Jump to content

_2FAST

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _2FAST

  1. _2FAST

    Lenovo K80

    Λογικά θα είναι στο δίκτυο της Wind για να μην μπορεί να πιάσει 3G. Δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη μπάντα το κινητό.
  2. Έχει έρθει σε κανέναν το update για την 10.3.3? edit: ήρθε σε μένα.. η Cosmote δεν έδινε το update OTA, αλλά ειδα απο το Sachesi ότι το έχει διαθέσιμο η Vodafone, οπότε έβαλα μια sim της Vodafone έκανα search for updates και ήρθε κατευθείαν το OTA update στην 10.3.3.1435 :)
  3. _2FAST

    Lenovo K80

    Και όταν λες οτι θα το στείλεις πίσω, πού εννοείς? Στην Κίνα ή το πήρες απο Ελλάδα?
  4. _2FAST

    Lenovo K80

    Ναι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το είχα ξαναγράψει και εδώ. Έβαλα την τελευταία ευρωπαική rom μήπως και διορθωθεί αλλά συνεχίζεται.
  5. _2FAST

    Lenovo K80

    Δες εδώ που έχει πολλά απο τα κινέζικα site (πολλές φορές οι τιμές δεν είναι ενημερωμένες, καλυτερα μπες και στο καθε ενα ξεχωριστά) https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-k8-k80m-4gb-64gb
  6. _2FAST

    Lenovo K80

    Αξίζει σαν κινητό, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το πάρεις 214€ όταν μπορείς να το πάρεις με ακριβώς τη μισή τιμή. 107€ το πήρα απο Κίνα.
  7. _2FAST

    Lenovo K80

    Την εργοστασιακή rom έχω.
  8. _2FAST

    Lenovo K80

    Όχι δεν βρήκα απο τί προέρχεται, ούτε κάτι σχετικό στο internet. Συνεχίζει να το κάνει σε τυχαίες στιγμές πάντως, μια φορά καθε 2-3 μέρες θα το κάνει σίγουρα. Αναρωτιέμαι αν είναι ελαττωματικό ή αν για καποιο λόγο πειράχτηκε η θύρα που μπαίνει η sim.
  9. _2FAST

    Lenovo K80

    Έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα: Σε τυχαίες στιγμές, είτε ενώ το κινητό βρίσκεται σε χρήση ή όχι, μου ζητάει να εισάγω το pin σαν να έχω αφαιρέσει/προσθέσει την κάρτα sim. Και φυσικά όση διάρκεια είναι σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορώ να λάβω κλήσεις, sms κλπ. Μόλις το βάλω δουλεύει φυσιολογικά. Η sim μου είναι ολοκαίνουρια, την πήρα πριν 1 μήνα απο τον Γερμανό γιατί η παλιά μου δεν ταίριαζε.
  10. _2FAST

    Lenovo K80

    Παρέλαβα το κινητό πριν λίγο :). Το είχα παραγγείλει στις 18/08 απο gearbest.com. Σε εσάς είχε μέσα στην συσκευασία ένα λεπτό αιχμηρό εξάρτημα για να βγάζεις την sim απο το tray? Σε εμένα όχι, το άνοιξα με μια λεπτή καρφίτσα. Edit: το βρήκα.. ήταν απο την πίσω μεριά της προστατευτικής θήκης του κουτιού του κινητού. Μια χαρά μου φένεται μέχρι τώρα ως προς την ταχύτητα και την απόκριση. Δεν μου άρεσε λίγο η κάμερα, μου φαίνεται ότι τραβάει κάπως μουντά χρώματα και ο χρόνος που κάνει για να βγάλει μια φωτογραφία απο τη στιγμή που πατάς το κουμπί, νομίζω ότι είναι κάπως πιο μεγάλος από ότι στο Blackberry Q10 μου, που τραβάει σχεδόν ακαριαία.
  11. _2FAST

    Lenovo K80

    Γιατί να προτιμήσει κάποιος να βάλει την ευρωπαική rom που υπάρχει στα προηγούμενα post? Το μόνο πλεονέκτημα που καταλαβα ειναι οτι αν γινει καποια αναβαθμιση στο λειτουργικό, εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να την παρεις και εσυ. Υπάρχει και κατι αλλο?
  12. _2FAST

    Lenovo K80

    Ναι σε εμένα, το παρήγγειλα στις 18/08 και στις 24/08 το έστειλαν με Netherlands Post όπως είχα ζητήσει. Μου έδωσαν tracking number και έβγαλαν και φωτογραφία το δέμα με τον αριθμό αποστολής επάνω. Τώρα ειναι σε στάδιο "The item is at the PostNL sorting center".
  13. _2FAST

    Lenovo K80

    Το παρήγγειλα σήμερα απο Κίνα στα 107€ (gearbest.com), αλλά το μοντέλο αναφέρεται ως Lenovo K80M. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 2 μοντέλα? Γιατι οσο και αν εψαξα μου φαινονται ολόιδια. Επίσης αλλού είδα το ίδιο κινητό να αναφέρεται και σαν Lenovo P90, συνήθως με 2GB Ram, όπως πχ αυτό http://www.gsmarena.com/lenovo_p90-6920.php Είναι το ίδιο κινητό ουσιαστικά?
  14. Μιας και δεν μου εμφάνιζε το update το έκανα χειροκίνητα με το Sachesi με τις οδηγίες που έχει εδώ και φαίνεται να λειτουργεί άψογα, είναι πολύ απλή διαδικασία νομίζω. Για πάροχο διάλεξα την Vodafone Αγγλίας (Country 234 & Carrier 015), σύμφωνα με αυτή τη λίστα για το μοντέλο SQN100-3
  15. Απενεργοποίησα το δίκτυο κινητής και το δοκίμασα πάλι αλλά δεν την εμφάνισε. Κατέβασα ένα εργαλείο που λέγεται Sachesi από τις οδηγίες που έχει εδώ και αφού το εγκαταστήσεις απο το tab search σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις που έχουν εγκριθεί ανα χώρα/πάροχο. Ο κωδικός της Ελλάδας είναι 202 και της Cosmote 01, τα βάζεις αριστερά στα αντίστοιχα πεδία πατάς search και σου εμφανίζει τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Για κανέναν Ελληνικό πάροχο δεν βγάζει την 10.3.2
  16. Σε εμένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το update. Έχω Cosmote, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό επειδή έχω δει ότι το αναφέρετε πιο πάνω. Το κινητό το αγόρασα ως μεμονωμένη συσκευή, sim-free δηλαδή. Τι σχέση έχει ο πάροχος που χρησιμοποιώ?
  17. Όχι δεν το αφήνω πριν το enter ούτε έχει σχεση αν το κάνω γρήγορα ώστε να "μπερδεύεται", κρατάω το alt πατημένο και με το που πατήσω enter κάνει search. Δοκίμασα και να το κάνω επιλέγοντας την γλώσσα απο την οθόνη αφής αλλα παλι εχει ηδη ξεκινησει το searching πριν το κανω.
  18. Όταν είσαι στον browser και έχεις κάνει κλικ στη μπάρα διευθύνσεων μπορείς να γράψεις εκτός απο ένα url ώστε να το φορτώσει (πχ http://www.yahoo.com), ένα οποιοδήποτε κείμενο και θα κάνει αναζήτηση στο google. Οπως δηλαδή κάνει και ο Chrome και άλλοι desktop browsers. Το πρόβλημα μου είναι οτι αν ξεκινήσω να γράφω κάτι σε μια γλώσσα πχ ελληνικά και μετά θελω να συνεχίσω σε αγγλικά, αν πατήσω το alt+enter τότε αν και αλλάζει γλώσσα το δέχεται ταυτόχρονα και σαν enter για να κάνει την αναζήτηση, οπότε χάνει το focus και πρεπει να ξανα συνεχίσω να γράφω αφού τελειώσει η αναζήτηση με τα οποια ασχετα αποτελεσματα εχει φερει, κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό. Το ίδιο κάνει και σε άλλες εφαρμογές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω? Μπορώ εναλλακτικά κάπως να αλλάξω το συνδυασμό για την εναλλαγή γλώσσας?
  19. Πριν λίγο πέρασα την official 10.3.1.1565 απο το ενσωματωμένο software update check του κινητού :D
  20. Μπα όχι προσπάθησα να κάνω αυτό που περιγράφεις αλλά εμφανίζεται μια επιλογή που λέει "Hide bar" και αν την επιλέξω απλά κρύβει μια μπάρα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος και δίνει λίγο περισσότερο χώρο στην οθόνη, αλλά και πάλι δεν έχει κάποια επιλογή για να κάνω κάτι άλλο. Μάλλον δεν υπάρχει τρόπος για κάποιες εφαρμογές να εμφανιστούν σωστά στις διαστάσεις του Q10.
  21. Και τα 2. Το Google Play το πέρασα μόλις τώρα στην τελευταία official 10.2 που έχει το κινητό και λειτουργεί κανονικά. Την 10.3.1 θα την περάσω αργότερα. Εχεις βάλει εσύ ή καποιος άλλος την εφαρμογή What's Up της Cosmote? Την έβαλα, αλλα δεν μπορώ να φύγω απο την αρχική οθόνη που δείχνει 6 slides, μπορώ μόνο να πάω δεξιά-αριστερά. Πρέπει να έχει κάποιο κουμπί και δεν εμφανίζεται στην οθόνη.
  22. Καλησπέρα dalton114, μπορείς να δώσεις μερικές οδηγίες για το Google Play που ανέφερες? Είμαι κάτοχος του Blackberry Q10 εδώ και μερικές μέρες και λέω να κατεβάσω την leaked 10.3.1. Edit: Το βρήκα, ήταν αρκετά εύκολο τελικά όντως :)
  23. Έχει παρατηρήσει κανείς έναν περίεργο, ενοχλητικό ήχο απο την μεριά του συνομιλητή κατα τη διάρκεια της κλήσης? Σαν κουνούπι ένα πράμα, ενα bzzzt με αυξομειώσεις. Αυτός που έχει το X5 δεν ακούει καθόλου τον ήχο, οπότε μάλλον είναι απο το μικρόφωνο του κάτι γιατί όταν βάζεις handsfree ή ανοιχτή ακρόαση χάνεται. Είχα δοκιμάσει πιο παλιά να απενεργοποιήσω το εξωτερικό μικρόφωνο που κάνει ακύρωση των εξωτερικών ήχων, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση. Στο xda απο ότι είδα λένε για παρόμοιο πρόβλημα, αλλά εκεί αναφέρουν οτι ο συνομιλητής δεν τους ακούει καλά και αυξομειώνεται η ένταση της φωνής τους, κάτι που σε εμένα δεν συμβαίνει.
  24. Βρηκα τρόπο να επαναφέρω το ΙΜΕΙ !!! Το εγραψα και στο xda αλλα δεν ξέρω αν θα με αφήσουν εκει ή εδω να γράψω τον τρόπο καθώς με αυτόν μπορεις να αλλαξεις το ΙΜΕΙ σε ο,τι θες. Ας με ενημερώσει καποιος Mod αν μπορώ να μοιραστώ τη διαδικασία.
×
×
  • Create New...