kommatias_3 Δημ. January 30, 2013 Δημ. January 30, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857 παιδια για οποιον ενδοιαφερεται αυτη η μοντα δουλευει αψογα(τουλαχιστον στο δικο μου) αυτο που κανει ειναι να αλλαζει τα partition της εσωτερικη μνημης δηλαδη τωρα εχω 2gb για εφαρμογες και 600μβ σαν internal sd που ειναι αχρηστα ετσι κ αλλιως αφου εχω εξωτερικη καρτα μνημης http://img812.imageshack.us/img812/6971/screenshot3yg.png παιδια καλησπερα...μαλλον εκανα πατατα οταν πηγα να κανω την αλλαγη..κατεβασα το αρχειο το zip κ μετα μπηκα σε recovery διαλεξα το αρχειο απο την internal sd το partition.zip pathsa yes και την δευτερη φορα που ππηγα να το ξανακανω μου βγαζει μηνυμα can't mount...μηπως επρεπε να κανω wipe cache>wipe dalvik cache και μετα install zip?και τωρα ζηταω rebοot και μπαινει μονο σε recovery mode!!πως σωζεται η κατασταση? edit:τωρα καταλαβα οτι πηγα να κανω install zip απο την internal και οχι την external ...τι βλακεια εκανα!τωρα? τελικα επανεφερα το κινητο αφου περασα το oficcialpartition.zip!μετα ξαναπροσπαθησα μπας και τα καταφερω να αυξησω το χωρο αλλα δεν το δεχεται.τωρα εχω μεινει με 250 MB μονο εσωτερικο.καμμια ιδεα τι μπορει να φταει? Edited January 31, 2013 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
kommatias_3 Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 και μετα απο διαβασμα ημερων και ολο του topic πλεον ειμαι ετοιμος να περασω την ICS 4.0.4. εχω το CWMR v6.0.1.0 ansfer,kernel:2.6.35.7-perf forumber αυτον εδω:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32195319&postcount=1 και εκδοση την 2.3.5. official b526. εχω κανει backup το imei μου και titanium backup.να προχωρησω στην 4.0.4? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
iant Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 Παιδιά, μάλλον το IDEOS X5 μου το ημι-κατέστρεψα ... ή το κατέστρεψα εντελώς! Εδώ οδηγίες. Λοιπόν, κατέβασα το επίσημο 2.3.5 και όπως έλεγαν στο Huawei (dload στο sdcard) έκανα την αναβάθμιση.. Όλα φάνηκαν να πήγαν καλά ... Εκτός από το WiFi - ΔΕΝ λειτουργούσε .. Είπα, δεν βαριέσαι, αφού θα πάμε στο ICS!!! Ξεκινάω το root με SuperOneClick v2.3.3 - και μου κολλάει στο step #7!!! Μέτα από αρκετές προσπάθειες στο επόμενο restart άρχισε να μην μπαίνει καν στο 2.3.5!!! :cry::!: Και στο pink screen δεν έβλεπε καν το κινητό (partitions) το PC !!! Κάποια στιγμή μπαίνει στο boot loader και από εκεί factory reset (έτσι δεν λέγεται; ) μπαίνει στο 2.3.5, αλλά πάλι με restart κολλάει ... Τι κάνω; Καμιά ιδέα; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying!
than0s7 Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 Παιδιά, μάλλον το IDEOS X5 μου το ημι-κατέστρεψα ... ή το κατέστρεψα εντελώς! Εδώ οδηγίες. Λοιπόν, κατέβασα το επίσημο 2.3.5 και όπως έλεγαν στο Huawei (dload στο sdcard) έκανα την αναβάθμιση.. Όλα φάνηκαν να πήγαν καλά ... Εκτός από το WiFi - ΔΕΝ λειτουργούσε .. Είπα, δεν βαριέσαι, αφού θα πάμε στο ICS!!! Ξεκινάω το root με SuperOneClick v2.3.3 - και μου κολλάει στο step #7!!! Μέτα από αρκετές προσπάθειες στο επόμενο restart άρχισε να μην μπαίνει καν στο 2.3.5!!! :cry::!: Και στο pink screen δεν έβλεπε καν το κινητό (partitions) το PC !!! Κάποια στιγμή μπαίνει στο boot loader και από εκεί factory reset (έτσι δεν λέγεται; ) μπαίνει στο 2.3.5, αλλά πάλι με restart κολλάει ... Τι κάνω; Καμιά ιδέα; Δοκίμασες να περάσεις πάλι 2.3.5(dload klp)? Παράθεση
kommatias_3 Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 Παιδιά, μάλλον το IDEOS X5 μου το ημι-κατέστρεψα ... ή το κατέστρεψα εντελώς! Εδώ οδηγίες. Λοιπόν, κατέβασα το επίσημο 2.3.5 και όπως έλεγαν στο Huawei (dload στο sdcard) έκανα την αναβάθμιση.. Όλα φάνηκαν να πήγαν καλά ... Εκτός από το WiFi - ΔΕΝ λειτουργούσε .. Είπα, δεν βαριέσαι, αφού θα πάμε στο ICS!!! Ξεκινάω το root με SuperOneClick v2.3.3 - και μου κολλάει στο step #7!!! Μέτα από αρκετές προσπάθειες στο επόμενο restart άρχισε να μην μπαίνει καν στο 2.3.5!!! :cry::!: Και στο pink screen δεν έβλεπε καν το κινητό (partitions) το PC !!! Κάποια στιγμή μπαίνει στο boot loader και από εκεί factory reset (έτσι δεν λέγεται; ) μπαίνει στο 2.3.5, αλλά πάλι με restart κολλάει ... Τι κάνω; Καμιά ιδέα; iant περασε ξανα την 2.3.5. αλλα την εκδοση b526 oxi b528..ειχα το ιδιο προβλημα με το superoneclick και μολις εβαλα την 526 ολα οκ! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
iant Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 (edited) Δοκίμασες να περάσεις πάλι 2.3.5(dload klp)? Δοκίμασα ... τα ίδια κάνει... Φοβάμαι στο βάλε - βγάλε όταν κολλούσε στο root με superoneclick κάτι στα συστημικά του partition μαμιθηκε.. Τώρα στο pink screen δεν βλέπω την συσκευή πια από το Linux... iant περασε ξανα την 2.3.5. αλλα την εκδοση b526 oxi b528..ειχα το ιδιο προβλημα με το superoneclick και μολις εβαλα την 526 ολα οκ! Στο μενού του τώρα λέει : Αριθμός Έκδοσης U8800V100R001C00B526G001 ... :confused: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 31, 2013 by navi55 Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying!
dancer_69 Δημ. January 31, 2013 Δημ. January 31, 2013 Δεν πρόκειται να δεις τίποτα στο pc όταν είσαι σε ροζ οθόνη, σε οποιαδήποτε επίσημη ρομ νεότερη της 518, μιας και έχουν κλειδωμένο bootloader. Το ότι κατάφερες να βάλεις την 526 πάντως δείχνει ότι δεν έχεις κάποιο κατεστραμμένο διαμέρισμα. Επίσης στην Β528 δε λειτουργεί το superoneclick root. Χρειάζεται άλλος τρόπος για να ρουταριστεί. Παράθεση
iant Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 Τέλος καλό όλα καλά!!! :dance: Μέχρι τώρα παίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΣΦΑΙΡΑΤΑ!! :up: Ideos X5 + Aurora = ... άλλο κινητό! Πάω στους μηλαράδες να μετρηθούμε!!! :yahoo: Τα προβλήματα που είχα είχαν σχέση με την 2.3.5 (v526) και το recovery.img Να αναφέρω εδώ τα βήματα ή τελικά είμαι ο τελευταίος που έβαλε την Aurora; :hmmm: http://i.imgur.com/P4LWQ7k.png Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying!
TziMmys79 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 Καλημέρα παιδιά... Είμαι με την τελευταία Aurora 5 update 10 entropy του DZO. Λοιπόν, το πρόβλημα που έχω και που ξέρω πως έχουν κι άλλοι, είναι ότι με τα καινούρια camera HAL and libs, οι φωτογραφίες μου βγένουν πολύ ξασπρισμένες. Δεν έχουν καθόλου ζωντάνια. και ξέρω πως το κινητό μας μπορεί καλύτερα, γιατί με την 3 και την 4 aurora, η κάμερα έσπερνε.. Φαντάζομαι ότι αφού για πολλούς χρήστες η 5άρα δουλεύει καλύτερα, έχει να κάνει με τα διαφορετικά κομμάτια hardware. Το λοιπόν, εγώ μπορώ να φορτώσω με κάποιον τρόπο τα libs από άλλη rom? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. ΥΓ: Παραθετω και μερικά παραδείγματα για να δείτε τι εννοώ... Aurora 4 Aurora 5 Σας κάνω μια υπενθύμιση και παράκληση αν ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται αυτό που ζητάω. Απλά για να πάρω μια απόφαση.... Ευχαριστώ. Παράθεση
dancer_69 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 Προφανώς δε γνωρίζει κάποιος για να σου δώσει μια έγκυρη απάντηση. Αν είχες κάνει βέβαια την ερώτησή σου στο θέμα της ρομ στο XDA, πιθανότατα θα είχες λάβει απάντηση από τον ίδιο τον dzo, ο οποίος είναι και ο πιο κατάλληλος. Πάντως, μπορείς να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις τα ανάλογα libs από την 4 και να δοκιμάσεις. Αν δε δεις αποτέλεσμα επαναφέρεις τα original. Το πρόβλημα βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με την εφαρμογή της κάμερας, οπότε δοκίμασε πρώτα με κάποια άλλη εφαρμογή από το google play. Παράθεση
kommatias_3 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 και μετα απο διαβασμα ημερων και ολο του topic πλεον ειμαι ετοιμος να περασω την ICS 4.0.4. εχω το CWMR v6.0.1.0 ansfer,kernel:2.6.35.7-perf forumber αυτον εδω:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32195319&postcount=1 και εκδοση την 2.3.5. official b526. εχω κανει backup το imei μου και titanium backup.να προχωρησω στην 4.0.4? dancer_69 να συνεχισω την διαδικασια για την ICS η να αλλαξω kernel kai cwmr ?η δεν παιζει ρολο? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
dancer_69 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 (edited) Δε χρειάζεται ν' αλλάξεις τίποτα. Αν είσαι σε official όμως, καλό είναι να κάνεις και ένα backup ολόκληρης της συσκευής(είναι περίπου 4GB). Έτσι σε περίπτωση που συμβεί το σύνηθες τελικά φαινόμενο(που μου συνέβει και μένα πολύ πρόσφατα), όπου χαλάει το διαμέρισμα /data και έτσι δε μπορεί ούτε η επίσημη ρομ να εγκατασταθεί, έτσι επαναφέρεται η συσκευή. Χρειάζεται linux λειτουργικό και μια απλή εντολή(η οποία χρειάζεται όμως προσοχή να γραφτεί σωστά), και δημιουργείται ένα αρχείο εικόνα(img) που περιέχει τα πάντα(bootloader, imei, recovery, λειτουργικό...): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1374511 Επίσης σημαντικό είναι, για να λειτουργήσει το παραπάνω, αλλά και για να έχεις πρόσθετες επιλογές σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, είναι να βάλεις τον bootloader της Β518 που δεν είναι κλειδωμένος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457490 Γενικότα οι δύο παραπάνω ενέργειες καλό θα είναι να γίνονται το συντομότερο δυνατό, από οποιονδήποτε αποφασίζει να επέμβει στη rom της συσκευής με οποιοδήποτε τρόπο. Edited February 1, 2013 by dancer_69 Παράθεση
kommatias_3 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 σε ευχαριστω dancer_69 θα το κανω Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
TziMmys79 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 Προφανώς δε γνωρίζει κάποιος για να σου δώσει μια έγκυρη απάντηση. Αν είχες κάνει βέβαια την ερώτησή σου στο θέμα της ρομ στο XDA, πιθανότατα θα είχες λάβει απάντηση από τον ίδιο τον dzo, ο οποίος είναι και ο πιο κατάλληλος. Πάντως, μπορείς να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις τα ανάλογα libs από την 4 και να δοκιμάσεις. Αν δε δεις αποτέλεσμα επαναφέρεις τα original. Το πρόβλημα βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με την εφαρμογή της κάμερας, οπότε δοκίμασε πρώτα με κάποια άλλη εφαρμογή από το google play. Έχω ανοίξει ήδη θέμα, αλλά δεν έχει απαντήσει.. Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ μόνο και μόνο που απάντησες..! Έχω δοκιμάσει ένα κάρο κάμερες από το google play, όλες το ίδιο. Παράθεση
dancer_69 Δημ. February 1, 2013 Δημ. February 1, 2013 Ρώτησε στο θέμα της ρομ του. Είναι πολύ πιθανό να μην παρακολουθεί το φόρουμ του Χ5, εκτός του θέματος της ρομ του. Παράθεση
TziMmys79 Δημ. February 2, 2013 Δημ. February 2, 2013 Ψψψψ, πολύ βλακεία, αλλά την έκανα θα την πω, μπας και είναι και άλλος σε αντίστοιχη θέση. Το πρόβλημα δεν ήταν της rom, αλλά του φακού. Είχε πιάσει υγρασία και σκόνη (απορώ πώς έβγαζε φωτογραφίες και επίσης πώς δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό. Φαντάζομαι πως δεν το περίμενα). Τέλος πάντων, το μικρό πίσω μέρος του κινητού που έχει τον φακό είναι κουμπωτό, το βγάζουμε, το καθαρίζουμε, βγάζουμε πούπουλα και τρίχες που θα βρούμε μέσα :), το ξανακλείνουμε και έχουμε πάλι μία τέλεια φωτογραφική!!! Παράθεση
tsakalee Δημ. February 2, 2013 Δημ. February 2, 2013 καλησπερα...ας βοηθησει καποιος.ψαχνω εδω και δυο μερες to superoneclick κατι βρηκα αλλα δουλεια δεν κανει...το link ποθ εχουν δωσει στο xda..... δεν λειτουργει.αν εχει καποιοσ κατι ας μου πει γιατι ειμαι με τη 2.3.5 και θελω να περασω την ics και με κραταει πισω οσο δεν το βρισκω.ευχαριστω Παράθεση
dancer_69 Δημ. February 2, 2013 Δημ. February 2, 2013 Δοκίμασε το doomlord's root, την ίδια δουλειά κάνει(εκτός και αν έχεις την Β528, όπου δε λειτουργεί κανένα από αυτά και χρειάζεται άλλο τρόπο). Παράθεση
iant Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 (edited) καλησπερα...ας βοηθησει καποιος.ψαχνω εδω και δυο μερες to superoneclick κατι βρηκα αλλα δουλεια δεν κανει...το link ποθ εχουν δωσει στο xda..... δεν λειτουργει.αν εχει καποιοσ κατι ας μου πει γιατι ειμαι με τη 2.3.5 και θελω να περασω την ics και με κραταει πισω οσο δεν το βρισκω.ευχαριστω Την Οδύσσειά μου θυμίζει ... Πρώτα πρέπει να περάσεις την 517 της 2.3.5, εσύ πρέπει να είσαι τώρα με την 526+ της 2.3.5 , μετά θα σου δουλέψει το SuperOneClick Στο 526+ σίγουρα δεν μπαίνεις στο pink screen mode - σου εμφανίζει το pink screen, αλλά δεν λειτουργεί! προσωπικά : - έβαλα CWM recovery 5.0.2.7 - έβαλα την ICS Aurora. Λένε καλά λόγια και για την Elora ICS Edited February 3, 2013 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying!
dancer_69 Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 Όχι δεν πρέπει να περάσει την Β517. Το superoneclick όπως και το doomlord' s root ή και 1-2 άλλα που έχουν εμφανιστεί τελευταία στο XDA, είναι απλά αυτοματοποιημένοι τρόποι για το ρουτάρισμα της συσκευής. Όλες οι εκδόσεις της 2.3(εκτός της τελευταίας Β528) μπορούν να ρουταριστούν με τα παραπάνω προγράμματα, μιας και χρησιμοποιούν το ίδιο exploit, το zergrush. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις αποτυγχάνουν(εγώ 2-3 φορές τα είχα καταφέρει μετά από πολλές προσπάθειες), αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη συνεργασία των drivers και του adb. Ο λόγος που αποτυγχάνουν έχει πιθανότατα να κάνει με το ότι χάνεται η σύνδεση του adb(που είναι η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του pc και της συσκευής) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Γι'αυτό και μετά από κάποιες προσπάθειες μπορεί και να επιτύχουν. Για το doomlord' s root δε, ξέρω σίγουρα ότι λειτουργεί σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις, μιας και ακριβώς με τις εντολές που περιλαμβάνει(πρόκειται για ένα .bat αρχείο που τις τρέχει μαζεμένες), και τα αρχεία που χρησιμοποιεί έχω επιτυχώς κάνει root όλες τις παραπάνω εκδόσεις(και μερικές πάνω από μία φορά). Απλά χρειάζεται να δωθούν χειροκίνητα μία μία. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη εμπειρία πάνω στη γραμμή εντολών και το κέλυφος του adb, αλλά πάντα επιτυγχάνει με την πρώτη και έτσι επίσης αποτελεί απόδειξη ότι λειτουργούν. Παράθεση
iant Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 (edited) Όχι δεν πρέπει να περάσει την Β517. Το superoneclick όπως και το doomlord' s root ή και 1-2 άλλα που έχουν εμφανιστεί τελευταία στο XDA, είναι απλά αυτοματοποιημένοι τρόποι για το ρουτάρισμα της συσκευής. Όλες οι εκδόσεις της 2.3(εκτός της τελευταίας Β528) μπορούν να ρουταριστούν με τα παραπάνω προγράμματα, μιας και χρησιμοποιούν το ίδιο exploit, το zergrush. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις αποτυγχάνουν(εγώ 2-3 φορές τα είχα καταφέρει μετά από πολλές προσπάθειες), αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη συνεργασία των drivers και του adb. Ο λόγος που αποτυγχάνουν έχει πιθανότατα να κάνει με το ότι χάνεται η σύνδεση του adb(που είναι η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του pc και της συσκευής) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Γι'αυτό και μετά από κάποιες προσπάθειες μπορεί και να επιτύχουν. Για το doomlord' s root δε, ξέρω σίγουρα ότι λειτουργεί σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις, μιας και ακριβώς με τις εντολές που περιλαμβάνει(πρόκειται για ένα .bat αρχείο που τις τρέχει μαζεμένες), και τα αρχεία που χρησιμοποιεί έχω επιτυχώς κάνει root όλες τις παραπάνω εκδόσεις(και μερικές πάνω από μία φορά). Απλά χρειάζεται να δωθούν χειροκίνητα μία μία. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη εμπειρία πάνω στη γραμμή εντολών και το κέλυφος του adb, αλλά πάντα επιτυγχάνει με την πρώτη και έτσι επίσης αποτελεί απόδειξη ότι λειτουργούν. Με 526 δεν έπαιζε το pink screen, στο pink screen δεν έβλεπε το PC καν την συσκευή! Με 517 στο pink screen το PC είδε την συσκευή και με την αντικατάσταση του recovery.img έγινε δουλειά! Ίσως να γίνεται και με τον τρόπο που λες - εγώ αλλιώς το έλυσα .. Edited February 3, 2013 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying!
dancer_69 Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 Το θέμα του pink screen είναι άλλο, και μπορεί να λειτουργήσει και αυτό σε όλες τις εκδόσεις. Απλά η Huawei κλείδωσε τον bootloader μετά την Β518 έκδοση. Υπάρχει όμως τρόπος στις νεώτερες εκδόσεις να αντικατασταθεί ο κλειδωμένος με αυτόν από την Β518. Στο post #2268 έχω βάλει σχετικό link. Παράθεση
Karthan7 Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 Παιδιά δεν έχω πλέον το τηλέφωνο, σχετικά με το root να πω ότι πριν τρέξετε το .bat αρχείο πρέπει στο pc να απενεργοποιήσετε τα antivirus. Καλή συνέχεια :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:
Pantaziskostas Δημ. February 3, 2013 Δημ. February 3, 2013 καλησπέρα παίδες, Ξέρει κανείς γιατί δεν λειτουργεί το wifi tethering στην ics aurora? Tο έχω προσπαθήσει και με την επιλογή "Πρόσβαση και φορητό σημείο πρόσβασης" που έχει στάνταρ στο μενού επιλογές και με εφαρμογή όπως το WiFi Tether με κίτρινο εικονίδιο. Παλιότερα με cm7 λειτουργούσε άψογα και σταθερά. Παράθεση
kommatias_3 Δημ. February 4, 2013 Δημ. February 4, 2013 Για όποιον εχει Aurora ΕΙΝΑΙ MUST να περάσει τον παρακατω kernel του ezete http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35820286&postcount=1025 Γρηγοράδα, σταθερότητα, οικονομία μπαταρίας και κάποια επιπλέον governor για την cpu. Τον εχω 2 μέρες τώρα και όλα πολύ καλά!! Tελικα πως παει αυτος ο kernel ?εχει διαφορα απο αυτον του Dzo?αξιζει να τον περασουμε? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒
Recommended Posts