Jump to content

Alexandros_90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexandros_90

  1. Ανταλλαγή με το που το παρω με Iphone 6 Plus 64 GB
  2. Παιδιά επιβεβαιώνω πως ούτε κι εγώ έχω battery drain απο την εφαρμογή του fb. Ειναι συνδεδεμένο το κινητό μου με το λογαριασμό, συγχρονίζει επαφές, ημερολόγια κλπ και η αυτονομία της συσκευής ειναι υποδειγματική και κατα 20% τουλάχιστον καλύτερη του 4ς που είχα πριν.
  3. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Για πιο ασφαλή συμπεράσματα βέβαια θέλω να του κάνω μερικές φορτίσεις ακόμα να στρώσει η μπαταρία του. ΥΓ. Flight mode λόγω ακτινοβολίας ή για αποφυγή τηλεφωνημάτων το βράδυ ; Αν ισχύει το δεύτερο δοκίμασε το μην ενοχλειτε. Δουλεύει αρκετά καλα.
  4. Με βάση την εικόνα για κάντε ρε παίδες ενα review στη μπαταρία. Εγώ τη βλέπω ελάχιστα καλύτερη του 4ς που είχα πριν. *Καποια δεδομένα: Δεν έχει κανει πολλούς κυκλους φόρτισης αποφόρτισης. Το wifi ήταν κλειστό το βράδυ Τα δεδομένα επίσης κλειστά αφού και στο γραφείο και στο σπίτι έχω wifi Δυο λογαριασμοί μέιλ στο push iCloud με όλους τους συγχρονισμους ενεργοποιημένους (3 άιφον, 1 ipad) Πολλα μηνύματα iMessage κάποια τηλέφωνα και σερφαρισμα η χρήση του 6.1.4
  5. Κοιτάτε πόσο ωραία προμοτάρει το πλάισιο τα στερεοφωνικά ηχεία Boomsound. Μα καλα μηδέν επαγγελματισμός στα ελληνικά καταστήματα ρε παιδιά ; Ούτε μια μετάφραση από ελληνικά σε αγγλικά δεν είναι ικανοί να κάνουν ;
  6. Αν το κερδίσω θα έρθει πιο κοντά το htc one και θα δώσω το αιφον στον αδερφό :)
  7. Κι ένα ενδελεχές hands on του κινητού σε μαύρο. Έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την HTC και το feedback του v@gelis μόνο με χαροποιεί.
  8. Παίρνοντας αφορμή από το ύφος του άρθρου και το τραγούδι παραθέτω το παρακάτω: Αγάπες μου μεγάλες δεν με βοηθάει η μνήμη μου, Ξέχασα πολλά μα όχι και εκείνα που, Εκείνα που έχω ζήσει, το σπίτι που μεγάλωσα, Οι πρώτες μου αγάπες και οι φίλοι αυτοί που μάλωσα. Ήμουν μικρός, μεγάλα ήταν τα έργα μου, Μεγάλα όσο μεγάλη και του δάσκαλου η βέργα που Μου 'καιγε τα δάχτυλα μέσα στις παλάμες μου Σημάδια σαν αυτά που 'χω αφήσει στις αλάνες που Έπαιζα με φίλους που δεν είχανε ονόματα Και λέρωνα τα ρούχα μου με αίματα και χώματα. Γύριζα στο σπίτι κι η μάνα μου με χτύπαγε, Κι ο συχωρεμένος ο παππούς μου κρυφοκοίταγε, Όταν είχα διάβασμα αλλού έτρεχε η σκέψη μου, Παιχνίδι ήταν θυμάμαι η αγαπημένη λέξη μου Αυτή κι άλλες πολλές που μ' έμαθε ο γέρος μου Κάθε φορά που θύμωνε ή έπαιρνε το μέρος μου Θυμάμαι, θυμάμαι...
  9. Καλή σεζόν και καλό φθινώπορο να έχουμε όλοι. Δυναμικά και το myphone να μπαίνουμε εμείς τα geeks να διαβάζουμε καμια τεχνοείδηση να ξεχνόμεθα :happy:
  10. Alexandros_90

    iPhone 4S

    Δες εδω http://www.ifans.com/forums/threads/for-those-having-data-drain-problems-on-iphone-4s-etc.365805/ Έχουν κάποιες καλές συμβουλές. Επίσης μπορείς να κατεβασεις το onavo extend. Είναι μια εφαρμογη που κάνει συμπίεση δεδομένων για μικρότερη κατανάλωση. Εγω την έβαλα και είδα διαφορά. Απο εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι το 4s έχει σχεδόν τη διπλάσια κατανάλωση απο τον προκατοχο.
  11. Alexandros_90

    iPhone 4S

    Δεν χρεωνεσαι αφού η συνομιλία FaceTime διεξάγεται μόνο μέσω wifi.
  12. Συγχαρητήρια κι απο μένα! Απίστευτη δουλεια. Απ´ τα καλύτερα mobile site που έχω δει. Το καλύτερο σάιτ για τα νέα της κινητής έγινε μόλις καλύτερο.
  13. HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL. In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks.:yahoo: Να και το λινκ https://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084
  14. Ρε παιδιά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο. Σου είπα φίλε μου κοίτα στα λίγο πιο παλιά ποστ.
  15. Φίλε μου συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα αλλά δεν είχα μπει λόγω υποχρεώσεων. Λοιπόν έχεις την προτελευταία έκδοση. Θα πας μενού-ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-ενημερώσεις λογισμικού και θα πατήσεις έλεγχος τώρα εφόσον είσαι συνδεδεμένος σε wifi. Αν δε βρει το κινητό κάποια ενημέρωση πηγαινε κάποιες σελίδες πίσω κάποιος φίλος είχε αναρτήσει το λινκ για τη χειροκίνητη αναβάθμιση. Κάνε την και ίσως έτσι λυθεί το θέμα σου. Αν όχι μάλλον το σέρβις είναι μονόδρομος.
  16. Ποιά ρομ έχεις ;; Αν έχεις την επίσημη ποιά έκδοση ;
×
×
  • Create New...