spiros_100 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδια καλημερα εχω περασει την cm7 εδω και καιρο και ολα οκ εκτος απο τα μηνυματα τα οποια οταν γραφω μηνυμα στους 50 χαρακτηρες με παιρναει σε δευτερο μηνυμα εχει κανεις να προτεινει κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Μία βοήθεια για το πώς μπορώ να πάω από την Β160 στην official 2.3 ρομ? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Έχει αναφερθεί 100 φορές, κάνε μια αναζήτηση στο θέμα και κάτι θα βρεις Άσε που υπάρχει ένα pdf μέσα στο zip της 2.3 ρομ(την οποία μπορείς να κατεβάσεις από το site της Huawei) που εξηγεί το πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Βασικά να ρωτήσω εάν αξίζει η μετάβαση ήθελα να μάθω περισσότερο και ίσως κάποιο λίνκ με τις οδηγίες γιατί δεν είναι εύκολο να ψάχνεις μέσα σε ένα τόσο χαοτικό νίμα όπως αυτό...αλλά να ρωτήσω ....λέει η Huawei σε pdf πώς θα πάω απο την Custom B160 στην official της Ρομ? :cry::cry: Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Γι' αυτό υπάρχει το κουμπί αναζήτησης, για να διευκολύνει το ψάξιμο στα μεγάλα θέματα. Όντως δεν είναι εύκολο να ψάχνεις, αλλά γίνεται ακόμη δυσκολότερο όσο το θέμα μεγαλώνει κάνοντας και απαντώντας αντίστοιχα τις ίδιες ερωτήσεις. Άλλωστε και εμείς που γνωρίζουμε ότι υπάρχει απάντηση την ίδια δουλεία θα πρέπει να κάνουμε για να τη βρούμε. Πχ κάπου υπάρχει μια απάντηση εδώ ή στο γενικό θέμα του Χ5, σχετικά με τις βελτιώσεις που έχει η 2.3 συγκεντρωμένες(αν θυμάμαι καλά). Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις αναφορικά με την κάμερα/βιντεο, για τις περιπτώσεις που το wifi έχει πρόβλημα, καθώς και κάποιες βελτιώσεις του Περιβάλλοντος χρήσης(UI, νέος laucher) καθώς και προσθήκη κάποιων εφαρμογών και widgets. Βέβαια οι βελτιώσεις του UI κλπ δεν έχουν και τόση σημασία αν χρησιμοποιείς κάποιον διαφορετικό από τον εργοστασιακό laucher, οι δε εφαρμογές υπάρχουν και στο market. Όσον αφορά το pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση της ρομ, δεν έχει σημασία ποια ρομ είχες πριν(official ή custom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Μία βοήθεια για το πώς μπορώ να πάω από την Β160 στην official 2.3 ρομ? μη πας αν η οθονη σου δεν ειναι synaptics....!!! Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδια μηπως ξερει κανενας μηπως βγηκε καμια ics custom rom για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Τίποτα που να είναι για καθημερινή χρήση ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Τελικα ξερει κανεις γιατι μερικα Χ5 δουλευουν μια χαρα με την καινουργια ρομ και αλλα εχουν πολλα προβληματα,δηλ. εχει εντοπισει κανεις την αιτια του κακου? Το προβλημα με την οθονη τελικα το παρουσιαζουν μονο οι atmel η εχει παρουσιαστει και σε κατοχους κινητων με την Synaptics οθονη και τελικα μηπως μονο οι συσκευες με την atmel παρουσιαζουν και ολα τα υπολοιπα προβληματα η δεν παιζει ρολο και ολες οι συσκευες ανεξαρτητος το τη οθονη φορανε εχουν προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Τελικα ξερει κανεις γιατι μερικα Χ5 δουλευουν μια χαρα με την καινουργια ρομ και αλλα εχουν πολλα προβληματα,δηλ. εχει εντοπισει κανεις την αιτια του κακου? Το προβλημα με την οθονη τελικα το παρουσιαζουν μονο οι atmel η εχει παρουσιαστει και σε κατοχους κινητων με την Synaptics οθονη και τελικα μηπως μονο οι συσκευες με την atmel παρουσιαζουν και ολα τα υπολοιπα προβληματα η δεν παιζει ρολο και ολες οι συσκευες ανεξαρτητος το τη οθονη φορανε εχουν προβλημα? Εκτός απο την οθόνη φαίνεται οτι και άλλα εξαρτήματα έχουν έρθει απο διαφορετικούς κατασκευαστές. Ίσως να φταίει αυτό για την περίεργη συμπεριφορά στην αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 μη πας αν η οθονη σου δεν ειναι synaptics....!!! Εκτός απο την οθόνη φαίνεται οτι και άλλα εξαρτήματα έχουν έρθει απο διαφορετικούς κατασκευαστές. Ίσως να φταίει αυτό για την περίεργη συμπεριφορά στην αναβάθμιση. Ρε παιδιά, εγώ έχω amtel. Βλέπω ότι έχει προβλήματα ακόμα και με την oficial νέα rom. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση. Μπορούμε να αλλάξουμε το κινητό με την εγγύηση? Aς τα παρουμε λιγο απο την αρχη... το καλυτερο που εχετε να κανετε, οσοι θελετε δεν κρατιεστε και θελετε μια mini αναβαθμιση, αλλα φοβαστε μηπως δεν λειτουργει οπως πρεπει το κινητο σας,ειναι να ψαξετε και να βρειτε την 2.2.2 (b138) οσοι ειστε με την 2.2.1 , η οποια ειναι η καλυτερη και η τελευταια froyo (την εχει στο site της huawai ) και δουλευουνε οοοολα αψεγαδιαστα!! Η 2.3.5 της huawai σε αρκετες συσκευες εχει σοβαρο προβλημα με το wifi τουλαχιστον...βεβαια σε μερικους (λιγους) δουλεψανε ολα,αλλα αν πατε μια βολτα απο ξενα site γινεται ο χαμος απο οθονες που δεν δουλευουνε σωστα,χαμενα και μη επανακτησιμα IMEi,reboots, και το κυριοτερο ενω το wifi δειχνει οτι συνδεεται κανονικα παντου, για καποιο λογο ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ME THN KAMIA!! Αν θελετε να πειραματιστητε... βαλτε την 2.3.5 αλλα αφου πρωτα : 1)εχωντας root to κινητο παρετε backup με το titanium backup τα παντα (εφαρμογες,παιχνιδια,ρυθμισεις) τα οποια χανονται ολα με την οποιαδηποτε αναβαθμιση 2)κανοντας αντιγραφο των επαφων σας στην καρτα SD σας (πατωντας εξαγωγη επαφων ) και πατωντας απλα μετα εισαγωγη οταν βαλετε την νεα Rom εχετε ξανα ολες τις επαφες σας! εναλακτικα χρησημοποιηστε ενα προγραμα π.χ myphone explorer για back up στον υπολογιστη, και ελενχουμε το Gmail μας αν μηπως εχει μεσα ολες τις επαφες που χρειαζομαστε! Το backup της huawai εχει αναφερθει απο μερικους, οτι δεν λειτουργεισε στην επαναφορα δεδομενων,οταν μπηκε η 2.3.5. 3) κατεβαστε απο το market ενα προγραμμα backup των sms σας γιατι το titanium επαναφερει την εφαρμογη..αλλα στην περιπτωση την δικη μου με το handset sms που ειχα, δεν επανεφερε τα sms εισερχομενα κτλπ. 4)αντιγραψετε στην καρτα μνημης η στο pc σας οτι δεν εχετε backup (mp3,φωτογραφιες.κ.τ.λ.π) οτι δεν ειναι στην καρτα μνημης και ειναι μεσα στο τηλεφωνο διαγραφεται! 5) οσοι εχετε custom recovery π.χ cm recovery με την αναβαθμιση διαγραφεται το προγραμμα,αλλα οχι και το backup σας,εφ οσον το εχετε στην sd! αν επανελθετε στην 2.2.1 η στην 2.2.2 μετα απο αποτυχημενη εγκατασταση της 2.3.5,και το ξαναεγκαταστησετε τοτε μπορειτε να επαναφερονται τα παντα κανονικα. 6) αφου περασουμε την κουνουρια rom, κανουμε root ξανα περναμε το titanium backap, επιλεγουμε μεσα απο το μενoυ του να επαναφερθουνε ακομα και οι ρυθμισεις μας,(σημεια wifi,apn,συζευξεις bluetooth κ.τ.λ.π) επειτα το sms backup,και τελος κανουμε εισαγωγη τις επαφες μας απο την καρτα μνημης 7) Ελληνικο πληκτρολογιο φυσικα και υπαρχει στο market,αλλα οχι το touch pal ,για αυτους που τους εχει βολεψει το εχουνε ανεβασει (καντε ενα κοπο και ψαξετε σε προηγουμενα ποστ) καποια μελη εδω. 8) τι κανουμε αν δεν μας αρεσει,η δεν δουλευει πληρως η 2.3.5 ?? οτι χρειαζεται για επιστροφη στην 2.2.1 το εχει εδω : κοιταξετε τα ποστ #950 και #952 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360&page=64 9) οσοι δεν εχετε προβλημα με το κινητο σας και δεν γνωριζεται απο modding κτλπ καλο ειναι να μην πειραξετε ακομα κατι, μεχρι να βγει καποιο καινουριο update η καποιο fix για το wifi k.t.p. 10)δεν γνωριζω κατα ποσο με ολες αυτες τις moddες, χανεται η εγγυηση,και δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα! οτι κανετε το κανετε με πληρη και αποκλειστικη δικη σας ευθυνη!! Ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα... Άψογος φίλε. Σε ευχαριστούμε πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 εγω εχω εδω και δυο βδομαδες την miui του ret4rt thn 1.12.16 εκδοση με τον κερνελ που ειχε μεσα η ρομ.ολα καλα κανενα bug ολα τελεια....αλλα...η μπαταρια παρα τα calibration που της εχω κανει και τα wipe stats apo cmw ωρες ωρες δειχνει οτι να'ναι.Χωρις αυτο να ειναι ενοχλητικο βεβαια.Π.χ. χτες ειμαι νετ με opera mini μεσω 3g και η μπαταρια παει καπως ετσι: 91,90,91,90,89,88,89,90,89,88,87,86,87,88.....και μετα συνεχισε κανονικα.Δεν ειναι ενοχλητικο ακομα απλα το αναφερω.Αυτο που ειναι ενοχλητικο ομως ειναι το οτι δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης.Εβαλα δικους μου,κατεβασα απο zedge, απο την miui εφαρμογη που εχει για ringtones αλλα αυτο εχει κολλησει σε εναν που προυπηρχε και τελος.... :( Επισης εχω το touchpal της wind που ειχε η μαμα ρομ και σμσ με 70 χαρακτηρες.καμια λυση-ρυθμιση που δεν μπορεσα να βρω για 160?Η παω για αλλαγη πληκτρολογιου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 εγω εχω εδω και δυο βδομαδες την miui του ret4rt thn 1.12.16 εκδοση με τον κερνελ που ειχε μεσα η ρομ.ολα καλα κανενα bug ολα τελεια....αλλα...η μπαταρια παρα τα calibration που της εχω κανει και τα wipe stats apo cmw ωρες ωρες δειχνει οτι να'ναι.Χωρις αυτο να ειναι ενοχλητικο βεβαια.Π.χ. χτες ειμαι νετ με opera mini μεσω 3g και η μπαταρια παει καπως ετσι: 91,90,91,90,89,88,89,90,89,88,87,86,87,88.....και μετα συνεχισε κανονικα.Δεν ειναι ενοχλητικο ακομα απλα το αναφερω.Αυτο που ειναι ενοχλητικο ομως ειναι το οτι δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης.Εβαλα δικους μου,κατεβασα απο zedge, απο την miui εφαρμογη που εχει για ringtones αλλα αυτο εχει κολλησει σε εναν που προυπηρχε και τελος.... :( Επισης εχω το touchpal της wind που ειχε η μαμα ρομ και σμσ με 70 χαρακτηρες.καμια λυση-ρυθμιση που δεν μπορεσα να βρω για 160?Η παω για αλλαγη πληκτρολογιου? Ετυχε να διαβασω ενα σχολιο του Κωστα στο techblog για καποιο κινητο κ εγραφε αυτο, Για το Χ5 το πρώτο όχι το Pro δεν θα θα υπάρξει ελληνική αναβάθμιση 2.3 και θα πρέπει όποιος θέλει να την κάνει να επισκεφτεί το επίσημo site της Huawei http://goo.gl/T3pOK. Το update αυτό δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ενώ και τα SMS με ελληνικούς χαρακτήρες θα χρεώνονται ανα 70 χαρακτήρες. Για το X5 Pro η αναβάθμισh 2.3 θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και χρέωση SMS στους 150 χαρακτήρες και αναμένεται ίσως και μέσα στον Ιανουάριο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Τώρα τι σχέση έχει η αναβάθμιση του λειτουργικού με τη γλώσσα του ενσωματωμένου πληκτρολογίου μόνο αυτός που το έγραψε το ξέρει... Αν θέλει να το παίξει γνώστης ας μας πει αν θα βγεί άλλη 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση χθες σε 2.3 και όλα πήγαν καλά, αλλά από την ώρα που έσβησα τον φάκελλο dload από την sd το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Το μόνο που κάνει η συσκευή είναι όταν πατάω vol + και power μαζί να με βάζει στην μπλε οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Σίγουρα δεν έσβησες τίποτα από το φάκελο .cust_backup/image? Η μπλε οθόνη σημαίνει ότι δεν υπάρχει το αρχείο recovery.img στον παραπάνω φάκελο. Για να μην μπαίνεις στο λειτουργικό, μάλλλον έχουν διαγραφεί και άλλα αρχεία από εκεί, ή και ολόκληρος ο φάκελος. Και μιας και η huawei έχει κλειδώσει τη λειτουργία φόρτωσης του διαμερίσματος που περιέχει τον παραπάνω φάκελο, όταν συνδέεται η συσκευή με το καλώδιο ενώ είναι στη ροζ οθόνη, μάλλον θα πρέπει να ξαναβάλεις στο φάκελο dload στην κάρτα και να επαναλάβεις τη διαδικασία εγκατάστασης της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Σίγουρα δεν έσβησες τίποτα από το φάκελο .cust_backup/image? Η μπλε οθόνη σημαίνει ότι δεν υπάρχει το αρχείο recovery.img στον παραπάνω φάκελο. Για να μην μπαίνεις στο λειτουργικό, μάλλλον έχουν διαγραφεί και άλλα αρχεία από εκεί, ή και ολόκληρος ο φάκελος. Και μιας και η huawei έχει κλειδώσει τη λειτουργία φόρτωσης του διαμερίσματος που περιέχει τον παραπάνω φάκελο, όταν συνδέεται η συσκευή με το καλώδιο ενώ είναι στη ροζ οθόνη, μάλλον θα πρέπει να ξαναβάλεις στο φάκελο dload στην κάρτα και να επαναλάβεις τη διαδικασία εγκατάστασης της ρομ. Τα κατάφερα και το άνοιξα κάνοντας wipe data από την μπλε οθόνη, φυσικά χάθηκαν τα πάντα που είχα κατεβάσει από market και οι ρυθμίσεις. Ίσως κάτι να πείραξα στην χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια μου να του περάσω την recovery v5.5.0.4 που βρήκα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Τώρα τι σχέση έχει η αναβάθμιση του λειτουργικού με τη γλώσσα του ενσωματωμένου πληκτρολογίου μόνο αυτός που το έγραψε το ξέρει... Αν θέλει να το παίξει γνώστης ας μας πει αν θα βγεί άλλη 2.3. Ο Κωστας στο techblog σιγουρα δεν ειναι κανενας ασχετος μιας κ προκειται για εναν απο τους ιδρυτες της εν λογω σελιδας που η δουλεια τους ειναι να ασχολουντε με κινητα τηλεφωνα κ να τα παρουσιαζουν με το που κυκλοφορουν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ο Κωστας στο techblog σιγουρα δεν ειναι κανενας ασχετος μιας κ προκειται για εναν απο τους ιδρυτες της εν λογω σελιδας που η δουλεια τους ειναι να ασχολουντε με κινητα τηλεφωνα κ να τα παρουσιαζουν με το που κυκλοφορουν. Ναι άλλωστε φαίνεται και απο το σχόλιο του για ... τη γλώσσα του πληκτρολογίου. Την επόμενη φορά να μας πει και ποιά έκδοση του facebook θα έχει ενσωματωμένη η εργοστασιακή rom αφου το θεωρεί μέρος του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δεν είναι παράλογο το σχόλιο, μιλάει για το στοκ πληκτρολόγιο που υπάρχει επάνω όπως το αγοράζεις/αναβαθμίζεις, δεν έχουν όλοι γνώσεις να το αλλάξουν ή να καταλάβουν τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση βάζεις handcent SMS (τα μετατρέπει σε 160 χαρακτήρες) και είσαι κουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δεν θέλει καμία γνώση. Το market έχει 500 πληκτρολόγια. Γι'αυτη την αναβάθμιση μπορείς να κάνεις 100 διαφορετικά σχόλια. Για την ευαισθησία της οθόνης, για το wifi που στους μισούς δε δουλεύει, για την κάμερα, για τις καθυστερήσεις, για τα widget που χάνονται για ενα κάρο άλλα σοβαρά πράγματα που ΕΧΟΥΝ να κάνουν με το λειτουργικό δεν ΔΕΝ φτιάχνονται απο τους χρήστες. Αντι για αυτά γράφει για τη γλώσσα του πληκτρολογίου που διορθώνεται απλά με ενα νεο πληκτρολόγιο και το μήκος του μηνύματος που εξαρτάται απο την εφαρμογή και ΟΧΙ απο το λειτουργικό και όπως είπες και εσύ διορθώνεται απλά βάζοντας άλλο πρόγραμμα. Προφανώς ο συγκεκριμένος δεν έχει ιδέα τι γίνεται με αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παιδια εγω εκανα downgrade τελικα. Επειδη με cm/oxygen εχω ενα θεμα υπαρχει καποια αλλη ρομ (κατι σε geno κατι θυμαμαι )που να εχει o/c ; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) παιδια εγω εκανα downgrade τελικα. Επειδη με cm/oxygen εχω ενα θεμα υπαρχει καποια αλλη ρομ (κατι σε geno κατι θυμαμαι )που να εχει o/c ; Μπορείς πάντα να βάλεις την ΜΙUI. Αλλά επίσης υπάρχει και η επιλογή απλά της αλλαγής kernel με έναν που δέχεται O/C όπως αυτός μαζί με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος για να θέτεις εσύ την τιμή που θα τρέχει ο επεξεργαστής σου. Edited January 12, 2012 by manoysos1175 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παιδια εγω εκανα downgrade τελικα. Επειδη με cm/oxygen εχω ενα θεμα υπαρχει καποια αλλη ρομ (κατι σε geno κατι θυμαμαι )που να εχει o/c ; Αφού έκανες downgrade μπορείς να βάλεις τον o/c kernel του geno και να ρυθμίσεις εσύ τη συχνότητα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) ok ευχαριστω. δοκθμαζω την miui. απλα αν δε μου κατσει καλα ειμαι αναμεσα σε μια Β160 και μια flb b137 r7 και δε θυμαμαι ποια ειναι πιο αξιοπιστη.. οποια βοηθεια δεκτη. ευχαριστω οκ την περασα αλλα δε μου βλεπει την sd παρα μονο του τηλεφωνου. ρυθμιζεται απο πουθενα??(εψαξα αλλα δε βρηκα κατι. Edited January 12, 2012 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts