Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμενα με Gingerbread σερνόταν (και φταει το android οχι το κινητο) καντου αναβάθμιση και ροοτ σε 4,0,4 αν δεν θες να του αλλάξεις custmom rom κλπ.

Και εδω απο jb η διάρκεια μπαταρίας χμμ ;).

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες καλησπερα!!! εβαλα την avatar rom σε ενα φιλο που εχει το μινι προ και δυστυχως η συγκεκριμενη εχει προβλημα και ο bazooka launcher κρασαρει και δεν μπορουμε να μπουμε στο κινητο... το ωραιο ειναι οτι ουτε στο ρικοβερι καταφερα να μπω 2-3 φορες που δοκιμασα για αγνωστο λογο ενω πριν εμπαινε κανονικα... υπαρχει καποια αλλη που να υποστηριζεται απο την kernel που φοραει τωρα? (δεν θυμαμαι πως την λενε και το κινητο δενανοιγει να την δω) δοκιμασα cm 10 kai 10.1 και λεει Installation aborted

Τελικά τι προτείνετε να αφήσω την Gingerbread ή να περάσω Ice Cream?:O

η επιλογή είνια δική σου και έχει να κάνει με το πόσο θέλεις (και ξέρεις) να ασχοληθείς. Πάντως για να τρέξει σωστά σε android 4.x.x πιθανότατα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να εγκαταστήσεις custom kernel, ενω στη λύση 2.3 απλά ρουτάρεις, καθαρίζεις χαζοπρογράμματα και αν έχεις και κέφι, περνάς και ένα ελαφρύ ICS theming - τα περιγράφω όλα λίγο πιό πίσω.

Στην τελική δοκίμασε την 4.0.4 και μετά αν θες ξαναγυρίζεις πίσω σε 2.3.4 με flashtool.

Καλησπέρα

Έχω ενα Sony Ericsson XPERIA Mini ST15i 5 μηνών και εχω το έξης πρόβλημα. Όταν τοποθετώ την κάρτα SIM το κινητό κάνει συνέχεια restart απο μόνο του και χωρίς την SIM δουλεύει κανονικά. Έχω κάνει upgrade , το ίδιο. Έχω κάνει downgrade , το ίδιο. Έχω κάνει reset to factory settings , το ίδιο.

Υπάρχει καμια ιδέα που μπορει να βοηθήσει??

Υ.Γ: Υπάρχει ενα ράγισμα στην οθόνη και ο Γερμανος δεν δέχεται την εγγύηση.

η επιλογή είνια δική σου και έχει να κάνει με το πόσο θέλεις (και ξέρεις) να ασχοληθείς. Πάντως για να τρέξει σωστά σε android 4.x.x πιθανότατα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να εγκαταστήσεις custom kernel, ενω στη λύση 2.3 απλά ρουτάρεις, καθαρίζεις χαζοπρογράμματα και αν έχεις και κέφι, περνάς και ένα ελαφρύ ICS theming - τα περιγράφω όλα λίγο πιό πίσω.

Στην τελική δοκίμασε την 4.0.4 και μετά αν θες ξαναγυρίζεις πίσω σε 2.3.4 με flashtool.

Επειδή το κινητό δεν είναι δικό μου θέλω απλά να λειτουργεί όσο γίνεται χωρίς lags.Με βάση τα λεγόμενά σου θα το ρουτάρω απλά και θα βγάλω τις παπ.... της SONY και πιστεύω θα είναι εντάξει για την κοπέλα μου αλλιώς αν ήταν για μένα θα είχα διαλέξει την πρώτη επιλογή.:p

Ευχαριστώ πολυ πάντως για τον χρόνο σου!:)

το android δεν είναι windows για να μεινεις στα xp το android ειναι linux και κάθε τόσο καραβελτιώνεται. Όσοι είναι σε gb δεν δοκίμασαν ποτέ ice cream τη σταθερή / μαμά στο xperia mini όπως ούτε jb :wacko:

το android δεν είναι windows για να μεινεις στα xp το android ειναι linux και κάθε τόσο καραβελτιώνεται. Όσοι είναι σε gb δεν δοκίμασαν ποτέ ice cream τη σταθερή / μαμά στο xperia mini όπως ούτε jb :wacko:

Λένε όμως ότι δουλεύει δεν το πειράζεις.:p

E τότε άστο ετσι με όλα τα bug και τις τρύπες τους 2.3 :D

Έγινε τότε θα δοκιμάσουμε την Ice Cream στο μινι να δούμε πως θα παίξει.:shifty:

• 3 weeks later...
Βλέπω στη Μπαταρία ότι η οθόνη τρώει 53% ! Κατέβασα τη φωτεινότητα αλλά παρέμεινε στο 53%. Τι πρέπει να κάνω ώστε η οθόνη να μη τρώει τόση μπαταρία; :)

Βλέπω στη Μπαταρία ότι η οθόνη τρώει 53% ! Κατέβασα τη φωτεινότητα αλλά παρέμεινε στο 53%. Τι πρέπει να κάνω ώστε η οθόνη να μη τρώει τόση μπαταρία; :)

Nα....μην την χρησιμοποιεις..

Ο, τι κ αν κανεις η οθονη θα καταναλωνει παντα το μεγαλυτερο ποσοστο. Βαλτο να σβηνει στα 15 δευτερολεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμενα με Gingerbread σερνόταν (και φταει το android οχι το κινητο) καντου αναβάθμιση και ροοτ σε 4,0,4 αν δεν θες να του αλλάξεις custmom rom κλπ.

Και εδω απο jb η διάρκεια μπαταρίας χμμ ;).

Καλημέρα,

Πως σου κρατάει τόσο η μπαταρία...;:confused:

Και μια ερώτηση προς όλους,

παρατήρησα μια/δύο φορές ότι το Mini πριν εισάγω το pin για να ξεκινήσει το κινητό εμφάνισε το Ασφαλής Λειτουργία.το έκλεισα και το ξανάνοιξα και διορθώθηκε.

είναι κάποιο πρόβλημα,να ανησυχώ;

• 2 weeks later...

γεια σας

εχω ενα θεματακι με mini pro sk17i οταν το συνδεω για φορτιση ενω δειχνουν ολα να λειτουργουν κανονικα απο τη λυχνια μεχρι κ το εικονιδιο της μπαταριας οτι ειναι στο ρευμα η μπαταρια δεν φορτιζει.

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το καλωδιο του φορτιστη αλλα δεν ισχυει...σε αλλες συσκευες λειτουργει κανονικα.

Νομιζω οτι ειναι η θυρα micro usb του κινητου.

Το περιεργο ειναι οτι η συνδεση γινεται κανονικα και με pc το διαβαζει απλα ειναι σαν να μην περναει το ρευμα .

γεια σας

εχω ενα θεματακι με mini pro sk17i οταν το συνδεω για φορτιση ενω δειχνουν ολα να λειτουργουν κανονικα απο τη λυχνια μεχρι κ το εικονιδιο της μπαταριας οτι ειναι στο ρευμα η μπαταρια δεν φορτιζει.

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το καλωδιο του φορτιστη αλλα δεν ισχυει...σε αλλες συσκευες λειτουργει κανονικα.

Νομιζω οτι ειναι η θυρα micro usb του κινητου.

Το περιεργο ειναι οτι η συνδεση γινεται κανονικα και με pc το διαβαζει απλα ειναι σαν να μην περναει το ρευμα .

Με άλλη μπαταρία δοκίμασες να υποθέσω και έκανε το ίδιο;

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Με άλλη μπαταρία δοκίμασες να υποθέσω και έκανε το ίδιο;

ναι κ με μπαταρια φιλου απο μινι προ τα ιδια

δεν φορτιζει...

• 2 weeks later...
Χθές έβαλα το MiniCM9-3.0.5-mimmi έκανα τα πάντα και εγκαταστάθηκε όμως ενώ όλα λειτουργούν κανονικά δεν βλέπει την sim. Επανέφερα το τηλέφωνο με το pc companion και ενώ επανείλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις η sim συνέχισε να μην εμφανίζεται. Δοκίμασα την sim σε άλλο τηλέφωνο και δεν έχει πρόβλημα έβαλα άλλη sim και πάλι δεν λειτουργεί. Σε κάποιο forum είχα δει κάτι παρόμοιο που το διόρθωσε. Γνωρίζει κανείς κάτι. :(:(:(:!::!:

Γεια σας, και από μένα.

Ψάχνω μια ρύθμιση που έκανα το καλοκαίρι που ζεσταίνονταν και γύριζε μόνο του πίσω. κάτι σαν #*.....8# και μετά ήταν άψογο.

Το γύρισα εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν μπορώ να την βρω να το ξανακάνω.

Edit

Το βρήκα τελικά ψάχνοντας, δεν ήταν έτσι όπως θυμόμουν ήταν σκρίπτ και παραθέτω τα λήμματα μην το χρειαστεί κι άλλος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387605

http://androidforums.com/xperia-mini-all-things-root/498148-fix-all-xperia-mini-owners-experiencing-overheat-issue.html

Edited by john_who

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Ειμαι κατοχος sony xperia mini και θελω να του βαλω καποιο νεο rom γιατι βαρεθηκα το δικο του μπορει καποιος να μ προτεινει καποιον οδηγο ή να μ πει πως θα το κανω αυτο?

Το κακό είναι ότι μαζί με την ρομ του κινητού σου, βαρέθηκες να διαβάσεις και 3-4 σελίδες πίσω..

Ισχυει αυτο που λες πως βαρεθηκα να διαβασω 3-4 σελιδες πισω οπως βαρεθηκα να διαβασω και τις 473 σελιδες που εχει το thread!

αλλα νομιζω πως ειναι χειροτερο να εχεις επικριτικη διαθεση απο την δικη μου βαρεμαρα.

παντως σε ευχαριστω που εστω και ετσι με πληροφορησες για το που θα βρω αυτο που ψαχνω!

Κανείς δεν απαίτησε να διαβάσεις όλες τις σελίδες (αν και καλό θα σού έκανε), αλλά δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς την βαρεμάρα σου ως αντιστάθμισμα του κόπου των άλλων...υπάρχει και ένα εργαλείο που λέγεται ''αναζήτηση''..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro