Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό υπάρχει σε κάποιο από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να το δω και να το χειριστώ λίγο, γιατί η μετάβαση από Symbian σε Android με τρομάζει λίγο. Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ενημερωσω οτι το multirama στο Ηρακλειο Κρητης ειχε 3 κομματια ακομα , πληροφοριακα :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το παράγγειλα στις 24/5/2011 στο multirama Καβάλας και σήμερα το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο να περάσω να το παραλάβω :D :D !

Πρώτες εντυπώσεις.

SMS:

Θέλει χρόνο να συνηθίσει κάποιος την έλλειψη εισερχομένων, εξερχομένων, απεσταλμένων κλπ στα sms. Σημειώνω ότι δεν είχα ποτέ iphone, ίσως γι' αυτό να μου φαίνεται δύσκολο να συνηθίσω. Προφανώς υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές για sms, δεν το έχω ψάξει ακόμα.

Οθόνη:

Ζεσταίνεται μετά από έντονη χρήση. Είναι αισθητό αυτό με από απλό άγγιγμα με τα δάχτυλα. Δεν είναι κάτι κακό, απλά είναι περίεργο.

Μπαταρία:

Η μπαταρία φορτίζει πλήρως σε περίπου 2,5 ώρες. Χθες στις 21.00 το άνοιξα μετά από πλήρη φόρτιση (κλειστή συσκευή, όχι σε λειτουργία) και σήμερα στις 16.30 μου έβγαλε ειδοποίηση για φόρτιση και αυτόματα έριξε τη φωνειτότητα της οθόνης στο μισό.

Αίσθηση: Κάτι το πολυτελές. Συμφωνώ με τους πολλούς χρήστες που έχουν στείλει βίντεο στο youtube και μιλούν για ότι πιο όμορφο έχουν ποτέ πιάσει στα χέρια τους (σε κινητό). Λεπτό, ελαφρύ, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό και κυρίως εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες απεικόνισης.

Σημείωση: Έχοντας το Samsung Galaxy Tab 10.1v, μπορώ να πω ότι στο web browsing είναι πιο γρήγορο από το tab. Η διαφορά στην ισχύ της μνήμης και του επεξεργαστή είναι αμελητέα, άρα ίσως να οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Θα επανέλθω με νεότερες εντυπώσεις σύντομα. Ας κάνουν το ίδιο και όσοι το έχουν ήδη στα χέρια τους, ώστε να μαθαίνουμε όλοι παρές το νέο διαμάντι :)

Πρώτες εντυπώσεις.

SMS:

Θέλει χρόνο να συνηθίσει κάποιος την έλλειψη εισερχομένων, εξερχομένων, απεσταλμένων κλπ στα sms. Σημειώνω ότι δεν είχα ποτέ iphone, ίσως γι' αυτό να μου φαίνεται δύσκολο να συνηθίσω. Προφανώς υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές για sms, δεν το έχω ψάξει ακόμα.

Οθόνη:

Ζεσταίνεται μετά από έντονη χρήση. Είναι αισθητό αυτό με από απλό άγγιγμα με τα δάχτυλα. Δεν είναι κάτι κακό, απλά είναι περίεργο.

Μπαταρία:

Η μπαταρία φορτίζει πλήρως σε περίπου 2,5 ώρες. Χθες στις 21.00 το άνοιξα μετά από πλήρη φόρτιση (κλειστή συσκευή, όχι σε λειτουργία) και σήμερα στις 16.30 μου έβγαλε ειδοποίηση για φόρτιση και αυτόματα έριξε τη φωνειτότητα της οθόνης στο μισό.

Αίσθηση: Κάτι το πολυτελές. Συμφωνώ με τους πολλούς χρήστες που έχουν στείλει βίντεο στο youtube και μιλούν για ότι πιο όμορφο έχουν ποτέ πιάσει στα χέρια τους (σε κινητό). Λεπτό, ελαφρύ, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό και κυρίως εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες απεικόνισης.

Σημείωση: Έχοντας το Samsung Galaxy Tab 10.1v, μπορώ να πω ότι στο web browsing είναι πιο γρήγορο από το tab. Η διαφορά στην ισχύ της μνήμης και του επεξεργαστή είναι αμελητέα, άρα ίσως να οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Θα επανέλθω με νεότερες εντυπώσεις σύντομα. Ας κάνουν το ίδιο και όσοι το έχουν ήδη στα χέρια τους, ώστε να μαθαίνουμε όλοι παρές το νέο διαμάντι :)

Ο,τι πιο ομορφο δε το λες σε καμια περιπτωση, μετριοτατο ειναι το design του (ειδικα η πλατη του κινητου σχεδιαστηκε μεσα σε 5 λεπτα), αλλα σεβομαι απολυτα την αποψη σου, καθως ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.

Το οτι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση απο το tab σου οφειλεται εν μερει στη μικροτερη αναλυση (800Χ480 vs 1020X800) και φυσικα στην ανωριμοτητα του honeycomb και του πλοηγου που το εχει εξοπλισει η google.

Καλοριζικο...

Συμφωνω ειναι πολυ ομορφο και πολυτελες , εντυπωσιακο θα ελεγα, απο ολες τις πλευρες , επισης το πισω καπακι ειναι εξαιρετικο με πολυ καλη αισθηση και αψογη συναρμογη

Το χτυπησα σημερα απο Πλαισιο Mall.

Εχει καποια ακομα διαθεσιμα εκει αλλα και στο καταστημα της Δαβακη.

Το ειδε online ο πωλητης.

Μαγκες, απο SGS σε SGS II χαθηκε η μπαλα μου φαινεται...

Ο,τι πιο ομορφο δε το λες σε καμια περιπτωση, μετριοτατο ειναι το design του (ειδικα η πλατη του κινητου σχεδιαστηκε μεσα σε 5 λεπτα), αλλα σεβομαι απολυτα την αποψη σου, καθως ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.

Το οτι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση απο το tab σου οφειλεται εν μερει στη μικροτερη αναλυση (800Χ480 vs 1020X800) και φυσικα στην ανωριμοτητα του honeycomb και του πλοηγου που το εχει εξοπλισει η google.

Καλοριζικο...

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι η ταχύτητα στον browser οφείλεται στην χρήση της GPU/VPU από τον browser. Για να το επιβεβαιώσετε μπείτε στο youtube και βάλτε να παίξει ένα video 1080p. Στο Galaxy S2 είναι σαν να μην ανεβάζει καθόλου CPU και τα πάντα είναι ομαλότατα. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή άλλη κινητή συσκευή που να το κάνει αυτό.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι η ταχύτητα στον browser οφείλεται στην χρήση της GPU/VPU από τον browser. Για να το επιβεβαιώσετε μπείτε στο youtube και βάλτε να παίξει ένα video 1080p. Στο Galaxy S2 είναι σαν να μην ανεβάζει καθόλου CPU και τα πάντα είναι ομαλότατα. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή άλλη κινητή συσκευή που να το κάνει αυτό.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Το ιδιο πραγμα λεμε ;)

Η google εχει στα αμεσα σχεδια της να κανει το ιδιο και στο honeycomb...

To ebw το εχει διαθεσιμο πλεον. Λανθανω?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πήρα τηλέφωνο , το έχουν διαθέσιμο και στα κεντρικά και σε καταστήματα. Και 3 άτοκες δόσεις ;)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

παρα πολυ ωραια μολις παραλαβω τα λεφτα απο το μηλο θα το παραγγειλω

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Αρε multirama....ακομη δεν μου φερανε την παραγγελια!!!ισως αυριο!αρε αναμονη

εγω φιλε σημερα το πηρα κανονικα και με το νομο....:)

Multirama Κερκυρας εφεραν 3 συσκευες χτες εχουν φυγει οι 2 και ολας, αν δεν ηταν η επιδωτιση στην μεση το τριτο θα το ειχα παρει εγω :p

το πηρα παιδια...τωρα εχω στα χερια μου samsung galaxy s2 και lg optimus 2x για δευτερο!τα λεμε στο επισημο νημα τωρα

καλησπερα σε ολους.προσφατα εγινα μελος του φορουμ επειδη ενδιαφερομουν για το γαλαξια..θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας στο εξησ θεμα,θα ηθελα κυριωσ να απευθηνθω σε φιλουσ που αγορασαν το κινητο απο εξωτερικο..διαβασα ολες τισ σελιδεσ του τοπικ(μη πηρε κοντα 4 μερες! ) και επειδη ειδα οτι οσον αφορα τα updates η samsung hellas ειναι τησ υπομονης προτιμησα τελικα να παρω απ'εξω τη συσκευη.. 1. θα ηθελα να σας ρωτησω καταρχας απο πια χωρα-ηλεκτρονικο καταστημα θα μου προτηνατε να το αγορασω(ειμαι αναμεσα σε αγγλια κ γερμανια) 2.προσπαθησα να ψαχτω λιγο στο amazon.de αλλα επειδη δε ξερω γρι γερμανικα φοβαμαι μη κανω καποιο λαθοσ και στη τελικη χασω και τα λεφτα μου..σας παρακαλω παιδια,ειδικα εσεις που το χτυπησατε απο εξω βοηθηστε με να κατατοπιστω λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που 8α κανω αγορα απο διαδυκτιακο καταστημα και ψιλοφοβαμαι οσων αφορα πιστωτικες κτλ ευχαριστω κι ελπιζω στη βοηθεια σας

• Administrators
καλησπερα σε ολους.προσφατα εγινα μελος του φορουμ επειδη ενδιαφερομουν για το γαλαξια..θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας στο εξησ θεμα,θα ηθελα κυριωσ να απευθηνθω σε φιλουσ που αγορασαν το κινητο απο εξωτερικο..διαβασα ολες τισ σελιδεσ του τοπικ(μη πηρε κοντα 4 μερες! ) και επειδη ειδα οτι οσον αφορα τα updates η samsung hellas ειναι τησ υπομονης προτιμησα τελικα να παρω απ'εξω τη συσκευη.. 1. θα ηθελα να σας ρωτησω καταρχας απο πια χωρα-ηλεκτρονικο καταστημα θα μου προτηνατε να το αγορασω(ειμαι αναμεσα σε αγγλια κ γερμανια) 2.προσπαθησα να ψαχτω λιγο στο amazon.de αλλα επειδη δε ξερω γρι γερμανικα φοβαμαι μη κανω καποιο λαθοσ και στη τελικη χασω και τα λεφτα μου..σας παρακαλω παιδια,ειδικα εσεις που το χτυπησατε απο εξω βοηθηστε με να κατατοπιστω λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που 8α κανω αγορα απο διαδυκτιακο καταστημα και ψιλοφοβαμαι οσων αφορα πιστωτικες κτλ ευχαριστω κι ελπιζω στη βοηθεια σας

Πολύ δημοφιλή και αξιόπιστα είναι τα expansys και handtec. Κάνε μια αναζήτηση στο google.

Modpic.gif

παιδια κανενα νεο απο wind εχουμε?

Μόλις με πήρε ο εταιρικός μου συνεργάτης και δυστυχώς μου είπε ότι αρχές του μήνα θα το έχω.....:( Τώρα αρχές του μήνα πότε ακριβώς εννοεί δεν ξέρω...

Πολύ δημοφιλή και αξιόπιστα είναι τα expansys και handtec. Κάνε μια αναζήτηση στο google.

να ρωτησω και κατι αλλο που με εχει μπερδεψει..υπαρχει διαφορα απ απο πια χωρα θα ειναι το κινητο(πχ γερμανια η αγγλια) οσον αφορα τα updates? γιατι διαβαζα στο επισημο του s2 οτι καποια παιδια απο γερμανια πηραν πρωτοι τα update μετα απο αγγλια κτλ.. επισης υπαρχει καποιος τποπος να καταλαβεις απο που ειναι το κινητο??πχ καποιοσ αρι8μος κτλ? και κατι τελευταιο,τα ελληνικα μαγαζια οπως πχ expancys.gr απο που τα φερνουν τα τηλεφωνα τωρα που κυκλοφορησε κ επισημα ελλαδα το s2?? ρωταω γιατι στο expancys.gr εχει μια τιμη κοντα στα 620 κ 640 με απλα μεταφορικα..μου φανηκε πως μας δουλεβουν την ωρα που το κινητο κυκλοφορει 599 και στην ιδια τιμη,ισως κ λιγο πιο χαμηλα,το φερνεις απ εξω..

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked