LEFTK Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Παράθεση www.2ospbyron.gr
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για service το κινητό λόγω οθόνης και για να μην χάσω την εγγύηση ξαναπέρασα την 2.3.5 από την aurora. Τώρα όμως δεν μπορώ να το κάνω roοt με τίποτα. Χρησιμοποιώ το superoneclick 2.3.3, έχω περάσει drivers κλπ, κάνω ότι πρέπει να κάνω (αφού το είχα ξανακάνει root) αλλά τπτ. Μήπως φταίει κανένα update της 2.3.5 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Edited December 6, 2012 by tziminhio Παράθεση
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 Δες ποια έκδοση 2.3.5 έχεις. B526G001 αν εννοείς αυτό!Σου ανέφερα τα τελευταία νούμερα. Παράθεση
than0s7 Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για service το κινητό λόγω οθόνης και για να μην χάσω την εγγύηση ξαναπέρασα την 2.3.5 από την aurora. Τώρα όμως δεν μπορώ να το κάνω roοt με τίποτα. Χρησιμοποιώ το superoneclick 2.3.3, έχω περάσει drivers κλπ, κάνω ότι πρέπει να κάνω (αφού το είχα ξανακάνει root) αλλά τπτ. Μήπως φταίει κανένα update της 2.3.5 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Εντάξει ρουταρίστηκε το τηλέφωνο του χαζούλη :D Παράθεση
_xara_ Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Είμαστε πολλοί που περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από την μπαταρία! :D Παράθεση
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Δημ. December 6, 2012 Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Εντάξει ρουταρίστηκε το τηλέφωνο του χαζούλη :D xaxaxaxaxaax Παράθεση
LEFTK Δημ. December 7, 2012 Δημ. December 7, 2012 Η μπαταρία κρατάει full μια μέρα με την Aurora 5.0.16. Ανοιχτό το 3G για 10 ώρες, 2 ώρες το WiFi και μισή ώρα σε τηλέφωνα, το βράδυ σε airplane mode = σύνολο 24 ώρες μπαταρία. Αρκετό παίξιμο κατά την διάρκεια της μέρας. Με εντυπωσίασε ότι έβλεπα την μπαταρία να χάνει την δύναμη της σιγά σιγά και όχι απότομα όπως έχουμε συνηθίσει, π.χ. από το 99% να το βλέπεις ξαφνικά στο 82%. Δεν ζεσταίνεται όπως η μαμά μπαταρία και δεν μου έκανε τίποτα κουλά π.χ. ασυμβατότητες με το σύστημα. Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση και περιμένω να δω στο Σ/Κ. Βέβαια η Aurora έχει μια τάση κατανάλωσης της μπαταρίας πιο γρήγορα από το μαμά λειτουργικό 2.2. Αυτά τα νεώτερα από μένα. Παράθεση www.2ospbyron.gr
fanis1312 Δημ. December 8, 2012 Δημ. December 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά.είμαι νέος στο forum.πήγα να κάνω αναβάθμιση το u8800pro από 2.3.5 σε 4.όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μου έπεσε κάτω και βγήκε η μπαταρία.εκεί διακόπηκε η αναβάθμιση και από τότε δεν μπαίνει ούτε καν στο factory reset με το volume + και το button on/off.ανοίγει το logo της huawei και μετά μια ροζ οθόνη.σας παρακαλώ βοηθείστε με!ευχαριστώ! Παράθεση
dancer_69 Δημ. December 8, 2012 Δημ. December 8, 2012 Το θέμα αυτό αφορά το απλό μοντέλο και όχι το pro. Κάνε την ερώτησή σου εκεί λοιπόν(και δώσε κάποιες πληροφορίες για το πως έκανες την αναβάθμιση). Παράθεση
GeorgeManim Δημ. December 9, 2012 Δημ. December 9, 2012 Η μπαταρία κρατάει full μια μέρα με την Aurora 5.0.16. Ανοιχτό το 3G για 10 ώρες, 2 ώρες το WiFi και μισή ώρα σε τηλέφωνα, το βράδυ σε airplane mode = σύνολο 24 ώρες μπαταρία. Αρκετό παίξιμο κατά την διάρκεια της μέρας. Με εντυπωσίασε ότι έβλεπα την μπαταρία να χάνει την δύναμη της σιγά σιγά και όχι απότομα όπως έχουμε συνηθίσει, π.χ. από το 99% να το βλέπεις ξαφνικά στο 82%. Δεν ζεσταίνεται όπως η μαμά μπαταρία και δεν μου έκανε τίποτα κουλά π.χ. ασυμβατότητες με το σύστημα. Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση και περιμένω να δω στο Σ/Κ. Βέβαια η Aurora έχει μια τάση κατανάλωσης της μπαταρίας πιο γρήγορα από το μαμά λειτουργικό 2.2. Αυτά τα νεώτερα από μένα. Παρακαλω ενημερωσε για το πως τα πηγε, και κανε και μια συγκριση με την μαμα μπαταρια σου ως προς τη διαρκεια αντοχης. Εγω το σκιζω στα παιχνιδια στα ΜΜΜ καθημερινα και δυστυχως δεν βγαζει ουτε 1 μερα, οποτε ειμαι σε φαση αναζητησης μπαταριας. Μη ξεχναμε οτι 2050/1500= 37% περισσοτερη χωρητικοτητα. Οποτε πρεπει να κραταει οχι απλως "το ιδιο" ή "λιγο καλυτερα", μα σημαντικα περισσοτερο. Αλλιως παιρνεις και με 3-4 ευρω μπαταρια απο ebay... Παράθεση
than0s7 Δημ. December 9, 2012 Δημ. December 9, 2012 Παρακαλω ενημερωσε για το πως τα πηγε, και κανε και μια συγκριση με την μαμα μπαταρια σου ως προς τη διαρκεια αντοχης. Εγω το σκιζω στα παιχνιδια στα ΜΜΜ καθημερινα και δυστυχως δεν βγαζει ουτε 1 μερα, οποτε ειμαι σε φαση αναζητησης μπαταριας. Μη ξεχναμε οτι 2050/1500= 37% περισσοτερη χωρητικοτητα. Οποτε πρεπει να κραταει οχι απλως "το ιδιο" ή "λιγο καλυτερα", μα σημαντικα περισσοτερο. Αλλιως παιρνεις και με 3-4 ευρω μπαταρια απο ebay... Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει μπαταρία στο ebay που να κρατάει παραπάνω από την μαμίσια..Οι μόνες ελπίδες που έχω είναι να βρούμε καμιά μπαταρία από το honor και με καμια πατεντούλα να μπει..αλλά και πάλι άντε να βρεις μπαταρία καλή από honor Παράθεση
nkoumo Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Παράθεση
than0s7 Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Δεν είναι θέμα ρομ αλλά κάποια εφαρμογή το κάνει.Ουσιαστικά ξυπνάει το τηλέφωνο χωρίς λόγο.Έχεις περάσει μήπως τον εκκατομυριούχο? Παράθεση
BabylonX Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Και μένα το κάνει του φίλου μου που το έχει. Ανακαλύψαμε ότι όταν έχει κλειστό το gps δε το κάνει. Δοκίμασε να το κλείσεις μήπως φταίει αυτό. Μάλλον όταν το έχεις αναμμένο ψάχνει κάθε λίγο δορυφόρους και ξυπνάει... Παράθεση
nkoumo Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 .Έχεις περάσει μήπως τον εκκατομυριούχο? NAI!!!!!!!!!!!!! Παράθεση
than0s7 Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 NAI!!!!!!!!!!!!! Σε πολλές συσκευές προκαλεί αυτό το πρόβλημα,μάλλον επειδή είναι κακογραμμένη εφαρμογή. Απεγκατεστησέ τον και λογικά θα είναι εντάξει Παράθεση
GeorgeManim Δημ. December 10, 2012 Δημ. December 10, 2012 Αυτες οι μπαταριες ειναι original απο αμερικανικα Ideos http://www.ebay.com/itm/Genuine-HUAWEI-Battery-HB4F1-1500mA-INQ-CHAT-HUAWEI-Wifi-E5830-U8220-Free-P-P-UK-/370654976303?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item564cc2192f Αλλα και παλι, αν τις ειχαν σε εκθεσιακα κανα 6 μηνο και τωρα κανα 6μηνο σε αποθηκη...... Παράθεση
SYZo Δημ. December 11, 2012 Δημ. December 11, 2012 Καλημερα σε ολους, θελω να στειλω το κινητο για service και πρεπει να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση rom ροζ οθονες κλπ, υπαρχει κανενας οδηγος με λινκ των αρχειων? Παράθεση
than0s7 Δημ. December 11, 2012 Δημ. December 11, 2012 (edited) Κατεβάζεις από το site της huawei την 2.3.5beta και την περνάς με τον γνωστό τρόπο από sdcard(dload φάκελο κλπ).Δεν θέλει κάτι άλλο μετά Edit: Και το λινκ http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQxODE= Edited December 11, 2012 by than0s7 Παράθεση
giangkos Δημ. December 11, 2012 Δημ. December 11, 2012 γεια σας παιδια εχω ενα θεμα πως μπορω να βρω τα sms που ειχα με την official rom ειχα κανει back up και μετα περασα την aurora καμια ιδεα πως θα τα βρω χωρις να κανω restore ?? Ευχαριστω πολυ !! Παράθεση
dancer_69 Δημ. December 19, 2012 Δημ. December 19, 2012 Εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψα ότι ο Genocolar έχει αναπτύξει μια μικρή εφαρμογή η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε την πρώτη οθόνη(αυτή με το λογότυπο της Huawei) που εμφανίζεται κατά την ενεργοποίηση της συσκευής, αντικαθιστώντας την με κάποια εικόνα jpg. Δεν έχω αυτή τη στιγμή το original link, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ τα απαραίτητα αρχεία και οδηγίες στα ελληνικά: https://www.dropbox.com/s/i14u4ytwzybbitn/ChangeHuaweiLogo.zip Η συσκευή πρέπει να είναι rooted. Παράθεση
Mitsos_The_Great Δημ. December 19, 2012 Δημ. December 19, 2012 Πάντως από developers δεν τα πάει και πολύ καλά το κινητό πλέον . Στο Pro ήδη έχει βγεί 4.1.2 και εμείς έχουμε ακόμα την ICS. :worry: Εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψα ότι ο Genocolar έχει αναπτύξει μια μικρή εφαρμογή η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε την πρώτη οθόνη(αυτή με το λογότυπο της Huawei) που εμφανίζεται κατά την ενεργοποίηση της συσκευής, αντικαθιστώντας την με κάποια εικόνα jpg. Δεν έχω αυτή τη στιγμή το original link, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ τα απαραίτητα αρχεία και οδηγίες στα ελληνικά: https://www.dropbox.com/s/i14u4ytwzybbitn/ChangeHuaweiLogo.zip Η συσκευή πρέπει να είναι rooted. Πολύ καλή εφαρμογή. Έβαλα το Logo της Google. Παράθεση
valsam Δημ. December 21, 2012 Δημ. December 21, 2012 Στο διαολο με την επισημη 2.3.5 της huawei παλι χαθηκαν ολες οι φωτο και τα βιντεο και χαθηκε και το βιντεο της μικρης μου που ειπε το πρωτο της ποιημα στα νηπια,τα εχω παρει ασχημα! Η aurora με το τελευταιο update 16 τι λεει να προχωρησω? Παράθεση
Mitsos_The_Great Δημ. December 21, 2012 Δημ. December 21, 2012 Στο διαολο με την επισημη 2.3.5 της huawei παλι χαθηκαν ολες οι φωτο και τα βιντεο και χαθηκε και το βιντεο της μικρης μου που ειπε το πρωτο της ποιημα στα νηπια,τα εχω παρει ασχημα! Η aurora με το τελευταιο update 16 τι λεει να προχωρησω? Άφοβα. Νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και από μπαταρία τα πάει σχετικά καλά. Παράθεση
Recommended Posts