Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να συνοψισω λιγο τα προβληματα...μεχρι στιγμης καποιοι εχουν ενα μικρο προβλημα με το wifi,αλλοι εχουν προβλημα με τον ηχο του βιντεο που εχουν τραβηξει και αλλοι με το οτι δεν παιζει ταινιες πανω απο 4 gb,σωστα τα λεω??

κατα τ'αλλα..σημα ληψης κλησεων,ολα μια χαρα??ηχος ομιλιας επισης μια χαρα?ηχος κλησης,δυνατος?flicker στην οθονη κατα τη διαρκεια του scrolling υπαρχει??force closes η reboot at will υπαρχουν?το gps κλειδωνει σε χρονο dt?

αυτες ειναι οι βασικες ερωτησεις για'μενα..αλλα προς το παρον δεν εχω δει τετοια προβληματα..και χαιρομαι πολυ γι'αυτο..

συγκριτικα με αλλα τηλ android που περασαν απο τα χερια μου (nexus s και atrix) που ειχαν κατι τετοια θεματα!

ακομα και για την μπαταρια...δεν εχω δει πολλους να γκρινιαζουν σχετικα με την αυτονομια του κινητου..αν και στο xda υπαρχουν πολλα και διαφορα threads..αλλα τελικα το προβλημα προεκυπτε απο κατι αλλο!

εν κατακλειδι...ειναι ενα κινητο (προς το παρον) που αξιζει να το εχει καποιος..ετσι δεν ειναι??που κανει τα παντα (σχεδον σωστα...ενταξει..καφε δεν ψηνει ακομα..αλλα ποτε δεν ξερεις!)και στην τελικη τα παιδια που ηδη το εχουν...ειναι ευχαριστημενοι απο την "επενδυση" που εκαναν??

αυτη ειναι στην ουσια η ερωτηση μου??ειστε χαρουμενοι S2 users??:)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Εχω το galaxy s kαι μια επιδοτηση 180 ευρω.Αςυποθεσουμε οτι πουλαω και το galaxy 200-250 ευρω συνολο ας πουμε περιπου 400 ευρω.Αξιζει νσ δοσω αλλα 200 ευρω? Τι θα κερδισω? Ρωταω ποιο πολυ συτους που ειχαν το s και πηρανε και το sii

Έχετε καταλάβει οτι πλέον μπορούμε να παίζουμε και tegra παιχνίδια έτσι;;;:lol::lol::lol::lol:

Για δείτε εδώ....http://www.youtube.com/watch?v=iSAJptywT8Q

Το πρόβλημα είναι οτι στο thread του τριμέγιστου chainfire στο XDA δεν μπορούν να κάνουν upload τα plugins...Για όσους δεν είναι είναι ενήμεροι να γράψω εν τάχει οτι ο chainfire ''έγραψε'' εναν ενδιάμεσο OpenGl driver ο οποίος παρεμβάλεται μεταξύ των παιχνιδιών και και της κάρτας γραφικών του SGS2 ...Αφού φορτώσεις το πρόγραμμα του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτώσεις τα σωστά plugins και magic happens!!!!

Στο video πιο πάνω ενα μικρό demonstration και οδηγίες....Είναι στα ιταλικά αλλά στο description γράφει τι να κάνεις....Μόλις παω σπίτι θα το δοκιμάσω...

Παιχνίδια ''μόνο'' για Tegra...? There 's an app for that....:p:p:p

ps Είναι αρχή ακόμα οπότε ενδεχομένως να μην τρέχουν σωστά μερικά παιχνίδια θα σκεφτείτε, αλλά δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας!!!!!

ειμαι απο αυτους που αναφερα για το σημα του wifi, να τονισω κατι δεν εχει προβλημα λειτουργιας και δεν ειναι ελλατωματικο! απλα τα πραγματα. Δευτερον, εχουν ρωτησει δεκαδες ατομα εαν το κινητο εχει υποστηριξει ελληνικα αφου ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΤΛ. και αυτο δεν εχει σχεση εαν το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελλαδα η οχι, ουτε απο την samsung. το κινητο εχει λειτουργικο android Gingerbread οπου υποστηριζει απολυτα δεκαδες γλωσσες. Εγω, θελω να ρωτισω με μεση χρηση ποσο σας κραταει η μπαταρια στο κινητο, γιατι εμενα 1 μερα και κατι με το ζορι (η φωτεινοτητα στην οθονη γυρω στο 60%). Εχω ακουσει κατι για 2 μερες και μου φαινεται αδυνατο. αυτα
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

ειμαι απο αυτους που αναφερα για το σημα του wifi, να τονισω κατι δεν εχει προβλημα λειτουργιας και δεν ειναι ελλατωματικο! απλα τα πραγματα. Δευτερον, εχουν ρωτησει δεκαδες ατομα εαν το κινητο εχει υποστηριξει ελληνικα αφου ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΤΛ. και αυτο δεν εχει σχεση εαν το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελλαδα η οχι, ουτε απο την samsung. το κινητο εχει λειτουργικο android Gingerbread οπου υποστηριζει απολυτα δεκαδες γλωσσες. Εγω, θελω να ρωτισω με μεση χρηση ποσο του κραταει η μπαταρια στο κινητο, γιατι εμενα 1 μερα και κατι με το ζορι (η φωτεινοτητα στην οθονη γυρω στο 60%). Εχω ακουσει κατι για 2 μερες και μου φαινεται αδυνατο. αυτα

Και όμως κρατάει σίγουρα πάνω από μια μέρα.

Προσωπικα εγώ με αρκετά σκληρή χρήση βγάζω από μιάμιση μέρα και πάνω αλλά το χαμηλότερο που εχω δει είναι μιάμιση ημέρα.

Και δεν μιλάω για Σαββατοκύριακο που λόγω μειωμένης χρήσης την Κυριακή το βράδυ είμαι με το 50% γεμάτο.

Επίσης όσον αφορά το wifi μόνο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού και μάλιστα στην αντίθετη πλευρά από αυτή που είναι το modem δεν εχω σήμα....

Μπορεί να εχω λίγες γραμμές στην ένδειξη αλλά σύνδεση εχω κανονικότατα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλημερα

Εχω το galaxy s kαι μια επιδοτηση 180 ευρω.Αςυποθεσουμε οτι πουλαω και το galaxy 200-250 ευρω συνολο ας πουμε περιπου 400 ευρω.Αξιζει νσ δοσω αλλα 200 ευρω? Τι θα κερδισω? Ρωταω ποιο πολυ συτους που ειχαν το s και πηρανε και το sii

φιλε μου, ειναι προσωπικη επιλογη πανω απο ολα. αυτην την στιγμη που μιλαμε λειτουργικα δεν εχει καμια διαφορα με το πρωτο γαλαξια, ολα το ιδιο τρεχουν. η διαφορα ειναι πια κατασκευαστικα (πολυ λεπτη γραμμη, ελαφρυ) και μεγαλυτερο μεγεθος οθονης. Οτι εχει διπυρυνο, δεν σημαινει τιποτα για τον μεσο χρηστη οπου διαβαζει τα email, παιζει κανενα παιχνιδακι και μπαινει λιγο internet. Εγω ειχα και το πρωτο galaxy s και ηθελα ενα κινητο με μεγαλυτερη οθονη και δεν με νοιαζει εαν το κινητο ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το βαλω στην τσεπη. Απο πλευρας κατασκευης το κινητο σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το πρωτο και για το μεγεθος της οθονης, δεν το νοιωθεις παντοφλα, οπως ειχα νοιωσει με το htc HD2.

Edited by DoctorM

Και όμως κρατάει σίγουρα πάνω από μια μέρα.

Προσωπικα εγώ με αρκετά σκληρή χρήση βγάζω από μιάμιση μέρα και πάνω αλλά το χαμηλότερο που εχω δει είναι μιάμιση ημέρα.

Και δεν μιλάω για Σαββατοκύριακο που λόγω μειωμένης χρήσης την Κυριακή το βράδυ είμαι με το 50% γεμάτο.

εχεις βαλει την KE7 και εισαι rooted ?

εχεις βαλει την KE7 και εισαι rooted ?

Ναι. Από την Κυριακή κα τώρα είμαι στο 35% με τελευταία φόρτιση την Κυριακή το απόγευμα.

Με 3g μόνιμα συνδεδεμένο όταν δεν εχω wifi 3 λογαριασμούς mail ενεργούς συνέχεια περί τις 40 κλήσεις διαρκείας 90 λεπτών περίπου γύρω στην 1 με 1,5 ώρες internet και παρακολούθηση του φόρουμ συνέχεια μέσω Tapatalk....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ναι. Από την Κυριακή κα τώρα είμαι στο 35% με τελευταία φόρτιση την Κυριακή το απόγευμα.

Με 3g μόνιμα συνδεδεμένο όταν δεν εχω wifi 3 λογαριασμούς mail ενεργούς συνέχεια περί τις 40 κλήσεις διαρκείας 90 λεπτών περίπου γύρω στην 1 με 1,5 ώρες internet και παρακολούθηση του φόρουμ συνέχεια μέσω Tapatalk....

Μα πως γινεται αυτο?Εμενα με προσεκτικη χρηση σπανια βγαζει μερα.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα πως γινεται αυτο?Εμενα με προσεκτικη χρηση σπανια βγαζει μερα.:confused:

κατι εχεις βαλει που σου τρωει ματαρια δεν παιζει τοσο λιγο...

επισης, αν το wifi το εχεις μονιμα ανοικτο να ξερεις οτι ψαχνει ολη την ωρα και τρωει πολυ μπαταρια.. οπως και το 3G..

εγω θυμαμαι με το desire που ειχα με αυτη τη χρηση με εβγαζε μια μερα.. Με κλειστο wfi kai 3g εφτανα τις 2 μερες και κατι..

Υπολογισε διαφορα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχε? Ακομα εχει καθως δεν εχει ερθει ακομα η επισημη ελληνικη.

Παντως παιδια ετσι οπως το θετετε εχετε δυο επιλογες.

1) Αγοραζετε ξενη συσκευη και εχετε τα updates σας στην ωρα τους.

2) Αγοραζετε ελληνικη συσκευη και ξερετε πως ειτε Α. Θα περιμενετε την Samsung Hellas να δωσει τα updates (με ρυθμο γερικου σαλιγκαριου), ειτε Β. Θα μαθετε να περνατε τα updates μεσω Odin οπως οι περισσοτεροι με SGS.

Για μενα το 2) δεν ειναι dealbreaker καθως αφενος μεν η διαδικασια ειναι πανευκολη, αφετερου δε δεν εχω καθολου εμπιστοσυνη στην παρωδια προγραμματος που λεγεται Kies. Aπλως σας αναφερω το τι ισχυει με το SGS και πιθανολογω πως θα ισχυει και με τον διαδοχο του.

υπαρχει διαφορα στην γερμανικη εκδοση που εχει στον amazon.de και στην ευρωπαικη? ποια να προτιμησω? απ οσο ξερω τα ελληνικα eshops εισαγωγη απο γεμρανια και αλλες ευρωπαικες χωρες κανουν αυτη τη στιγμη...

κατι εχεις βαλει που σου τρωει ματαρια δεν παιζει τοσο λιγο...

επισης, αν το wifi το εχεις μονιμα ανοικτο να ξερεις οτι ψαχνει ολη την ωρα και τρωει πολυ μπαταρια.. οπως και το 3G..

εγω θυμαμαι με το desire που ειχα με αυτη τη χρηση με εβγαζε μια μερα.. Με κλειστο wfi kai 3g εφτανα τις 2 μερες και κατι..

Υπολογισε διαφορα...

το θεμα ειναι οτι εχεις μονιμα ανοιχτο 33g και wifi και οποιο απο τα 2 πιασει ή κλεινεις το wifi οταν ξερεις οτι δεν θα βρεις δικτυο εκτος σπιτιου;

εκτος αυτου, με την ομιλια ετυχες πριν μεριεκς μερες να κανω μια κληση 1 ωρας και η μπαταρια δεν επεσε πολυ πραγμα που σημαινει οτι οντως καπου αλλου καταναλωνεται η μπαταρια και φοβαμαι πως ειναι οι συγχρονισμοι που γινονται συχνα πυκνα ισως, αν και το πιο πιθανο ειναι οτι αμα παιζεις ολη την ωρα με το κινητο να ευθυνεται αυτο καθως μια να μπεις στο ιντερνετ μια να δεις το μαρκετ μια να χαζοασχοληθεις με κανενα παιχνιδι κτλ καταληγεις με λιγη μπαταρια

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Εγώ πλέον.

1) Μόνιμα στο 2G γιατί σπίτι και σε πολλές περιοχές, έχει οριακά 3g και αυτό το συνδέω - αποσυνδέω τρώει πολύ ρεύμα.

Όταν θέλω 3G το ενεργοποιώ (κρίμα να μην υπάρχει widget που να το κάνεις με ένα κλικ)

2) Έχω κατεβάσει το JuiceDefender (ulitmate edition) και έχω

α) βάλει να ανοίγει το mobile data, όταν η οθόνη είναι κλειστή, κάθε 15 λεπτά για συγχρονισμούς.

β) Να είναι τελείως κλειστό το mobile data απο΄τις 1-7 το πρωί (τι νόημα έχει να κάνει ενημερώσεις όταν κοιμάμαι)

γ) Όταν βγαίνω εκτός γραφείου ή σπιτιού ενεργοποιώ τελείως το mobile data, οπότε έχω διαρκή συγχρονισμό

Με αυτά και με αυτά, από Δευτέρα από τις 6 το πρωί και σήμερα Μισή τρίτη και η μπαταρία είναι στο 50% με μέτρια χρήση (καμια ώρα τηλεφωνήματα, νορμάλ ιντερνετ,λίγο μάρκετ), αλλά όχι ράδιο, ούτε κάμερα ούτε βίντεο. Έτσι πάει κοντά στις 3-4 μέρες. Με βαριά χρήση το κόβω για λίγο κάτω από 2 μέρες που είναι μια χαρα.

Όταν θέλω 3G το ενεργοποιώ (κρίμα να μην υπάρχει widget που να το κάνεις με ένα κλικ)

εγω εχω στο samsung galaxy s ενα widget 2g-3g λεγεται που σε παει κατευθείαν στις ρυθμισεις για να αλλαξεις το δίκτυο με ενα κλικ...

για δες το λιγο....πιστευω θα σε ικανοποιήσει......

Ο Eldar Murtazin (δηλαδή η Samsung) ασχολείται επιτέλους με το ζήτημα της αυτονομίας.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14091494&postcount=913

Ισχυρίζεται ότι με την 2.3.4 το πρόβλημα θα διορθωθεί. Αν και είναι πάγια μου θέση να θεωρώ όλα αυτά τα λόγια αναξιόπιστα, και μόνο που η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα και ασχολείται πλέον με το ζήτημα, είναι θετικό. Ίσως όντως κάτι γίνει στο μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι προφανώς έχει πέσει στην αντίληψή τους και το κοιτάζουν. Για να δούμε τι θα δούμε...

Ο Eldar Murtazin (δηλαδή η Samsung) ασχολείται επιτέλους με το ζήτημα της αυτονομίας.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14091494&postcount=913

Ισχυρίζεται ότι με την 2.3.4 το πρόβλημα θα διορθωθεί. Αν και είναι πάγια μου θέση να θεωρώ όλα αυτά τα λόγια αναξιόπιστα, και μόνο που η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα και ασχολείται πλέον με το ζήτημα, είναι θετικό. Ίσως όντως κάτι γίνει στο μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι προφανώς έχει πέσει στην αντίληψή τους και το κοιτάζουν. Για να δούμε τι θα δούμε...

Δηλαδή με την 2.3.4 θα κάνω party, αφού ήδη είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία του GSII... τέλεια! :)

εγω εχω στο samsung galaxy s ενα widget 2g-3g λεγεται που σε παει κατευθείαν στις ρυθμισεις για να αλλαξεις το δίκτυο με ενα κλικ...

για δες το λιγο....πιστευω θα σε ικανοποιήσει......

Αυτό το έχω και εγώ, αλλά προτιμώ κάτι που να το κάνει αυτόματα. Απλά νομίζω ότι η επίσημη Froyo ROM δεν το επιτρέπει :mad:

Ρε παιδεια πώς το κάνουμε ρουτ το κινητό .. Κανένα λινκ έχει κανείς ?

ευχαριστώ !

hello , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056334

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ρε παιδεια πώς το κάνουμε ρουτ το κινητό .. Κανένα λινκ έχει κανείς ?

ευχαριστώ !

Αυτο εχει τα παντα.Για να φλασαρεις και τον stock kernel μετα το root

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

Επισης σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει,οταν φλασαρεις custom kernel αυτο γραφεται στο custom binary counter στο download mode.Μηδενιζει ευκολα και απλα με το usb jig.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παιδια μπορει καποιος να μας πει ποιες οι διαφορες της γερμανικης εκδοσης του κινητου και της ευρωπαικης? ποια να προτιμησω? θελω να αποφυγω την ελληνικη λογω των καθυστερημενων αναβαθμισεων της samsung hellas.

Βγήκε και ξεκλείδωμα free για όσους ενδιαφέρονται

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064978

Έχετε καταλάβει οτι πλέον μπορούμε να παίζουμε και tegra παιχνίδια έτσι;;;:lol::lol::lol::lol:

Για δείτε εδώ....http://www.youtube.com/watch?v=iSAJptywT8Q

Το πρόβλημα είναι οτι στο thread του τριμέγιστου chainfire στο XDA δεν μπορούν να κάνουν upload τα plugins...Για όσους δεν είναι είναι ενήμεροι να γράψω εν τάχει οτι ο chainfire ''έγραψε'' εναν ενδιάμεσο OpenGl driver ο οποίος παρεμβάλεται μεταξύ των παιχνιδιών και και της κάρτας γραφικών του SGS2 ...Αφού φορτώσεις το πρόγραμμα του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτώσεις τα σωστά plugins και magic happens!!!!

Στο video πιο πάνω ενα μικρό demonstration και οδηγίες....Είναι στα ιταλικά αλλά στο description γράφει τι να κάνεις....Μόλις παω σπίτι θα το δοκιμάσω...

Παιχνίδια ''μόνο'' για Tegra...? There 's an app for that....:p

ps Είναι αρχή ακόμα οπότε ενδεχομένως να μην τρέχουν σωστά μερικά παιχνίδια θα σκεφτείτε, αλλά δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας!!!!!

Και ναι..!! Επιβεβαιώνω οτι το samurai showdown 2 (tegra only....) που δοκίμασα παίζει άψογα....!!! Αυτά είναι....Τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι τρελοί απ το XDA.....:p:p

Καλησπερα υπαρχη καποια εφερμογη να μπορεις να δεις τη θεση στο google maps η google earth ενος αλλου galaxy s η s2 φυσικα με την συνενεση του ιδιοκτητη?:O

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...