elthis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ναι εκανα. θα την ξαναφλασαρω. η 4.6.1 δεν ειναι απλο patch? αυτο π υποπτευομαι ειναι οτι φταιει το radio αλλα ειπα να μην το αλλαξω Πραγματικα ακουω 1η φορα αυτο το προβλημα με τη DeSense...Δοκιμασε παλι με full wipe...Η 4.6.1 ναι,ειναι patch με καποιες μικρες διορθωσεις. Αν εχεις παλιο radio αλλαξε το ετσι κι αλλιως.Ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Πραγματικα ακουω 1η φορα αυτο το προβλημα με τη DeSense...Δοκιμασε παλι με full wipe...Η 4.6.1 ναι,ειναι patch με καποιες μικρες διορθωσεις. Αν εχεις παλιο radio αλλαξε το ετσι κι αλλιως.Ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα...;) τωρα την ξαναπερασα κ το βρηκε κατευθειαν το wifi. ποιος ξερει το κολλημα θα ειχε φαει! το radio να πω την αληθεια δεν εχω ψαξει ακομα πως το περναω. σε περιπτωση ομως που χρειαστει να γυρισουμε σε official με το radio τι γινετε? (για την γγυηση ή σε περιπτωση που δωσω το κιν) τωρα παω να περασω κ το patch και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 τωρα την ξαναπερασα κ το βρηκε κατευθειαν το wifi. ποιος ξερει το κολλημα θα ειχε φαει! το radio να πω την αληθεια δεν εχω ψαξει ακομα πως το περναω. σε περιπτωση ομως που χρειαστει να γυρισουμε σε official με το radio τι γινετε? (για την γγυηση ή σε περιπτωση που δωσω το κιν) τωρα παω να περασω κ το patch και βλεπουμε Αν ειναι να γυρισεις σε official,γυριζουν ολα...;)...μην ανηυχεις. Ειναι ευκολο να αλλαξεις radio.Κοιτα εδω.Υπαρχει και βιντεο με τη διαδικασια...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Αν ειναι να γυρισεις σε official,γυριζουν ολα...;)...μην ανηυχεις. Ειναι ευκολο να αλλαξεις radio.Κοιτα εδω.Υπαρχει και βιντεο με τη διαδικασια...:) ε δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις αυτες! ακολουθησα τον οδηγο π λες και ενω φαινομενικα ολα πηγαν καλα, οταν μπουταρω σε bootloader η εκδοση του ραδιο δεν εχει αλλαξει... και κατι ασχετο? πως βαζω αλλα μαγαζια ή "μαγαζια" στο κινητο εκτος απο το μαρκετ? τωρα π εγινα ρουτ, καιρος να εκμετταλευτω τις δυνατοτητες του aνdroid (οφειλω να ομολογησω οτι αν μου λειπει κατι απο το iphone, αυτο ειναι το cydia και το appulo. εδω δεν ξερω ποια ειναι τα αντιστοιχα...γτ αποκλειεται να μην υπαρχουν :p ) Edited November 21, 2011 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Υποστηρίζεται από το desire hd με την official τελευταία rom να είναι η κάρτα sd φορμαρισμένη σε ntfs; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Υποστηρίζεται από το desire hd με την official τελευταία rom να είναι η κάρτα sd φορμαρισμένη σε ntfs; Όχι και ούτε πρόκειτε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrakv Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Γεια σας παιδες,ειδα στο ebay τα παρακατω δυο καπακια για το desire hd. Μπορειτε να μου πειτε εαν οντως ειναι τα αυθεντικα... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280684403583&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_3380wt_952 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180700329614&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_4581wt_989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Γεια σας παιδες,ειδα στο ebay τα παρακατω δυο καπακια για το desire hd. Μπορειτε να μου πειτε εαν οντως ειναι τα αυθεντικα... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280684403583&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_3380wt_952 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180700329614&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_4581wt_989 Κανεις δε νομιζω να μπορει να σου απαντησει με σιγουρια...