Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες χάλασε και σε μένα το digitizer και πλεον ένα κομμάτι στα δεξιά της οθόνης δεν αποκρίνεται. Αφού του πέρασα και πάλι επίσημη ρομ και αφαίρεσα κάθε ίχνος μονταρίσματος που είχε γίνει στο κινητό πήγα την παρασκευή στο κατάστημα που το είχα πάρει, μόνο και μόνο για να δω ότι είχε κλείσει πλέον. Ήταν το EBW στα εξάρχεια. Το θέμα μου είναι ότι όλα τα άλλα καταστήματα του EBW είναι πολύ μακριά σε σχέση με το που μένω εγω. Η Αrvato όμως είναι αρκετά κοντά. Ξέρετε αν μπορώ να πάω κατευθείαν σε αυτούς το κινητό για επισκευή και αν δεχθούν την εγγύηση του?

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες χάλασε και σε μένα το digitizer και πλεον ένα κομμάτι στα δεξιά της οθόνης δεν αποκρίνεται. Αφού του πέρασα και πάλι επίσημη ρομ και αφαίρεσα κάθε ίχνος μονταρίσματος που είχε γίνει στο κινητό πήγα την παρασκευή στο κατάστημα που το είχα πάρει, μόνο και μόνο για να δω ότι είχε κλείσει πλέον. Ήταν το EBW στα εξάρχεια. Το θέμα μου είναι ότι όλα τα άλλα καταστήματα του EBW είναι πολύ μακριά σε σχέση με το που μένω εγω. Η Αrvato όμως είναι αρκετά κοντά. Ξέρετε αν μπορώ να πάω κατευθείαν σε αυτούς το κινητό για επισκευή και αν δεχθούν την εγγύηση του?

προφανώς ΝΑΙ,και τα EBW μέσω WIND τα φέρνανε.

Καλησπέρα όλους και από μένα.

Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής: Είχα περασμένη την Aurora ICS 4.0.3 3.1 update5 και CWM 5.5.0.4 , δουλεύανε τα πάντα καλά, ώσπου απεγκατέστησα τον browser Chrome λόγω χώρου (καταλάμβανε 70ΜΒ!) και σταμάτησε να λειτουργεί η camera (έχει συμβεί και σε άλλους αυτό αλήθεια??). Οπότε το επόμενο βήμα ήταν να περάσω με restore ένα backup που είχα πάρει δύο μέρες πριν. Όλα καλά μέχρι εδώ, ώσπου διαπίστωσα πως το checksum αρχείο (nandroid.md5) δεν αναγνωρίζεται σωστά! δοκιμάζω μία δεύτερη φορά..τίποτα! Μέχρι τον Ιούλιο είχα περασμένη την CM7.0 2.3.7 (και φυσικά είχα πάρει backup πριν την αλλάξω σε ICS). Οπότε λέω, θα περάσω την Cyanogen. Και ξεκινάω (κι εδώ έκανα την μ... μου!) να κάνω restore χωρίς προηγουμένως να αντικαταστήσω το recovery σε 5.0.2.7!!!!!!!! Το restore ολοκληρώθηκε επιτυχώς (δυστυχώς δεν με προειδοποίησε ο,τι κάνω μ... ), κάνω reboot και από τότε έχει κολλήσει το κινητό σε bootloop (brick δεν είναι αυτό???)

Μπαίνει σε ροζ οθόνη, αλλά δεν το «βλέπω» στον win explorer, άρα δεν μπορώ να αντικαταστήσω το recovery...

Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να απελπίζομαι...!! Δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί κι έχω φρικάρει.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη... ελπίζω να μην σας κούρασα.

Lenovo K3 Note

Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das

Ούτε σε recovery mode μπαίνει?

H cm7 που έκανες restore ήταν με 2.6.32 kernel?

Αν ναι τότε έχεις βάλει στη συσκευή αρχεία που χρειάζονται σα βάση επίσημη froyo rom, ενώ εσύ έχεις σα βάση την 2.3(gingerbread), γιαυτό και το bootloop. Αν επίσης η επίσημη ρομ που έχεις είναι μεταγενέστερη έκδοση της B518, τότε έχεις και κλειδωμένο bootloader, και έτσι εξηγείται το ότι δε βλέπεις το φάκελο Image από το pc σε ροζ οθόνη. Το μονο που μπορείς να κάνεις λοιπόν, είναι να ξαναπεράσεις την επίσημη 2.3 ή 2.2, ελπίζοντας ότι δε θα έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά και θα εγκατασταθεί χωρίς προβλήμα. Και αν όλα πάνε καλά, αυτή τη φορά φρόντισε να ξεκλειδώσεις τον bootloader(υπάρχει σχετικό θέμα με τίτλο "get your pink screen back" στο φορουμ των xda-developers), μιας και έτσι έχεις περισσότερες επιλογές να επαναφέρεις τη συσκευή χωρίς να χρειαστεί επανεγκατάσταση της επίσημης ρομ.

παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα

για ταινιες να κατεβασω που να παιζει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους srt.

ευχαριστω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα

για ταινιες να κατεβασω που να παιζει εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους srt.

ευχαριστω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5teHRlY2gudmlkZW9wbGF5ZXIuYWQiXQ..

24η μερα σημερα και το τηλ. μου βρισκετε ακομη στο εξωτερικο για σερβις,και αυριο να γυρισει απ'εξω θελει τουλαχιστον μια βδομαδα για να ερθει Θεσν/νικη!

Πηρα τηλ. και τους ξεχεσα ,ποσες μερες θεωρουνται ευλογο χρονικο διαστημα για να απαιτησω αμεσα αντικατασταση με καινουργια συσκευη?

• 2 weeks later...
καλησπερα εχω το ideos x5 και μετα απο ενα χρονο σταματησε να δουλευει η μιση οθονη ,δεν ειναι ραγισμενη μηπως ειναι το Digitizer ?το πηρα στην wind εδω στην ροδο και μου ειπανε για να το φτιαξουν θελουν 105 ευρω,δεν μου ειπαν παντος τι εχει. Edited by komatias

καλησπερα εχω το ideos x5 και μετα απο ενα χρονο σταματησε να δουλευει η μιση οθονη ,δεν ειναι ραγισμενη τι να φταιει?το πηρα στην wind εδω στην ροδο και μου ειπανε για να το φτιαξουν θελουν 105 ευρω,δεν μου ειπαν παντος τι εχει.

αλλαγη digitizer θελει και απο ebay μπορεις με 10-15 ευρω να αγορασεις ανταλλακτικο (που περιλαμβανει τα ειδικα κατσαβιδακια torx) και να το αλλαξεις μονος σου με λιγη προσοχη.

υπαρχουν και βιντεο στο youtube που μπορεις να τα βλεπεις παραλληλα ωστε να το κανεις βημα βημα με προσοχη και ηρεμια.

αυτο εκανα εγω τουλαχιστον...

αλλαγη digitizer θελει και απο ebay μπορεις με 10-15 ευρω να αγορασεις ανταλλακτικο (που περιλαμβανει τα ειδικα κατσαβιδακια torx) και να το αλλαξεις μονος σου με λιγη προσοχη.

υπαρχουν και βιντεο στο youtube που μπορεις να τα βλεπεις παραλληλα ωστε να το κανεις βημα βημα με προσοχη και ηρεμια.

αυτο εκανα εγω τουλαχιστον...

σου δουλευε η μιση οθονη?αν ειναι το digitizer θα το αλλαξω αλλα αυτο ειναι σιγουρα

Καλησπερα,

Εχω ενα θεμα, οταν μιλαω στο τηλεφωνο ολοι παραπονιούνται οτι δεν με ακουνε και ακουγομαι σαν να μιλαω απο το πηγαδι.. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Αναγκαζομαι ειτε να φωναζω ειτε να κολλαω το στομα στο μικροφωνο για να συνομιλησω σωστα..

Use your Illusions..

σου δουλευε η μιση οθονη?αν ειναι το digitizer θα το αλλαξω αλλα αυτο ειναι σιγουρα

εμενα δουλευε μονο το κεντρο και τα αλλα δεν αποκρινοντουσαν...

(αν σκεφτεις την οθονη χωρισμενη σε 3 κομματια : δεξια,μεση,αριστερα)

αυτο που βλεπουμε ειναι 2 πραγματα :

α)το panel που ειναι το οπτικο μερος και τι βλεπουμε και

β)το digitizer που ειναι υπευθυνο για το touch που υπαρχει και μεταφραζει το αγγιγμα μας

1)αν χαλασει το (α) γενικα ή εστω ενα pixel τοτε το καταλαβαινεις διοτι δεν υπαρχει σωστη εικονα.

2)αν χαλασει το digitizer το καταλαβαινεις διοτι δεν εχεις αποκριση στο αγγιγμα.

3)αν δεν εχεις εικονα και δεν εχεις και touch τοτε θελουν αλλαγμα και τα 2 (πιο πιθανο να συμβει σε δυνατο χτυπημα αυτη η περιπτωση αρα και πιο σπανιο)

καλησπερα εχω το ideos x5 και μετα απο ενα χρονο σταματησε να δουλευει η μιση οθονη ,δεν ειναι ραγισμενη μηπως ειναι το Digitizer ?το πηρα στην wind εδω στην ροδο και μου ειπανε για να το φτιαξουν θελουν 105 ευρω,δεν μου ειπαν παντος τι εχει.

Για ποιο λογο θελουν χρηματα για να το φτιαξουν? δεν εχεις εγγυηση?

Το Digitizer εχει προβλημα και μπορεις να το αλλαξεις μονος σου ευκολα και με λιγα χρηματα οπως γραφουν και τα υπολοιπα παιδια.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια καλησπερα εκανα μ@λ@κι@

ειχα παραγειλει απο εξωτερικο αυτο http://stellatech.com/huawei-u8800-ideos-x5-front-cover-touchscreen,a,de,812439.html

το εβαλα αλα εκανα αλη χαζομαρα την ωρα που πηγα να βγαλω το ακουστικο το μισο εμεινε μεσα κ το μισο στο τσιμπιδακι οποτε σταματησε να λειτουργει μηπως ξερει καποιος απο που μπορουμε να τα βρουμε εντος ελλαδας?

τα φωτα σας παρακαλω.

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

παιδια καλησπερα εκανα μ@λ@κι@

ειχα παραγειλει απο εξωτερικο αυτο http://stellatech.com/huawei-u8800-ideos-x5-front-cover-touchscreen,a,de,812439.html

το εβαλα αλα εκανα αλη χαζομαρα την ωρα που πηγα να βγαλω το ακουστικο το μισο εμεινε μεσα κ το μισο στο τσιμπιδακι οποτε σταματησε να λειτουργει μηπως ξερει καποιος απο που μπορουμε να τα βρουμε εντος ελλαδας?

τα φωτα σας παρακαλω.

Δες το ποστ μου #4151 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4063883#post4063883

Γενικά δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις ακουστικό.

Edit όσοι έχουν πρόβλημα με το digitizer και θέλουν να αγοράσουν από ebay να αγοράσουν μόνο το τζαμακι του digitizer και όχι ολόκληρη τη μπροστά φάτσα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τη θέση του ακουστικόυ .

Edited by Karthan7

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Γειά σας παιδιά!

Γενικά με την Arvato τι παίζει; Έχω στείλει ένα U8800 Pro μέσα στην εγγύηση με πρόβλημα στο digitizer, και αισίως βρισκόμαστε στην 7η εβδομάδα και μου λένε πως ακόμα περιμένουν το ανταλλακτικό. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

μπορεις να δεις τον κωδικο του ακουστικου γιατι εγω το εχω δεσει το κινητο κ το δουλευω με hands free.τον κωδικο που γραφει ααπο πισω αν μπορεις σε παρακαλω. Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

καλησπερα!αλλαξα προχτες το τσαμακι του κινητου γιατι μου ειχε ραγισει.Παραγγειλα απο το ebay την οθονη, ολα καλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω την μπαρα των ειδοποιησεων.ανοιξα ξανα το κινητο καθαρισα το τσαμακι και την οθονη αλλα τιποτα παλι.Ξερετε μηπως τι φταιει?

καλησπερα!αλλαξα προχτες το τσαμακι του κινητου γιατι μου ειχε ραγισει.Παραγγειλα απο το ebay την οθονη, ολα καλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω την μπαρα των ειδοποιησεων.ανοιξα ξανα το κινητο καθαρισα το τσαμακι και την οθονη αλλα τιποτα παλι.Ξερετε μηπως τι φταιει?

Αν γυρισεις το τηλεφωνο στα πλαγια(οχι ορθιο) μπορεις να κατεβασεις τη μπαρα?

Αν γυρισεις το τηλεφωνο στα πλαγια(οχι ορθιο) μπορεις να κατεβασεις τη μπαρα?

Ναι κατεβαινει η μπαρα κανονικα!οποτε μηπως θελει καλυτερο καθαρισμα στο επανω μερος,οταν ειναι ορθιο?

Ναι κατεβαινει η μπαρα κανονικα!οποτε μηπως θελει καλυτερο καθαρισμα στο επανω μερος,οταν ειναι ορθιο?

Νομίζω είναι προβληματικό το digitizer, βγάλε ένα βίντεο με το πρόβλημα και στείλε μήνυμα μέσω του ebay στον πωλητή γράφοντας το πρόβλημα σου μαζί με το βίντεο ζητώντας του να σού στείλει καινούριο.

Σε προηγούμενο ποστ σου γράφεις ότι άλλαξες digitizer και αγόρασες οθόνη, τι έκανες ακριβώς? Μάλλον το digitizer αγόρασες και άλλαξες ε?

Σκέτο το πήρες ή με την φάτσα(το μπροστά πλαίσιο)?

τελικα εκανα πανεντα κ εβαλα ακουστικο απο xperia x1 απο ενα χαλασμενο που ειχαhttp://stellatech.com/pubs/uploads/1222-5301-sony-ericsson-x10-mini-pro-ear-speaker,4dd3b4828524f.jpg

εκανα το εξης το ξανανοιξα το κινητο ,εκει που μπαινει το ακουστικο το μαμισιο απο το xperia δεν μπαινει γιατι ειναι μεγαλυτερο

εκαψα το πλαστικο μεσα με κολυτηρι κ στις δυο ακρες δεξια κ αριστερα κ το ασπρο πλαστικο που εχει μεσα αλα κ το πλαστικο

το πανω που το κρατα, το κατω οχι για να εχει καπου τερμα μετα το κολησα με λογγο :lol: δεν γινοταν διαφορετικα για να σταθεροποιηθει μετα στραβωσα της επαφες του ακουστικου προς τα μεσα γιατι οπως σας ειπα ειναι μεγαλυτερο,για να μπορεσει να πατησει στην πλακετα του κινητου ,βεβαια αυτο μου πηρε χρονο μεχρι να πετυχω να πατησει στην πλακετα κ με δοκιμες λυμενο το κινητο.μεχρι τελικα εγινε !!!ξεχασα να βγαλω φωτο απο τη χαρα μου να το δεσω δεν γινοταν αλιως, βρηκα ακουστικο απο ιταλια αλλα για να ερθει με μεταφορικα ηθελε 15ε :wacko: μιας κ το κινητο εχει κλεισει 15 μηνες στα χερια μου δεν το συζηταγα καν να ριξω κ αλλα χρηματα μετα απο την οθονη κιολας.

μια χαρα ακουγεται οχι ομως τοσο δυνατα οσο το μαμισιο του ισως απο το χ1 να ηταν περισοτερα βαττ:lol:

τελος ολα καλα παντως :)

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Νομίζω είναι προβληματικό το digitizer, βγάλε ένα βίντεο με το πρόβλημα και στείλε μήνυμα μέσω του ebay στον πωλητή γράφοντας το πρόβλημα σου μαζί με το βίντεο ζητώντας του να σού στείλει καινούριο.

Σε προηγούμενο ποστ σου γράφεις ότι άλλαξες digitizer και αγόρασες οθόνη, τι έκανες ακριβώς? Μάλλον το digitizer αγόρασες και άλλαξες ε?

Σκέτο το πήρες ή με την φάτσα(το μπροστά πλαίσιο)?

Πηρα απο το ebay μονο το τζαμακι με το Digitizer,και το εβαλα πανω στο πλαισιο του κινητου(αφου πρωτα με λιγη δυσκολια εβγαλα το παλιο τζαμακι).Υπαρχει καμα αλλη προταση στο να δοκιμασω αν οντως εχει χαλασει το digitizer,γιατι δεν νομιζω να στειλω βιντεο στον πωλητη.

Πηρα απο το ebay μονο το τζαμακι με το Digitizer,και το εβαλα πανω στο πλαισιο του κινητου(αφου πρωτα με λιγη δυσκολια εβγαλα το παλιο τζαμακι).Υπαρχει καμα αλλη προταση στο να δοκιμασω αν οντως εχει χαλασει το digitizer,γιατι δεν νομιζω να στειλω βιντεο στον πωλητη.

Στείλε mail στον πωλητή με το πρόβλημα σου για να δεις τι θα σου απαντήσει, μπορεί να είναι πρόθυμος και να σου στείλει καινούριο.

Ίσως να δοκιμάσεις κάποιον launcher που να μπορείς να την κατεβάσεις με ''χειρονομία'', πχ με apex(θέλει ics) σε οποιοδήποτε σημείο των αρχικών οθονών κάνω scroll down κατεβαίνει η notification bar.

Στείλε mail στον πωλητή με το πρόβλημα σου για να δεις τι θα σου απαντήσει, μπορεί να είναι πρόθυμος και να σου στείλει καινούριο.

Ίσως να δοκιμάσεις κάποιον launcher που να μπορείς να την κατεβάσεις με ''χειρονομία'', πχ με apex(θέλει ics) σε οποιοδήποτε σημείο των αρχικών οθονών κάνω scroll down κατεβαίνει η notification bar.

o go launcher παιζει και στην 2.3 οποτε μπορεις και με αυτον να κανεις ενα gesture να κατεβαινει....