Jump to content

stratigos30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stratigos30

  1. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός S7 EDGE χρυσού από 08/03 (Κωτσόβολος). Το τηλέφωνο είναι απίστευτο και μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και η μπαταρία. Όσον αφορά την κάμερα το δικό μου έχει την SONY IMX260. Επίσης μόλις με κάλεσαν απο την SAMSUNG για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία μου και σε έως 10 ημέρες θα έχω το VR. Έχω προβληματιστεί πολύ με θήκη και tempered glass κάντε καμμια πρόταση και με Link εάν είναι δυνατόν.
  2. Καλημέρα σε όλους. Το έχω παραγγειλει και εγώ από Κωτσόβολο και με ενημέρωσαν οτι την Τρίτη θα το έχω. Καμμια ιδέα για θήκες και tempered glass υπάρχει γιατί θα το χρειαστούμε άμεσα
  3. Λοιπόν τα καλύτερα (για εμένα) bluetooth ακουστικά που βρήκα είναι το SONY SBH 50 (http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10926). Έχουν και ραδιόφωνο κάτι που μου έλειπε πολύ από το NOTE 3.
  4. Καλή επιτυχία!!! Σούπερ το τηλεφωνάκι!!!
  5. Εμένα και μετά την αναβάθμιση παίζει κανονικά, συνδέετε με την μια και όλες οι λειτουργίες του είναι άψογες. Όσον αφορά ερωτήσεις φίλων παραπάνω: 1. Ναι στην αναγνώριση έχει ελληνικά όπως επίσης και όταν σου διαβάζει sms, mail, κλπ. 2. τα προγράμματα που πρέπει να κατεβάσεις τα βρίσκεις με την μία εάν ψάξεις στο playstore sony sbh50.
  6. Sony Sbh 50 το έχω από τον Δεκέμβριο και συνεργάζεται άψογα με το NOTE 3. Επίσης βλέπεις το όνομα του καλούντος και με τα κατάλληλα προγράμματα από το PLAY STORE λαμβάνει και όλες τις ειδοποιήσεις (mail, sms, κλπ).
  7. Έχω την ισπανική και είναι φανταστική, δεν γλιστράει καθόλου και έχει τέλεια εφαρμογή. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Όσον αφορά την ζελατίνα της δεν την έχω χρησιμοποιήσει (έχω βάλει tempered glass).
  8. Χριστος Ανέστη με ένα φανταστικό δώρο. Καλή επιτυχία σε όλους.
  9. Εγώ χρησιμοποιώ το SafeInCloud το οποίο έχει και desktop client και συγχρονίζει οπότε έχεις τους κωδικούς σου σε όλες τις συσκευές σου!
  10. Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ εχθές την ισπανική θήκη που προτείναν αρκετά παιδιά εδώ. Εφαρμόζει άψογα στο κινητό, δίνει άψογη πρόσβαση στο πενάκι και δεν γλιστράει από το χέρι. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή θήκη.
  11. Εγώ πάντως εδώ και 3-4 μήνες που έχω το SBH 50 δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα. Συνδέετε πανεύκολα (με NFC) και μου έχει λύσει και το μεγάλο πρόβλημα του ραδιοφώνου που με προβλημάτιζε.
  12. Τα καλύτερα screen protectors είναι τα tempered glass που είναι γυάλινα και δεν παθαίνουν τίποτα ούτε χαλάνε την αίσθηση της οθόνης. Εγώ έχω πάθει πλάκα!!!
  13. Έχω εδώ και 2 μήνες το sbh50 και λειτουργεί άψογα, καμμία ασυμβατότητα. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +1000 και εγώ φίλε την ίδια άποψη είχα αλλά έκανα ακριβώς το ίδιο και έχω πάθει πλάκα. Σαν να μην έχεις βάλει τίποτα.
  14. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το Note 3 μου είναι Γαλλικό και στο περιοδικό ενώ μου βγάζει πολλές χώρες για να μου δείχνει ειδήσεις δεν έχει επιλογή Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω Ελληνικές ειδήσεις. Ξέρεις κανένας τι μπορώ να κάνω για να έχει ειδήσεις από Ελλάδα;
  15. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Το δικό μου τερατάκι είναι Γαλλικό και έχω πάθει πλάκα μαζί του. Ένα θεματάκι δεν μπορώ να λύσω και δεν βρήκα κάτι εδώ οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Το περιοδικό μου ενώ έχει να επιλέξεις ειδήσεις από πολλές χώρες δεν έχει Ελλάδα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για έχω ειδήσεις από Ελλάδα;
  16. Ωραίο δώρο. Πάντα μας προσέχετε. Αντε μπας κ κάνουμε λίγο ποιό ωραία Χριστούγεννα.
  17. Συμφωνώ τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ και εγώ το safe in cloud και είναι άψογο.
  18. Εγώ το έχω 10 ημέρες τώραβκαι ούτε θερμοκρασία ουτε τσόγος στο κουμπί. Γενικά απροβλημάτηστο κ πραγματικά φανταστικό εργαλείο!!!
  19. Καλημέρα σε όλους. Την Παρασκευή παρέλαβα και εγώ το τερατάκι μου σε μαύρο φυσικά και έχω πάθει πλάκα. Θέλω να του βάλω μια θήκη ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και λέω να κινηθώ στην official s view. Καταρχήν θα ήθελα την γνώμη κάποιων που ήδη έχουν και επίσης καμμιά πρόταση από που να την πάρω.
×
×
  • Create New...