Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οπως ειδες εχω βαλει την β160 το μπερδεμα εγινε οταν εβαλα την Goapk-U8800-v8.2-Geno που ηταν εντελλως αδεια οπωσ λεει και το παιδι απο παvω δεν η3ερα οτι υπαρχει αλλου το google apps τωρα τα κατεβασα!!μια τελευταια ερωτηση το gm2.zip to βαζω οπως την ρομ απο το instal rom from sd η απο το update....

Ρε παιδια μονο εγω εχω θεμα με αυτη τη ρομ?ολα καλα αλλα το μαρκετ δεν ανοιγει κ αν ανοιξει τρωει κολλημα οταν θελω να κατεβασω κατι.......εχει λεει θεμα το vending.android. και αναγκαστικα πρεπει να κλεισει.Εκανα και hard reset αλλα τιποτα.εχει κανεις λυση?

Η β160 απο την αλλη (αυτη που δινουν τα παιδια στο αντιστοιχο thread tou mod) καλη αλλα ειναι λιγο modified παραπανω απ οτι θα ηθελα.

Απ οσους εχουν αλλαξει ρομ εχετε κατι καλο και σταθερο να προτεινετε???σορυ για το πρηξιμο

www.askisi-diatrofi.gr

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@iakoboss7

ναι αλλα μεσα στα google apps εχει μονο market update.που ειναι η εφαρμογη για το ιδιο το market???

τα εβαλες και δεν σου εχει το market? μαλλον οχι.... και φυσικα εχει το market.

οπως ειδες εχω βαλει την β160 το μπερδεμα εγινε οταν εβαλα την Goapk-U8800-v8.2-Geno που ηταν εντελλως αδεια οπωσ λεει και το παιδι απο παvω δεν η3ερα οτι υπαρχει αλλου το google apps τωρα τα κατεβασα!!μια τελευταια ερωτηση το gm2.zip to βαζω οπως την ρομ απο το instal rom from sd η απο το update....

οπως εβαλες την rom ;)

Ρε παιδια μονο εγω εχω θεμα με αυτη τη ρομ?ολα καλα αλλα το μαρκετ δεν ανοιγει κ αν ανοιξει τρωει κολλημα οταν θελω να κατεβασω κατι.......εχει λεει θεμα το vending.android. και αναγκαστικα πρεπει να κλεισει.Εκανα και hard reset αλλα τιποτα.εχει κανεις λυση?

Η β160 απο την αλλη (αυτη που δινουν τα παιδια στο αντιστοιχο thread tou mod) καλη αλλα ειναι λιγο modified παραπανω απ οτι θα ηθελα.

Απ οσους εχουν αλλαξει ρομ εχετε κατι καλο και σταθερο να προτεινετε???σορυ για το πρηξιμο

εχεις προβλημα γιατι δεν εχεις βαλει τα google apps.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3706237#post3706237

Καλησπέρα σε όλους!

Εδώ και λίγες ώρες έχω κι εγώ το κινέζικο θαύμα. Πρώτη επαφή με android και παρά τις δυσκολίες το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά ευχάριστο!

Πανεύκολα μπήκα σε wlan με κωδικό και firewall, μια χαρά το 3g, μια χαρά κι ο συγχρονισμός με το gmail! Εξαιρετική απόκριση, τόσο που πρέπει να συνηθίσω την ευαισθησία της οθόνης. Με ανοιχτό wi-fi εδώ και 4 ώρες η μπαταρία δεν κουνήθηκε ακόμη.

Μόνη απορία μου είναι το gps αφού η εφαρμογή "πλοήγηση" δεν συνδέεται, κολλάει στην αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί; Μάλλον εγώ κάνω κάποια βλακεία. Το gps δεν ενεργοποιείται αυτόματα από την εφαρμογή; (edit: άκυρο...με google maps δούλεψε κανονικά, έχανε λίγο το σήμα, και από ακρίβεια ...2.700 μέτρα αλλά αυτά βρίσκονται στην πορεία)

Επίσης στην αρχή, παίζοντας με τον browser το ένιωσα να ζεσταίνεται λίγο στην πίσω πλευρά. Όχι κάτι τόσο τρομερό αλλά αρκετό για να το προσέξεις και μου έκανε εντύπωση... Επίσης βλέποντας πόση ώρα κάνει να εκκινήσει κατάλαβα γιατί λέτε για reboot κάθε 2-3 μέρες. Πάντως για μένα δεν είναι πρόβλημα να το ανοίγω το πρωί μαζί με το λάπτοπ μέχρι να φτιάξω καφέ ;)

Φτου του. Να'ναι καλά οι σχιστομάτηδες, τζάμπα πράμα!

edit Κάποιο καλό τρόπο καθαρισμού της οθόνης έχουμε; Δεν έχω ακόμα ζελατίνες κλπ....

Edited by kostasd21
Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4

Επίσης βλέποντας πόση ώρα κάνει να εκκινήσει κατάλαβα γιατί λέτε για reboot κάθε 2-3 μέρες. Πάντως για μένα δεν είναι πρόβλημα να το ανοίγω το πρωί μαζί με το λάπτοπ μέχρι να φτιάξω καφέ ;)

Ποιός προτείνει reboot κάθε 2-3 μέρες; :wacko: Ούτε στο παλιό μου Windows Mobile δεν έκανα τόσο συχνά reboot!

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

τα εβαλες και δεν σου εχει το market? μαλλον οχι.... και φυσικα εχει το market.

οπως εβαλες την rom ;)

εχεις προβλημα γιατι δεν εχεις βαλει τα google apps.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3706237#post3706237

εεεεεεεεεεεεε αυτο ηταν το θέμα.Εγω σαν βλ@κ@ς πάλευα να κανω εγκατάσταση απο τον file manager ενα ενα τα apps.

Τώρα που το εκανα σωστα ολα δουλευουν ρολοι.

Σ' ευχαριστω για την βοηθεια κ την υπομονή σου.

www.askisi-diatrofi.gr

Γειά σας παιδια...

Τελικά, βρήκα τη λύση στο πρόβλημα που είχα με την περιστροφή της οθόνης( accelerometer),που γυρνάει όποτε της γουστάρει ..:confused: Η σφαλιάρες !!:wacko: Κάθε φορά που αρνείται πεισματικά να γυρίσει, τρώει 2-3 φάπες στο πλάι και μετά δουλεύει μια χαρά, μέχρι την επόμενη φορά.. Η συσκευή μου βγήκε βιτσιόζα τι να κάνω ??? :lol:

Ποιός προτείνει reboot κάθε 2-3 μέρες; :wacko: Ούτε στο παλιό μου Windows Mobile δεν έκανα τόσο συχνά reboot!

Τι να πω, έχω διαβάσει "διάφορα" αυτές τις μέρες...

edit: Να ρωτήσω κάτι; Ξέρω ότι το google maps χρεώνεται. Χτες δοκιμάζοντας το είχα ενεργοποιημένη την επιλογή "μόνο δίκτυα 2g" ξετσεκαρισμένη την "ενεργοποίηση δεδομένων" και ήμουνα με wifi. Το google maps σ'αυτή την περίπτωση προφανώς κατεβάζει ό,τι θέλει μέσω wifi χωρίς χρέωση σωστά; Επίσης αν δεν επιλέξεις εσύ κάποια ανανέωση ή κατέβασμα χαρτών για πόσα mb μιλάμε σε κάθε χρήση του;

Edited by kostasd21
Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4

• Administrators
edit: Να ρωτήσω κάτι; Ξέρω ότι το google maps χρεώνεται. Χτες δοκιμάζοντας το είχα ενεργοποιημένη την επιλογή "μόνο δίκτυα 2g" ξετσεκαρισμένη την "ενεργοποίηση δεδομένων" και ήμουνα με wifi.

Σε αυτή τη περίπτωση έχεις το internet του provider κλειστό και αν δεν έχεις wifi δεν κατεβάζει ούτως ή άλλως τίποτα.

Το "μόνο δίκτυα 2G" μικρή σημασία έχει αν έχεις ξετσεκαρισμένο το "ενεργοποίηση δεδομένων", ωστόσο καλό είναι να το έχεις μιας και η συσκευή σου δεν ψάχνει για 3G και δεν επιβαρύνεται η μπαταρία.

Modpic.gif

επαναφερω το θεμα θηκη - προστασια οθονης και ξαναρωτω αν εχετε βρει απο καπου να παρουμε ελλαδα αλλιως εχω βρει κατι τετοιο για παραγγελια απο κινα

http://viewitem.eim.ebay.gr/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector/130541078537/item

προτεινετε κατι αλλο? αν θελετε μπορει να ανοιξω θεμα ξεχωριστο για αγορα μαζικη αν και φοβαμαι αν ερθουν αποκινα πολλες μαζι μηπως εχουμε κανα θεμα με τελωνειο

παντως ψιλοβιαζομαι γιατι ηδη αρχισα να το κουβαλαω παντου

επαναφερω το θεμα θηκη - προστασια οθονης και ξαναρωτω αν εχετε βρει απο καπου να παρουμε ελλαδα αλλιως εχω βρει κατι τετοιο για παραγγελια απο κινα

http://viewitem.eim.ebay.gr/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector/130541078537/item

προτεινετε κατι αλλο? αν θελετε μπορει να ανοιξω θεμα ξεχωριστο για αγορα μαζικη αν και φοβαμαι αν ερθουν αποκινα πολλες μαζι μηπως εχουμε κανα θεμα με τελωνειο

παντως ψιλοβιαζομαι γιατι ηδη αρχισα να το κουβαλαω παντου

Με μαζική αγορά είναι πιθανότερο να έχεις πρόβλημα με το τελωνείο.

Δεν χρειάζεται ξεχωριστό θέμα για κάτι τέτοιο. Να θυμίσω ότι υπάρχει ολόκληρο forum για αξεσουάρ το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Θήκες κινητών τηλεφώνων

έχω ένα πρόβλημα το bluetooth δεν διαβάζει ένα headset της nokia που έχω "nokia bh-102"

αλλά ούτε και τις sonny ''headset DR-BT21G"... :angry:

τα αναφέρω παραπάνω δεν γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας, αλλά από αυτό που έψαξα δεν νομίζω ...

όμως η σύνδεση του ideos γίνεται κανονικά με αλλά κινητά για μεταφορά δεδομένων χωρίς πρόβλημα...

έχω κάνει factory reset τα πάντα αυτό ισχύει από τότε που το πείρα μέχρι τώρα όπου φαραώ μια custom rom modaco B137 r3...

αν γνωρίζει κάποιος :)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :)

γεια σας,δεν εχω αγορασει ποτε android κινητο κ σκεφτομαι για το Huawei ideos x5 u8800.Εσεις που το εχετε χρησιμοποιησει ειναι γενικα καλο κ το sar ποιο ειναι γιατι διαβαζω πολλα νουμερα.ευχαριστω.

ευχαριστω-σκεφτομουν για το blade κ λογω σαρ κανω πισω

παιδια κατι ακομη απο android market κατεβαζετε προγραμματα δηλ θελω να πω ειναι για ολα τα android κινητα σωστα?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Ξέρει κάποιος ποιά εταιρία έχει το service των τηλεφώνων της Huawei στην Ελλάδα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3568755#post3568755

καπου διαβασα σε αλλο σαιτ οτι καποιος καταλαθος με 3g χρεωθηκε-για να μην την πατισουμε τι πρεπει να κανουμε

καπου διαβασα σε αλλο σαιτ οτι καποιος καταλαθος με 3g χρεωθηκε-για να μην την πατισουμε τι πρεπει να κανουμε

Να βαλεις ενα προγραμμα data, απο 3 ευρω αρχιζουν και θα εχεις πληρες smartphone και δεν θα εχεις τον φοβο της χρεωσης αφου θα βλεπεις τα δεδομενα και απο εδω https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=more_from_developer :lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μολις αντικατεστησα μια καρτα sd 1gb που ειχα με μια μεγαλυρερη των 8gb..

Εκανα ενα κλασσικο copy-paste και μολις την εβαλα ναι μεν την βρηκε μια χαρα με ολα οσα ειχα μεσα αλλα μου αντικατεστησε ηχους κλησης επαφων και ηχο ξυπνητηριων κτλ με αλλα τραγουδια απο αυτα που ειχα πριν (!)..

Προφανως εχει να κανει με την θεση στην οποια ηταν γραμμενα στην παλια sd και η οποια αλλαξε κανοντας copy paste..??

Επισης πως μπορω να αγορασω εφαρμογες απο το market?

Μονο με το google checkout γινεται? Εχω paypal, δεν κανει?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Use your Illusions..

Γειά σας παιδια...

Τελικά, βρήκα τη λύση στο πρόβλημα που είχα με την περιστροφή της οθόνης( accelerometer),που γυρνάει όποτε της γουστάρει ..:confused: Η σφαλιάρες !!:wacko: Κάθε φορά που αρνείται πεισματικά να γυρίσει, τρώει 2-3 φάπες στο πλάι και μετά δουλεύει μια χαρά, μέχρι την επόμενη φορά.. Η συσκευή μου βγήκε βιτσιόζα τι να κάνω ??? :lol:

να την πας πισω φυσικα...

To σκέφτομαι ρε παιδιά...Το θέμα είναι πως το αγόρασα από Αθήνα και τώρα είμαι πάλι Μυτιλήνη..

Να το στείλουν από δω στο service, ούτε ξέρω πόσο καιρό θα μείνω χωρίς τηλέφωνο και αν θα το φτιάξουν τελικά ή θα μου κάνουν παραπάνω ζημιά :!: Έτσι μου΄ρχετε να το κάνω βίδες μόνος μου..

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις....

Edited by BOBMARIN