Μια χαρα φαινονται ομως...;) Υ.Γ.:θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια εδω μεσα για τη παρεα που μου κρατησαν τοσο καιρο και ιδιως τον Ανδρεα (kollatos), τον Σπυρο (που δουλεψαμε μαζι στη DeSense και περιμεναμε ωωωρες τον fabrizio να ξυπνησει...:p) και θα κρατησω οσο περισσοτερο επαφη μπορω με το thread για να τα λεμε. Εδω κανεις φιλιες και αξιζουν συγχαρητηρια στα παιδια (mods) που κρατανε ψηλα το επιπεδο...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Aφήνεις την hTC και πας στη Samsung ? !!! Όλα καλά ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Aφήνεις την hTC και πας στη Samsung ? !!! Όλα καλά ... :( Θα επανελθω,μην ανησυχεις...;) Το rezound ειναι κοντα...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Aφήνεις την hTC και πας στη Samsung ? !!! Όλα καλά ... :( Σε ποιό samsung πας; Και εγώ πάω σιγά-σιγά προς samsung galaxy note... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Θα επανελθω,μην ανησυχεις...;) Το rezound ειναι κοντα...:p Μέχρι να γυρίσεις στην HTC δεν σου ξαναμιλάω ρε.. :tease::chair::whip::shoot::nagger: Aφήνεις την hTC και πας στη Samsung ? !!! Όλα καλά ... :( Άστον άστον θα καταλάβει πολύ γρήγορα τι έκανε... ο παραδόπιστος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μέχρι να γυρίσεις στην HTC δεν σου ξαναμιλάω ρε.. :tease::chair::whip::shoot::nagger: Άστον άστον θα καταλάβει πολύ γρήγορα τι έκανε... ο παραδόπιστος LoL... Για σένα πήγα ακόμα και σε AMD! Ήθελα να δω τι κόλλημα έχουν φάει ολοι με το sgii, αλλά μου λείπει ήδη η HTC....:(... Εδώ γύρω θα τριγυρνώ πάντως! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Aυτοί που έφαγαν κόλλημα με το SGII, (δηλαδή Samsung), προφανώς αν η εταιρία ήταν κάποια διαφορετική δεν θα το είχαν φάει. Είδες..κάτι ήξερα και επέμενα για το SPB. Tώρα θα το χρειαστείς :p Α και όταν το πετάξεις για να γυρίσεις σε HTC, ξέρεις σε ποιο κάδο πηγαίνει. Σε εκείνο με τα πλαστικά για ανακύκλωση . Μην μπερδευτείς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos30 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Το βρήκα το link κατέβασα το umt αλλά όταν πάω να ξεκινήσω την διαδικασία του downgrade δεν μου κάνει επανεκκίνηση και δεν γεμίζει η μπάρα κάτω δεξιά που υποτίθεται οτι κάνει download το αρχείο που χρειάζεται. Καμμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω; Καλημέρα σε όλους. Καμμιά ιδέα γι'αυτό έχει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Τώρα τελευταία μια βάση αυτοκινήτου που είχα για το HD όλο ξεκολλάει και πέφτει με τον παραμικρό κραδασμό. Αποφάσισα να πάω σε μια άλλη φτηνή λύση όπως το παρακάτω, http://ecx.images-amazon.com/images/I/31b1S7d4LjL._SL500_AA300_.jpg το οποίο με 5 λίρες δίνει βάση + φορτιστή αυτοκινήτου. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος? Είναι η βεντούζα δυνατή? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Τώρα τελευταία μια βάση αυτοκινήτου που είχα για το HD όλο ξεκολλάει και πέφτει με τον παραμικρό κραδασμό. Αποφάσισα να πάω σε μια άλλη φτηνή λύση όπως το παρακάτω, http://ecx.images-amazon.com/images/I/31b1S7d4LjL._SL500_AA300_.jpg το οποίο με 5 λίρες δίνει βάση + φορτιστή αυτοκινήτου. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος? Είναι η βεντούζα δυνατή? Δεν μας έδωσες link και αυτός που δείχνεις φαίνεται να είναι για desire (όχι HD) Πάντως, επειδή έχω αλλάξει αρκετούς, με 5 λίρες μην περιμένεις και πολλά. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Link δεν έδωσα γιατί δεν έχει σημασία το μαγαζί αλλά ο τύπος της βάσης. Και μην κοιτάς το κινητό της εικόνας.Αλλάζεις το τελικό κομμάτι και κάνει σε όλα τα κινητά. Η τιμή είναι σχετική.Αλλού κάνει 5 λίρες και αλλού τα διπλάσια.Όλα όμως αυτού του τύπου είναι κινέζικα. Απλά έψαχνα αν το έχει κανείς άλλος για να μου πει εντυπώσεις από το πόσο δυνατή είναι η βεντούζα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Φίλε junglist αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, μη ξοδεύεις λίγα λίγα τα λεφτάκια σου σε τέτοιες βάσεις (και εγώ έτσι έκανα). Το official HTC Desire HD Car Upgrade Kit CU S440 δε ξεκολλάει με ΤΙΠΟΤΑ και έχει τέλεια εφαρμογή η συσκευή πάνω του. Μπορείς να το βρεις σε πολύ καλές τιμές στο ebay (περίπου 30€). Απλά πρέπει να το κολλάς σε τζάμι. Στα πλαστικά του αυτοκινήτου στέκεται μόνο με βίδες (το αναφέρω για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης). Όλα αυτά στα λέω έχοντας κάνει, από πέρισυ το Δεκέμβριο μέχρι τώρα, περίπου 68.000 km, με το παραπάνω. Επίσης σου το προτείνω χωρίς να θέλω να "μπω" στην τσέπη σου, με όλο το σεβασμό και το θάρρος του συμφορουμίτη. Edited November 22, 2011 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Στα πλαστικά του αυτοκινήτου στέκεται μόνο με βίδες. Μιας και έπεσα στην κουβέντα, στο colt μου το παρπρίζ είναι αρκετά out of my reach και στο πλαϊνό τζάμι του οδηγού δεν με βολεύει, παλιότερα είχα σκεφτεί να δοκίμαζα κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με την επίσημη βάση που ανέφερες. Αν δεν κάνω λάθος οι βάσεις της HTC έχουν και αυτοκόλλητη επιφάνεια για τοποθέτησή τους στο ταμπλώ, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να μου αφήσει υπολείμματα επάνω. Θα παραγγείλω σύντομα μια τέτοια βάση για το Sensation και θα ποστάρω τα πρώτα σχόλια :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ... οι βάσεις της HTC έχουν και αυτοκόλλητη επιφάνεια για τοποθέτησή τους στο ταμπλώ, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να μου αφήσει υπολείμματα επάνω. Συν του ότι το αφρώδες αυτοκόλλητο ξεκολλάει εύκολα το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης που επικρατεί μέσα στο αυτοκίνητο όσο κάθεται στον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ πάντως έχω περάσει και από φθηνους και από official αλλά κάτι σαν αυτόν δεν έχω ξαναβρεί. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1160949 Όταν δε είναι καθαρός και η επιφάνεια δεν είναι πολύ τραχια κολλάει και σε πλαστικό. Υπάρχουν και βιντεάκια στο YouTube να δείτε. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ιδανικό φαίνεται. Απο δονήσεις πως πάει; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ πάντως έχω περάσει και από φθηνους και από official αλλά κάτι σαν αυτόν δεν έχω ξαναβρεί. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1160949 Όταν δε είναι καθαρός και η επιφάνεια δεν είναι πολύ τραχια κολλάει και σε πλαστικό. Υπάρχουν και βιντεάκια στο YouTube να δείτε. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Πραγματικά φαίνεται παρά πολύ εύχρηστο :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Πραγματικά φαίνεται να κολλάει παντού. Exogear είναι το όνομα. Παραθέτω διεύθυνση για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.exogear.com/products-exomount-car-mount-holder.html Τιμή στο e - λιμάνι από 22€. Διατηρώ επιφυλάξεις για το πόσο σφιχτά κρατάει τη συσκευή. Και επίσης μήπως πληγώνει το μεταλλικό της μέρος; Edited November 23, 2011 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts