Jump to content

kostasd21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasd21

  1. Όλα έχουν να κάνουν και με το από πού έρχεσαι, έτσι; Το παιδί πήγε από το s3 σε 5,7 συσκευή του 2015. Τις προάλλες έβαλα το Note 2 μου δίπλα σε s5 mini και η δαφορά στα χρώματα και την φωτεινότητα ήταν εντυπωσιακή (υπέρ του mini). Οπότε ειδικά με εμάς τους κοινούς καθημερινούς (ή κ λίγο παραπάνω κολλημένους) χρήστες, έχει να κάνει το τι βήμα κάνεις.
  2. Για θήκη κάπου διάβασα ότι μερικές δεν εφαρμόζουν στο δερμάτινο καπάκι οπότε δες το μήπως τυχόν... καλό χρυσό το tempered αλλά δε χάνεις την αίσθηση; Έχω χρόνια που δεν βάζω προστασία (το πλήρωσα προσφατα βέβαια) Και μια τελευταία ερώτηση. Η οθόνη σε σχέση με Samsung; Στα βίντεο μοιάζει λίγο πιο άχαρη στα χρώματα αλλά δε το χω δει ακόμα από κοντά και φαντάζομαι το αδικουν.
  3. Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις!
  4. Καλημέρες! Πάμε! υ.γ. Τι απίστευτη συσκευασία είναι αυτή;
  5. Είμαι κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο δίλημμα. Κατέληξες κάπου; Έρχομαι από Note 2, αξεπέραστη εμπειρία, και αν και είχε αρχίσει να κολλάει, να αργεί τώρα προς το τέλος (2,5 χρόνια και βάλε) αν δεν είχε σπάσει η οθόνη δε το άλλαζα για την αξιοπιστία και την αυτονομία του. Αξιοπιστία θέλω να ελπίζω ότι έχουν και τα δυο. Αυτό που με "καίει" είναι να μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς να σκέφτομαι αν θα μείνω από μπαταρία ή RAM... Τις μέρες πριν σπάσω το Note 2, είχα συνεχώς ανοιχτό 4g (πάντα αυτό), ανοιχτό GPS, για ώρες, χάρτες, εφαρμογές tuneΙΝ, youtube κλπ κατά διαστήματα και αρκετές φορές τη μέρα tethering για το λάπτοπ. Λίγο βίντεο-φωτογραφίες με ανέβασμα στο dropbox και αρκετο σερφάρισμα. Αυτή λοιπόν δεν ξέρω αν λογίζεται βαριά ή όχι χρήση, αλλά το Note ΙΙ την έβγαζε άνετα, άλλαζα μπαταρία κατά τις 6-7 το απόγευμα και ήμουν ξέγνοιαστος. Αν προσθέσεις και μια καλή οθόνη με μια αξιοπρεπή κάμερα, τι άλλο να ζητήσω... Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια χρήση σε τέτοιου επιπέδου συσκευές το 2015 την βρίσκεις (;). Αλλά την καθημερινή χρήση-εμπειρία μόνο αυτοί που έχουν τις συσκευές μπορούν να μας την δώσουν ;)
  6. Ευχαριστώ! Τώρα αν το downgrading γίνεται χωρίς root πρέπει να το δω, γιατί με root δεν ασχολούμαι... Για την αυτονομία τι να πω...τουλάχιστον μπορείς να έχεις έξτρα μπαταρία. Ένας λόγος που έχει μπει κ το lg g4 στο μυαλό μου. Πάντως για τον exynos, επειδή κ εγώ το έβλεπα συνέχεια ψάχνω σε online μαγαζιά γερμανία-ελβετία και μόνο sd βρίσκω. Νομίζω για τους περισσότερους χρήστες δεν τίθεται καν ως δίλλημα.
  7. Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω πολλά σχόλια ψάχνοντας για πολύ lag στο 4, ειδικά όταν είχε βγει το lollipop. Η ερώτησή μου είναι, έχει ξεπεραστεί αυτό; Είναι θέμα συσκευής επίσης, εκτός από λογισμικό; Στις σελίδες εδώ δεν βρήκα τόσες πολλές αναφορές σε lag η αλήθεια είναι (μήπως δε τα είδα;). Σε σχέση με τα προηγούμενα Note το 4 είναι για σας το ίδιο...αξιόπιστο "τέρας"; Έρχομαι από Note 2, το οποίο για σχεδόν 3 χρόνια υπήρξε το απόλυτο εργαλείο μου! Αλλά άφησε τα τζαμάκια του σε γερμανικό οδόστρωμα... Οπότε τώρα με τρώει το χέρι (και η τσέπη) για κάτι που θα είναι το ίδιο δυνατό, με παρόμοια αυτονομία και αξιόπιστο. Το πενάκι είναι plus, όχι κρίσιμο... Η αποσπώμενη μπαταρία όμως και η κάρτα είναι...οπότε και το 5 δε με καλύπτει... Επίσης η διαφορά που βρίσκω με το 3 είναι μικρή, στα 80 ευρώ. Οπότε νόμζα πώς αξίζει το Note 4 ως το τελευταίο με καπάκι... Αλλά τα lag με τρομάζουν!
  8. αυτά είναι! Καλή χρονιά με το καλύτερο tablet!
  9. Θα αυξήσει την οθόνη μισή ίντσα και θα αυξήσει την τιμή; Ποιος έχασε την ντροπή για τη βρει ο Cook.
  10. Ε όχι προς το παρόν δεν είναι. Πέρα από κάποιους που το χρειάζονται ίσως για τα βιομετρικά ποιος άλλος το χρειάζεται πραγματικά; Άντε ίσως κι όποιος κουβαλάει ένα Xperia ultra αλλά και πάλι... Ναι, επιτέλους σε αυτή τη φάση, που οι λειτουργίες τους είναι πολύ βασικές, η εμφάνιση είναι (για μένα) εξίσου σημαντική με τη λειτουργία, αν όχι σημαντικότερη. Στην τελική, κανένα κινητό σήμερα δεν είναι τόσο άσχημο όσο το gear το οποίο μοιάζει με Casio εικοσαετίας όπως γράφτηκε σε ένα αντίστοιχο θέμα. υ.γ. Θα'θελα να ξέρω ποιος θα απαντήσει κλήση στο smartwatch και θ'αρχίσει να μιλάει στον καρπό του... Η μόνη λύση είναι να είναι εύκολα αφαιρέσιμο και να φοριέται έπειτα στο αυτί σαν bluetooth (νομίζω το είδα σε κάποιο από αυτά που παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη).
  11. Φέτος θα αγόραζα....περσινό μοντέλο. Αν ήταν να διαλέξω από τα τρία, θα έπαιρνα το Sony.
  12. Εδώ εδώ! Να'στε καλά και μεγειά στον νικητή!
  13. Το κινητό ήρθε σήμερα από το σέρβις. Δυστυχώς δεν είχα μαζί κάποιο έγγραφο που να δείχνει τι είχε/τι κάνανε. Έτσι ξανά την Brickbug Check η οποία δείχνει insane chip. Το τηλέφωνο ήρθε εννοείται μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές και με αναβάθμιση (4.3). Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν με την 4,3 υποτίθεται ότι διορθώνεται το πράγμα. Το έχω μόλις λίγες ώρες και προς το παρόν τρέχει καλά. Ευτυχώς δεν είναι πια η πρώτη συσκευή μου οπότε δεν "υποφέρω" τόσο. Καλή τύχη στους υπόλοιπους insaners...
  14. Πολύ ευχαρίστως, μου είπαν θα πάρει 1-2 εβδομάδες να το κοιτάξουν. Μένω στο εξωτερικό και το κινητό είναι από την orange όμως την ίδια εγγύηση με Ελλάδα νομίζω έχω, 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση από samsung.
×
×
  • Create New...