Jump to content

oban

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oban

  1. Καλημερα εχω στη κατοχη 1 lemax 2 χωρις να ειναι root ουτε εχω κανει καποια αλλαγη rom, απο εχτες το βραδυ μoυ πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα "sorry, but Gboard has stopped. report this issue? οποια ενεργια και να κανω, το βγαζει συνεχεια και το κινητο ειναι σα να ειναι αχρηστο, δεν με αφηνει ουτε βασικα πραγματα να κανω.. υπαρχει καποιο fix?
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το λεμαξ 2 όταν κάνω κλήση(κανονικη-skype-fb) η ένταση τ ακουστικού είναι πάρα πολύ χαμηλά, ενώ το έχω στην μεγαλύτερη στάθμη, σε σημείο που δυσκολευομαι να ακούσω ακόμη και όταν έχει ησυχία γύρω μ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Sent from my Le X829 using Tapatalk
  3. oban

    LeEco Cool1

    Βγηκε επιτελους και vickmall 3gb ram +32 gb rom και 4gb ram +32 gb rom
  4. oban

    LeEco Cool1

    σορρυ για το οφ τοπικ αλλα εκλαψα με το "ποπα" :lol: :lol: :lol:
  5. Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα στο meizu mx4 pro και το meizu mx5 η διαφορα τους ειναι 55 ευρω πιο ακριβο το mx5, ποιο θα μου προτεινατε και γιατι?
  6. oban

    Lenovo A850+

    εχει δοκιμασαει κανεις τιποτα αλλο stable εκτος απο vanilla?
  7. oban

    Lenovo A850+

    θα τον δοκιμασω, ευχαριστω για την προταση!
  8. oban

    Lenovo A850+

    υποτιθεται καλυτερη καμερα μπρος-πισω, νομιζω διακρινω μια μικρη βελτιωση αλλα τιποτα το φοβερο. Υπαρχει καποιος καλος dialer να μου προτεινει καποιος?
  9. oban

    Lenovo A850+

    Μολις διαβασα αυτο που λεει πως βελτειωνει την camera, ειμαι με AOSP Vanilla ROM 2.7 λετε να το δοκιμασω?
  10. oban

    Lenovo A850+

    Ευχαριστω για την απαντηση ,για να βαλω την νεα ρομ πρεπει να κανω τιτανιουμ backup και να τις περασω ξανα ολες τις εφαρμογες που ειναι διαδικασια που παιρνει καποια ωρα . Το θεμα ειναι γιατι να προτιμησω να βαλω την miui σε σχεμη με την vanilla ? Γιατι για να την βαλω μονο για να δω αν μου αρεσει δεν θα ηθελα να κανω ολη αυτη την διαδικασια .
  11. oban

    Lenovo A850+

    Καλησπερα παιδια εχω στο κινητο μου την vanilla v2.7 και σκεφτομαι να την αλλαξω και να βαλω την MIUI v6 γιατι θα ηθελα μια αλλαγη , βεβαια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο vanilla , αλλα δεν ξερω αξιζει να αλλαξω ή οχι και για ποιον λογο ? Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια καποιου που εχει δοκιμασει και τις 2 ρομ.
  12. oban

    Lenovo A850+

    στην τελευταια μετρηση επιασα 33885 :p
  13. oban

    Lenovo A850+

    Καλησπερα , αποψη μου ειναι οτι το κινητο ειναι απιστευτο αλλα υπο συνθηκες . Ειναι απιστευτα γρηγορο δεν εχει καθολου λαγκς και η οθονη του αν και σχετικα χαμηλης αναλυσης (σε σχεση με τα τερατα που βγαινουν ) ειναι αρκετα καλη με καλα χρωματα αν και η αποκριση της θεωρω οτι ειναι μετρια , για την φωτογραφικη του εχω να πω πως ειναι μετρια προς το κακη αν και εμενα δεν με ενοχλει αυτο. Αν ο φιλος σου χρειαζεται ενα κινητο "επιδοσεων" ας το αγορασει αφου ειναι πολυ καλο για gaming και browsing, τωρα αν το θελει για σελφις ή για οτιδηποτε αλλο νομιζω μπορει να βρει καλυτερη συσκευη σε αυτα τα λεφτα . Σε καθε περιπτωση αξιζει αρκετα τα λεφτα που κανει (κατω απο 100 ευρω ). Σχετικα με τν παραγκελια σου προτεινω να το παρεις ρουταρισμενο και να περασεις την Vanilla rom που εχουμε περασει αρκετα παιδια που εχουμε το κινητο για την εγκατασταση της ρομ υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος (να ναι καλα ο pisons που τον εγραψε) στην αρχη του thread.
×
×
  • Create New...