iant Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια εχει να προτεινει κανεις τιποτα καλα προστατευτικα για την οθονη,που να καλυπτουν ολη την οθονη ομως ,να μην ειναι λιγο μικροτερα Τσέκαρε το παρακάτω: PHONE PROTECTION. 6 IN 1 PACK - HUAWEI IDEOS X5 / U8800 Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Τσέκαρε το παρακάτω: PHONE PROTECTION. 6 IN 1 PACK - HUAWEI IDEOS X5 / U8800 ειναι οπως στην φωτογραφια με το τετραγωνο κοψιμο στο ακουστικο και τους sensores σκεπασμενους?το χεις δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Σε εμένα παιδιά λειτουργεί κανονικά...Δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα. Σε ξένο forum το βρήκα και αφού λειτουργεί σε εμένα είπα να το μοιραστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Σε εμένα παιδιά λειτουργεί κανονικά...Δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα. Σε ξένο forum το βρήκα και αφού λειτουργεί σε εμένα είπα να το μοιραστώ... Ποια στοκ ομως εχεις ρε φιλε την 2.2.1 την 2.2.2 η την 2.3.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 ειναι οπως στην φωτογραφια με το τετραγωνο κοψιμο στο ακουστικο και τους sensores σκεπασμενους?το χεις δοκιμασει? Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει - ψάξε στο θέμα αυτό, κάποιος τα είχε πάρει! Είχα όμως δυο ζελατίνες μαζί με την θήκη SIKAI και αυτές ναι, είχαν το "τετράγωνο κόψιμο στο ακουστικό" . Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregdais Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τη θήκη SIKAI που είναι στο λινκ, την έχω αγοράσει εδώ κ μήνες ,μπορώ να πω πως χαλάει την εμφάνιση κ μεγαλώνει αρκετά το τηλέφωνο αλλά έχει τελεία εφαρμογή, σωστές τρύπες κ κάνει το τηλέφωνο ιδιαίτερα ανθεκτικό καθώς το προστατεύει αρκετά.... αυτή είναι σιλικόνη... την ευχαριστιέσαι (σου περνάει από το μυαλό η λαστιχένια θήκη για τα τηλεκοντρόλ που κάναμε τρίπλες...) 12€ απο κάποιο eshop Παράθεση http://www.aws.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 εχει δοκιμασει κανεις αυτη την μπαταρια? http://www.ebay.com/itm/NEW-2x1700mah-Battery-USB-Charger-for-AT-T-Impulse-4G-Huawei-U8800-IDEOS-X5-/180737204799?pt=PDA_Accessories&hash=item2a14c6e23f#ht_844wt_881 ψαχνω να βρω μια μπαταρια να διαρκει περισσοτερο απο την κανονικη! Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Ναι και είναι μούφα.μην την πάρεις.μου κράταγε πολύ λιγότερο και από την κανονική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Ναι και είναι μούφα.μην την πάρεις.μου κράταγε πολύ λιγότερο και από την κανονική οχχχχχχχχχ! υπαρχει ισως καποια εναλλακτικη προταση? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πάνω αλλά κατεβάζοντας την εφαρμογή Huawei Radio λειτουργεί το ραδιόφωνο. Το δοκίμασα με Stock Rom http://115.com/file/belx62o5 Το κουμπί για download είναι το δεξιά από το κόκκινο. Σε εμενα (2.2.1) το προγραμμα τρεχει χωρις κολληματα αλλα δεν ανοιγει/παιζει τις συχνοτητες..στην ουσια δεν δουλευει δηλαδη Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) εχει δοκιμασει κανεις αυτη την μπαταρια? http://www.ebay.com/itm/NEW-2x1700mah-Battery-USB-Charger-for-AT-T-Impulse-4G-Huawei-U8800-IDEOS-X5-/180737204799?pt=PDA_Accessories&hash=item2a14c6e23f#ht_844wt_881 ψαχνω να βρω μια μπαταρια να διαρκει περισσοτερο απο την κανονικη! Μερικές σελίδες πίσω κάποιος είχε πάρει αυτό - ρότα τον... http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140618859310&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 Edit: Να εδώ δες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004811#post4004811 Edited March 7, 2012 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μόλις απέκτησα το κινητό!!:D:D Έχετε κάποια θήκη και screen protector να μου προτείνετε? Η θήκη να μην μεγαλώνει πολύ το κινητό αλλά να το προστατεύει από παντού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μετα παο αναβαθμιση σε 2.3 ideos X5δεν υπάρχει εγκατεστημένο το google earth, opote eipa να το κατεβασω απο το χειροκινητα. Ela moy ομως πο λεει οτο το google earth android δεν ειναι διαθεσιμο για την Χωρα σας και Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Wind HUAWEI U8800.. , opote den moy βγαζει καν την επιλογη για ληψη. Tι κουφο ειναι αυτο ρε παιδια? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παιδεια βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον για το κινητο μας Beats audio Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Μόλις απέκτησα το κινητό!!:D:D Έχετε κάποια θήκη και screen protector να μου προτείνετε? Η θήκη να μην μεγαλώνει πολύ το κινητό αλλά να το προστατεύει από παντού :) Καλορίζικο! Και για θήκη, screen protector δες μερικά μηνύματα πίσω .... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 οχχχχχχχχχ! υπαρχει ισως καποια εναλλακτικη προταση? Εγώ που το έψαχνα πριν καιρό δεν είχα βρει κάτι.Τώρα δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε λινκ να παραγγειλω μπαταρια,φορτιστη αυτοκινητου και μια 8αρα η 16αρα καρτα μνημης.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 παιδια εβαλα ics και ειναι απιστευτη εχει και ραδιοφωνο αλλα στ ακουστικα ισα ισα που ακουγεται επεισης οταν καρφωνω τα ακουστικα δεν βλεπω καποιο σημαδι οτι μπηκαν η κατι αλλο στη status bar.το χει ψαξει κανενας? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 παιδια εβαλα ics και ειναι απιστευτη εχει και ραδιοφωνο αλλα στ ακουστικα ισα ισα που ακουγεται επεισης οταν καρφωνω τα ακουστικα δεν βλεπω καποιο σημαδι οτι μπηκαν η κατι αλλο στη status bar.το χει ψαξει κανενας? Στην aurora 1.13 λείπαν αρχικά 2 αρχεία που έπρεπε χειροκίνητα να τα βάλεις σε ένα φάκελο του συστήματος. Στην 1.14 διορθώθηκε Έχω την 2.0 και δουλεύει μια χαρά με ωραίο ήχο και καλή λήψη. Σε λίγο θα περαστεί την επόμενη έκδοση της aurora η αναβαθμισμένη έκδοση του ραδιοφώνου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957&page=228 Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Στην aurora 1.13 λείπαν αρχικά 2 αρχεία που έπρεπε χειροκίνητα να τα βάλεις σε ένα φάκελο του συστήματος. Στην 1.14 διορθώθηκε Έχω την 2.0 και δουλεύει μια χαρά με ωραίο ήχο και καλή λήψη. Σε λίγο θα περαστεί την επόμενη έκδοση της aurora η αναβαθμισμένη έκδοση του ραδιοφώνου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957&page=228 οταν καρφωνεις το hands free σου δειχνει κατι??το δικο του hands free δουλευεις??ευχαριστω Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 οταν καρφωνεις το hands free σου δειχνει κατι??το δικο του hands free δουλευεις??ευχαριστω κανονικά ακουστικά για mp3 player χρησιμοποιώ. Κάπου έχω χάσει το μαμά hands free. Aν δεν βρεί ακουστικά ή κάτι παρόμοιο το πρόγραμμα σε ενημερώνει να τα βάλεις. Ποιά έκδοση aurora έχεις? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 πλεον η ics ειναι στα8ερη και λειτουργεικοτατη?αξιζει να την βαλουμε απο μπαταρια πως παει?ας μας πει καποιος που την εχει καιρο τα υπερ και τα κατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Για την aurora 2.0 Πολλά υποσχόμενη σταθερή και γρήγορη γενικώς γενικώς για καθημερινή χρήση. Είναι ήδη rooted, είναι σταθερά χρονισμένο στα 1ghz και ανεβαίνει χαλαρά με ένα με τα δωρεάν no frills ή το cpu master αλλά: Η μαμά κάμερα είναι σε πολλούς προβληματική. Είτε κάνει fc όταν την ανοίγεις, είτε κρασάρει κατά την εγγραφή 720p βίντεο και μετά ο launcher και γενικώς το τηλέφωνο ψιλοτρελαίνεται για κανένα δίλεπτο και σπαταλάει καμιά 20-30 % μπαταρία. Η διάρκεια της μπαταρίας κατά τα άλλα είναι αποδεκτή. Δυστυχώς μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά το lgcamera να μας λύσει τα χέρια όπως στην επίσημη 2.3.5 Πότε πότε χάνει την sd και πρέπει να την βγάλει κανείς και να την ξαναβάλει. Σπαστικό. Άλλες φορές η sd φαίνεται μέσα από τον ES αλλά η συλλογή δεν βλέπει εικόνες. Δυστυχώς αυτό το κόλλημα με την sd το είχα και στην επίσημη 2.3.5 (522) Επίσης κάποιοι έχουν αναφέρει χαμηλές ταχύτητες στο wifi. Το ραδιόφωνο πάντως τέλεια προσθήκη! Η ποιότητα κλήσεων πολύ καλή και δουλεύει άψογα και η ανοιχτή ακρόαση με ή χωρίς απλά ακουστικά (όχι hands free) ή στο αυτοκίνητο. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδιά μόλις πέρασα την τελευταία βετα, εχω ομως μια απορία , μετα μπορούμε να σβήσουμε τον φακελο dload αφοβα;;;; Γιατι ειχα την προηγούμενη 2.3.5 και η αδερφή μου πως τα κατάφερε και οταν άναψε το κιν πάτησε και το + και μπήκε σε install mode !! Όποτε για να αποφύγω παρόμοια συμβάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδιά μόλις πέρασα την τελευταία βετα, εχω ομως μια απορία , μετα μπορούμε να σβήσουμε τον φακελο dload αφοβα;;;; Γιατι ειχα την προηγούμενη 2.3.5 και η αδερφή μου πως τα κατάφερε και οταν άναψε το κιν πάτησε και το + και μπήκε σε install mode !! Όποτε για να αποφύγω παρόμοια συμβάντα! ναι, σβήνεις μετά τον φάκελο dload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts