chrisdental Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Aπλά πιστεύω ότι είναι ψυχολογική ανάταση αυτή η αναβάθμιση και τίποτα άλλο :p . Και επειδή μιλάμε για το DHD... μια είναι η λύση... custom roms. Πολλοί καλοί μάγειρες και πολλές καλές roms!!! Με ολο το θαρρος των κατα καιρους συνομιλιων μας σε κανακηρρυσω σαν τον καθοδηγητη μου, βημα-βημα, οταν θα ρουτοφλασάρω το HD, οκ; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εσύ και θάρρος έχεις και θράσσος :p . Ναι ρε κανένα πρόβλημα !!! (Η πλάκα είναι ότι είχα ζητήσει βοήθεια από τον kollatos και τον elthis κάποτε), αλλά εντάξει είναι εύκολο. Κάποια στιγμή όποτε έχεις χρόνο στείλε μου μήνυμα να αρχίσουμε. Θα δώσουμε ραντεβού διαδυκτιακό !! χαχαχαχα (Βέβαια ο elthis μας πούλησε :p . O άνθρωπος των ειδικών αποστολών . Πήγε στη Samsung ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Καλημέρα στην όμορφη παρέα . Μια από τις τελευταίες rom που κυκλοφορούν είναι η virtuous Affinity που είναι βασισμένη στο μοντέλο της HTC runnymede. Πολύ γρήγορη, αψεγάδιαστη χωρίς bugs, sense 3.5, και αρκετά tweets. Παραθέτω post από την πιο επαγγελματική ομάδα modders που παίζει τελευταία. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346474 P.S. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα, όπως και ένας άλλος φίλος της παρέας, όλους αυτούς τους καταπληκτικούς modders, που κάνουν καλύτερη τη συσκευη μου, γιατί δε τους κάνω donate; ( να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τους παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εσύ και θάρρος έχεις και θράσσος :p . Ναι ρε κανένα πρόβλημα !!! (Η πλάκα είναι ότι είχα ζητήσει βοήθεια από τον kollatos και τον elthis κάποτε), αλλά εντάξει είναι εύκολο. Κάποια στιγμή όποτε έχεις χρόνο στείλε μου μήνυμα να αρχίσουμε. Θα δώσουμε ραντεβού διαδυκτιακό !! χαχαχαχα (Βέβαια ο elthis μας πούλησε :p . O άνθρωπος των ειδικών αποστολών . Πήγε στη Samsung ) Να αποθηκεύσετε τη συνομιλία παιδιά γιατί χρειάζομαι κι εγώ βοήθεια :help: !! Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Nα βοηθήσουμε γιατί όχι. Πάντως να ξέρετε είναι πολύ εύκολο!!. Και πρέπει να μάθετε για να ξέρετε και αργότερα τι πρέπει να κάνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ...θα με βάλετε και εμένα στην πρίζα να flashαρω......... δεν στήνουμε ένα Webex κάποιο απόγευμα....... :rolleyes: Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Βασικά σωστή η ιδέα σου. Όποιος θέλει να βάλει custom rom, να φτιαχτεί ένα κανάλι και να υπάρξει έτσι μια βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Εσύ και θάρρος έχεις και θράσσος :p . Ναι ρε κανένα πρόβλημα !!! (Η πλάκα είναι ότι είχα ζητήσει βοήθεια από τον kollatos και τον elthis κάποτε), αλλά εντάξει είναι εύκολο. Κάποια στιγμή όποτε έχεις χρόνο στείλε μου μήνυμα να αρχίσουμε. Θα δώσουμε ραντεβού διαδυκτιακό !! χαχαχαχα (Βέβαια ο elthis μας πούλησε :p . O άνθρωπος των ειδικών αποστολών . Πήγε στη Samsung ) Ωραια πραγματα! Θα σου στειλω pm για να αρχισει το ρουτοφλασαρισμα του κινητου. Μ'αρεσει αυτος ο ορος!!! :D (Λογω επαγγελματος το δοντι παντα αστραφτει!!!) Οσο για τον elthis, παλι με ολο το θαρρος της "συμφορουμοτητας", θα πω οτι ολοι κανουμε λαθη στη ζωη μας!! Απο αυτα ομως μαθαινουμε και γινομαστε καλυτεροι. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα γυρισει στην οικογενεια!!! Ακου samsung...!!! Edited December 6, 2011 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά επειδή θα πουλήσω το κινητό και θέλω να επαναφέρω την επίσημη ρομ.. πρώτα κάνω s-on και μετά περνάω την οφίσιαλ?Δεν χρειάζεται κάτι άλλο έτσι? Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ωραια πραγματα! Θα σου στειλω pm για να αρχισει το ρουτοφλασαρισμα του κινητου. Μ'αρεσει αυτος ο ορος!!! :D (Λογω επαγγελματος το δοντι παντα αστραφτει!!!) Οσο για τον elthis, παλι με ολο το θαρρος της "συμφορουμοτητας", θα πω οτι ολοι κανουμε λαθη στη ζωη μας!! Απο αυτα ομως μαθαινουμε και γινομαστε καλυτεροι. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα γυρισει στην οικογενεια!!! Ακου samsung...!!! LoL...είναι σίγουρο ότι θα γυρίσω.Ήδη πουλάω το sgii και πάω σε note.και μπορώ να πω ότι συνήθισα τη παρέα εδώ και μου λείπει.Ελπίζω σύντομα η HTC να μπει γρήγορα πάλι στον ανταγωνισμό γιατί έμεινε λίγο πίσω τελευταία. Για επαναφορά, όπως το είπες φίλε μου.πρώτα s on, μετά περνάς official και είσαι έτοιμος.πρόσεχε όμως πια επίσημη θα περάσεις γιατί εγώ πρόσφατα πέρασα μια wwe και δεν είχε ελληνικά! Ανδρέα κανένα link με την official;;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και εγώ θέλω να σκοτώσω το HTC EVO 3D, και να πάρω το Samsung galaxy note... είναι αυτό που ήθελα πάντα . Κινητό ταμπλέτα με πενάκι για μαγικά πράγματα. Απλά κολλάω σε ένα θέμα. Samsung update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και εγώ θέλω να σκοτώσω το HTC EVO 3D, και να πάρω το Samsung galaxy note... είναι αυτό που ήθελα πάντα . Κινητό ταμπλέτα με πενάκι για μαγικά πράγματα. Απλά κολλάω σε ένα θέμα. Samsung update.... Πάρε Flyer :) Ηλία θα το ψάξω.. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ναι αλλά με το flyer δεν μπορώ να μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ναι αλλά με το flyer δεν μπορώ να μιλάω. Μέσω (bluetooth) πλέον μπορείς και να μιλάς. (Φυσικά με "πειραγμένη" rom). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Συγνώμη για το off topic, αλλά εχω μια απορία και δε ξέρω που αλλού να ρωτήσω... Αν πάρω και δεύτερο Android και αν ρυθμίσω τον ίδιο Google account όπως στο πρώτο, θα εχω και στα δύο android όλες τις εφαρμογές (free & paid) και λοιπά δεδομένα contacts, gmail κ.λ.π. ? Σας ευχαριστώ. Κάποιος που να ξέρει και να μου απαντήσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάποιος που να ξέρει και να μου απαντήσει;;; Ναι... και στα δύο τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μέσω (bluetooth) πλέον μπορείς και να μιλάς. (Φυσικά με "πειραγμένη" rom). Καλό αυτό. Να το κάνουν και με ακουστικά και τότε ίσως να αλλάξω απόφαση. Αυτό που με ικανοποιεί στο Note είναι οι 5.3 ίντσες του,που είναι ένα τηλέφωνο και ένα μικρό tablet. Δύο σε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 καλησπερα σε ολους τους φιλους. τη MIUI την εχει περασει κανεις παιδια?εγω παντως εδω και δυο εβδομαδες δεν την εχω αλλαξει.φανταστικη ρομ,για μενα η καλυτερη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα σε ολους τους φιλους. τη MIUI την εχει περασει κανεις παιδια?εγω παντως εδω και δυο εβδομαδες δεν την εχω αλλαξει.φανταστικη ρομ,για μενα η καλυτερη!!!! Είναι όντως πολύ καλή.κι εγώ στα τελευταία μου έπαιζα με miui και aosp. Ανδρέα εσύ μη μιλάς και κοροϊδεύεις για tablets! Στα δικά σου χέρια ειδικά φαίνονται x10 mini!LoL... Αντώνη μη το σκέφτεσαι! γίνε κι εσύ προδότης κι έλα εδώ και μετά επιστρέφουμε μαζί!:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά δεν ξέρω αν το είδατε, ο madmaxx82 έχει λίγες ημέρες που έκανε release το 4EXT Recovery Touch v1.0.0.1 RC2. Με όλα τα μέτρα και σταθμά, ότι καλύτερο (και πιο ψαρωτικό) έχω δει τον τελευταίο χρόνο για το DHD. :happy: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά δεν ξέρω αν το είδατε, ο madmaxx82 έχει λίγες ημέρες που έκανε release το 4EXT Recovery Touch v1.0.0.1 RC2. Με όλα τα μέτρα και σταθμά, ότι καλύτερο (και πιο ψαρωτικό) έχω δει τον τελευταίο χρόνο για το DHD. :happy: Επειδή από δουλειά δεν μπορώ να μπω, μπορείς να κάνεις μια μίνι περιγραφή του τι προσφέρει? Το Recovery δεν είναι εργαλείο διαχείρησης του 4EXT partition και μόνο?Δηλαδή τι έχει και είναι ψαρωτικό? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Επειδή από δουλειά δεν μπορώ να μπω, μπορείς να κάνεις μια μίνι περιγραφή του τι προσφέρει? Το Recovery δεν είναι εργαλείο διαχείρησης του 4EXT partition και μόνο?Δηλαδή τι έχει και είναι ψαρωτικό? junglist, το 4EXT recovery είναι εναλλακτικό recovery αντί για το πολύ γνωστό ClockworkMod recovery του Koush. Βασίζεται σε sources του CWM αλλά είναι πολύ μπροστά σε δυνατότητες, επιλογές και info συστήματος ενώ θεωρώ πως είναι μακράν καλύτερο του CWM. Στην τελευταία του εκδοχή μάλιστα δουλεύει πλέον με την οθόνη αφής και όχι με το volume rocker ή τα μπροστινά πλήκτρα αφής. Δοκίμασε το ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346474 ξαναειπώθηκε πιο πανω, την εχω δοκιμασει 5 μερες τωρα και μιλαμε τρεχει απροβληματιστα,χωρις λαθη και μπελαδες...δε νομιζω να αλλαξω ρομ συντομα!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο για να κάνω ρυθμίσεις για ίντερνετ.... Πάω στα "Ασύρματα δίκτυα' και τικάρω το "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" μετά μπαίνω στο "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" και τικάρω το "Περιαγωγή δεδομένων" πάω μετά να μπώ στο ίντερνετ και μαλλιά....... στην λειτουργία δικτύου έχω βάλει GSM/WCDMA αυτοματο αλλά δεν είδα πουθενά σήμερα πουθενά σήμερα δίπλα απο το σ εικονίδιο του σήματος να δείχνει οτι είναι 3g. Κάτι άλλο που είδα είναι οτι στο "Ονόματα σημείου πρόσβασης" δεν έχει τίποτα μέσα. Έχω συμβόλαιο cosmote τι πρέπει να κάνω? SOS Αν και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει, η συσκευή είναι branded στην Τ-mobile. μου βγάζει το εικονίδιό της κάθε φορά που ανοίγω την συσκευή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο για να κάνω ρυθμίσεις για ίντερνετ.... Πάω στα "Ασύρματα δίκτυα' και τικάρω το "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" μετά μπαίνω στο "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" και τικάρω το "Περιαγωγή δεδομένων" πάω μετά να μπώ στο ίντερνετ και μαλλιά....... στην λειτουργία δικτύου έχω βάλει GSM/WCDMA αυτοματο αλλά δεν είδα πουθενά σήμερα πουθενά σήμερα δίπλα απο το σ εικονίδιο του σήματος να δείχνει οτι είναι 3g. Κάτι άλλο που είδα είναι οτι στο "Ονόματα σημείου πρόσβασης" δεν έχει τίποτα μέσα. Έχω συμβόλαιο cosmote τι πρέπει να κάνω? SOS Αν και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει, η συσκευή είναι branded στην Τ-mobile. μου βγάζει το εικονίδιό της κάθε φορά που ανοίγω την συσκευή..... Στο σημεια προσβασης συμπληρωσε τις αναλογες ρυθμισεις που θα βρεις εδω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts