Jump to content

stratigos30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stratigos30

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

stratigos30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός S7 EDGE χρυσού από 08/03 (Κωτσόβολος). Το τηλέφωνο είναι απίστευτο και μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και η μπαταρία. Όσον αφορά την κάμερα το δικό μου έχει την SONY IMX260. Επίσης μόλις με κάλεσαν απο την SAMSUNG για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία μου και σε έως 10 ημέρες θα έχω το VR. Έχω προβληματιστεί πολύ με θήκη και tempered glass κάντε καμμια πρόταση και με Link εάν είναι δυνατόν.
  2. Καλημέρα σε όλους. Το έχω παραγγειλει και εγώ από Κωτσόβολο και με ενημέρωσαν οτι την Τρίτη θα το έχω. Καμμια ιδέα για θήκες και tempered glass υπάρχει γιατί θα το χρειαστούμε άμεσα
  3. Λοιπόν τα καλύτερα (για εμένα) bluetooth ακουστικά που βρήκα είναι το SONY SBH 50 (http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10926). Έχουν και ραδιόφωνο κάτι που μου έλειπε πολύ από το NOTE 3.
  4. Καλή επιτυχία!!! Σούπερ το τηλεφωνάκι!!!
  5. Εμένα και μετά την αναβάθμιση παίζει κανονικά, συνδέετε με την μια και όλες οι λειτουργίες του είναι άψογες. Όσον αφορά ερωτήσεις φίλων παραπάνω: 1. Ναι στην αναγνώριση έχει ελληνικά όπως επίσης και όταν σου διαβάζει sms, mail, κλπ. 2. τα προγράμματα που πρέπει να κατεβάσεις τα βρίσκεις με την μία εάν ψάξεις στο playstore sony sbh50.
  6. Sony Sbh 50 το έχω από τον Δεκέμβριο και συνεργάζεται άψογα με το NOTE 3. Επίσης βλέπεις το όνομα του καλούντος και με τα κατάλληλα προγράμματα από το PLAY STORE λαμβάνει και όλες τις ειδοποιήσεις (mail, sms, κλπ).
  7. Έχω την ισπανική και είναι φανταστική, δεν γλιστράει καθόλου και έχει τέλεια εφαρμογή. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Όσον αφορά την ζελατίνα της δεν την έχω χρησιμοποιήσει (έχω βάλει tempered glass).
  8. Χριστος Ανέστη με ένα φανταστικό δώρο. Καλή επιτυχία σε όλους.
  9. Εγώ χρησιμοποιώ το SafeInCloud το οποίο έχει και desktop client και συγχρονίζει οπότε έχεις τους κωδικούς σου σε όλες τις συσκευές σου!
  10. Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ εχθές την ισπανική θήκη που προτείναν αρκετά παιδιά εδώ. Εφαρμόζει άψογα στο κινητό, δίνει άψογη πρόσβαση στο πενάκι και δεν γλιστράει από το χέρι. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή θήκη.
×
×
  • Create New...