Jump to content

Morrissey

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Morrissey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχει ανακοινωθεί πουθενά επισημα πότε ανοιγουν οι προπαραγγελίες? εχει φτάσει πέμπτη και δε βλέπω κάτι..
  2. παιδιά συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά είμαι σίγουρος κάποιος θα έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο λόγω προπαραγγελιών να βοηθήσει: - προπαραγγελία πλαίσιο 4/3 με πιστωτική. -Τηλέφωνο απο πλάισιο οτι δεν θα είμαι στην παράδοση της παρασκευής. Θα ημουν σε αυτής της εβδομάδας και θα χρειαζόταν να ξαναέκανα την αγορά μεσω λινκ που θα στέλνανε. -Λένε οτι στάλθηκε εντολη ακύρωσης στη τράπεζα αυτόματα στις 7 μέρες 11/3 -14/3 τηλέφωνο οτι ήρθε και στέλνουν λινκ να το ξανακάνω. Η πρώτη δόση δείχνει ακόμη δεσμευμένη και με βάζουν να επικοινωνήσω με τράπεζα. - Η τράπεζα λέει οτι δε βλέπει εντολή ακύρωσης. Το πλαίσιο λέει οτι εχει σταλεί και σως λένε θέλει μερικές μέρες να περαστει η ακύρωση. Και εχω μπλέξει σε αυτό το τρυπάκι τώρα... Έχει τύχει σε κάποιον? σε ποιον να κάνω μουτράκια/? στο Πλαίσιο ή στη Τράπεζα? Συμπέρασμα... Τσουρέκια.
  3. καλησπέρα και απο μένα, με προπαραγγελία κυριακή βράδυ Πλαίσιο, με πηραν σήμερα οτι δεν επαρκούν τα κομμάτια για αποστολή παρασκευή. και πως θα παραλαβουν την επομενη εβδομαδα πάλι. Ξέρετε σε άλλα καταστήματα τι γινεται μηπως και την αλλάξω?
  4. για όποιον άλλο είχε θέμα με το ΙΜΕΙ, ενημερωτικά, πήρα στο τηλέφωνο που έλεγε το site ,μου ζήτησαν αποδειξη, ιμει, ενα αποδεικτικό προπαραγγελιας (τραβηξα screenshot απο εκει που το πήρα) και τα εστειλα σε mail που μου έδωσαν, και μετά απο λίγο με ενημέρωσαν να δοκιμασω ξανά απο το site και το πήρε κανονικά.
  5. αν δε κανω λάθος εδώ https://apps.samsung.gr/s7-vr/ για κοιτα αν θα σου δεχτεί το imei και πες μου γιατι εχω το θεμα που δε μου το δέχεται.
  6. ναι ναι σωστα και επιβεβαιωμένο και απο πισω απο το αυτοκόλλητο και πάνω απο το κουτί και με *#06# και απο το about phone στα settings. θα πάρω τηλέφωνο δευτέρα 10 με 6 στα τηλέφωνα που δίνει στο site.
  7. καλησπέρα, παρέλαβα και εγω επιτέλους λευκό απο κωτσόβολο προπαραγγελια (με vr) 21/2. πηγαίνω στο site για το vr να δηλώσω το ΙΜΕΙ αλλά λέει λάθος imei... τηλεφωνικά προχθές οταν πηραν να μου πουν οτι μου το στελνουν, μου πεταξαν και οτι μην ανησυχείτε με το vr 28/3 λήγει η διαδικασία και προλαβαίνετε, και αν εχετε θεμα πάρτε μας να συνεννοηθούμε...ειχε κανεις το ίδιο μηνυμα αυτές τις μέρες?
  8. γνωρίζει κανείς να εξηγήσει τα προτερήματα του adoptive storage? καταλαβαίνω οτι έχεις περισσότερο χώρο όπου μπορούν να εγκατασταθούν και applications στην sd κάρτα πέρα απο media files. κάτι τέτοιο όμως δε θα επηρέαζε την ταχύτητα όταν θες να ανοίξεις μια εφαρμογή που έχει "κάτσει" στην κάρτα? μήπως έχει καλό αποτέλεσμα μόνο με κάρτες με υψηλά read/writes? το άλλο θετικό είναι πάντως οτι θα σταματήσει να πετάγεται αυτό το ενοχλητικό μηνυμα κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό, για την κάρτα.
  9. καλησπέρα και εγώ περιμένω απο κωτσόβολο και μου είπαν σημερα θα παραλάμβαναν, αυριο θα το έστελναν, παρασκευή αργία, οπότε σαββατο θα πρεπει να το αναζητήσω απο τη μεταφορική. μηπως σου ειπαν τιποτα για αποστολή απο σήμερα? ή παραλλαμβάνεις απο κατάστημα?
  10. παιδιά όποιος παραλάβει σήμερα απο μεγάλες αλυσίδες (πλαισιο,κωτσοβολος κλπ) που τους ειχαν πει για πεμπτη ας ενημερώνει γενικά να ξέρουμε τι γίνεται
  11. τον βρήκα απο handtec μαζί με sd καρτα samsung pro plus.το εστειλαν την ιδια μέρα με λογικά εξοδα αποστολής. http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s6-edge-plus-note-5-fast-wireless-charging-pad-white.html
  12. νεα ενημέρωση και εγώ απο κωτσόβολο αφού τους έστειλα mail για ακύρωση, με παίρνουν τηλ και μου λενε οτι γνωρίζουμε οτι ενημερωθήκατε για 8/4 (θα ακουσαν τις ηχογραφήσεις μάλλον) και οτι επειδη προκειται για προπαραγγελίες, αυτά θα τα παραλλάβουμε μέσα στην εβδομάδα, πεμπτη λογικά. οπότε ακύρωσα το αίτημα και περιμένω να δω...
  13. 8/4 λεει ο κωτσοβολος... Αν ειναι δυνατον.. Ουτε αλλαγη χρωματος βοηθάει σε κατι που ρωτησα..
  14. σου ειπαν εστω πότε περιπου? και γενικότερα οποιος εχει καποια ενημέρωση απο μεγάλες αλυσίδες για λευκά ας ενημερώσει. και κωτσόβολος ακόμη να παραλάβει. θα πάρω τηλ σήμερα μηπως εχουν κάποιο νεότερο.
  15. ξερεις αν περιέχεται για το γυρω γυρω το μεταλλικό κάποια προστασία?
×
×
  • Create New...