τα αλλά δεν θα βάλεις τίποτα, ούτε θα πειράξεις τις επιλογές του Odin Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Σιγουρα? Το market δε μου εβγαλε αναβάθμηση. Επειδή είναι σε beta κατάσταση ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts