Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ολα κομπλε την περασα την aurora ... κατι αλλο τωρα εχει κανεις προβλημα με τα ακουστηκα? ι μουσικη απο τα ακουστηκα ακουγετε πολι χαλια δυνατα με βαβουρα δεν βγαζεις νοιμα... ενω κανονικα παιζει απο το ηχιο...

Το ιδιο επαθα κ εγω αλλα δεν φταιει η rom, εμενα το παρουσιασε μετα απο πολυ καιρο με την aurora, αλλαξα το jack κ τωρα εχω αλλο θεμα...δεν λειτουργει το fm radio!!! :lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθειά σας ή την συμβουλή σας. Δεν είμαι στην παρούσα φάση κάτοχος της εν λόγω συσκευής, την είχα αγοράσει όταν βγήκε, την κράτησα γύρω στο μήνα και την έδωσα σε φιλικό μου πρόσωπο. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι είχα περάσει αν θυμάμαι καλά την Swedish Spring Rom, (εσείς ξέρετε καλύτερα), στις πληροφορίες λέει 2.3.7, CyanogenMod-7.1.0-u8800-Geno. Δεν το απασχολούσε το άτομο τυχόν αναβάθμιση, το κινητό δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, που σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρίνεται στην αριστερή της πλευρά.

Τι μου προτείνετε να κάνω? Είναι θέμα software οπότε να μου προτείνετε κάποιον οδηγό να περάσω κάποια άλλη Rom, να περάσω την μανίσια (επίσης χρειάζομαι κάποιον οδηγό), και να το στείλω με εγγύηση, η είναι θέμα Digitizer και να παραγγείλω απο το ebay καθώς είδα οτι το κόστος είναι μικρό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Έχει παρατηρήσει κανείς έναν περίεργο, ενοχλητικό ήχο απο την μεριά του συνομιλητή κατα τη διάρκεια της κλήσης?

Σαν κουνούπι ένα πράμα, ενα bzzzt με αυξομειώσεις.

Αυτός που έχει το X5 δεν ακούει καθόλου τον ήχο, οπότε μάλλον είναι απο το μικρόφωνο του κάτι γιατί όταν βάζεις handsfree ή ανοιχτή ακρόαση χάνεται.

Είχα δοκιμάσει πιο παλιά να απενεργοποιήσω το εξωτερικό μικρόφωνο που κάνει ακύρωση των εξωτερικών ήχων, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση. Στο xda απο ότι είδα λένε για παρόμοιο πρόβλημα, αλλά εκεί αναφέρουν οτι ο συνομιλητής δεν τους ακούει καλά και αυξομειώνεται η ένταση της φωνής τους, κάτι που σε εμένα δεν συμβαίνει.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθειά σας ή την συμβουλή σας. Δεν είμαι στην παρούσα φάση κάτοχος της εν λόγω συσκευής, την είχα αγοράσει όταν βγήκε, την κράτησα γύρω στο μήνα και την έδωσα σε φιλικό μου πρόσωπο. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι είχα περάσει αν θυμάμαι καλά την Swedish Spring Rom, (εσείς ξέρετε καλύτερα), στις πληροφορίες λέει 2.3.7, CyanogenMod-7.1.0-u8800-Geno. Δεν το απασχολούσε το άτομο τυχόν αναβάθμιση, το κινητό δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, που σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρίνεται στην αριστερή της πλευρά.

Τι μου προτείνετε να κάνω? Είναι θέμα software οπότε να μου προτείνετε κάποιον οδηγό να περάσω κάποια άλλη Rom, να περάσω την μανίσια (επίσης χρειάζομαι κάποιον οδηγό), και να το στείλω με εγγύηση, η είναι θέμα Digitizer και να παραγγείλω απο το ebay καθώς είδα οτι το κόστος είναι μικρό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

κατα 99% ειναι το touch που χαλασε...

μου εχει συμβει και εμενα και σε αλλους...

θα προτεινα να αγορασεις ενα αλλωστε κανει περιπου 10 ευρω αν θυμαμαι καλα...

προσεξε ομως να ειναι μονο το touch γιατι μου ειχαν πει οτι αν εχει και το πλαινο του γυρω οτι δεν εφαρμοζει στο ηχειο...

απλα στο λεω αν και εγω παραγγειλα και περιμενω τωρα ξανα (μιας και απο βλακεια μου το χαλασα παλι) που εχει και το γυρω γυρω οποτε οταν ερθει θα ενημερωσω αλλα λογικα θα το εχεις παραγγειλει μεχρι τοτε οποτε πηγαινε στα σιγουρα μονο με το touch το γυαλι που θα ξεκουμπωσεις το παλιο και θα βαλεις το καινουργιο...(εχει γενικα μια α διαδικασια αλλα ειναι πολυ βατη και υπαρχει και βιντεακι στο youtube πως το ανοιγεις και φυσικα ειμαστε και εμεις εδω)

επισης κατι τελευταιο αν το παραγγειλεις τελικα επελεξε το τζαμι με την χρυση ταινια που ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οκ...

Φίλε nothing σ'ευχαριστώ πολύ, το κόστος όντως είναι μηδαμινό οπότε λέω να παραγγείλω αυτό όπως προτείνεις (ελπίζω να κατάλαβα σωστά) http://www.ebay.com/itm/Original-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-For-Huawei-U8800-Ideos-X5-replacement-/321005893864?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abd7138e8

Φίλε nothing σ'ευχαριστώ πολύ, το κόστος όντως είναι μηδαμινό οπότε λέω να παραγγείλω αυτό όπως προτείνεις (ελπίζω να κατάλαβα σωστά) http://www.ebay.com/itm/Original-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-For-Huawei-U8800-Ideos-X5-replacement-/321005893864?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abd7138e8

Ναι αυτό είναι, ψάξε στο επίσημο τοπικ για "digitizer" θα βρεις περισσότερες οδηγίες και βιντεακι για την αντικατάσταση :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μπορεί κάποιος ν ανεβάσει κάπου την stock rom της Wind μήπως και καταφέρω να επαναφέρω το κινητό μου σ εργοστασιακή κατάσταση;

Μπορεί κάποιος ν ανεβάσει κάπου την stock rom της Wind μήπως και καταφέρω να επαναφέρω το κινητό μου σ εργοστασιακή κατάσταση;

Αμα το θες για να το πας στο service δεν χρειάζεται η μαμίσια της Wind.Μπορείς και την 2.3.5 official να περάσεις

καλησπερα εχω ενα ideos x5 και μου κοπηκε η καλωδιοταινια που ενεργοποιει το κινητο.τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση εψαξα για ανταλλακτικο αλλα τπτ πηρα την arvato αλλα μου ειπαν να το στειλω και τετοια κανανε μηνα υποθεση και το κινητο ειναι και εκτος εγγυησεις γιατι το ανοιξα...τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση καμια ιδια κανενα ideos χαλασμενο για αγορα?βοηθεια!!!!δεν εχω κινητο καθολου...

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το χ5 εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το δάνεισα σε έναν φίλο και μου το επέστρεψε μετά απο έναν χρόνο σήμερα με ΡΟΖ οθόνη και δεν ήξερα τι να κάνω... το έδωσα σε εναν τεχνικό λοιπόν και μέσω linux και μετά πολλών κόπων και βασάνων, πέρασε πάλι την αρχική rom που είχε το κινητό.

Θέλω λοιπόν αν μπορεί κανείς να μου πει εν συντομία τι βήματα να ακολουθήσω και ποια rom μου προτείνετα να βάλω πάνω στο χ5;;

έχω καιρό να ασχοληθώ με όλα αυτά και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα...

Σας ευχαριστώ

EBay κοιταξες?

παντου κοιταξα και στην hauwei κεντρικα πηρα και μου ειπαν μονο εκει...εχω ξενερωσει παλι εξοδα...κανενα χαλασμενο μεταχειρισμενο παιζει ρε παιδια?

βλεπω οτι εχει αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα κινεζικα..

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το χ5 εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το δάνεισα σε έναν φίλο και μου το επέστρεψε μετά απο έναν χρόνο σήμερα με ΡΟΖ οθόνη και δεν ήξερα τι να κάνω... το έδωσα σε εναν τεχνικό λοιπόν και μέσω linux και μετά πολλών κόπων και βασάνων, πέρασε πάλι την αρχική rom που είχε το κινητό.

Θέλω λοιπόν αν μπορεί κανείς να μου πει εν συντομία τι βήματα να ακολουθήσω και ποια rom μου προτείνετα να βάλω πάνω στο χ5;;

έχω καιρό να ασχοληθώ με όλα αυτά και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα...

Σας ευχαριστώ

Λοιπόν, κατάφερα να περάσω την 2.3.5 από το site της huawei, αλλα καθε μα κάθε φορά που πάω να κάνω root μέσω superoneclick μου βγάζει error και αμέσως μετά (not responding)!!!! τι να κάνω; μου ρχεται να το σπάσω!!!

Λοιπόν, κατάφερα να περάσω την 2.3.5 από το site της huawei, αλλα καθε μα κάθε φορά που πάω να κάνω root μέσω superoneclick μου βγάζει error και αμέσως μετά (not responding)!!!! τι να κάνω; μου ρχεται να το σπάσω!!!

είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς σωστά τις οδηγίες:

Rooting the U8800 with SuperOneClick v2.3.3

1) Dial: *#*#2846579#*#*

2) Go to projectmenu > background settings > log settings > log switch > set Log on

3) Reboot Phone

4) Switch USB Debugging ON

5) Download SuperOneClick v2.3.3

6) Plug your U8800 into your computer but DO NOT mount SD Card.

7) Run SuperOneClick and press the ROOT Button, and let it do its thing (say yes to install drivers if asked).

8) Your phone should now be Rooted.

9) You can now go back and turn logging off if you want.

Αν θυμάμαι καλά η 528 (αν έβαλες αυτή) θέλει διαφορετική μέθοδο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν πήγα να τη δοκιμάσω. Οπότε αν έχεις την 528 βάλε απο πάνω την 526.

2) Go to projectmenu > background settings > log settings > log switch > set Log on

3) Reboot Phone

7) Run SuperOneClick and press the ROOT Button, and let it do its thing (say yes to install drivers if asked).

Κάνω ακριβώς, μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά!!!!!! Το μόνο πλέον που σκέφτομαι πως μπορεί να φταίει είναι ό,τι τρέχω windows 8... δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... παρεπιμπτόντως, τρέχω την 526.

Όπως έχω ξαναγράψει, σε μερικές περιπτώσεις δεν πετυχαίνουν οι αυτοματοποιημένοι τρόποι(μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το adb, που είναι η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ συσκευής και υπολογιστή), στη δική μου περίπτωση ελάχιστες φορές κατάφερα να ρουτάρω τη συσκευή(ανεξαρτήτου έκδοσης 2.3) έτσι, και μετά από πολλές προσπάθειες. Γι' αυτό και χρησιμοποιώντας τα αρχεία και τις εντολές από το .bat του doomlord's root έκανα τη διαδικασία χειροκίνητα, η οποία αν οι εντολές δωθούν σωστά, πετυχαίνει πάντα και με την πρώτη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423422&highlight=manual+root

3) Reboot Phone

Αν θυμάμαι καλά η 528 (αν έβαλες αυτή) θέλει διαφορετική μέθοδο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν πήγα να τη δοκιμάσω. Οπότε αν έχεις την 528 βάλε απο πάνω την 526.

Λοιπόν παιδιά, αυτό που έφταιγε είναι ότι τρέχω windows 8 στο pc μου!! με το που προσπάθησα να το κάνω απο 7αρια όλα καλά...

Τώρα όμως προσπαθώ να βάλω AURORA 5.0 experimental, όπως και το κανα αλλα ενω μου λεει πως το install ηταν επιτυχες και κανω reboot κολλαει το κινητο στο σημειο όπου εχει το logo της aurora..ξερει κανεις γιατι?

Μήπως βάζεις κάποιο update και όχι ολόκληρη τη ρόμ? Όσοι έχουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα, συνήθως αυτό το λάθος είχαν κάνει.

Πρέπει πρώτα να φλασάρεις αυτό:

http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/detail?name=aurora_5.0_experimantal.zip&can=2&q=

και μετά το τελευταίο update.

EDIT:

Στην περίπτωση που έχεις βάλει το σωστό αρχείο, πρέπει επίσης να κάνεις wipe data, wipe cache, advanced->wipe dalvic cache από recovery πρώτα.

Edited by dancer_69

Μήπως βάζεις κάποιο update και όχι ολόκληρη τη ρόμ? Όσοι έχουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα, συνήθως αυτό το λάθος είχαν κάνει.

Πρέπει πρώτα να φλασάρεις αυτό:

http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/detail?name=aurora_5.0_experimantal.zip&can=2&q=

και μετά το τελευταίο update.

EDIT:

Στην περίπτωση που έχεις βάλει το σωστό αρχείο, πρέπει επίσης να κάνεις wipe data, wipe cache, advanced->wipe dalvic cache από recovery πρώτα.

Το αρχείο που με έδωσες εσυ (και σ ευχαριστω για το ενδιαφερον) έβαλα και αφού έκανα wipe data, wipe cache, advanced->wipe dalvic cache πρώτα... και την φλάσαρα αρκετές φορές αλλά τίποτα... μήπως φταίει το ότι χρησιμοποιώ το τeleυταίο recovery CWM 6.0.2.8 κι όχι κάποιο από τα προηγούμενα που λέει?? έβαλα τώρα μόλις την Cyanogenmod 10.1. Update 2 for version 2 και όλα καλά, αλλά το κακό με αυτήν είναι ότι έχει bug στο wifi και δεν ανοίγει.. έχεις εσύ κάτι άλλο να προτείνεις??

Η recovery δεν παίζει κάποιο ρολό, δεν αναφέρεται επειδή δεν έχει ενημερωθεί το post και η έκδοση αυτή είναι καινούρια. Τώρα από τη στιγμή που έχουν γίνει τα wipes, και εφόσον λειτουργεί και η cyanogenmod, θα έπρεπε να λειτουργεί. Τώρα τι φταίει και αν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης μόνο από το log μπορεί να φανεί. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις τον optimus kernel:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135266

αφού περάσεις τη ρομ και το update20, μήπως είναι θέμα kernel.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και τις Mlora ή Elora, οι οποίες βασίζονται στην Aurora και έτσι είναι εξίσου σταθερές.

Στην aurora η χαμηλοτερη ενταση ειναι τόσο πολυ δυνατα που ενοχλεί όταν έχει απολυτη ησυχια, και η υψηλοτερη ειναι τοσο πολυ δυνατα που παραμορφωνεται ο ηχος. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο;