georpapa Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 .....όσον αφορά το θέμα εγγύησης είναι πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα-το κινητό είναι σαν να πήγα στην Αγγλία και να το πήρα εκεί και σε περίπτωση βλάβης το πας σε ευρωπαικό service της χώρας που βρίσκεσαι/κατοικείς και τέλος. να σημειώσω οτι στο βιβλιαράκι εγγύηησης περιλαμβανει την ελλαδα και που βρισκεται ακριβως το κατάστημα οποτε δεν υπαρχει θεμα απο expansys Να εχετε προβλημα. Παντως εγω ειχα ρωτησει για καλο και για κακο και μου ειχα πει οτι υπαρχει εγγυηση για ελλαδα στο expsnsys.com.gr όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έχουν μήπως παρατηρηθεί περιπτώσεις με καμένα pixels; Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Καλημέρα. Έφαγα μικρή πίκρα και το γράφω για να προλάβω κι άλλους. Το Γερμανικό amazon δεν στέλνει στην Κύπρο... Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 τι θα ΒΛΕΠΟΥΝΕ τα ματακια μας??? :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Αν καταλαβα καλα αυτος ο ανταπτορας επιτρεπει κ φορτιση του κινητου απο USB σωστα? To MHL ειναι καποιο προτυπο που πρεπει να υποστηριζει η ΤV ωστε να μπορεσει να παιξει το περιεχομενο του SG2? Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Αν καταλαβα καλα αυτος ο ανταπτορας επιτρεπει κ φορτιση του κινητου απο USB σωστα? To MHL ειναι καποιο προτυπο που πρεπει να υποστηριζει η ΤV ωστε να μπορεσει να παιξει το περιεχομενο του SG2? Επειδη μεχρι να ερθει, 31 Μαιου, οι μερες περνανε αργα... μπορει καποιος να μου πει το κουτακι αν περιλαμβανει ανταπτορα για flashακι καθως και καλωδιο για tv? οχι τιποτα αλλο να ξερω αν πρεπει να παραγγειλω τιποτα απο τωρα! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έχουν μήπως παρατηρηθεί περιπτώσεις με καμένα pixels; Καλημέρα guys, έχει αναφερθεί στο XDA απο έναν χρήστη μέχρι τώρα και συζήταγαν για το αν καλύπτεται απ την εγγύηση αν έχεις μόνο ενα καμμένο pixel ή αν πρέπει να έχεις παραπάνω...Είναι στη σελίδα του Samsung galaxy s II general αν θυμάμαι καλά...Επειδή έχει γίνει και μια πρώτη συζήτηση για gorilla glass δείτε και το παράπονο απο ενα παιδί για "γρατζουνιά" στην οθόνη του ενω υποστηρίζει οτι το είχε μόνο στη τσέπη του παντελονιού του...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074335... Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Επειδη μεχρι να ερθει, 31 Μαιου, οι μερες περνανε αργα... μπορει καποιος να μου πει το κουτακι αν περιλαμβανει ανταπτορα για flashακι καθως και καλωδιο για tv? οχι τιποτα αλλο να ξερω αν πρεπει να παραγγειλω τιποτα απο τωρα! Στα κουτιά που παραλάβαμε από Αγγλία δεν υπήρχαν. Οπότε, μάλλον, και στην ελληνική κυκλοφορία δεν θα υπάρχει. Ωστόσο καμιά φορά διαφοροποιούνται από αγορά σε αγορά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Καλημέρα guys, έχει αναφερθεί στο XDA απο έναν χρήστη μέχρι τώρα και συζήταγαν για το αν καλύπτεται απ την εγγύηση αν έχεις μόνο ενα καμμένο pixel ή αν πρέπει να έχεις παραπάνω...Είναι στη σελίδα του Samsung galaxy s II general αν θυμάμαι καλά...Επειδή έχει γίνει και μια πρώτη συζήτηση για gorilla glass δείτε και το παράπονο απο ενα παιδί για "γρατζουνιά" στην οθόνη του ενω υποστηρίζει οτι το είχε μόνο στη τσέπη του παντελονιού του...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074335... Γιάννης Εγώ όταν είχα πάρει το Samsung i8910 (το πρώτο με HD 720p κάμερα) είχα 7 καμένα pixels αλλά άκρη δεν βρήκα. Κάποιοι που το κυνήγησαν ποιο πολύ και τους το άλλαξαν με καινούργιο είδαν ότι και το νέο είχε πάλι καμένα Pixels είχε. Θεωρώ ότι η τότε παρτίδα που χρησιμοποίησε η Samsung είχε στο συνολό της προβλήματα. Νομίζω ότι πολλά έχουν αλλάξει από τότε αλλά καλό είναι όσοι το έχουν πάρει να προβούν σε κάποιους ελέγχους. Τα καμένα Pixels είναι πιο έντονο να παρατηρηθούν σε χρήση βίντεο παρά σε χρήση φωτογραφίας. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι. Το τηλεφωνο εχει βλεπω DLNA. Εαν η τηλεοραση δεν υποστηριζει αυτο το DLNA, υπαρχει κανενας τροπος να το προσθεσουμε στην τηλεοραση; Αυτη που εχω ειναι Plasma και εχει βεβαια 3 θυρες HDMI. Εχει θυρα USB, αλλα βλεπει μονο φωτογραφιες. Τα βιντεο δεν τα βλεπει. Διαβασα για το HTC media link DLNA, αλλα διαβασα και ενα τεστ το οποιο λεει οτι υποστηριζει μονο τηλ της HTC. Ακομη διαβασα και για το Western Digital WD TV LIVE HD, το οποιο με μπερδεψε λιγο. Κανει πολλα, αλλα αυτο που ζηταω δεν ξερω αν το κανει. Το εχει ψαξει κανενας το θεμα; Θελω κατι το οποιο να μπορω να συνδεσω, ασυρματα καλυτερα, 2-3 κινητα τηλ Android, για να βλεπω γρηγορα και ανετα φωτογραφιες και βιντεο. Οχι να εχω κρεμασμενα HDMI καλωδια στην τηλεοραση τα οποια καταληγουν σε usb, η micro HDMI, η mini HDMI. Η εστω κατι που να καταληγει σε ενα καλωδιο micro usb, οπου να μπορω να δω τις φωτογραφιες και βιντεο απο τα κινητα. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Συμφωνοι... Αλλα για χαρη της ποιοτητας δεν νομιζω 10-15 γραμμαρια παραπανω να με πειραζαν.. Ασε που το βαρος συνηθιζεται... Δεν μιλαμε για εξωπραγματικα νουμερα αλλα για 140 γραμμαρια και κατω... Ακομα κ το Ε7 που ειναι γαιδουρι δεν με χαλουσε το βαρος του... Υποκειμενικα βεβαια ολα αυτα... Αλλα ... Σίγουρα αν πιάσει κάποιος το iPhone 4 ειδικά σε σχέση με το Galaxy 1 θα καταλάβει διαφορά στην ποιότητα υπέρ του πρώτου τουλάχιστον στην αίσθηση. Πρέπει να σκεφτούμε όμως ότι το iPhone 4 παίζει στα 660€ ενώ το Galaxy 1 στα 450€. Μια διαφορά της τάξης των 200€ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη για να έχω το κάτι παραπάνω στην ποιότητα. Sorry Apple αλλά δεν τα κοστολογείς τα πράγματα καλά. Ακόμα και το φρέσκο Galaxy 2 που παίζει στα 600€ με ένα σωρό τεχνολογικά επιπλέον επιτεύματα σε σχέση με το iPhone 4 και σαφώς καλύτερο ποιοτικά από τον προκατοχό του και πάλι η τιμή του είναι 60€ φθηνότερο. Αν η Samsung ανέβαζε την ποιότητα στο Galaxy 2 και έβαζε καπέλο 150€-200€ μετά θα γκρινιάζαμε. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πάντως για όποιον ανχώνεται για γρατζουνιές..... http://www.zagg.com/ δείτε το βίντεο... απίστευτο! μιλάω για το invisible shield C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πάντως για όποιον ανχώνεται για γρατζουνιές..... http://www.zagg.com/ δείτε το βίντεο... απίστευτο! μιλάω για το invisible shield Το invisible shield προσφέρει όντως πολύ καλή προστασία αλλά με κόστος...Είναι αρκετά χοντρή η μεμβράνη του και χάνεις εντελώς την ομαλή αίσθηση σε scrolling πάνω στο τζάμι..Επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολη η εγκατάσταση του με κίνδυνο να μείνουν μόνιμα (παρόλο που υποστηρίζουν το αντίθετο...) φυσαλίδες ανάμεσα στο τζάμι και στην ζελατίνα... Αν και off topic αλλά απ τις καλύτερες και σε προστασία και ομαλότητα και ευκολία στην εγκατάσταση είναι οι SGP Steinheil. Ελπίζω να βγάλουν και το Galaxy SII όπως είχαν κάνει για το Galaxy S με φοβερές κριτικές και στις 3 παραπάνω κατηγορίες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πηγα σημερα στη Media Markt στο Ρεντη και ρωτησα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο και μου ειπαν οτι θα το φερουν την επομενη εβδομαδα και οτι του εχουν ετοιμασει και το stand που θα τοποθετηθει,απλα δεν γνωριζαν ακομα τιμη γιατι δεν εχουν καταχωρησει τον κωδικο του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Να ρωτήσω όσοι το παραγγέιλανε από Amazon.de h co.uk ποσο καιρό πήρε να τους έρθει και που σκ@τα φάινεται αν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο? GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Στο πλαισιο μου ειπαν δευτερα θα εχουν τα demo...για να δουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iojik Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Γεια, Στο play.com λένε in stock. http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/18911977/Samsung-Galaxy-S-II-i9100-16GB-Android-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html Τελικά η Cosmote θα το φέρει πρωτα?:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πηγα σημερα στη Media Markt στο Ρεντη και ρωτησα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο και μου ειπαν οτι θα το φερουν την επομενη εβδομαδα και οτι του εχουν ετοιμασει και το stand που θα τοποθετηθει,απλα δεν γνωριζαν ακομα τιμη γιατι δεν εχουν καταχωρησει τον κωδικο του. To έχω ακούσει και εγώ από άλλα καταστήματα για την άλλη βδομάδα, αλλα η απορία μου είναι γιατί το πλαίσιο να το φέρει τόσο αργοτερα (31 Μαιου) από τα υπόλοιπα καταστήματα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πάω να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και μου λέει dll load failed.... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πάω να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και μου λέει dll load failed.... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το KIES και μετά ξανά εγκατάσταση και ξαναπροσπάθησε Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εντελώς πληροφοριακά, υπάρχουν σε ευρωπαϊκές εκδόσεις (όχι με βίσμα UK) στην Αγγλία - και νομίζω με κάμποσο λιγότερα ευρω απ' ό,τι θα το βρείτε εδώ. (Εγώ, θα το πάρω σε κάνα 4μηνο από Αμερική - εταιρικό, απ' τον ξάδερφό μου, εκεί). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια το παρείγγειλα απο amazon.co.uk, μου γραφει στο status οτι εγινε σημερα Dispatched αλα λεει απο διπλα No tracking information :(. Πηρε κανεις αλλος απο το amazon? Γιατι δεν δίνουν tracking number να μπορω να το βλέπω online ποτε θα φτάσει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ήθελα να ρωτήσω πώς λέτε οτι το παραγγείλατε μερικοί απο το amazon.co.uk όταν προσπαθώ να παραγγείλω και εγώ και μου λέει οτι το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορεί να σταλεί στη χώρα σας. Και ψάχνοντας λίγο περισσότερο βρίσκω το policy του amazon και όντως λέει οτι δεν στέλνει κινητά στην Ελλάδα. To ίδιο μύνημα να πω οτι βγάζει και στο play.com για τον φίλο που το ανέφερε προηγουμένως. Και εγώ είμαι στην αναμονή του expansys και αρκετά ξενερωμένος μπορώ να πω για αυτό και ψάχνω εναλλακτικά καταστήματα για να το ακύρωνα απο expansys. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599039&catid=100800 Τους έστειλα e-mail... Λέτε να το έχουν από εβδομάδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 εγώ πάντως όταν το έψαχνα τους είχα πρήξει όλους και μου λέγανε μετά τις 20. παίζει να είμαι και η αιτία που το πλαίσιο έβαλε 31 μάη :p Τελικά το πήρα από το play 247 και ησύχασα :) # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts