Jump to content

giangkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giangkos

  1. giangkos

    iPhone 5

    καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το Iphone 5 απο το skroutz ποοιο καταστημα μου προτεινετε?? ηθελα να το παρω απο το birdphone αλλα απο οτι ειδα εχει εξαντληθει το ασπρο καποιο αλλο αξιοπιστο καταστημα ??
  2. καλησπερα εκανα σημερα update στο s2 σε 4.1.2 ολα κανονικα ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο ολα οκ εκλεισε απο μπαταρια το τηλεφωνο και τωρα δεν ανοιγει κολαει στο λογοτυπο samsung τι φταει και τι μπορω να κανω ?? Ευχαριστω πολυ !!
  3. παιδια εβαλα την aurora 5 παω να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη και δεν συνδεεται και οταν κανω το usb connect μ βγαζει εκτος την sd και δεν συνδεεται τι να κανω ???
  4. γεια σας εχω περασει την aurora 4.0 με το update a θελω να πέρασω τωρα την εκδοση 5 θα πρεπει να εγκαταστησω ολα το update της 5 η το τελευταιο μονο το 20 συμπεριλαμβανει και ολα τα προηγουμενα Update ? Ευχαριστω πολυ !!
  5. γεια σας θελω την βοηθεια σας αγορασα μεταχειρισμενο ενα s3 στο κινητο εχει γινει root πως θα μπορεσω να γρισω στην μαμα rom ??
  6. γεια σας ενδιαφερομαι να αλλαξω μπαταρια στο χ5 εχω βρει ορισμενες απο το e bay αλλα καμια με παραπανω mah εχει αγορασει καποιος καποια συγκεκριμενη οπου να του εχει βγει καλη μην παω να παρω στα τυφλα? Ευχαριστω πολυ !!
  7. γεια σας παιδια εχω ενα θεμα πως μπορω να βρω τα sms που ειχα με την official rom ειχα κανει back up και μετα περασα την aurora καμια ιδεα πως θα τα βρω χωρις να κανω restore ?? Ευχαριστω πολυ !!
  8. ελεος ολα τα κανει ενα λαμπακι δεν μπορουσαν να βαλουν?? :-D ευχαριστω!!
  9. γεια σας πηρα μολις σημερα μεταχειρισμενο το samsung galaxy s2 το κινητο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα εχω μονο μια απορια υπαρχει στο κινητο καποιο φωτακι ειδοποιησης που να αναβει οταν το φορτιζεις η οταν εχει καποιο μνμ η κληση ??? ευχαριστω πολυ !!
  10. τι θα αλλαξει με να το κανω ondemand και σε τι ταχυτητες να το ρυθμισω ??
  11. και στο menu και στις εφαρμογες εκανα ενα rebbot και καπως εστρωσε οκ θα δοκιμασω και το update και βλεπουμε
  12. γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum εχω το ideos x5 u8800 και προσφατα εκανα εγκατάσταση την aurora v_4.1 το κινητο για καποιο λογο κολαει αρκετα και δεν ξερω τον λογο να βάλω και το update που υπαρχει για την 4.1 η την 5 αααα και επισης να για να βάλω το update xρειαζεται καποια αλλη διαδικασια? η όπος εβαλα και την 4.1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
×
×
  • Create New...